20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gaver til børn

Når det kommer til gaver til børn er mulighederne utallige. Pædagogisk og bæredygtigt legetøj, der stimulerer spædbarnets udvikling på forskellige alderstrin. Udfordrende og aktivt legetøj til den omkring løbende tumling i fuldt tempo. Lærerigt, alderssvarende legetøj til glæde for det store skolebarn. Seje computerspil og masser af andre forskellige fede gadgets til de ultra kritiske teenager. Vi vover det ene øje og tør godt at påstå, at vi dækker stort set alle tænkelige faser af barndommen med rigtig mange spændende valgmuligheder på hylderne, når det gælder gaver til børn.

En ting står i hvert fald lysende klart: Absolut ingen børn bliver nogensinde for gamle til gaver. Hvadenten jagten på gaver skyldes, at julen er på vej, eller at den næste fødselsdag nærmer sig – så kan du trygt se dig omkring i vores store og meget varierede udvalg, når du er på udkig efter gode fødselsdagsgaver til børn, både de store og de små. Uanset hvilken alder, hvilket køn og uanset hvilke interesser de har, er der ganske enkelt alle chancer for at finde en sjov og passende gave til lige netop de børn, du måtte have i tankerne.

  Tandæske, enhjørning – KIDS by FRIIS

  At tabe sin første tand er en stor ting og der er en stolthed i at vise de tabte tænder frem. Den lille hvide tandkasse er perfekt til piger, der elsker enhjørninger. Den smukke, håndmalede enhjørning på toppen gør denne gave mere speciel og betydningsfuld end de fleste andre ting på et børneværelse.

  99 kr.

   Mine første billedbøger

   6 billederbøder, der hver har 8 sider, som dine små kan fordybe sig i. Bøgerne har forskellige temaer bla.a. dyreunger, på tur, dyr, farver, frugter og ting. Sjov gave til de mindste børn.

   130 kr.

    Togbane Sæt m. Skov

    Dette klassiske Brio togbane sæt er et både fint og praktisk stykke legetøj, som kan holde de mindste størrelser beskæftiget i mange timer. Togsættet består af 18 forskellige dele og er CE og FCS certificeret. 

    198,95 kr.

     Go Bike, løbecykel, blå

     VENT

      GRIMM’s Regnbue Stor

      Flot regnbue i lindetræ fra GRIMM. Regnbuen stimulerer barnets fantasi og byder på timevis af leg med fx dukker eller biler. Når regnbuen ikke er i brug pynter den desuden fint i vinueskarmen eller på reolen.

      819,95 kr.

       Cirkeline – Den store bog

       Den store bog om Cirkeline samler for første gang fem bøger i en bog. Dejlige historier om Cirkeline, der venter på at blive læst højt for hele familien.Bogen indeholder følgende historier:Cirkeline bliver tilGodmorgen CirkelineGodnat CirkelineCirkeline t

        bObles fisk

        Mangler du den perfekte gave til små børn? BObles er blevet utroligt populært og det er ikke for sjov. Bobles møblerne er både udviklende for barnets motorik og evne til at lege, og samtidig er de flotte at se på. Fisken her kan både bruges til leg eller som siddepude ved bordet.

        449 kr.

         Konges Sløjd Badedyr

         Gør badet til en leg for de små med de fine badedyr i fødevaregodkendt silikone fra Konges Sløjd. Ikke alle børn synes det er en fest at komme i bad men med noget sjovt badelegetøj går det lidt lettere og barnet vænner sig langsom til at være i bad.

         250 kr.

          Elefantens vuggeviser

          Nogle af de allerbedste vuggeviser vi alle kender er samlet i denne fine bog. SÅ hvis du kender en lille der har svært ved at finde ro til at sove, så er dette den perfekte gave til mange hyggestunder ved sengetid.

          199,95 kr.

           Hoptimist

           Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

           160 kr.

            Enhjørning oppustelig kælk

            Kender du en barnlig sjæl der elsker enhjørninger? Skab en magisk stemning i sneen og flyv ned ad kælkebakken på denne oppustelige enhjørningekælk! Den har praktiske håndtag i siderne så man kan holde fast og den er over 1,5 meter lang.

            249 kr.

             100 første køretøjer, børnebog

             Sjove lille bog til de små, der er vilde med køretøjer.

             110 kr.

