Gavekurv

Se de 40+ bedste gavekurve i 2021

En oplagt gaveide, som der altid vil blive taget imod med kyshånd, er uden tvivl en gavekurv. Gavekurve findes hertil, i utallige forskellige kombinationer, hvilket gør det muligt at finde en gavekurv til enhver smag. Men på grund af de mange gavekurve-muligheder, kan det let blive til en større opgave, at finde eller den helt rette. For hvad bør man komme i en gavekurv til mænd? Og hvad putter man i en gavekurv til hende? Kan man finde en gavekurv online og få den sendt til vedkommende? Eller er det nu engang blot letter og hyggeligere, at give en hjemmelavet gavekurv? Alt dette og mere til, kigger vi nærmere på her. Vi vil tilmed også komme med nogle af vores bedste gavekurv ideer.

Se alle gavekurve nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Send gavekurv

Priser fra: 215,00 DKK

Forkæl din modtager med en dejlig gavekasse fyldt med lyse specialøl og smukke blomster! Bestil online her. Vores blomsterlevering dækker hele Danmark!

Send lækker gavekasse

Priser fra: 215,00 DKK

Forkæl en, du holder af, med en lækker gavekasse fyldt med mørke specialøl. Send en gavekasse i dag, og overrask din modtager allerede i morgen!

Køb gavekasse

Priser fra: 895,00 DKK

Fejr jubilaren med en skøn gavekasse fyldt med lækre gourmetprodukter – bindes med sæsonens blomster. Bestil gavekurv nemt og hurtigt på vores webshop!

Blomstrende barselskurv – dreng

Priser fra: 525,00 DKK

Ønsk tillykke med den lille ny med en dejlig barselskurv. Indeholder vin og chokolade til forældrene og en bamse til baby. Køb gavekurv online nu!

Bestil lækker gavekasse

Priser fra: 295,00 DKK

Overrask manden, der har alt, med lidt stærkt og sødt til ganen. Perfekt som gave til fødselsdag, årsdag eller jubilæum. Køb allerede i dag, så leverer Bloomit.

Julegavekasse der blomstrer

Priser fra: 395,00 DKK

En skøn julegavekasse med en smuk juleblomst, lækker chokolade, snacks, lakrids og nødder. Husk, at vi leverer gavekurven direkte til den heldige modtager, pakket smukt ind. Spred glæde og send gavekurven op til jul.

Send sødt til Mors dag

Priser fra: 375,00 DKK

Overrask din mor med en skøn gavekasse fyldt med sødt til Mors dag. Gavekurven er fyldt med dejlig gourmetchokolade og andre luksuriøse specialiteter.

Gavekurv med god lakrids

Priser fra: 300,00 DKK

Køb en flot gavekurv og bestem selv, hvor meget du synes skal være i den. Alt efter hvilket prisleje du vælger, kommer der flere søde sager til i kurven.

Gavekurv med vin, og sødt til ganen

Priser fra: 400,00 DKK

Her ser du muligvis den optimale gavekurv, indeholdende både vin, chokolade og lakrids. Perfekt til en god værtindegave eller bare til én du holder af.

Køb gavekurv med weekendhygge

Priser fra: 775,00 DKK

Køb en lækker gavekurv/gavekasse fra Bloomit og få den fyldt med lækre sager som chokolade, specialøl, lakrids og mousserende vin. Indhold efter prisvalg.

Gavekasse med specialøl, pyntet

Priser fra: 260,00 DKK

Køb en gavekasse til værten, det voksne fødselsdagsbarn, jubilæummet eller en anden, som fortjener det. En blandt mange gavekasser i vores sortiment.

Gavekurv med blomstrende kærlighed

Priser fra: 900,00 DKK

Giv din elskede mor, kollega eller en hel tredje denne lækre blomsterkurv. Gavekurven sprudler af glæde, farver og ren kærlighed til alle lejligheder.

Julehyggelig gavekurv med blomst

Priser fra: 400,00 DKK

Bestil en flot gavekurv fyldt med lækker chokolade, øl, konfekture og blomst til en person der skal forkæles – Vi leverer direkte til døren i hele landet

Blomstrende gavekasse med hvidvin

Priser fra: 650,00 DKK

En elegant og flot gavekurv med fire flasker hvidvin og en blomstrende plante. Gaven passer til de fleste begivenheder, og vil sprede glæde modtageren

Rødvin i gavekasse

Priser fra: 450,00 DKK

Hos Bloomit kan vi sammensætte og levere fine gavekasser til ham eller hende, der godt kan lide et godt glas vin. Vi kan tilpasse gavekassen efter ønsker.

