20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gaver til 1 årige

Ind ad brevsprækken dumper en lyserød kuvert. På forsiden står dit navn skrevet med store tegneseriebogstaver og bag på er kuverten lukket med et nuttet klistermærke, der forestiller en teddybjørn. Du har sikkert allerede gættet det. Det er en invitation til en 1 års fødselsdag. En dag, du er nødt til at dukke op. Og hvad giver man så af gaver til 1 årige på deres fødselsdag? Vi giver dig svaret.

Se alle gaveidéer til 1 årige nedenfor.

  Navne plakat med bogstav

  Dekorér børneværelset med en sød og fin navneplakat som du selv kan designe! Plakaten er farverig og vil være en super måde for dit barn at vænne sig til at se sit navn stavet. Der kan vælges mellem forskellige farver, motiver og størrelser.

  169 kr.

   Plakat med stjernetegn

   En personlig og anderledes gave! En plakat med gavemodtagerens stjernetegn, er en gave, der kan følge med hele livet. Den viser de typiske karaktertræk og styrker ved et stjernetegn.

   Fra 149,95 kr.

    Giv barnet sit første spisesæt

    Giv den lille ny det første spisesæt. Dette fine sæt fra Konges Sløjd er fremstillet i bionedbrydeligt materiale og består af tallerken, skål, ske, gaffel og kop. Konges Sløjd er kendt og elsket for deres finurlige vintageunivers og dette sæt er ingen undtagelse. På tallerkenen er motivet den sødeste kanin med teksten jaime les carottes (jeg elsker gulerødder) og i skålen en brieost med teksten Always brie mine.

    199 kr.

     Smykkeskrin Enhjørning, Fortinnet – Nordahl Andersen

     Mangler du en fin gave til baby? Smykkeskrin er en klassisk dåbsgave, der uden tvivl vil glæde på gavebordet. Det smukke skrin kan bruges til at opbevare de mest skattede smykker og barndomsminder. For at gøre det endnu mere personligt er der mulighed for at gravere barnets navn på siden af smykkeskrinet.

     295 kr.

      BabyBjörn Legetøj til Skråstol, Soft Friends

      Vent

       Done By Deer Stableklodser, Deer friends

       Den perfekte gave til alle små størrelser kommer her i form af dette super fine sæt stableklodser fra Done By Deer. Der er i alt 8 klodser, som kan stables og samles på kryds og tværs. Klodserne er udsmykkede med tal og Done By Deers dyrevenner. 

       149 kr.

        Gyngehest

        Giv barnet en ny ven i form af denne søde bløde gyngehest. Her er plads til både cowboy- og prinsesselege, når der rides på den nuttede bamsehest. Meder og håndtag er fremstillet i træ og hesten er væltesikker. Passer til børn fra 1 år og op.

        699,95 kr.

         Byd den lille ny velkommen til verden med et flag

         Det fine bordflag fra Maileg er den idéelle gave til den lille nyfødte og en fin måde at byde dem velkommen til verden. Det er en gave der kan følge både barn og familie i mange år frem og danne ramme om fødselsdagstraditioner i hjemmet.

         149 kr.

          Elefantens vuggeviser

          Nogle af de allerbedste vuggeviser vi alle kender er samlet i denne fine bog. SÅ hvis du kender en lille der har svært ved at finde ro til at sove, så er dette den perfekte gave til mange hyggestunder ved sengetid.

          199,95 kr.

           bObles fisk

           Mangler du den perfekte gave til små børn? BObles er blevet utroligt populært og det er ikke for sjov. Bobles møblerne er både udviklende for barnets motorik og evne til at lege, og samtidig er de flotte at se på. Fisken her kan både bruges til leg eller som siddepude ved bordet.

           449 kr.

            Sophie la giraffe bidering

            Sophie la Giraffe bideringen er den perfekte følgesvend til babyer med ømme eller kløende gummer. Bideringen er lavet i naturgummi og malet med fødevarefarver, så den er sikker at bide i. Samtidig er den nem at holde i for små babyhænder.

            129 kr.

