Bedstegaver.dk

Gaver til drenge 2024 | Årets 42 bedste gaveidéer til drenge

At finde gode gaver til drenge er ikke altid nemt. 

Er der en dreng i dit liv, du gerne vil glæde med en gave – og er du i tvivl om, hvad han skal have? Så er hjælpen nær her hos os, med rådgivning og masser af spændende idéer til gaver til drenge i alle aldre. Her finder du nemt en passende gave, uanset alder og interesser.

Blandt de mere traditionelle gaver til drenge finder vi selvfølgelig Lego. De evigt populære klodser har i årtier stimuleret bygge glæden og entreprenørånden hos mange drenge i stort set alle aldre. Vi har mange forskellige æsker og sæt til de forskellige alderstrin. Derudover plejer biler og andre køretøjer også at være et hit som gave, ikke mindst til de mindre drenge. Til teenageren har vi for eksempel spændende brætspil og computerspil i mange varianter som altid efterspurgte gaver til drenge i skolealderen. Er det en lille fremtidig videnskabsmand, der skal have en gave, kan vi også byde på ting som mini mikroskoper og laboratorie sæt. Eller måske et gavekort til en oplevelse, en adrenalinpumpende eller mere stilfærdig én af slagsen. Med andre ord: Vi har masser af vidt forskellige gaver til drenge og sikkert også én, der passer til dit formål.

Filter

Gaveguide: Find de bedste gaver til drenge lige her

Er du på udkig efter gaver til drenge, så se med lige her i vores gaveguide. Når du skal finde den helt rette gave, er der flere forskellige overvejelser du skal gøre dig. Først og fremmest er det en god ide at vide hvad drengen ønsker sig, eller hvilke interesser han har. 

Nu skal du til at vælge, og her kan det være lidt af en jungle at finde rundt i det store udvalg af gaveideer. Men uanset om det er gaven til den 8-årige eller teenageren du er på udkig efter, så har vi samlet et stort udvalg af forskellige gaver til dig.

Vi har nemlig undersøgt markedet og fundet frem til nogle af de bedste gaver til drenge, så du kan finde inspiration til lige den gave du mangler. 

De mest populære gaver til drenge 2023 er:

 • Brætspil
 • Spikeball Spil
 • Testkør en Audi R8 på bane
 • Testkør en Lamborghini på bane
 • Cykel
 • Paracon ROGUE Gamer Stol
 • Fodboldtrøjer
 • Svæveflyvning
 • Tandemspring
 • Coca-Cola Mini Køleskab

Gaveidéer til drenge

Uanset alder, er der nogle få gaveideer til drenge, som næsten altid falder i god jord. Gode gaver er ofte dem, der overrasker og overgår forventningerne. De fleste drenge kan godt lide at være aktive, og det starter som regel allerede fra de kan begynde at lege, at de elsker biler. Derfor er biler en oplagt ide til mange timers sjov. Desuden er det et stort hit med ting der kan bygges, som f.eks LEGO. Legoklodser kan desuden købes i mange forskellige variationer og til alle aldersgrupper – til både drenge og piger.

Gaveidéer til drenge 3-5 år

Skal du give gave til en dreng i 3 til 5 års alderen er legetøj altid en rigtig god gaveide. Der findes en kæmpe udvalg af ting til drenge i alle prisklasser. Her får du nogle eksempler til en rigtig god gave til drengen på 3-5 år.

 • JAKKS Pacific Gigantosaurus Giganto & Friends: Gigantosaurus Giganto og venner sættet indeholder de 5 mest populære figurer fra den eventyrlige tegneserie. Vennerne Mazu, Rocky, Tiny og Bill er altid ude på eventyr hvor de møder den gigantiske gigantosaurus Giganto som skræmmer alle med sine høje brøl, men i virkeligheden ikke er så slem. Med sættet JAKKS Pacific Gigantosaurus Giganto & Friends får du en fantastisk gave, som helt sikkert vil vække begejstring hos drengen på 3-5 år.

 

 • Lego Duplo Wild Animals of Europe 10979: Her får du den perfekte gave til den lille dreng som elsker dyr og godt kan lide at bygge. Lego er det perfekte legetøj til at inspirere kreativitet og styrke finmotorikken. Legetøjet passer til alle anledninger og kan bruges som gave til både piger og drenge. Sættet indeholder 11 dyr og tilbehør til at skabe deres naturlige omgivelser.

 

 • Paw Patrol Paw Patrol Rise & Rescue Chase:  Med legesættet Paw Patrol Paw Patrol Rise & Rescue Chase får du superhelten Chase som alle børn kender fra Hundepatruljen. Den søde superhelt er altid klar til redningsaktion og her medfølger både drone, køretøj og to projektiler. En super fed gave til drenge som er vild med hundepatruljen.

Gaveidéer til drenge 6-10 år

Drenge i alderen 6-10 år er stadig vilde med legetøj. Nu skal legetøjet bare være lidt mere avanceret. Vi giver dig her et bud på gode gaveideer til drenge i alderen 6-10 år.

 • Revell Quadcopter Fizz: Et sikkert hit og den ultimative gave til drengen på 6- 10 år. Dronen Revell Quadcopter Fizz er en helikopter drone med 3 forskellige hastigheder og headless-mode. Den er velegnet til nybegyndere og træning. Dronen har propel beskyttelse, LED-lys og USB og kan bruges til indendørs styring.