Gavekasse – alkoholfri

Priser fra: 345,00 DKK

Din modtager får alt det bedste fra den klassiske gavekurv, i form af slikmundens favoritter – også selvom, at han/hun ikke drikker alkoholiske drikke.

Bestil gavekurv – kærlighedsgavekasse

Priser fra: 445,00 DKK

En kærlighedsgavekasse fyldt med lækkerier til ganen. Denne kærlighedskasse er til en, som fortjener din kærlighedserklæring – Levering i hele landet

Ultimativ weekendhygge

Priser fra: 975,00 DKK

Køb denne gavekurv fra Bloomit, spækket med søde sager, øl, mousserende vin og stearinlys. Kan bruges som hygge i hjemmet eller gives til en du holder af.

Glædelig hyggekurv med blomst

Priser fra: 720,00 DKK

Denne gavekurv er fyldt med chokolade, vin, te, karameller og naturligvis en smuk blomst. Alt i alt en perfekt gave til mange forskellige anledninger.

Gavekurv med buket

Priser fra: 645,00 DKK

En flot gavekurv med buket som er fyldt med lækre, søde sager. Den smukke buket er gerne sammensat i lyse nuancer og er perfekt til diverse anledninger.

Gavekurv/Gavekasse med lækker konfekture og øl

Priser fra: 185,00 DKK

Køb gavekurven spækket med lækre sager, og vær sikker på at have købt en gave, der falder i god jord hos både mænd, kvinder og børn, med lidt til enhver.

Vin og chokolade, Lækker gavekurv

Priser fra: 995,00 DKK

Sørg for at købe romantiske roser, mousserende vin og chokolade. Hos Bloomit gør vi det nemt for dig, når du skal forkæle eller fejre en du har kær.

Påskekurv, floristens valg

Priser fra: 300,00 DKK

Vælg denne påskekurv og giv floristen muligheden for at sammensætte en helt unik gavekasse, der passer perfekt til påske. Levering i hele Danmark.

Gavekasse, floristens special

Priser fra: 1.500,00 DKK

Bloomit leverer i hele Danmark. Bestil denne gavekasse der sammensættes af den lokale blomsterdekoratør. Gavekassen emmer af lækkerier og smukke blomster.

Gavekasse, floristens udvalgte

Priser fra: 895,00 DKK

Med en gavekasse som denne, har floristen muligheden for at sammensætte en helt unik gavekasse, så den kan tilpasses enhver anledning og mærkedag.

Festlig gavekasse med plante

Priser fra: 545,00 DKK

Send en festlig gavekasse med plante til én, du holder af. Gavekassen indeholder bobler, chokolade og en plante – en perfekt gave til de fleste anledninger.

Bestil en fin og festlig jubilargavekasse til jubilaren.

Priser fra: 995,00 DKK

Fejr jubilaren med denne fine og festlige jubilargavekasse fra Bloomit. Vi sørger for at leveringen direkte til modtageren. Levering i hele Danmark.

Spred kærlighed og send en ´Jeg elsker dig´ gavekasse i dag

Priser fra: 475,00 DKK

Overrask din elskede med denne ´Jeg elsker dig´ gavekasse i dag. Bestil i dag og spred kærlighed og glæde til den du holder aller mest af. Send en gavekasse.

Send en gavekurv

Du har måske før tænkt over, om det ikke er muligt at bestille en gavekurv online. Du har måske tilmed tænkt på, om det ikke også er muligt, at send gavekurv direkte til modtageren. Hertil kan vi kun glæde dig med at fortælle, at dette så absolut er muligt.

Hos de fleste online blomster-, chokolade- og vinudbydere er det som oftest muligt, at købe en gavekurv. Ofte er der flere forskellige muligheder og kombinationer, at kunne vælge imellem. Disse steder er således et yderst oplagt sted at kigge nærmere på, hvis man er på udkig efter en online gavekurv. Hertil kan der bl.a. nævnes hjemmesiderne som: Bloomit.dk, Chokoladehimlen.dk, Delikatessehuset.dk og Interpresent.dk. Alle af disse fire udbydere, tilbyder overdådige gavekurve til overkommelige priser. Det er endvidere muligt, hos hver af disse fire udbydere, at få sendt gavekurven direkte hen til modtageren. Disse fire udbydere, lyder måske ikke umiddelbart til at være noget for hankønnene. Det er imidlertid ikke helt rigtig, da man bestemt også vil kunne finde en interessant gavekurv til ham. Et eksempel hertil, kunne f.eks. være fra Bloomit.dk. De tilbyder bl.a. flere gavekurve med flere forskellige øltyper i. Der er tilmed også mulighed for at finde en lækker gavekurv, med vin af forskellige typer og årgange.