             Oxybul Stimulerende Strømper + Armbånd

             Vent

              Done By Deer Aktivitets bue Grå

              Den super fine aktivitetsbøjle fra Done by Deer er blevet opgraderet og kan nu stå af sig selv. Der medfølger 3 forskellige ophæng med lyde og spejl, og bøjlen kan nemt justeres i højde og bredde. En super gave og den perfekte sansestimulering til alle babyer. 

              499 kr.

               JUNYJU Fold & Go Playgym

               Forær den lille en ny en flot og farverig aktivitetsbøjle i gave. Denne er super nem at folde sammen og kan let tages med eller opbevares når den ikke er i brug. Der medfølger både rangler, bideringe og figurer som barnet kan gribe efter.

               449,95 kr.

                H.C. Andersen samlede eventyr, rød

                Mangler du den perfekte gave til den lille ny? Forær en H.C. Andersens samlede eventyr i jubilæumsudgave. Bogen inderholder mange timers skøn læsning for både store og små. Bogen er idéel som dåbsgave, barselsgave og fødselsdagsgave.

                349 kr.

                 Bright Starts Rullende Og Popup Brandbil

                 Vent

                  Playgro Barnevognsrand Med Spejle

                  Vent

                   Baby Einstein Lysende Shaker Blæksprutte

                   Giv denne søde og finurlige blæksprutte til de mindste størrelser. Blæksprutten kan både lyse, skifte farve og spille musik alt efter, hvordan den rystes og trykkes på. En alletiders gave, som med garanti vil holde alle nysgerrige babyer beskæftigede. 

                   199 kr.

                    Togbane Sæt m. Skov

                    Dette klassiske Brio togbane sæt er et både fint og praktisk stykke legetøj, som kan holde de mindste størrelser beskæftiget i mange timer. Togsættet består af 18 forskellige dele og er CE og FCS certificeret. 

                    198,95 kr.

                     B Toys One Two – Bløde Klodser, Mint

                     Vent

                      Filibabba Frey the frog

                      Frey the Frog er et sjovt og sødt stykke legetøj til helt små babyer. Frøen er sansestimulerende og rar at holde ved for små babyfingre. Frey the Frog er fremstillet i 100% naturgummi og er en super måde at holde din baby beskæftiget på. 

                      104,95 kr.

                       Djeco BabyNut, hammerbræt

                       Vent

                        Bright Starts Elefant nusseklud

                        Vent

                         Giv den lille ny de fineste stofbleer

                         Byd den lille ny velkommen til verden med de stofbleer med de fineste røde valmuer på. Stofbleer er noget af det man bruger allermest til den lille ny. Som underlag, nusseklud, bleskifte osv. Disse er syet i blød bomuldsmuslin og bliver kun blødere med tiden.

                         129 kr.

                          Det perfekte aktivitetskit til baby fra Done by Deer

                          Den fineste begynderkuffert fra Done by Deer med alt hvad den lille ny behøver. Kufferten indeholder fint aktivitetslegetøj, som bidering, nusseklud, rangle og en lille bog. Kittet kommer i to flotte farver.

                          559 kr.

                           Sansegynge

                           Hop med på trenden og giv denne sjove og lærerige sansegynge til et barn i den mindre størrelse. Gyngen stimulerer barnets motorik og balancesans, og de vuggende bevægelser kan samtidigt virke beroligende. En super fin gave til alle med en baby på armen. 

                           535,50 kr.

                            Skab evige minder med gipsaftryk af barnets fod og hånd

                            Den fine gaveæske fra Bambam indeholder alt hvad du skal bruge til at lave et fint gipsaftryk af barnets hånd og fod.der med garanti blive bringe smilet frem. Det er den perfekte gave til de nybagte forældre.

                            99 kr.

                             Oxybul Multi Aktivitetskasse På Hjul

                             Vent

                              Oxybul Stimulerende Sansebold

                              Vent

                               Done By Deer Gulvspejl – Blue

                               Vent

                                Konges Sløjd Badedyr

                                Gør badet til en leg for de små med de fine badedyr i fødevaregodkendt silikone fra Konges Sløjd. Ikke alle børn synes det er en fest at komme i bad men med noget sjovt badelegetøj går det lidt lettere og barnet vænner sig langsom til at være i bad.

