Gaver til 12 årige

Se de +70 bedste gaver til 12 årige i 2021

At finde gaver til 12 årige, kan let blive til lidt af en større udfordring. For hvad ønsker piger på 12 år og drenge på 12 år sig egentligt? Er en almindelig god børnegave endnu aktuelt eller er det så småt tid til lidt mere voksengaver? Det kan også være, at du sidder med spørgsmålet omkring, hvad du bør ønske dig til din 12 års fødselsdag?

Se alle gaveidéer til 12 årige nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

GoFast El løbehjul

Priser fra: 2.995,00 DKK

Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Med denne smarte gave behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er nogen ledige. Kør rundt på dit helt eget løbehjul og udforsk byen.

3-kamp Legesæt

Priser fra: 149,00 DKK

Giv venner og familie en udfordring i dette års sjoveste trekamp, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

Vasketøjskurv Boksesæk

Priser fra: 149,00 DKK

Giv det snavsede vasketøj et hårdt slag! Saml dit snavsetøj i denne flotte vasketøjskurv formet som en boksesæk. Så kommer du til at føle dig som Rocky på vej til vaskekælderen. Gør træningen til en ren fornøjelse – jo mere vasketøj, der er i sækken, dest

SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

Priser fra: 999,00 DKK

TOUCHit er eksklusive Active Noise Cancellation (ANC) Bluetooth høretelefoner i dansk design med op til 22 timers batteritid. Forkæl dine ører med imponerende lyd og fantastisk pasform. ANC funktionen lader dig nyde musikken og minimerer støjen omkring di

SACKit Junior Sækkestol + Puf

Priser fra: 2.798,00 DKK

Cobana Junior Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs sækkestol til børn. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Juniorstolen har præcis samme velkendte funktionalitet, komfort og kvalitet som de populære Cobana sækkestole, hvilket sik

SACKit BOOMit

Priser fra: 1.499,00 DKK

BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Biograftur for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Gyser, romantisk komedie eller måske en sci-fi film? Mulighederne er mange og bliver flere og flere i takt med, at nye international og danske film rammer biografernes lærreder. Her får du muligheden for at tage en god kammerat eller en kæreste med i biografen med popcorn, cola og slik.

Prøv klatring

Priser fra: 350,00 DKK

Prøv Klatring – for jer, som gerne vil prøve at klatre på Blocs & Walls´ høje vægge med reb, uden at skulle investere i et sikringskursus først.  Oplevelsen varer 2 timer, hvor uddannede instruktører tager ansvaret for jeres sikkerhed og sørger for, at

Tivoli Turpas

Priser fra: 245,00 DKK

Tivoli er altid en oplevelse, uanset hvornår på året man besøger Haven. Om sommeren kan man nyde solskinnet, de glitrende springvand og duften af popcorn. Tager du derind på en fredag, kan du starte dagen med at prøve kræfter, med nogen af Tivolis 26 stor

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Priser fra: 250,00 DKK

Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din mandlige side, når I kraver til toppen af væggen.

Kør gokart hos Racehall

Priser fra: 125,00 DKK

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Bodyflight i Vindtunnel

Priser fra: 445,00 DKK

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Hvad skal jeg ønske mig til min fødselsdag?

Når ens 12-års fødselsdag begynder at nærme sig, fyldes man op med glæde og høje forventninger til ikke mindst gaverne.  Spørgsmålet om, hvad skal jeg ønske mig til min fødselsdag, begynder at være meget i tankerne. Man kan her med fordel, begynde at ligge mærke til, hvad man særligt godt kan lide. Det kan også være at man på det seneste, er begyndt at have nogle nye interesser. Det kan være at man er begyndt, at interesser sig rigtig meget for fodbold og gerne vil begynde til dette. Her vil noget træningsudstyr eller en fodboldbold f.eks. være en oplagt mulighed at ønske sig. Det kan også være, at man er begyndt at udforske sin mere kreative side. Her kan diverse tegneredskaber være en oplagt mulighed at ønske sig. Når man vil finde ud af, hvad man skal ønske sig til sin 12 års fødselsdag, er der mange muligheder. Man kan med fordel derfor tage udgangspunkt i, hvad man helt præcist går op i og synes er interessant eller spændende.