Lav din egen gavekurv

En anden og yderst hyggelig mulighed, kan også være at give en hjemmelavet gavekurv. Disse ender ofte med, at blive en forholdsvis billig gavekurv. En hjemmelavet gavekurv, er derfor en oplagt mulighed, som tillader enhver at være med på ideen.

Til en hjemmelavet gavekurv, er det kun fantasien som der sætter grænser, for hvad man kan putte i den. Man kan med fordel kigge lidt på internettet, for at finde inspiration og ideer til gavekurven. Man vil først og fremmest skulle bruge noget, som der kan fungere som en slags kurv. Det kan være en decideret kurv men det kan også sagtens være f.eks. en gammel ø kasse eller tom skotøjsæske. Hvis man bruger en skotøjsæske, kan man med fordel pakke skotøjsæsken ind i noget almindeligt gavepapir. Det vil ofte give æsken et mere indbydende look. Når man har fundet sig en passende kurv, er det tid til at finde ud af selve indholdet. Det kan måske være, at gavekurven er til en som der holder særligt meget af madlavning. Hertil kan man med fordel, starte med at putte nogle forskellige krydderier i. Dertil kan nogle helt basale ting tilføjes. Det kan bl.a. være et par vaniljestænger, nogle forskellige typer mel (rug-, durum-, hvedemel), osv. Du kan med fordel tilføje nogle forskellige specialiteter også. Det kunne være en eksklusiv portion Himalaya salt eller en af de elegante saltblokke.

Det kan også være, at gavekurven er til en som snart skal flytte hjemme fra. Man kan her med fordel benytte sig af en lille papkasse, til denne type gavekurve. Når papkassen er fundet frem, er det tid til at gå i køkkenskabene. Her finder man alle de gamle ting og sager frem, der efterhånden ikke har set sollys i et lille årti. Hertil udvælger man de bedste fundene skatte og putter i gavekurven.

Gavekurv til hende

Er du på udkig efter den perfekte gavekurv til hende, har du et hav af muligheder at kaste dig over. Det kan være, at hende som du er på udkig efter en gavekurv til, er den helt store te-elsker. Hertil vil en te gavekurv fra Teacup.dk, være en oplagt mulighed, at forkæle hende med.

Det kan også være, at hun er typen som der bekymre sig om og går meget op i økologi.  Hertil vil en gavekurv fra bl.a. Hjertekurven.dk, være en oplagt mulighed. I denne gavekurv, vil du kunne finde alt lige fra økologisk æblemost til økologisk vingummi samt økologisk kaffe. Denne gavekurv indeholder således alt, hvad det økologiske hjerte kan begære.

Det kan også være, at hende som du er på udkig efter en gavekurv til, er din mor. Det kan være i anledningen af mors-dag, fødselsdag eller hvis du blot synes hun fortjener lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Hertil kan en gavekurv fra Maggies.dk helt klart anbefales. Man kan bl.a. finde en gavekurv her, hvori der indgå Italiensk mousserende vin og hjerte pasta. Dertil indgår der speciel te, jordbær syltetøj samt tre forskellige typer chokolader. En yderst velsignede måde at sige tak på, er denne gavekurv så absolut med til at udtrykke.

Gavekurv til ham

Det kan også være, at du i stedet er på udkig efter en gavekurv til ham. Hertil er det tilmed kun fantasien som der sætter grænser for, hvad en sådan gavekurv kan indeholde. En af de især klassiske og populære former for gavekurve til ham, er en gavekurv med øl. Det kan f.eks. være flere forskellige typer speciel øl, som man har pyntet med lidt lakrids og chokolade i en kurv. Det kan også være at han har været ude at rejse flere gange. Hertil kunne det også være en mulighed at finde national øllen for hver af de lande, som han har besøgt. Det kan også være at hans hjemby har et lokalt bryggeri. Her kunne det være sjovt at finde, en af de ældre bryggede øl serier/årgange fra lige netop dette bryggeri.