                                250 kr.

                                 bObles Tumlegulv

                                 Giv dette super fine tumlegulv til en, som har en baby på armen. Gulvet er fremstillet i fast skum og fungerer perfekt til leg og motoriske øvelser med babyer, såvel som et blødt underlag til større børn. Fås i farverne blå og rosa. 

                                 329,95 kr.

                                  Bright Starts Raslende Rockstar Guitar

                                  Vent

                                   Little Dutch Trælegetøj

                                   Vent

                                    GRIMM’s Regnbue Stor

                                    Flot regnbue i lindetræ fra GRIMM. Regnbuen stimulerer barnets fantasi og byder på timevis af leg med fx dukker eller biler. Når regnbuen ikke er i brug pynter den desuden fint i vinueskarmen eller på reolen.

                                    819,95 kr.

                                     Done By Deer Musikdyr Wally Pudder

                                     Giv en gave både barn og forældre vil takke dig for. Med denne fine musikuro kan barnet falde i søvn til en fin og beroligende melodi. Søstjerne under maven trækkes ned og melodien spiller.

                                      Oxybul Pyramide Med 5 Ringe

                                      Vent

                                       Tiny Love Where Do I Travel Soft Book Meado Days

                                       Vent

                                        Done By Deer Aktivitetsbog, Elphee, Grå

                                        Vent

                                        Fra 146 kr.

                                         Baby Einstein Undervandsklaver

                                         Vent

                                          Liewood Strik Bamse – Krokodille

                                          Vent

                                           Strik til børn og babyer

                                           Forær de små noget lækkert strik. Fine bløde trøjer, cardigans eller huer der kan holde de små pus lidt ekstra varme. Hvis ikke du selv strikker, så er der masser af fine modeller at vælge i mellem.

                                           179,95 kr.

                                            Flot fødselsdagstog fra Konges Sløjd

                                            Et fødselsdagstog er den fineste fødselsdagstradition som kan følge familien gennem hele livet. Toget kan stilles frem hvert eneste år når barnets fødselsdag skal fejres men også til resten af familien. Det fine tog fra Konges Sløjd er lavet i stentøj med flotte cirkusfigurer i afdæmpede farver.

                                            549 kr.

                                             Smallstuff Puttekasse Elefant

                                             Lad din baby udvikle sine motoriske evner med denne søde elefant-puttekasse i træ. Kassen kommer med træbrikker i forskellige former og farver, som kan stables eller sættes i kassens hullede rum. 

                                             189,95 kr.

                                              Rasmus Klump Læringspakke

                                              Gør dit barns stavelæring udfordrende og sjov. Dette Rasmus Klump stavelegsspil er en underholdende måde for børn at lære at sammensætte ord på. Når puslespillet er færdigsamlet vil alle stavede ord vises i brikkerne med motiver af forskellige dyr i bedste Rasmus Klump stil. 

                                              150 kr.

                                               Tiny Love 2-1 puttekasse

                                               Vent

                                                Liewood Aktivitetsstativ m. Dino ophæng

                                                Den perfekte beskæftigelse til babyer kommer her i form af dette fine aktivitetsstativ i træ. Ophængene skiftes nemt ud efter behov, så der mulighed for at være kreativ hen ad vejen. Stativet er let og lyst og vil passe fint i alle hjem. 

                                                489,30 kr.

                                                 Sebra Tumling & stabelræv, Sparky, fox tail red

                                                 Vent

                                                  Oxybul Puttekasse I Træ

                                                  Hjælp din baby på vej med motorikken med denne fine puttekasse i træ fra Oxybul. Med kassen medfølger farverige klodser i forskellige former. Puttekassen rengøres med en fugtig klud og er nem at have med på farten.

                                                  119,95 kr.

                                                   B Toys Hooty-Hoo putteleg

                                                   Vent

                                                    Little Dutch Trælegetøj

                                                    Vent

                                                     Bright Starts Poppende Frø

                                                     Underhold din baby med denne super sjove og finurlige frø. Frøen popper bolde frem og tilbage når de kommes i dens mund, mens talknapperne lyser og spiller sjove melodier og lyde. Et sjovt stykke legetøj som vil få din baby til at grine og klukke. 