Gaver til 12 årig pige

Hvis man står og skal finde gaver til 12 årige, kan dette være en lige så svær opgave. Man kan her med fordel, starte med at tage udgangspunkt i, om den 12-årige er en dreng eller en pige. Det kan både være i forbindelse med en fødselsdagsgave til 12 årig, men også med en julegaver 12 årig. Hvis du hertil leder efter gaver til 12 årige pige, er der et hav af muligheder. Den 12 årige alder, er typisk en alder, hvor pigerne begynder at finde interesse i make-up. En oplagt mulighed vil i sådan et tilfælde, således være at købe nogle forskellige make-upartikler. Det kan f.eks. være LipGloss, øjenskygge eller en helt beauty-box, med forskellige lækkerier i.

Det kan også være, at den 12 årige holder af at fordybe sig i ting. Det kan f.eks. være en god bog, hvortil der er et hav af muligheder at kaste sig over. Her kan både Twillight-sagaerne og Harry Potterbøgerne aldeles anbefales. Det kan være mere typiske pige-bøger, som bl.a. Fyr & Flammebogserien. Her er det de mere pige relaterede dilemmaer i teenageralderen, som der beskrives og er i fokus.

Det kan også være, at den 12 årig pige, holder meget af at bage og kreere flotte kager. Hertil kan diverse bage artikler og bageudstyr især anbefales. Det kan være nogle helt grundlæggende ting som bage bøger, kagerulle, decilitermål og bageforme. Det kan også være artikler til at pynte selve kagen med efterfølgende. Det kan f.eks. være diverse fondant forme, glimmer i forskellige farver, specielle udskæringsknive eller et drejefad til selve kagen. Det er nærmest kun fantasien som der sætter grænser for, hvad du kan give en 12 årig pige i gave. 

Gaver til 12 årig dreng

Det kan også være, at du er på udkig efter gaver til 12 årige dreng. Hertil er der ligeledes et hav af muligheder at kaste sig over. Først og fremmest, er en god og solid bærbar højtaler, en utrolig populære gave. I en 12 årig alder, begynder det at være hyggeligt, at mødes med vennerne og høre musik i det fri. En bærbar højtaler er hertil således en oplagt mulighed. Tilmed kan disse højtalere findes i al verdens prisklasser.

Det kan også være, at den 12 årige dreng, interesser sig for gaming og spil. Hertil er det kun fantasien der sætter grænser, for hvilket tilbehør man vil kunne finde. En mulighed her kunne bl.a. være et nyt spil, en ny konsol eller controller, et headseat eller en mikrofon. Det kan også være de lidt større ting som bl.a. en gamer stol, gamer tastatur eller nogle nye computerskærme. Et godt råd er dog altid at spørge den 12 årige, hvad han især kan lide af spil. Der findes bl.a. både sports-, krigs- og bil spil samt tilbehør indenfor gamer verden. Det er således ikke alle 12 årige der kan lide alle typer. Det ville være ærgerligt at købe det nye FIFA 19-spil, når den 12-årig mest er til det nye Call Of Duty. Det er her således også kun fantasien, som der nærmest sætter grænser, for hvad man kan give en 12 årig.

FAQ om gaver til 12 årige

Har du fået en god anledning til at glæde en 12 årig pige eller dreng med en god gave? Så har du helt sikkert et par spørgsmål i forhold til gaven, heldigvis kan du finde svar på de mest spurgte spørgsmål her.

Hvilken type gave skal jeg give?

Vi anbefaler altid at du giver en gave som matcher modtagerens interesser, det kan være en særlig hobby eller noget som har fanget den 12 åriges intresse.

Hvor meget skal gaven til 12 årige koste?

Det er fint at give 150-300 kr. hvis du er inviteret til fødselsdag eller lignende, hvis gaven er til juleaften kan du eventuelt give 300-500 kr. i gave. Er du forældre eller bedsteforældre til barnet kan du fint give mere.

Hvornår giver man gaver til 12 årige?

Man giver som oftest gaver til 12 årige når der er en god anledning til det, dette kunne være en fødselsdag, juleaften eller måske til en adventsgave. Derudover er der små anledninger som du ligeledes kunne give en gave til.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.