En anden mulighed, til en gavekurv til ham, kunne også være en te og kaffe gavekurv. Hertil kan en hjemmelavet gavekurv især anbefales. Et forslag hertil kunne først og fremmest være at finde en mørk og maskulin fletkurv. Herefter er det tid til at finde indholdet til gavekurven. Hvis der ligger en specialbutik indenfor kaffe eller te i nærheden, kan du med fordel tage et kig her forbi. Det kan også være, at den lokale dagligvarebutik, giver mulighed for selv at male en portion te eller kaffe.  Vigtigheden i denne type gavekurve, ligger primært i at det er flere forskellige typer kaffe og te som der er tilføjet. Om det er købt i en specialist butik, fundet i et tilbudsmarked eller fra gemmerne i skabet, er således underordnet.

Gavekurv København

Hvis du er på udkig efter en gavekurv i København området, er der lidt forskellige muligheder at vælge i mellem. En af disse muligheder er bl.a. Bloomit.dk, som vi også har omtalt tidligere. Fra Bloomit.dk er det muligt at bestille en gavekurv online, hvortil denne sendes direkte til modtageren i bl.a. København området. Hos Bloomit.dk er der rig mulighed for at kunne finde en gavekurv til både ham og hende. Deres udvalg er ikke blot stort men især også inspirerende samt varierende.

En anden mulighed, hvis du er på udkig efter en gavekurv i København området, er bl.a. også butikken: Vinbørsen. Denne forretning er både at finde online samtidig med at deres fysiske butik har hjemsted i København Ø. Hos Vinbørsen vil man kunne finde fantastiske gavekurve med alverdens forskellige typer vin og speciel vin. Der findes således et hav af mulighed for at finde den helt rette gavekurv i København.

Gavekurv Århus

Hvis du er på udkig efter en gavekurv i Århus området, tilbyder Bloomit.dk tilmed de samme muligheder for gavekurve leveringer. En anden mulighed, kan også være at tage forbi butikken: Fru P. Kaffe & Te, der ligger i hjertet af Århus. Her vil man kunne finde et hav af valgmuligheder, indenfor gavekurve med bl.a. kaffe, te og vin. I mere eller mindre samtlige af disse gavekurve, er der diverse spændende og forskellige lækkerier at finde. Disse gavekurve, er således tilmed en yderst oplagt mulighed at have med i sine overvejelser, når man kigger efter ideer til gavekurve.

En anden mulighed, hvis du er på udkig efter en gavekurv i København området, er bl.a. også butikken: Vinbørsen. Denne forretning er både at finde online samtidig med at deres fysiske butik har hjemsted i København Ø. Hos Vinbørsen vil man kunne finde fantastiske gavekurve med alverdens forskellige typer vin og speciel vin. Der findes således et hav af mulighed for at finde den helt rette gavekurv i København.

Gavekurv Ålborg

Hvis du er på udkig efter en gavekurv i Aalborg området, er butikken ved navn: VinSpecialisten, en yderst oplagt mulighed. Hos denne skønne butik, er det muligt at finde alverdens gavekurve indenfor vin-verdenen. I disse gavekurve indgår der, først og fremmet nogle smagsrige og forskellige vine. Samtidig indeholder disse skønne gavekurve tilmed alverdens lækkerier. Af eksempler kan der her bl.a. nævnes de skønne chokolader fra producenten: Xocolati, som der ligeledes er et kig værd.

En anden mulighed, hvis man er på udkig efter en gavekurv i Aalborg, kan være at tage forbi butikken Carla Blomster. Her vil man kunne finde flotte og inspirerende gavekurve, med alt lige fra æblemost til små smagsfulde bolsjer. I disse gavekurve indgår der i samtlige, både lidt vådt samt sødt til ganen.

Begge af disse ovenstående butikker, har deres egne hjemmesider, hvor igennem at det ligeledes er muligt at købe gavekurvene.

FAQ om gavekurve

Overvejer du at give en gavekurv til nogle du har kær eller til et arrangement? Så har du muligvis et par spørgsmål omkring dette, vi håber at have besvaret dem alle i denne FAQ.

Hvilken gavekurv er bedst?

Hvilken gavekurv som er bedst er lidt af en smagssag men de fleste vil helt sikkert værdsætte en gavekurv med lidt alkohol og sødt.

Hvad er der i en god gavekurv?

En god gavekurv består gerne af chokolade, kaffe, vin, øl eventuelt en flot buket blomster og lignende.

Hvor meget koster en gavekurv?

En gavekurv koster 150-1000 kr. dette variere alt efter hvor stor gavekurven skal være samt hvor meget alkohol og lignende der er i gavekurven.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.