                                                     298 kr.

                                                      Brio Gåvogn – Rød

                                                      En gåvogn er den perfekte gave til barnet der skal lære at gå. Briovognen kender de fleste af os fra vores egen barndom og den vækker kære minder. Vognen kan justeres i højden så den passer til barnet og kan bruges til transportere legetøj rundt mens barnet træner sin gå-teknik.

                                                      449,95 kr.

                                                       Oxybul Aktivitetshus med beboer

                                                       Vent

                                                        Geomag Color – Magnetlegetøj

                                                        Vent

                                                         Bilbane

                                                         Få dine børn til at zoome og vroomin med denne bilbane. Den er lavet af holdbart træ og har mørkegrå baner for et realistisk touch. Se, hvordan de tre små biler suser fra toppen til bunden af banen - de vil helt sikkert have det sjovt! Desuden er denne bilbane fantastisk til at udvikle finmotoriske færdigheder, når børnene placerer bilerne.

                                                         299,95 kr.

                                                          GRIMM’s Stablebræt

                                                          Flot stablebræt i fantastisk kvalitet fra GRIMM. Stablebrættet er fremstillet i træ og glaseret med naturlige farver, der ikke er skadelige for dit barn. Klodserne kan stables på mange forskellige måder, så her er virkelig en gave, der indbyder til leg og stimulerer barnets motorik.

                                                          329,95 kr.

                                                           Filibabba Aktivitetslegetøj Med Klokke

                                                           Vent

                                                            Bright Starts Elefant nusse og bideklud

                                                            Vent

                                                             Plantoys Aktivitetsstativ

                                                             Vent

                                                              Legekøkken – PlanToys

                                                              Dette smukt designede og forarbejdede lille legekøkken er med både kogeplader med drejeknapper, ovn, stegepande og tilhørende gryde og paletkniv. Udformet, så det kan bruges på bord, hylde eller endda på gulvet.Anbefales fra 2 år.Legekøkken måler: B18,2 c

                                                              695 kr.

                                                               Filibabba Planet mirror play

                                                               Vent

                                                                Oxybul Aktivitetsterning Med Lys og Lyd

                                                                Vent

                                                                 Lamaze Freddies aktivitetsbus

                                                                 Vent

                                                                  Done By Deer Aktivitetsophæng Wally Blå

                                                                  Vent

                                                                   BabyDan Balance bræt

                                                                   Dette balancebræt fra BabyDan er den perfekte gave til alle nysgerrige og legesyge børn. Brættet kan bruges på vidt forskellige måder og fungerer også som stol på børneværelset når det ikke er i brug. Det er fremstillet i træ og er beklædt med beskyttende filt. 

                                                                   374 kr.

                                                                    Sebra Puttekasse i træ, Seven Seas

                                                                    Vent

                                                                     Done By Deer Aktivitets gulvspejl Grå

                                                                     Vent

                                                                      Playgro Junglevenner Gaveæske

                                                                      Vent

                                                                       Done By Deer Aktivitetsspiral, Pudder

                                                                       Vent

                                                                        Playgro Clip Clop Bidebog Med Musik

                                                                        Vent

                                                                         Oball Aktivitetslegetøj Minnie & Mickey

                                                                         Vent

                                                                          Tiny Tot Stabeltårn Stjerne

                                                                          Vent

                                                                           B Toys FunKeys

                                                                           Giv dit barn dette super flotte sæt nøgler fra B Toys. Nøglerne er farverige og har forskellige billyde samt indbygget lommelygte. Et fedt sæt legetøjsnøgler, som de mindste vil elske at rende rundt med. Nøglerne er fremstillet i plastik og rustfrit stål. 

                                                                           169,95 kr.

                                                                            Vtech Tog Med Pop Op Venner

                                                                            Vent

                                                                             B Toys Hellephone, Telefon

                                                                             Giv dit barn denne flotte legetøjstelefon fra B Toys og fang opmærksomheden én gang for alle. Telefonen er lille og let og kan både lyse og afspille melodier og lyde. Der kan også indtales egne beskeder på den. Telefonen er batteridrevet. 

                                                                             179,95 kr.

