20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gaver til 10 årige

Når man er 10 år gammel, er det en meget interessant alder. Der kan være mange ønsker i livet her, og der vil som regel være rigtig mange ting, som et barn på denne alder går og drømmer om. Det kan være populært at give tøj i gaver til 10 årige, mens andre meget gerne fortsat vil have legetøj. Der er også andre, der meget gerne vil have noget sportsudstyr. Man kan nemt finde inspiration til at finde den rigtige gave til 10-årige.

Se alle gaveidéer til 10-årige nedenfor.

  Plakat med stjernetegn

  En personlig og anderledes gave! En plakat med gavemodtagerens stjernetegn, er en gave, der kan følge med hele livet. Den viser de typiske karaktertræk og styrker ved et stjernetegn.

  Fra 149,95 kr.

   Plakater til gameren

   Gamere er svære at finde gaver til... Men med med et sjovt citat, som gameren sikkert kan relatere til, har du den perfekte gave! Gamer-plakater omfatter ikoniske scener og figurer fra nogle af de mest populære videospil nogensinde. Fra Halo til World of Warcraft. Der er noget for enhver smag.

   Fra 149,95 kr.

   Prøv klatring hos Blocs & Walls

   Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din stærke side, når I kravler til toppen af væggen.

   250 kr.

   Testkør en Lamborghini på bane

   Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

   3195 kr.

    Puslespil til pengegave

    Giv et puslespil, der er alt andet end fladt! Når man har samlet kodelåsen, kan den endda bruges som en sparegris eller til opbevaring af hemmeligheder! Ugears 3D Puzzle Safe er ikke kun et sjovt og udfordrende puslespil at samle, men det er også en god måde at opbevare sine værdigenstande sikkert på. Kodelåsen er fuldt funktionsdygtig, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikkerhed. Og da puslespillet er lavet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at det vil holde i mange år fremover.

    429 kr.

     Donutmaskine

     Når det kommer til donuts, er der bare ingen sammenligning. De er lette, luftige og lækre - og nu kan du nyde dem hjemme i dit eget hjem med Mini Donut Maker! Denne letanvendelige donutmaskine producerer perfekte små donuts hver gang. Du skal blot piske en dej, hælde den i den opvarmede donutmaskine, vente et par minutter, og voila! Lækre donuts. Den perfekte gave til de større børn, der vil deltage i madlavningen! Lad børnene dyppe dem i glasur eller drys for at gøre dem ekstra specielle. Med Mini Donut Maker er der ingen grund til at tage til den larmende forlystelsespark for at spise donuts.

     289,95 kr.

      SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

      Forkæl dine ører med disse TOUCHit trådløse høretelefoner. Her får du lyd og pasform i en imponerende kvalitet, og designet er heller ikke til at tage fejl af. Høretelefonerne har 22 timers batteritid og er desuden udstyret med en særlig ANC-funktion, som minimerer udefrakommende støj.

      999 kr.

       Kongespil

       leder du efter en hyggelig gave, som hele familien kan have glæde af? Så er kongespillet den rette gave. Få alle familiemedlemmer ud i haven, og hyg jer! Det er et spil, som alle aldre kan være med til.

       101 kr.

        Elektrisk skateboard

        Elektrisk skateboarding er den nye måde at komme rundt i på. Disse boards er hurtige, nemme at køre på, og de er masser af sjov. Uanset om du er nybegynder eller professionel, vil et elektrisk skateboard tage din kørsel til det næste niveau.

        2999,95 kr.

         Spikeball Spil

         Skift rundboldspillet ud med Spikeball! Med sit hurtige tempo og trendy gameplay er Spikeball hurtigt blevet en favorit blandt både unge og gamle. Formålet med spillet er at serve bolden mod et net på jorden og narre modstanderholdet væk fra det. Når Spikeball spilles af fire spillere på to hold, er det let at lære og er meget sjovt! Desuden er det et fantastisk sommerspil til stranden eller parken. Leveres i en praktisk taske til nem transport og opbevaring. Så hvis du er på udkig efter en ny og spændende måde at spille rundbold på, så kig ikke længere end Spikeball Games

         569 kr.

         Flødebollekursus

         Kender du en der bare elsker flødeboller? Hvorfor ikke lære at lave dem selv? Kom med til Flødebollekursus med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere.

         fra 299 kr.

          Minecraft Lampe Steve

          Kender du en minecraf-fan? Denne unikke lampe giver et hyggeligt lys og bringer hende eller hans yndlingsfigur fra det populære spil ind i den analoge verden. Steve fra Minecraft er her for at lyse værelset op.