 

 • Don One MK400 RGB Red Switch (Nordic): Med Don One MK400 RGB Red Switch (Nordic) får du den perfekte gave til den lille gamer. Det mekaniske MK400 keyboard er udstyret med skrueknap og Red Switch, som kræver mindre kraft til at trykke og samtidig er lydløs ved registrering. Tastaturet har RGB-belysning og magnetisk håndstøtte for optimal komfort.
 • Xplora X5 Play: Med Xplora X5 Play smartwatch til børn kan du give en praktisk og personlig gave. Xplora X5 Play smartwatch til børn har blandt andet funktionerne opkald og beskeder, GPS lokation, SOS-funktion, Safe-Zone underretning, kamera og #GOPLAY aktivitets app. En sjov gave til drengen som er funktionel – også for forældrene til at holde kontakten uden for hjemmet.

Gaveidéer til teenagedreng

Her kan du finde inspiration til en gave til teenageren. Af og til forbinder folk teenageren med udfordringer – det gælder også til dels når det kommer til at finde på gaveideer. Heldigvis findes der mange gode ideer til teenage drenge. Teenageren kan især blive glad for en personlig gave til en sjov oplevelse. Se med her og lad dig inspirere.

 • Helikoptertur: Giv en skøn gave til en uforglemmelig oplevelse med en helikoptertur til din teenage dreng. Her får du en god ide til personlige gaver i form af en helt utraditionel overraskelse. Gaven som du kan dele med din søn og i kan mindes sammen om i mange år.
 • Impulse Cool Electronic Skateboard: Her får du en af de bedste gaveideer til teenager drengen som kan lide at have fart på og lave seje stunts. Impulse Cool Electronic Skateboard er et super sejt elektronisk skateboard fra mærket Pinepeak. Farten indstilles med fjernkontrol og hastigheden er på op til 15 km i timen. En utrolig sjov gadget når du vil give gaver til underholdning og aktivitet. Husk sikkerhedsudstyret!
 • SportMe Gaming Table 4 in 1: Med SportMe Gaming Table 4 in 1 får du praktisk talt 4 sjove gaver i een. Bordspillet består af airhockey, bordtennis, curling og bowling. Perfekt til underholdning og aktivitet sammen med venner og familie.

Gode fødselsdagsgaver til drenge

Leder du efter fødselsdagsgaver til drenge kan du finde ideer og inspiration i vores eksempler. Vi giver bud på ideer til både børn og voksne og i forskellige prisklasser. Se bare her.

 • Budo-Nord Taekwondo Suit 140 Jr: Er det sportsmanden/drengen i familien som har fødselsdag, vil han helt sikkert blive glad for et nyt sæt sportstøj. Det behøver ikke nødvendigvis at være kampsport han dyrker. En kampsportsdragt kan måske endda virke opmuntrende som inspiration til at starte på at dyrke sport;)

 

 • Nintendo Switch Lite – Blue_: Næsten en klassiker – med Nintendo Switch Lite er der næsten garanteret glæde hos modtageren. Har han ikke allerede Nintendo Switch, ønsker han sig sikkert at få den og har han den allerede, ønsker han sig garanteret den nyeste version.

 

 • Lego Technic Ferrari Daytona SP3 42143: Et udfordrende og avanceret byggesæt fra LEGO. Her kan den voksne “dreng” selv få lov til at bygge sin Ferrari Daytona SP3. Den perfekte bilgave til Ferrari fans som er designet i samarbejde med Ferrari med de autentiske detaljer.

Gode julegaver til drenge

Julen er hjerternes fest og søger du efter en god julegave til drenge har vi samlet de bedste ideer til inspiration lige her. 

 • STIGA Sports Snowracer Curve Pro Kælk: Her får du en af de super sejeste julegaver til drenge fra 5 års alderen. STIGA Sports Snowracer Curve Pro Kælken er lavet i et blikfangende design. Den er fremstillet med en robust ramme af stål som gør den yderst holdbar og en bremse som gør den sikker at bruge. Med STIGA Sports Snowracer Curve Pro Kælk får du den sjove gave, som er et sikkert hit for hele familien.

 

 • The North Face Youth 1996 Retro Nuptse Jakke:En dejlig varm dunjakke fra North Face til drenge fra 3 – 6 år. Her får du en dunjakke i høj kvalitet fra det kendte mærke North Face. En ideel julegave til at holde den lille dreng varm, når han skal ud og lege i de kolde vinterdage.

 

 • Bose QuietComfort 45: Med Bose QuietComfort 45 får du høj kvalitets høretelefoner med støjreduktion. Høretelefonerne er lette og behagelige at have på og forbindes nemt via BlueTooth.

Konfirmationsgaver til drenge

Konfirmationen er en stor begivenhed, hvor man typisk giver lidt mere end til andre anledninger. Vi har fundet 3 gode eksempler som inspiration til konfirmationsgaven.

 • Sony PlayStation 5 – Digital Edition: Sony PlayStation 5 – Digital Edition er den ultimative konfirmationsgave. Et garanteret hit i form af den digitale version af PS 5 konsollen – uden disk drev.

 

 • InnovaGoods Elektronisk Pengeboks: Giv konfirmanden en sjov pengegave med en elektronisk pengeboks med digital tæller af mønter.

 

 • Samsung Galaxy S22 128GB: Her får du den seneste version af Samsung Galaxy – den ideelle gaveide til konfirmanden som har brug for en ny mobil.

FAQ

Hvad er de bedste gaver til drenge i 2023?

De bedste gaver til drenge i 2023 er blandt andet gavekort til oplevelser. Gaver til oplevelser er en god måde at overraske ham på, og samtidig tage på en oplevelse sammen.

Hvad ønsker en teenage dreng sig?

Mange 17 årige glæder sig til at tage kørekort. Køretimer eller opsparing er en god gaveide. Mange 17 årige elsker desuden spil og gadgets.