Bedstegaver.dk

Gaver til 12 årige 2024 | 50+ ULTIMATIVE gaver

At finde gaver til 12 årige, kan let blive til lidt af en større udfordring. For hvad ønsker piger på 12 år og drenge på 12 år sig egentligt? Er en almindelig god børnegave endnu aktuelt eller er det så småt tid til lidt mere voksengaver? Det kan også være, at du sidder med spørgsmålet omkring, hvad du bør ønske dig til din 12 års fødselsdag?

Se alle gaveidéer til 12 årige nedenfor.

Filter

Gaveguide: 12 års fødselsdag

Når ens 12-års fødselsdag begynder at nærme sig, fyldes man op med glæde og høje forventninger til ikke mindst gaverne.  Spørgsmålet om, hvad skal jeg ønske mig til min fødselsdag, begynder at være meget i tankerne. Man kan her med fordel, begynde at ligge mærke til, hvad man særligt godt kan lide. Det kan også være at man på det seneste, er begyndt at have nogle nye interesser. Det kan være at man er begyndt, at interesser sig rigtig meget for fodbold og gerne vil begynde til dette. Her vil noget træningsudstyr eller en fodboldbold f.eks. være en oplagt mulighed at ønske sig. Det kan også være, at man er begyndt at udforske sin mere kreative side. Her kan diverse tegneredskaber være en oplagt mulighed at ønske sig. Når man vil finde ud af, hvad man skal ønske sig til sin 12 års fødselsdag, er der mange muligheder. Man kan med fordel derfor tage udgangspunkt i, hvad man helt præcist går op i og synes er interessant eller spændende.

Gaver til 12 årig pige

Hvis man står og skal finde gaver til 12 årige, kan dette være en lige så svær opgave. Man kan her med fordel, starte med at tage udgangspunkt i, om den 12-årige er en dreng eller en pige. Det kan både være i forbindelse med en fødselsdagsgave til 12 årig, men også med en julegaver 12 årig. Hvis du hertil leder efter gaver til 12 årige pige, er der et hav af muligheder. Den 12 årige alder, er typisk en alder, hvor pigerne begynder at finde interesse i make-up. En oplagt mulighed vil i sådan et tilfælde, således være at købe nogle forskellige make-upartikler. Det kan f.eks. være LipGloss, øjenskygge eller en helt beauty-box, med forskellige lækkerier i.

Det kan også være, at den 12 årige holder af at fordybe sig i ting. Det kan f.eks. være en god bog, hvortil der er et hav af muligheder at kaste sig over. Her kan både Twillight-sagaerne og Harry Potterbøgerne aldeles anbefales. Det kan være mere typiske pige-bøger, som bl.a. Fyr & Flammebogserien. Her er det de mere pige relaterede dilemmaer i teenageralderen, som der beskrives og er i fokus.

Det kan også være, at den 12 årig pige, holder meget af at bage og kreere flotte kager. Hertil kan diverse bage artikler og bageudstyr især anbefales. Det kan være nogle helt grundlæggende ting som bage bøger, kagerulle, decilitermål og bageforme. Det kan også være artikler til at pynte selve kagen med efterfølgende. Det kan f.eks. være diverse fondant forme, glimmer i forskellige farver, specielle udskæringsknive eller et drejefad til selve kagen. Det er nærmest kun fantasien som der sætter grænser for, hvad du kan give en 12 årig pige i gave.

Gaver til 12 årig dreng

Det kan også være, at du er på udkig efter gaver til 12 årige dreng. Hertil er der ligeledes et hav af muligheder at kaste sig over. Først og fremmest, er en god og solid bærbar højtaler, en utrolig populære gave. I en 12 årig alder, begynder det at være hyggeligt, at mødes med vennerne og høre musik i det fri. En bærbar højtaler er hertil således en oplagt mulighed. Tilmed kan disse højtalere findes i al verdens prisklasser.

Det kan også være, at den 12 årige dreng, interesser sig for gaming og spil. Hertil er det kun fantasien der sætter grænser, for hvilket tilbehør man vil kunne finde. En mulighed her kunne bl.a. være et nyt spil, en ny konsol eller controller, et headseat eller en mikrofon. Det kan også være de lidt større ting som bl.a. en gamer stol, gamer tastatur eller nogle nye computerskærme. Et godt råd er dog altid at spørge den 12 årige, hvad han især kan lide af spil. Der findes bl.a. både sports-, krigs- og bil spil samt tilbehør indenfor gamer verden. Det er således ikke alle 12 årige der kan lide alle typer. Det ville være ærgerligt at købe det nye FIFA 19-spil, når den 12-årig mest er til det nye Call Of Duty. Det er her således også kun fantasien, som der nærmest sætter grænser, for hvad man kan give en 12 årig.

FAQ om gaver til 12 årige

Har du fået en god anledning til at glæde en 12 årig pige eller dreng med en god gave? Så har du helt sikkert et par spørgsmål i forhold til gaven, heldigvis kan du finde svar på de mest spurgte spørgsmål her.

Hvilken type gave skal jeg give?

Vi anbefaler altid at du giver en gave som matcher modtagerens interesser, det kan være en særlig hobby eller noget som har fanget den 12 åriges intresse.

Hvor meget skal gaven til 12 årige koste?

Det er fint at give 150-300 kr. hvis du er inviteret til fødselsdag eller lignende, hvis gaven er til juleaften kan du eventuelt give 300-500 kr. i gave. Er du forældre eller bedsteforældre til barnet kan du fint give mere.

Hvornår giver man gaver til 12 årige?

Man giver som oftest gaver til 12 årige når der er en god anledning til det, dette kunne være en fødselsdag, juleaften eller måske til en adventsgave. Derudover er der små anledninger som du ligeledes kunne give en gave til.