          149,95 kr.

           Mega Chokolade Toblerone

           Dette er den perfekte gave til chokoladeelskeren. Og vi mener chokoladeelsker! 4,5kg toblerone, så kan man da ikke undgå at få et smil på læben. Og hey, måske bliver du budt på et stykke. Win win!

           899 kr.

            Flash Roller

            Hvem har brug for at gå som en almindelig person, når du kan løbe på rulleskøjter på dine hæle? Disse slemme drenge er fastgjort på ydersiden af dine sko og har blinkende hjul - hvilket helt sikkert vil fange alles opmærksomhed, når du suser forbi dem. Tag din Flash Roller på, læg din vægt på hælene, og nyd turen! Perfekt gave til de unge, eller den legesyge voksen.

            149 kr.

             Jumping car!

             Har din søn det, der skal til for at blive en Jumping car racerkører? Med vores fjernstyrede hoppebil kan han nu finde ud af det! Denne bil er som ingen anden - den kan dreje, snurre og hoppe, hvilket giver dig mulighed for at lave nogle fantastiske tricks. Og hvis det ikke er spænding nok for dig, har vi også tilføjet et indbygget kamera, så du kan se, hvad din bil laver, mens den kører rundt.

             499,95 kr.

              Brætspil

              Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

              255 kr.

               Virtual Reality briller

               Kender du en, der vil elske en medrivende VR-oplevelse? Det selvstændige Oculus Quest 2-headset er en perfekt gave til ham eller hende, der elsker den virtuelle verden. Med 4 monterede kameraer, der sporer dine bevægelser, og justerbare stropper for bedre ergonomi, vil du have en fantastisk tid til at spille i virtuelle verdener. Med 128 GB lagerplads behøver du desuden ikke at tilslutte det til en computer.

               3454 kr.

                Rulleskøjter fra Impala

                Leder du efter en sjov gave, der med sikkerhed vil give mange sjove timers underholdning? Så tjek disse fantastiske rulleskøjter fra Impala! Skøjterne fås i en smuk blommefarve og er perfekte til alle, der ønsker at tilføje et strejf af nostalgi til deres skøjteløb. Plus, det skinnende look vil helt sikkert få mange til at vende hovederne!

                797,95 kr.

                 Fodboldtrøjer

                 Er din søn, kæreste, bror eller mand Liverpool, Real Madrid, Landsholdsfan, Manchester eller Juventus fan? Eller holder han med et helt andet hold? Så find fodboldtrøjen her! En gave han vil sætte pris på i lang tid!

                 450 kr.

                 Popcornmaskine

                 Denne populære popcornmaskine i amerikansk stil har den perfekte størrelse til køkkenbordet. Med Little Bambino kan du lave 2-3 liter lækre popcorn ad gangen - perfekt til små familier eller når du skal underholde gæster. Så hvorfor gå i biografen efter overpris og gamle popcorn, når du kan få friske og smagfulde popcorn lige ved hånden?

                 499 kr.

                  Cykel

                  Cykler i frem og tilbage mellem hemmet og skolen? Så er en ny cykel en god gave. Sikkerheden skal være i top!

                   Konges sløjd sengehimmel

                   Skab et hyggeligt hjørne på værelset, hvor ham eller hende kan fordybe sig i deres leg eller finde ro. Den populære sengehimmel fra Konges sløjd findes i mange skønne farver.

                   749,95 kr.

                    Fladskærms TV

                    Ønsker du at give den helt store gave? Man unge drømmer om tv på deres eget værelse, hvor de kan spille spil og se film til langt ud på natten. Det vil bestemt være en meget værdsat gave, som ham eller hende kan have glæde af i mange år.

                    1399,95 kr.

                     Jelly Belly gaveæske

                     De drilske Jelly Beans kommer i alverdens smagsvarianter lige fra chokolade til grønkål og peber. Få en helt æske af de overraskende bønner, som I sammen kan smage jer igennem. Der er garanti for et godt grin, når I støder på den med chili, eller prøver en blandet håndfuld og pludselig støder på smage, I aldrig har smagt før.

                     69 kr.

                     Lær at lave farverige slikkepinde hos Sugarpilots

                     Tag dit barn i hånden og kom og lær at lave flotte slikkepinde i fine former hos Sugarpilots. Alle slikkepinde er lavet af økologiske råvarer og uden kunstige tilsætningsstoffer. Kurset er for børn fra 3 år og opefter men forældre må også gerne deltage.