                                                                              Done By Deer Aktivitetsophæng Jelly Pudder

                                                                              Vent

                                                                               Oxybul Aktivitetsflodhesten Axel

                                                                               Stimulér din babys sanser og aktivér den motoriske læring med Aktivitetsflodhesten Axel. Flodhesten er fremstillet i velourblødt polyester og har 12 forskellige aktiviteter og lyde. Sammen med farver og teksturer er Flodhesten Axel en oplagt lærings- og legepartner til alle nyfødte babyer. 

                                                                               299,95 kr.

                                                                                That´s Mine Spejl legetøj rose

                                                                                Vent

                                                                                 Oxybul Terning Med 9 Aktiviteter

                                                                                 Stimulér og aktiver dit barns sanser med denne super fine aktivitetsterning fra Oxybul. Terningen gemmer på 9 sjove og udfordrende aktiviteter, som med garanti vil holde de mindste størrelser i gang. Termingens stof består af 100% polyester, og spejl og ringe er i plast. 

                                                                                 fra 153,97 kr.

                                                                                  Djeco Elektronisk klaver

                                                                                  Vent

                                                                                   Giv den lille nyfødte en fin kuglerangle

                                                                                   Den fine pastelfarvede kuglerangle er sammensat af trækugler der er glaseret med naturlige farver. Ranglen er superfin til baby men kan også bruges når baby bliver lidt større og skal træne motorik. Kuglerne er bevægelige og gode for små babyhænder at gribe i. En super fin lille barselsgave.

                                                                                   149 kr.

                                                                                    Oxybul 2-i-1 Leg, Hammer Og Bilbane

                                                                                    Vent

                                                                                     Tiny Love Double sided first book meadow days

                                                                                     Vent

                                                                                      Baby Einstein Blæksprutte Orkester

                                                                                      Vent

                                                                                       Giv den nyfødte den første bidering

                                                                                       Giv den lille nyfødte den første bidering i form af denne søde og stilrene model i silikone fra Liewood. Bideringen er idéel til små gummer og ringene er gode at gribe og mærke forskellige former og teksturer. En super fin lille barsels eller babyshowergave.

                                                                                       169 kr.

                                                                                        Bright Starts Roll & Glow Monkey

                                                                                        Vent

                                                                                         Sparebøsse

                                                                                         Mangler du den perfekte gave til baby? En sparebøsse er en klassisk og meget populær dåbsgave, der vil følge barnet ind i fremtiden. Her er en smuk sparegris fra Georg Jensen. En klassiker.

                                                                                         552,95 kr.

                                                                                          Sebra Stabelkasser, 10 stk.

                                                                                          Vent

                                                                                           Tumlerør, rosa – bObles

                                                                                           Tumlelegetøjet fra bObles er et hit hos børnfamilier verden over. Der er mange timers leg og udvikling gemt i hvert møbel fra bObles og så ser de tilmed flotte ud i hjemmet.

                                                                                           1199 kr.

                                                                                            Tiny Love Where Do I Travel Soft Book Princess Tales

                                                                                            Vent

                                                                                             Den lille giraf fra Fablewood

                                                                                             Giv den lille nyfødte en gave der vil følge ham eller hende i mange år frem. Den lille giraf fra Fablewood er magnetisk og oplagt som begynderlegetøj når barnet skal lære at samle og skille ad. Samtidig er det en fin og æstetisk figur man kan have stående på hylden og som barnet kan tage med videre til sit eget hjem.

                                                                                             249 kr.

                                                                                              Lamaze Enhjørning Lilla

                                                                                              Vent

                                                                                               Playgro Blæksprutte med musik

                                                                                               Vent

                                                                                                Bright Starts Aktivitetsklodser

                                                                                                Vent

                                                                                                 B Toys Poppitoppy poppeleg

                                                                                                 Vent

                                                                                                  Plantoys Aktivitets Klodser

                                                                                                  Vent

                                                                                                   GRIMM’s Store Træklodser

                                                                                                   De flotte træklodser fra det tyske kvalitetsmærke GRIMM, kan sammensættes på et utal af måder, der stimulerer barnets fantasi og indbyder til mange timers leg. Klodserne er fremstillet af olieret lindetræ, så de er bløde og rare at holde på.

