Gaver til 10 årige

Se de 48+ bedste gaver til 10 årige i 2021

Når man er 10 år gammel, er det en meget interessant alder. Der kan være mange ønsker i livet her, og der vil som regel være rigtig mange ting, som et barn på denne alder går og drømmer om. Det kan være populært at give tøj i gaver til 10 årige, mens andre meget gerne fortsat vil have legetøj. Der er også andre, der meget gerne vil have noget sportsudstyr. Man kan nemt finde inspiration til at finde den rigtige gave til 10-årige.

Se alle gaveidéer til 10-årige nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

GoFast El løbehjul

Priser fra: 2.995,00 DKK

Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Med denne smarte gave behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er nogen ledige. Kør rundt på dit helt eget løbehjul og udforsk byen.

3-kamp Legesæt

Priser fra: 149,00 DKK

Giv venner og familie en udfordring i dette års sjoveste trekamp, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

Vasketøjskurv Boksesæk

Priser fra: 149,00 DKK

Giv det snavsede vasketøj et hårdt slag! Saml dit snavsetøj i denne flotte vasketøjskurv formet som en boksesæk. Så kommer du til at føle dig som Rocky på vej til vaskekælderen. Gør træningen til en ren fornøjelse – jo mere vasketøj, der er i sækken, dest

SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

Priser fra: 999,00 DKK

TOUCHit er eksklusive Active Noise Cancellation (ANC) Bluetooth høretelefoner i dansk design med op til 22 timers batteritid. Forkæl dine ører med imponerende lyd og fantastisk pasform. ANC funktionen lader dig nyde musikken og minimerer støjen omkring di

SACKit Junior Sækkestol + Puf

Priser fra: 2.798,00 DKK

Cobana Junior Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs sækkestol til børn. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Juniorstolen har præcis samme velkendte funktionalitet, komfort og kvalitet som de populære Cobana sækkestole, hvilket sik

SACKit BOOMit

Priser fra: 1.499,00 DKK

BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Biograftur for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Gyser, romantisk komedie eller måske en sci-fi film? Mulighederne er mange og bliver flere og flere i takt med, at nye international og danske film rammer biografernes lærreder. Her får du muligheden for at tage en god kammerat eller en kæreste med i biografen med popcorn, cola og slik.

Prøv klatring

Priser fra: 350,00 DKK

Prøv Klatring – for jer, som gerne vil prøve at klatre på Blocs & Walls´ høje vægge med reb, uden at skulle investere i et sikringskursus først.  Oplevelsen varer 2 timer, hvor uddannede instruktører tager ansvaret for jeres sikkerhed og sørger for, at

Tivoli Turpas

Priser fra: 245,00 DKK

Tivoli er altid en oplevelse, uanset hvornår på året man besøger Haven. Om sommeren kan man nyde solskinnet, de glitrende springvand og duften af popcorn. Tager du derind på en fredag, kan du starte dagen med at prøve kræfter, med nogen af Tivolis 26 stor

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Priser fra: 250,00 DKK

Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din mandlige side, når I kraver til toppen af væggen.

Kør gokart hos Racehall

Priser fra: 125,00 DKK

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Bodyflight i Vindtunnel

Priser fra: 445,00 DKK

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Find den gode gave til 10 årige

Når det drejer sig om gode gaver til 10 årige, behøver det ikke tage lang tid at finde frem til dem. Barnets glæde er selvfølgelig det vigtige, og man skal også tænke sig godt om og undersøge gavemulighederne godt, når man skal finde en god gave. Gaver til 10 årig kan såmænd godt være svære at finde, men man kan godt få hjælp til det. Man kan eksempelvis starte med at spørge efter en ønskeseddel, og ellers kan det være godt at lede efter gaveidéer til 10 årig. Så kan der i hvert fald hentes rigtig meget inspiration, og det har man ofte brug for, når en gave skal findes. Uanset om man gerne vil købe legetøj i gave til 10 årig, eller det er noget helt andet som eksempelvis tøj, så skal man altid gøre, hvad man kan, for at møde et barns behov.

De bedste gaver til 10 årige – både til drenge og piger

Uanset om man leder efter en gave til en dreng eller en pige, byder markedet på mange gode muligheder for den helt rette gave. Drenge og piger er meget forskellige i denne alder, og det skal der også tages højde for, når man skal ud at købe en eller flere gaver. Hvis man er på udkig efter en gave dreng 10 år, vil man opleve, at drenge i denne alder har helt andre præferencer end piger, og de skal selvfølgelig mødes. Nogle drenge vil gerne have noget smart tøj, mens andre gerne vil have noget til deres sport. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at mange drenge på dette tidspunkt er vild med noget legetøj med masser af lys og fart på. Hvis man derimod søger efter gave pige 10 år, så vil man opleve, at det ser lidt anderledes ud. Pigerne har nemlig helt andre ønsker.