                     Bodyflight i Vindtunnel

                     Prøv en ny og sjov oplevelse for hele familien. Bliv blæst igennem med Bodyflight, som giver dig følelsen af total vægtløshed - der findes ikke noget lignende. Den perfekte oplevelsesgave til dem der skal prøve noget nyt.

                     445 kr.

                      JBL Charge 5 Bluetooth højttaler

                      En Bluetooth højttaler er en gave der med 100% sikkerhed kommer til at blive brug ofte. Der er intet bedre til at få stemningen op end lidt musik. Denne bluetooth højttaler har fået utrolig gode anmeldelser baseret på over 2300 anmeldelser.

                      999,95 kr.

                       Nintendo Switch

                       Nintendo Switch er en perfekt måde til at samle venner eller fordybe sig i sit eget univers. Der findes mange spil, som enten kan spilles alene eller med andre. Perfekt gave til gameren.

                       2099,95 kr.

                        Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

                        Denne sommer kan du være den sejeste dreng i kvarteret med Nerf Super Soaker Roboblaster Water Gun! Uanset om du leger vandkrig med dine venner eller forsøger at holde dig afkølet på en varm dag, vil denne vandpistol give dig overtaget. Med en skydeafstand på ni meter og en stor svingradius er ingen sikker på at blive gennemblødt! Så få et plask denne sommer med Nerf Super Soaker Roboblaster-vandpistolen!

                        499 kr.

                         Backgammon, kuffert

                         Det klassiske backgammon-spil er den perfekte måde at tilbringe noget kvalitetstid med venner eller familie på. Et spil tager ca. 20 minutter, men kan vare længere, hvis der bruges sværere regler, afhængigt af spillernes alder. Det er et strategisk spil, men held spiller også en rolle. Det gør det til det perfekte spil for dem, der kan lide en udfordring, men som også gerne vil have det sjovt.Det klassiske backgammon-spil er den perfekte måde at tilbringe noget kvalitetstid med venner eller familie på. Et spil tager ca. 20 minutter, men kan vare længere, hvis der bruges sværere regler, afhængigt af spillernes alder.

                         299,95 kr.

                          3-kamp Legesæt

                          Mangler du en gave til hele familien? Giv både venner og familie en udfordring i dette sjove trekampspil, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

                          149 kr.

                           Sandberg Outdoor Solar Powerbank

                           Kender du en hvis telefon går ud lidt for ofte? Og glemmer han eller hende at lade telefonen? Så har du her en perfekt gaveidé! En powerbank, der kan oplades via. solceller. På én opladning, kan den oplade en telefon op til 4 gange. Denne powerbank er kompakt og vejrbestandig og er perfekt til at oplade din telefon på farten.

                           350 kr.

                            SACKit Junior Sækkestol + Puf

                            Mangler du gaven til teenangeren? Cobana Junior Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs sækkestol til børn. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende og så er både komforten og kvaliteten helt i top.

                            1999,95 kr.

                             Gaven til sangfuglen

                             Kender du en der sidder limet til skærmen hver gang årets x-factor starter? Forær dem deres egen mikrofon med indbygget højtaler, så han eller hun kan sparke sangdrømmene til live. Uanset alder er mikrofonen en sjov gadget, der vil gøre alle med en sanger gemt i maven glade.

                             199 kr.

                              Udstyr til gameren

                              Mangler gameren den perfekte mus, tastatur, musemåtte eller andet gamergrej? Så forkæl ham eller hende med godt gamergrej fra Webdanes, som er et dansk firma. Kvaliteten er i top.

                              199,95 kr.

                              Kør gokart hos Racehall

                              Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokartbane. Mærk adrenalinen og farten suse igennem kroppen, Konkurrer mod dig selv eller dine venner igennem denne mega seje gokartbane.

                              140 kr.

                               SUP til børn

                               Sup-Rider Stand Up Paddleboard - Junior er perfekt til børn, der gerne vil ud på bølgerne. Dette board leveres komplet med alt, hvad der er brug for, og med 244 cm længde og 66 cm bredde er det lige den rette størrelse til lidt familiehygge på stranden eller til spirende padleentusiaster. Husk sikkerheden (svømmevest og dragt).

                               999 kr.

