Gaver til 11 årige

Se de +131 bedste gaver til 11 årige i 2021

Når man bliver 11 år, skal det fejres, og det skal det med en god gave. I denne alder er man ved at blive større, og der kan være stor forskel i det, der står på en 11 årigs ønskeliste. Det behøver ikke være svært at finde gode gaver til 11 årige, men det kan tage tid, og den tid fortjener barnet. Børn har i denne alder ofte rigtig mange forskellige ønsker og drømme. Det er disse, man skal søge at opfylde, når man går på udkig efter den gode gave, og der findes mange gaveidéer til 11 årig, som man kan tage udgangspunkt i. Gaven skal leve op til barnets interesser, og den må også meget gerne støtte i den udvikling, som barnet er inde i. Det er bare med at søge inspiration til den bedste gave, og det er noget, der den dag i dag er let.

Se alle gaveidéer til 11 årige nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

GoFast El løbehjul

Priser fra: 2.995,00 DKK

Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Med denne smarte gave behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er nogen ledige. Kør rundt på dit helt eget løbehjul og udforsk byen.

3-kamp Legesæt

Priser fra: 149,00 DKK

Giv venner og familie en udfordring i dette års sjoveste trekamp, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

Vasketøjskurv Boksesæk

Priser fra: 149,00 DKK

Giv det snavsede vasketøj et hårdt slag! Saml dit snavsetøj i denne flotte vasketøjskurv formet som en boksesæk. Så kommer du til at føle dig som Rocky på vej til vaskekælderen. Gør træningen til en ren fornøjelse – jo mere vasketøj, der er i sækken, dest

SACKit Junior Sækkestol + Puf

Priser fra: 2.798,00 DKK

Cobana Junior Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs sækkestol til børn. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Juniorstolen har præcis samme velkendte funktionalitet, komfort og kvalitet som de populære Cobana sækkestole, hvilket sik

SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

Priser fra: 999,00 DKK

TOUCHit er eksklusive Active Noise Cancellation (ANC) Bluetooth høretelefoner i dansk design med op til 22 timers batteritid. Forkæl dine ører med imponerende lyd og fantastisk pasform. ANC funktionen lader dig nyde musikken og minimerer støjen omkring di

SACKit BOOMit

Priser fra: 1.499,00 DKK

BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Biograftur for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Gyser, romantisk komedie eller måske en sci-fi film? Mulighederne er mange og bliver flere og flere i takt med, at nye international og danske film rammer biografernes lærreder. Her får du muligheden for at tage en god kammerat eller en kæreste med i biografen med popcorn, cola og slik.

Prøv klatring

Priser fra: 350,00 DKK

Prøv Klatring – for jer, som gerne vil prøve at klatre på Blocs & Walls´ høje vægge med reb, uden at skulle investere i et sikringskursus først.  Oplevelsen varer 2 timer, hvor uddannede instruktører tager ansvaret for jeres sikkerhed og sørger for, at

Tivoli Turpas

Priser fra: 245,00 DKK

Tivoli er altid en oplevelse, uanset hvornår på året man besøger Haven. Om sommeren kan man nyde solskinnet, de glitrende springvand og duften af popcorn. Tager du derind på en fredag, kan du starte dagen med at prøve kræfter, med nogen af Tivolis 26 stor

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Priser fra: 250,00 DKK

Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din mandlige side, når I kraver til toppen af væggen.

Kør gokart hos Racehall

Priser fra: 125,00 DKK

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Bodyflight i Vindtunnel

Priser fra: 445,00 DKK

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Find den bedste gave til 11 årig

Når man skal finde gave til 11 årig, så skal man gøre, hvad man kan for at finde den bedste gave. Den skal vække glæde hos barnet, og det er uanset, om det er tøj, legetøj, sportsudstyr, bøger eller spil, som står på barnets ønskeseddel. Det bedste, man kan starte med at gøre, når man er på udkig efter en gave, er at spørge barnet efter en ønskeliste. Hvis man ikke ved, hvad vedkommende ønsker sig, kan man søge på ønskeliste 11 år, og man vil her se, at der kommer en masse gode muligheder op. Det er nemlig ikke alle 11 årige, der ved, hvad de ønsker sig, mens de fleste dog hurtigt vil kunne finde på en hel masse ting, som de gerne vil have. Hvad kan man ønske sig til sin 11 års fødselsdag – det er der mange, der søger efter, og dette med god grund.

Skab glæde med en god gave til 11 årig

Når man skal fejre en 11 årig, skal man huske at medbringe en god gave. Det er uanset, om fødselaren er en dreng eller en pige, eller om det er en helt anden anledning, som gaven skal gives i. Hvis man leder efter gaver til 11 årige drenge, vil man kunne se, at der er fart over feltet for drenge i denne alder, og at der er mange, der er vilde med forskellige former for legetøj. Sommetider ønsker pigerne sig noget helt andet, og man skal huske at bemærke og imødekomme den forskel, der er mellem drenge og piger, så man ikke køber det forkerte. Hvis man er ude efter julegaver til 11 årige, vil man også opleve, at det ikke er svært at glæde et barn i denne alder. Udfordringen kan derimod ligge i at begrænse sig og udvælge den helt rette gave. Heldigvis kan gaver dog byttes.

Fejr fødselsdag med gaver til 11 årige

Når man skal til 11 års fødselsdag, skal man have den helt rigtige gave med. Derfor skal man selvfølgelig gøre forarbejdet godt, og man skal lade sig inspirere af de idéer, man finder undervejs. Dem kan man blandt andet finde online, og det kan man gøre ved at søge på fødselsdag 11 år. Så kommer der rigtig mange gode og brugbare ting op, der vil gøre en fødselar på denne alder meget glad. Man kan også vælge at kigge efter legetøj 10-12 år, da der også vil være rigtig meget at finde i denne kategori. Hvis man kender barnet godt, er det selvfølgelig nemmest at vælge legetøjet, og ellers kan man kigge på, hvad det er, der er mest moderne nu og her. Det skader aldrig at tage en chance og købe det, man selv tror på.

FAQ om gaver til 11 årige

Har du fået en god anledning til at glæde et 11 årigt barn med en god gave? Så har du helt sikkert ligeledes fået et par spørgsmål angående gaver til 11 årige. Du kan heldigvis her læse de oftest stillede spørgsmål omkring gaver til 11 årige.

Hvad giver man i gave til 11 årige?

Du kan give alt mellem himmel og jord i gave til 11 årige, så længe det blot er inden for deres interesse områder. Så tænk over hvad den 11 årige synes er spændende og giv en gave som derved vil give stor glæde.

Hvornår glæder man 11 årige med en gave?

Der er adskillige gode anledninger til at give 11 årige gaver, dette kunne eksempelvis være fødselsdag, juleaften, adventsgaver eller lignende. 

Hvorfor give en gave til 11 årige?

Ja hvorfor enlig give en gave til 11 årige, dette skal du fordi barnet har inviteret dig til fødselsdagsfest, eller fordi I er i familie og derfor vil det være naturligt at du glæder barnet med en fin gave.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.