20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gaver til drenge

At finde gode gaver til drenge er ikke altid nemt. 

Er der en dreng i dit liv, du gerne vil glæde med en gave – og er du i tvivl om, hvad han skal have? Så er hjælpen nær her hos os, med rådgivning og masser af spændende idéer til gaver til drenge i alle aldre. Her finder du nemt en passende gave, uanset alder og interesser.

Blandt de mere traditionelle gaver til drenge finder vi selvfølgelig Lego. De evigt populære klodser har i årtier stimuleret bygge glæden og entreprenørånden hos mange drenge i stort set alle aldre. Vi har mange forskellige æsker og sæt til de forskellige alderstrin. Derudover plejer biler og andre køretøjer også at være et hit som gave, ikke mindst til de mindre drenge. Til teenageren har vi for eksempel spændende brætspil og computerspil i mange varianter som altid efterspurgte gaver til drenge i skolealderen. Er det en lille fremtidig videnskabsmand, der skal have en gave, kan vi også byde på ting som mini mikroskoper og laboratorie sæt. Eller måske et gavekort til en oplevelse, en adrenalinpumpende eller mere stilfærdig én af slagsen. Med andre ord: Vi har masser af vidt forskellige gaver til drenge og sikkert også én, der passer til dit formål.

  Brætspil

  Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

  255 kr.

   Spikeball Spil

   Skift rundboldspillet ud med Spikeball! Med sit hurtige tempo og trendy gameplay er Spikeball hurtigt blevet en favorit blandt både unge og gamle. Formålet med spillet er at serve bolden mod et net på jorden og narre modstanderholdet væk fra det. Når Spikeball spilles af fire spillere på to hold, er det let at lære og er meget sjovt! Desuden er det et fantastisk sommerspil til stranden eller parken. Leveres i en praktisk taske til nem transport og opbevaring. Så hvis du er på udkig efter en ny og spændende måde at spille rundbold på, så kig ikke længere end Spikeball Games

   569 kr.

   Testkør en Audi R8 på bane

   Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

   995 kr.

   Testkør en Lamborghini på bane

   Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

   3195 kr.

    Cykel

    Cykler i frem og tilbage mellem hemmet og skolen? Så er en ny cykel en god gave. Sikkerheden skal være i top!

     Paracon ROGUE Gamer Stol

     Leder du efter den perfekte gave til gameren i dit liv - uanset om det er din søn, kæreste eller mand, så vil denne gamerstol gøre dig meget populær! Denne topmodel stol er designet specielt til gamere med multifunktionelle armlæn, der giver mulighed for at tilpasse den efter kropstype. Så uanset om du er en høj eller lav spiller eller foretrækker et bredere sæde, er du dækket ind med ROGUE. Desuden vil det komfortable stof og konstruktionen af høj kvalitet sørge for, at man kan spille i timevis.

     1499,95 kr.

      Fodboldtrøjer

      Er din søn, kæreste, bror eller mand Liverpool, Real Madrid, Landsholdsfan, Manchester eller Juventus fan? Eller holder han med et helt andet hold? Så find fodboldtrøjen her! En gave han vil sætte pris på i lang tid!

      450 kr.

      Svæveflyvning

      Giv en gave som modtageren sent vil glemme. Prøv en svæveflyvning og oplev friheden. Svæveflyvning er en helt unik oplevelse og vil med garanti give et sug i maven hos modtageren.

      499 kr.

      Tandemspring

      Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

      2000 kr.

       Coca-Cola Minikøleskab

       Kender du en cocacola-fan? Dette lille køleskab er perfekt til kontorer, kollegieværelser, hjemmekøkkener eller andre steder, hvor du ønsker at have en forfriskende dåse Cola inden for rækkevidde. Coca-Cola minikøleskabet har en aftagelig hylde, så du kan opbevare dåser eller flasker pænt, og den gennemsigtige dør lader dig se, hvornår det er tid til at fylde op. Det seje, røde design vil helt sikkert skille sig ud, uanset hvor du stiller det, og det er et must-have for enhver Coca-Cola-fan

       1249 kr.

        SUP paddleboard

        Kender du en som vil ud på åbent vand? Dette paddleboard er perfekt til alle, der ønsker at prøve stand up paddling. Det er 300 cm lang, så du har masser af stabilitet, mens du bevæger dig over bølgerne. Og med en bredde på 84 cm er dette bræt perfekt til både begyndere og øvede brugere. SUP er både en god træning, men også et dejligt afbræk fra hverdagen.

        1200 kr.

         Hoptimist

         Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

         160 kr.

          Chokoladefontæne

          Hvem har ikke drømt om at stikke hovedet ind under en chokoladefontaine og bare spise løs af den lækre perfekt tempererede chokolade? Nu kan du forære en du har kær deres helt egen chokoladefontaine. Eller måske en gave til dig selv? Bare rolig, ingen kigger.

          199 kr.

           SACKit BOOMit højtaler

           Kender du en der elsker lækker lyd? BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller super højt og godt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning. Så er du altså garanteret musik til hele festen.

           1499 kr.

            Minecraft Lampe Steve

            Kender du en minecraf-fan? Denne unikke lampe giver et hyggeligt lys og bringer hende eller hans yndlingsfigur fra det populære spil ind i den analoge verden. Steve fra Minecraft er her for at lyse værelset op.

            149,95 kr.

             Plakater til gameren

             Gamere er svære at finde gaver til... Men med med et sjovt citat, som gameren sikkert kan relatere til, har du den perfekte gave! Gamer-plakater omfatter ikoniske scener og figurer fra nogle af de mest populære videospil nogensinde. Fra Halo til World of Warcraft. Der er noget for enhver smag.

             Fra 149,95 kr.

              Calvin Klein underbukser

              Man kan aldrig få nok af gode kvalitets underbukser, og dem fra Calvin Klein er i en kvalitet for sig selv. Så forkæl %modtageren% med et sæt af rigtige gode underbukser.

              270 kr.

               Jumping car!

               Har din søn det, der skal til for at blive en Jumping car racerkører? Med vores fjernstyrede hoppebil kan han nu finde ud af det! Denne bil er som ingen anden - den kan dreje, snurre og hoppe, hvilket giver dig mulighed for at lave nogle fantastiske tricks. Og hvis det ikke er spænding nok for dig, har vi også tilføjet et indbygget kamera, så du kan se, hvad din bil laver, mens den kører rundt.

               499,95 kr.