                                lego® city, brandkorps

                                LEGO City Brandvæsenet er altid klar til at springe i aktion! Slut dig til tv-heltene Clemmons og Feldman, når de bekæmper en brand på den brændende sardinfabrik. Hurtigt, tag din beskyttelsesdragt på, og undersøg brandkilden! Åh nej, en brandmand er strandet på toppen af bygningen! Hjælp ham med at redde en sød killing ved hjælp af springlagenet. Brug slangen til at slukke flammerne, og hop af vejen for det sammenstyrtende tag. Dette actionfyldte sæt indeholder 766 dele og anbefales fra alderen 7 år og opefter. Det giver børnene timevis af sjov med LEGO City!

                                582 kr.

                                Flyv i Luftballon

                                God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

                                2495 kr.

                                 Regnsæt

                                 De fleste børn elsker at lege i vandpytter og det kan blive til mange timers sjov. Her er det vigtigt med et godt regnsæt, der holder vandet ude, så tøjet ikke bliver vådt. Der er masser af flotte sæt at vælge imellem.

                                 459,95 kr.

                                  GoFast El løbehjul

                                  Få fart på med dette super hurtige el-løbehjul. Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Nu har du muligheden for at få dit helt eget private el-løbehjul og køre lige derhen du ønsker. Mærk suset og husk hjelmen.

                                  2995 kr.

                                   Fjernstyret ferrari

                                   Mangler du gaven til den bilglade? Forær ham eller hende sin helt egen ferrari. Super flot tro kopi af en ægte ferrari, der vil få den fartglade bilentusiast op i det røde felt af glæde.

                                   fra 299 kr.

                                    Paracon ROGUE Gamer Stol

                                    Leder du efter den perfekte gave til gameren i dit liv - uanset om det er din søn, kæreste eller mand, så vil denne gamerstol gøre dig meget populær! Denne topmodel stol er designet specielt til gamere med multifunktionelle armlæn, der giver mulighed for at tilpasse den efter kropstype. Så uanset om du er en høj eller lav spiller eller foretrækker et bredere sæde, er du dækket ind med ROGUE. Desuden vil det komfortable stof og konstruktionen af høj kvalitet sørge for, at man kan spille i timevis.

                                    1499,95 kr.

                                     Personlig bog til de små

                                     Personlige gaver er de bedste, og nu kan du lave en godnathistorie med barnets navn. Vælg den historie du synes lyder bedst, og vælg herefter navn på hovedpersonerne og hårfarve. Skriv også en personlig hilsen i bogen.

                                      Enhjørning oppustelig kælk

                                      Kender du en barnlig sjæl der elsker enhjørninger? Skab en magisk stemning i sneen og flyv ned ad kælkebakken på denne oppustelige enhjørningekælk! Den har praktiske håndtag i siderne så man kan holde fast og den er over 1,5 meter lang.

                                      249 kr.

                                       Kidywolf walkie talkie til børn, kidytalk – blå/rød

                                       Wakie talkier er god gaveidé til børn, der elsker udendørs leg, at sove i telte, udforske eller bare chatte med vennerne. Til eventyr, gemmeleg eller for at spionere med dine venner, er en walkie talkie et must-have! Børnene kan kommunikere på op til 3-6 km afstand, og kan bruges i timevis. Dette sæt består af 2 dele - en i blå og en i rød.

                                       479,95 kr.

                                       Gaveguide: Find den gode gave til 10 årige

                                       Når det drejer sig om gode gaver til 10 årige, behøver det ikke tage lang tid at finde frem til dem. Barnets glæde er selvfølgelig det vigtige, og man skal også tænke sig godt om og undersøge gavemulighederne godt, når man skal finde en god gave. Gaver til 10 årig kan såmænd godt være svære at finde, men man kan godt få hjælp til det. Man kan eksempelvis starte med at spørge efter en ønskeseddel, og ellers kan det være godt at lede efter gaveidéer til 10 årig. Så kan der i hvert fald hentes rigtig meget inspiration, og det har man ofte brug for, når en gave skal findes. Uanset om man gerne vil købe legetøj i gave til 10 årig, eller det er noget helt andet som eksempelvis tøj, så skal man altid gøre, hvad man kan, for at møde et barns behov.

                                       De bedste gaver til 10 årige – både til drenge og piger

                                       Uanset om man leder efter en gave til en dreng eller en pige, byder markedet på mange gode muligheder for den helt rette gave. Drenge og piger er meget forskellige i denne alder, og det skal der også tages højde for, når man skal ud at købe en eller flere gaver. Hvis man er på udkig efter en gave dreng 10 år, vil man opleve, at drenge i denne alder har helt andre præferencer end piger, og de skal selvfølgelig mødes. Nogle drenge vil gerne have noget smart tøj, mens andre gerne vil have noget til deres sport. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at mange drenge på dette tidspunkt er vild med noget legetøj med masser af lys og fart på. Hvis man derimod søger efter gave pige 10 år, så vil man opleve, at det ser lidt anderledes ud. Pigerne har nemlig helt andre ønsker.

