Bedstegaver.dk

Gaver til 1 årige 2024 | 120+ af de bedste gaver til 1 årige

Ind ad brevsprækken dumper en lyserød kuvert. På forsiden står dit navn skrevet med store tegneseriebogstaver og bag på er kuverten lukket med et nuttet klistermærke, der forestiller en teddybjørn. Du har sikkert allerede gættet det. Det er en invitation til en 1 års fødselsdag. En dag, du er nødt til at dukke op. Og hvad giver man så af gaver til 1 årige på deres fødselsdag? Vi giver dig svaret.

Se alle gaveidéer til 1 årige nedenfor.

Filter

Gaveguide: Gave til en 1 årig baby

Når du har nærstuderet de overdrevet søde babybilleder af lille Ingrid, Karl-Emil eller William, der pynter indersiden af kortet, kan du begynde at lede efter ”barnets” ønskeliste. Vi ved jo alle sammen godt, at det ikke er lille Magdalena på 10 måneder, der selv har formuleret sine ønsker til 1 års fødselsdag. Det er hendes forældre og du kan være helt sikker på, at der er en ønskeliste. 1 års fødselsdag ønsker er næst efter barnedåben, nogle af de ønsker, som familier gør allermest ud af. Da barnet endnu ikke har levet så længe, er der stadigvæk mange ting, som familien mangler og har brug for. Det gør det langt nemmere for familien at finde på nogle gode ønsker til 1 års fødselsdag. Ønskelisten er som regel vedlagt allerede med invitationen – medmindre familien er gået digitalt og har brugt en online platform til at formidle ”barnets” 1 års fødselsdag ønsker.

Den nemme og mindre nemme vej

Når du skal finde en 1 års fødselsdagsgave, kan du enten vælge at gå helt og holdent efter den ønskeliste, der er blevet vedhæftet invitationen, eller du kan vælge selv at finde på gaveidéer til 1 årig. Uanset hvad du vælger, skal du være opmærksom på, at barnet endnu er for lille til at blive begejstret eller skuffet over din gave. Derfor kan du allerede smide dine forventninger om at købe en gave, der bliver barnets nye favorit, langt væk. Tænk i stedet over at du glæder forældrene mere ved at give gaver til 1 årige end du glæder barnet. Selvfølgelig kan du sagtens give en sød bamse, som barnet vil blive glad for, men bamser står formentlig ikke øverst på ønskelisten. Finder du selv på 1 års fødselsdagsgave idéer, er en bamse måske også lidt for uoriginalt. Heldigvis findes der rigtig mange gode gaver til 1 årig, det handler bare om at sætte tid af til at få den gode gaveidé til 1 årig.

Sådan får du de gode gaveidéer

Ind i mellem kan de gaveønsker 1 år, som står på ønskelisten være en smule kedelige. Mange forældre ønsker sig praktiske ting og sager til deres barns 1 års fødselsdag – alle de praktiske ting, som de ikke fik i dåbsgave. Det kan gøre det utrolig kedeligt for dig, der skal ud og købe en gave til baby 1 år. Tænk derfor i stedet ud af boksen og forsøg at være lidt kreativ. Gaveideer 1 år findes overalt i verden. På siden her har vi samlet et bredt udvalg af gaver til 1 årig. Du kan læse alt om gaverne og finde et link til den webshop, hvor gaven forhandles. På den måde kommer du hurtigt i gang med at generere idéer. Måske finder du en gaveidé 1 år, der falder i din smag. Du kan også lede mere specifikt efter en gave til dreng 1 år eller en gave til pige 1 år. Finder du ikke noget her, er der mange andre steder, du kan søge inspiration. Gå eksempelvis en tur i en babyforretning og spørg ekspedienten om de nyeste og mest populære trends. Måske kan han eller hun hjælpe dig med nogle gode gaver 1 år. Du kan også forhøre dig hos nogle af dine venner – hvilke ønsker 1 år har de eller havde de for deres børn? Inspirationen er derude, det handler bare om at gribe den og så ikke spekulere for meget over, om det i virkeligheden mere er en gave til forældrene. Når barnet stadig er så lille, giver det langt bedre mening at hjælpe forældrene på vej. Det kan du blandt andet gøre med en god gave til 1 års fødselsdag.

FAQ om gaver til 1 årige

Er du så heldig at kende en snart 1 årig dreng eller pige? Så skal du naturligvis have købt en gave til barnets første fødselsdag. Dette kan godt give et spørgsmål eller to hvilket vi håber her at have besvaret for dig.

Hvad skal man give i gave til 1 årig?

En god gave til 1 årige er altid noget spændende legetøj, som barnet kan få meget glæde af at lege med.

Hvor meget koster en gave til 1 årige?

En gave til 1 årige koster 100-250 kr. hvis du har en nær relation til barnet eksempelvis forældre eller bedsteforældre kan du vælge at give en anelse mere.

Hvornår skal man give en gave til 1 årig?

Hvis du er blevet inviteret med til barnets første fødselsdag vil det være oplagt at give gaven her, hvis ikke så kig forbi et bar dage forinden eller efter fødselsdagen til en kop kaffe eller lignende.