              Personaliseret fodbold

              Kender du en fodboldfan — så er denne bold med navn, gaven du skal troppe op med. Foldbolden kan broderes med navn eller anden form for tekst, og vil være en både sød og sjov overraskelse til fodboldentusiasten uanset alder eller begivenhed. 

              159 kr.

               Mariehøne kostume – Travis Designs

               En skøn mariehøne, som ikke er til at stå for. Kostumets øverste del er i velour og et skørt i flere lag. Der medfølger følehorn og et par søde vinger. Et sødt sæt til de mindste.

                Sparebøsse

                Mangler du den perfekte gave til baby? En sparebøsse er en klassisk og meget populær dåbsgave, der vil følge barnet ind i fremtiden. Her er en smuk sparegris fra Georg Jensen. En klassiker.

                552,95 kr.

                 Pop up telt, mint – MaMaMeMo

                 Super flot pop up telt i mint og grå farver, med hvide blade. Det er ekstra store vinduer med myggenet, og gardiner, der kan rulles ned for en mere huleagtig følelse. Teltet kan bruges både inde og ude og anbefales fra 3 år og opefter.

                 469 kr.

                  Bilbane

                  Få dine børn til at zoome og vroomin med denne bilbane. Den er lavet af holdbart træ og har mørkegrå baner for et realistisk touch. Se, hvordan de tre små biler suser fra toppen til bunden af banen - de vil helt sikkert have det sjovt! Desuden er denne bilbane fantastisk til at udvikle finmotoriske færdigheder, når børnene placerer bilerne.

                  299,95 kr.

                   Aktivitetstæppe – Kids Concept

                   Det lækreste aktivitetstæppe til den lille. Puden er lækker blød, så baby er godt tilpas. Tæppet har en lille blød kant.De søde og bløde dyr, kan både bruges til at kigge og føle på, men de kan også tages af og leges med. Der medfølger 4 dyr. Måler: Ø 77

                    Brætspil

                    Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                    255 kr.

                     Gyngehest

                     Giv barnet en ny ven i form af denne søde bløde gyngehest. Her er plads til både cowboy- og prinsesselege, når der rides på den nuttede bamsehest. Meder og håndtag er fremstillet i træ og hesten er væltesikker. Passer til børn fra 1 år og op.

                     699,95 kr.

                      Spralla LED Beanie Hue Lysegrå

                      Giv en gave der både holder modtageren varm og gør det muligt at se i mørket. Spralla LED Beanie er huen med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt til den som f.eks. løber om aftenen.

                      149 kr.

                       Snekugle m. lys, panda – KIDS by FRIIS

                       Mangler du en fin gave til børn? Giv dem en fin snekugle med den fineste pandabjørn og pandaunge. Der er lys og glimmer i snekuglen, og når lyset er tændt skifter farverne og glimmeret bliver viftet rundt i kuglen. Snekuglen kan fx bruges om natten på børneværelset. Bruger 3 x AA-batterier.Højde: 16 cm. Diameter: 11

                       244,30 kr.

                        Højdemåler fra Goki

                        Med den søde højdemåler kan barnet måles til det når 160 cm. De vidunderlige dyr er slet ikke til at stå for, og så i de skønne glade farver. Vil uden tvivl pynte på det lille børneværelse.

                        119,95 kr.

                         Brio Gåvogn – Rød

                         En gåvogn er den perfekte gave til barnet der skal lære at gå. Briovognen kender de fleste af os fra vores egen barndom og den vækker kære minder. Vognen kan justeres i højden så den passer til barnet og kan bruges til transportere legetøj rundt mens barnet træner sin gå-teknik.

                         449,95 kr.

                          100 første dyr, børnebog

                          Det er vigtigt at læse for sit barn, så ham eller hende lærer at koncentrere sig og forbedre hukommelsen. Barnets motorik og koordineringsevne udvikler sig også, fordi der er alle de forskellige klapper, der skal åbnes. 100 første dyr er en god gave til børn.

                          100 kr.

                           Løbecykel

                           En løbecykel er den perfekte gave til træne barnets motorik og koordineringsevne. Løbecyklen kan bruges fra 18 måneder og helt op til 5 års alderen. Så der er lagt op til mange timers leg og aktivitet med denne løbecykel. Stellet vejer ikke meget, så den er nem at tage med på tur.

                           475 kr.