                                       Tag dig tid til at finde den perfekte gave

                                       Når man skal finde en god gave, skal man være opmærksom på, at når man er 10 år, så kan det betyde rigtig meget, hvad nogen køber i gave til en. Det er en alder, hvor der er masser af udvikling i livet, og hvis man er på udkig efter en gave til 10 årig pige, så vil man opleve, at der er rigtig mange ting, der i denne aldersgruppe er yderst populære og moderne at give. Man skal selvfølgelig altid møde pigens behov, og man må også vide, at piger er ganske forskellige og derfor ikke har de samme ønsker. Man kan finde en god gave i alle prisklasser, og det betyder, at det ikke er budgettet, der skal afgøre, om gaven er god eller ej. Det er med andre ord altid tanken bag, der bestemmer, hvor god en gave er.

                                       De perfekte gaver til 10 årige

                                       Når man søger efter gave 10 år, vil det være nemt at finde ud af, hvad det er, der er moderne nu og her. Man går aldrig galt i byen ved at tage udgangspunkt i det mest populære legetøj. Man må dog også vide, at det ikke er alle børn, der i denne alder er vilde med legetøj. Nogle børn vil meget hellere have tøj eller andre ting. Når man er på udkig efter gaver til børn, kan man også vælge at give dem en oplevelse. Det er i hvert fald noget, som børn også bliver meget glad for – i hvert fald hvis det er en gave til en oplevelse, de altid har ønsket sig. Man må igen vide, at der er mange gaver til børn, der er meget fordelagtige at købe. Man kan også altid finde noget legetøj til 10 årige, hvis det er dette, de fortsat er interesserede i – og det er der jo altså mange børn, der er.

                                       Husk at fejre 10 års fødselsdag med gaver til 10 årige

                                       Når man er inviteret til 10 års fødselsdag, skal man altid huske at have den rigtig gode gave med. Nogle børn bliver ekstra glade, når man giver en stor gave. Det er derfor noget, der godt kan være værd at gå efter. Det vigtigste er dog, at gaven i sig selv er betydningsfuld, så den ikke vil blive glemt. Fødselsdag 10 år – det er en meget speciel dag, og gaven skal naturligvis også være i orden. Hvis man ikke selv kan finde på, hvad der kan være godt at give, kan man vælge at søge efter 10 års fødselsdagsønsker. Så vil der komme en hel masse forslag, som man med sikkerhed kan gøre brug af – og så skal man nok finde de bedste gaver til 10 årige. Man må altid huske at undersøge, hvad det er, den 10 årige mest af alt ønsker sig. Det er dette, man for alt i verden må søge at imødekomme – og så handler det også bare om at få pakket gaven godt ind. Det må også meget gerne være en sjov og spændende gave.

                                       FAQ om gaver til 10 årige

                                       Har du fornøjelsen af snart at skulle glæde en 10 årig med en god gave? Så har du formentlig en del spørgsmål ikke blot til det at finde den rette gave, men måske ligeledes til indpakningen og lignende. Heldigvis for dig har vi lavet denne liste hvor vi besvarer de mest spurgte spørgsmål angående gaver til 10 årige drenge og piger.

                                       Hvad er en gode gave til 10 årige?

                                       Når nu du står og skal have fundet en gave til 10 årige, har du naturligvis en stor intresse i at det bliver en gave som den 10 årige dreng eller pige bliver glad for. Derfor bør du finde en gave som passer til barnets interesser, dette kunne være inden for en fritidsaktivitet eller en hobby.

                                       Hvor meget skal gaven til 10 årige koste?

                                       Spørgsmålet som vi alle spørger os selv hver gang vi skal give en gave er hvor meget den skal koste. Dette er naturligvis ligeledes gældende når gaven til 10 årige skal købes, vi anbefaler at give for 100-200 kr. hvis man er tæt på barnet og 200-500 kr. hvis man er meget tæt, er du forældre eller bedsteforældre kan man naturligvis give mere

                                       Hvordan skal gaven pakkes ind?

                                       Når man er et barn er flot indpakket gaver noget af det bedste, der må meget gerne være godt knald på farverne og et bånd rundt om gaven er klart at fortrække. Men når først man er blevet 10 år spiller dette ikke længere samme rolle, så pak endelig gaven ind som du ville gøre det til en voksen.