Tag dig tid til at finde den perfekte gave

Når man skal finde en god gave, skal man være opmærksom på, at når man er 10 år, så kan det betyde rigtig meget, hvad nogen køber i gave til en. Det er en alder, hvor der er masser af udvikling i livet, og hvis man er på udkig efter en gave til 10 årig pige, så vil man opleve, at der er rigtig mange ting, der i denne aldersgruppe er yderst populære og moderne at give. Man skal selvfølgelig altid møde pigens behov, og man må også vide, at piger er ganske forskellige og derfor ikke har de samme ønsker. Man kan finde en god gave i alle prisklasser, og det betyder, at det ikke er budgettet, der skal afgøre, om gaven er god eller ej. Det er med andre ord altid tanken bag, der bestemmer, hvor god en gave er.

De perfekte gaver til 10 årige

Når man søger efter gave 10 år, vil det være nemt at finde ud af, hvad det er, der er moderne nu og her. Man går aldrig galt i byen ved at tage udgangspunkt i det mest populære legetøj. Man må dog også vide, at det ikke er alle børn, der i denne alder er vilde med legetøj. Nogle børn vil meget hellere have tøj eller andre ting. Når man er på udkig efter gaver til børn, kan man også vælge at give dem en oplevelse. Det er i hvert fald noget, som børn også bliver meget glad for – i hvert fald hvis det er en gave til en oplevelse, de altid har ønsket sig. Man må igen vide, at der er mange gaver til børn, der er meget fordelagtige at købe. Man kan også altid finde noget legetøj til 10 årige, hvis det er dette, de fortsat er interesserede i – og det er der jo altså mange børn, der er.

Husk at fejre 10 års fødselsdag med gaver til 10 årige

Når man er inviteret til 10 års fødselsdag, skal man altid huske at have den rigtig gode gave med. Nogle børn bliver ekstra glade, når man giver en stor gave. Det er derfor noget, der godt kan være værd at gå efter. Det vigtigste er dog, at gaven i sig selv er betydningsfuld, så den ikke vil blive glemt. Fødselsdag 10 år – det er en meget speciel dag, og gaven skal naturligvis også være i orden. Hvis man ikke selv kan finde på, hvad der kan være godt at give, kan man vælge at søge efter 10 års fødselsdagsønsker. Så vil der komme en hel masse forslag, som man med sikkerhed kan gøre brug af – og så skal man nok finde de bedste gaver til 10 årige. Man må altid huske at undersøge, hvad det er, den 10 årige mest af alt ønsker sig. Det er dette, man for alt i verden må søge at imødekomme – og så handler det også bare om at få pakket gaven godt ind. Det må også meget gerne være en sjov og spændende gave.

FAQ om gaver til 10 årige

Har du fornøjelsen af snart at skulle glæde en 10 årig med en god gave? Så har du formentlig en del spørgsmål ikke blot til det at finde den rette gave, men måske ligeledes til indpakningen og lignende. Heldigvis for dig har vi lavet denne liste hvor vi besvarer de mest spurgte spørgsmål angående gaver til 10 årige drenge og piger.

Hvad er en gode gave til 10 årige?

Når nu du står og skal have fundet en gave til 10 årige, har du naturligvis en stor intresse i at det bliver en gave som den 10 årige dreng eller pige bliver glad for. Derfor bør du finde en gave som passer til barnets interesser, dette kunne være inden for en fritidsaktivitet eller en hobby.

Hvor meget skal gaven til 10 årige koste?

Spørgsmålet som vi alle spørger os selv hver gang vi skal give en gave er hvor meget den skal koste. Dette er naturligvis ligeledes gældende når gaven til 10 årige skal købes, vi anbefaler at give for 100-200 kr. hvis man er tæt på barnet og 200-500 kr. hvis man er meget tæt, er du forældre eller bedsteforældre kan man naturligvis give mere

Hvordan skal gaven pakkes ind?

Når man er et barn er flot indpakket gaver noget af det bedste, der må meget gerne være godt knald på farverne og et bånd rundt om gaven er klart at fortrække. Men når først man er blevet 10 år spiller dette ikke længere samme rolle, så pak endelig gaven ind som du ville gøre det til en voksen.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.