                            bObles Tumlegulv

                            Giv dette super fine tumlegulv til en, som har en baby på armen. Gulvet er fremstillet i fast skum og fungerer perfekt til leg og motoriske øvelser med babyer, såvel som et blødt underlag til større børn. Fås i farverne blå og rosa. 

                            329,95 kr.

                             Huskespil med dyr

                             Giv barnet et fint huskespil med dyremotiver i træ. Huskespil er et sjovt spil for både børn og voksne. Ofte er det også et af de første spil de helt små kan være med til. Igennem spillet får de øvet både koncentrationen og motorikken.

                             129 kr.

                              Værktøjssæt til børn

                              Den perfekte gave til den lille værkstedshjælper. Det fine værktøjssæt er rigtigt værktøj, bare i børnestørrelse. Sættet indeholder hammer, vaterpas, tommestok og søm. En skøn gave til barnet der elsker at reparere eller bygge ting selv.

                              159 kr.

                               Regnsæt

                               De fleste børn elsker at lege i vandpytter og det kan blive til mange timers sjov. Her er det vigtigt med et godt regnsæt, der holder vandet ude, så tøjet ikke bliver vådt. Der er masser af flotte sæt at vælge imellem.

                               459,95 kr.

                                Værktøjskasse – Melissa & Doug

                                Supersejt værktøjssæt i træ. Sættet indeholder bl.a. skruer, skruetrækker, hammer og svensknøgle, alt til den lille håndværker. Alle tingene passer perfekt ned i den solide værktøjskasse.Anbefales fra 3 år. 

                                 Fødselsdagstog – Goki

                                 Det søde fødselsdagstog fra GOKI består af lokomotiv, 7 vogne og tallene 1-6. Der er plads til lys i vognene og pynter på et hvert fødselsdagbord. En dejlig gave der kan følge barnet igennem de første fødselsdage.Måler: 56,3 cm

                                  Kasseapparat

                                  Bytte bytte købmand. Det er aldrig for tidligt at lære købmandskab. Et kasseapparat er kernen i de klassiske lege, som dit barn leger. F.eks. når han eller hende lager bageri, købmand, restaurant osv. En klassisk gave til børn!

                                  190 kr.

                                   Legetelt med stjerner, rust – Kids Concept

                                   Skøn legetelt i en smuk rust farve, med hvide stjerner. Børn elsker at gemme sig og holde hemmelige møder, hvor mor og far ikke kan se dem. Legeteltet er populær blandt børn - og en fryd for øjet på børneværelset. Se også legetunnelen, der passer til le

                                    GRIMM’s Stablebræt

                                    Flot stablebræt i fantastisk kvalitet fra GRIMM. Stablebrættet er fremstillet i træ og glaseret med naturlige farver, der ikke er skadelige for dit barn. Klodserne kan stables på mange forskellige måder, så her er virkelig en gave, der indbyder til leg og stimulerer barnets motorik.

                                    329,95 kr.

                                     Geomag Color – Magnetlegetøj

                                     Vent

                                      Badebog prinsesse

                                      Det kan være svært at lokke de små til et bad, men med nogle gode legeaktiviteter er chancen en smule større. En fin lille bog, der kan tages med i badet.

                                      49 kr.

                                       Cykel

                                       Cykler i frem og tilbage mellem hemmet og skolen? Så er en ny cykel en god gave. Sikkerheden skal være i top!

                                        Little Dutch Trælegetøj

                                        Vent

                                         Walla Walla koala – Lamaze

                                         En skøn gave til den nyfødte. Lamaze Walla vægkoalaen er et farvestrålende, nuttet legetøj, der vil underholde ethvert barn. Der er så mange forskellige lyde og effekter fra knitrende papir til rasle-lyde - den perfekte aktivitet for alle småbørn!

                                         105 kr.

                                          Pukymoto, pink

                                          Perfekt gave til barnet der lige har lært at gå. Denne sjove og farverige cykel er et sjovt redskab til at komme rundt på. Den er nemmere at bruge end en løbecykel, fordi den har 3 hjul.

                                          799 kr.