                                                                                                   789,95 kr.

                                                                                                    Vtech Putteskole

                                                                                                    Lad din baby lære om tal, former og farver med denne søde putteskole fra Vtech. Skolen byder på nummererede klodser med motiver og muntre farver, som din baby kan putte i skolens vinduer og døre. 

                                                                                                    179,95 kr.

                                                                                                     Sebra Stofbog, Seven Seas

                                                                                                     Vent

                                                                                                      Lamaze Blød puttekasse m. dyremotiver

                                                                                                      Vent

                                                                                                       Filibabba Christian the whale

                                                                                                       Christian The Whale er den perfekte beskæftigelse til alle nyfødte. Hvalen kan klare alskens bid, savl og små fingre der trykker og hiver. En super måde at stimulere sanserne hos din baby. Hvalen er håndlavet i 100% naturgummi og rengøres nemt med en fugtig klud. 

                                                                                                       104,05 kr.

                                                                                                        Oxybul Damien, Léandre og Axel

                                                                                                        Vent

                                                                                                         Djeco Stabelklodser – Rebstigen

                                                                                                         Vent

                                                                                                         Fra 130 kr.

                                                                                                          Oxybul Aktivitetslegetøj Med Fugl

                                                                                                          Vent

                                                                                                           Sebra Aktivitetsspejl, Wildlife

                                                                                                           Vent

                                                                                                            Done By Deer Aktivitetsspiral, Blå

                                                                                                            Vent

                                                                                                             Done By Deer Aktivitetslegetøj Jelly Blå

                                                                                                             Vent

                                                                                                              Sengetøj, dream all night, M&P – bySKAGEN

                                                                                                              Giv baby en god nattesøvn med det lækre sengetøj fra BySkagen. Dansk kvalitet, møder dansk design i dette vidunderlige sengetøj med de fineste cirkusdyr på forsiden. Sengesættet er syet i blødt OEKO-tex bomuld.

                                                                                                              399 kr.

                                                                                                               Djeco BabyBirdi puttekasse

                                                                                                               Super sød og fin fuglehus-puttekasse i flotte farver. Puttekassens 3 fugle vil være stablede ovenpå hinanden når huset løftes op. Fuglene er desuden sjove for den lille at lege med selvom de ikke puttes i fuglehuset. Fugle og puttekasse rengøres nemt med en fugtig klud. 

                                                                                                               fra 64,98 kr.

                                                                                                                Rasmus Klump Stableklodser

                                                                                                                Vent

                                                                                                                 Elefant Big Ears – Teddykompaniet

                                                                                                                 Giv din mindste guldklump eller en du kender dette allerblødeste elefant-krammedyr fra Teddykompaniet. Denne 100% sikkerhedscertificerede plyselefant vil være en skøn og tryg nussekammerat til de mindre størrelser. Perfekt til helt små babyer og en oplagt barselsgave. 

                                                                                                                 149 kr.

                                                                                                                  Oxybul Lisette Aktivitetsdukke

                                                                                                                  Vent

                                                                                                                   Plantoys Firkantet Gribe Legetøj

                                                                                                                   Vent

                                                                                                                    GRIMM’s Stabletårn

                                                                                                                    Et stabletårn er et klassisk stykke legetøj til de helt små. Ringene kan stables på nærmest uendelige måder og øver barnets motorik. Det er fremstillet i solidt bøgetræ og malet med naturlig maling i flotte farver.

                                                                                                                    159,95 kr.

                                                                                                                    Gaveguide: Gave til en 1 årig baby

                                                                                                                    Når du har nærstuderet de overdrevet søde babybilleder af lille Ingrid, Karl-Emil eller William, der pynter indersiden af kortet, kan du begynde at lede efter ”barnets” ønskeliste. Vi ved jo alle sammen godt, at det ikke er lille Magdalena på 10 måneder, der selv har formuleret sine ønsker til 1 års fødselsdag. Det er hendes forældre og du kan være helt sikker på, at der er en ønskeliste. 1 års fødselsdag ønsker er næst efter barnedåben, nogle af de ønsker, som familier gør allermest ud af. Da barnet endnu ikke har levet så længe, er der stadigvæk mange ting, som familien mangler og har brug for. Det gør det langt nemmere for familien at finde på nogle gode ønsker til 1 års fødselsdag. Ønskelisten er som regel vedlagt allerede med invitationen – medmindre familien er gået digitalt og har brugt en online platform til at formidle ”barnets” 1 års fødselsdag ønsker.