                                           Puslespil – GOKI

                                           Et fint lille knoppuslespil i træ. Brikkerne har små knopper, så barnet nemt kan få fat i dem. Det er 4 søde dyr, en hund, en and, en kanin og en kat. Et meget populært stykke legetøj for de mindste.Måler: 30 x 10 x 2,4 cm

                                            Backgammon, kuffert

                                            Det klassiske backgammon-spil er den perfekte måde at tilbringe noget kvalitetstid med venner eller familie på. Et spil tager ca. 20 minutter, men kan vare længere, hvis der bruges sværere regler, afhængigt af spillernes alder. Det er et strategisk spil, men held spiller også en rolle. Det gør det til det perfekte spil for dem, der kan lide en udfordring, men som også gerne vil have det sjovt.Det klassiske backgammon-spil er den perfekte måde at tilbringe noget kvalitetstid med venner eller familie på. Et spil tager ca. 20 minutter, men kan vare længere, hvis der bruges sværere regler, afhængigt af spillernes alder.

                                            299,95 kr.

                                             Tumlerør, rosa – bObles

                                             Tumlelegetøjet fra bObles er et hit hos børnfamilier verden over. Der er mange timers leg og udvikling gemt i hvert møbel fra bObles og så ser de tilmed flotte ud i hjemmet.

                                             1199 kr.

                                              Tunnel, blå – bObles

                                              Tunnelen er et sjovt og skønt produkt til de små børn. Den kan bruges som gyngehest og vippe, både til de helt små og lige større børn. De helt små kan ligge inde i buen og vippe, eller træne nakken ve dat ligge på den bløde bue.Den er også meget populær

                                               Tog med dyr

                                               Leder du efter gaven til den lille dyreelsker? Så se det fine lille trætog med dyr og klodser. Toet kan trækkes efter barnet og har både lokomotiv og to vogne. Den ene vogn har plads til dyrene, en løve og en elefant mens man på den anden vogn kan stable klodserne.

                                               199 kr.

                                                Terning, grå

                                                Super fin bidering til baby. Den grå terning er tekstureret, så den er let for baby at holde på og stimulerer de ømme gummer. Samtidig siger den en lyd når baby ryster den og deer er spejle indvendigt, så der er masser af stimuli til baby med denne bidering.

                                                159 kr.

                                                 Gurli Gris i legeland – Alvilda

                                                 Kalle Kanin holder fødselsdag i legeland - men hvor er alle gæsterne blevet af? Børnene vil ikke komme ud, og nu sidder alle de voksne fast! Løft flapperne, og find Gurli og hendes venner. Bogen er på 10 sider.Måler: 21x21 cm

                                                 130 kr.

                                                  De små synger

                                                  Den klassiske og populære sangbog for børn i alle aldre. Her finder du de kendte sange og sanglege lige fra Se den lille kattekilling til Der er et yndigt land. Sangbogen er med noder og tegninger. 

                                                   GRIMM’s Store Træklodser

                                                   De flotte træklodser fra det tyske kvalitetsmærke GRIMM, kan sammensættes på et utal af måder, der stimulerer barnets fantasi og indbyder til mange timers leg. Klodserne er fremstillet af olieret lindetræ, så de er bløde og rare at holde på.

                                                   789,95 kr.

                                                    Little Dutch Trælegetøj

                                                    Vent

                                                     Badeslag, champagne – Lullalove

                                                     Mangler du en god gave til børn? Lullaloves Junior-håndklæde er den perfekte løsning. Dette badehåndklæde er fremstillet af 100 % bomuld med eksklusivt tangpulver, der har en beroligende virkning på følsom hud. Materialet hjælper også med at absorbere fugt, så de aldrig fryser eller er fugtige efter badet.

                                                     103,60 kr.

                                                      Cirkeline dukke – KREA

                                                      Dejlige Cirkeline i hendes tændstikæske. Cirkeline er en lille alf, der altid er klar på eventyr. Med den søde dukke følger selvfølgelig hendes tændstikæske.Cirkeline er 25 cm høj.

                                                       Strik til børn og babyer

                                                       Forær de små noget lækkert strik. Fine bløde trøjer, cardigans eller huer der kan holde de små pus lidt ekstra varme. Hvis ikke du selv strikker, så er der masser af fine modeller at vælge i mellem.

                                                       179,95 kr.

                                                        GRIMM’s Stabletårn

                                                        Et stabletårn er et klassisk stykke legetøj til de helt små. Ringene kan stables på nærmest uendelige måder og øver barnets motorik. Det er fremstillet i solidt bøgetræ og malet med naturlig maling i flotte farver.

                                                        159,95 kr.