                                                                                                                    Den nemme og mindre nemme vej

                                                                                                                    Når du skal finde en 1 års fødselsdagsgave, kan du enten vælge at gå helt og holdent efter den ønskeliste, der er blevet vedhæftet invitationen, eller du kan vælge selv at finde på gaveidéer til 1 årig. Uanset hvad du vælger, skal du være opmærksom på, at barnet endnu er for lille til at blive begejstret eller skuffet over din gave. Derfor kan du allerede smide dine forventninger om at købe en gave, der bliver barnets nye favorit, langt væk. Tænk i stedet over at du glæder forældrene mere ved at give gaver til 1 årige end du glæder barnet. Selvfølgelig kan du sagtens give en sød bamse, som barnet vil blive glad for, men bamser står formentlig ikke øverst på ønskelisten. Finder du selv på 1 års fødselsdagsgave idéer, er en bamse måske også lidt for uoriginalt. Heldigvis findes der rigtig mange gode gaver til 1 årig, det handler bare om at sætte tid af til at få den gode gaveidé til 1 årig.

                                                                                                                    Sådan får du de gode gaveidéer

                                                                                                                    Ind i mellem kan de gaveønsker 1 år, som står på ønskelisten være en smule kedelige. Mange forældre ønsker sig praktiske ting og sager til deres barns 1 års fødselsdag – alle de praktiske ting, som de ikke fik i dåbsgave. Det kan gøre det utrolig kedeligt for dig, der skal ud og købe en gave til baby 1 år. Tænk derfor i stedet ud af boksen og forsøg at være lidt kreativ. Gaveideer 1 år findes overalt i verden. På siden her har vi samlet et bredt udvalg af gaver til 1 årig. Du kan læse alt om gaverne og finde et link til den webshop, hvor gaven forhandles. På den måde kommer du hurtigt i gang med at generere idéer. Måske finder du en gaveidé 1 år, der falder i din smag. Du kan også lede mere specifikt efter en gave til dreng 1 år eller en gave til pige 1 år. Finder du ikke noget her, er der mange andre steder, du kan søge inspiration. Gå eksempelvis en tur i en babyforretning og spørg ekspedienten om de nyeste og mest populære trends. Måske kan han eller hun hjælpe dig med nogle gode gaver 1 år. Du kan også forhøre dig hos nogle af dine venner – hvilke ønsker 1 år har de eller havde de for deres børn? Inspirationen er derude, det handler bare om at gribe den og så ikke spekulere for meget over, om det i virkeligheden mere er en gave til forældrene. Når barnet stadig er så lille, giver det langt bedre mening at hjælpe forældrene på vej. Det kan du blandt andet gøre med en god gave til 1 års fødselsdag.

                                                                                                                    FAQ om gaver til 1 årige

                                                                                                                    Er du så heldig at kende en snart 1 årig dreng eller pige? Så skal du naturligvis have købt en gave til barnets første fødselsdag. Dette kan godt give et spørgsmål eller to hvilket vi håber her at have besvaret for dig.

                                                                                                                    Hvad skal man give i gave til 1 årig?

                                                                                                                    En god gave til 1 årige er altid noget spændende legetøj, som barnet kan få meget glæde af at lege med.

                                                                                                                    Hvor meget koster en gave til 1 årige?

                                                                                                                    En gave til 1 årige koster 100-250 kr. hvis du har en nær relation til barnet eksempelvis forældre eller bedsteforældre kan du vælge at give en anelse mere.

                                                                                                                    Hvornår skal man give en gave til 1 årig?

                                                                                                                    Hvis du er blevet inviteret med til barnets første fødselsdag vil det være oplagt at give gaven her, hvis ikke så kig forbi et bar dage forinden eller efter fødselsdagen til en kop kaffe eller lignende.