Bedstegaver.dk

Gaver til manden der har alt 2024 | 55+ gaveidéer til ham

Det kan være svært at købe gaver til manden der har alt. Så er det ofte rart at have en ønskeseddel at støtte sig til, jo lang jo bedre. Men hvad gør man, når ønskelisten er ganske blank, og man er på jagt efter gaver til ham, der har alt. Hmm…

Opgaven er helt sikkert vanskelig, men ikke umulig. Selv om manden tilsyneladende intet mangler, fordi han selv sørger for at købe det selv – så er der alligevel nogle ekstraordinære ting, man sjældent bruger penge på til sig selv. Det handler om at finde på netop de idéer til gaver, han ganske enkelt ikke anede, at han ønskede sig. Alt efter budgettet og hans interesser kan du for eksempel overraske manden, der har alt, med gaver som personlige indgraverede ølkrus, et sæt til at brygge sin egen øl, gavekurve med lækre delikatesser eller andet. Hvis du har den lidt tykkere pung med på gavejagt, er gavekort til en oplevelse også altid et hit til manden uden ønsker. For eksempel et faldskærmsudspring, en ballontur, øl- eller vinsmagning, en tur i en Lamborghini, Ferrari eller anden luksus sportsvogn, en gourmetmiddag eller måske et spaophold.

Filter

Gaveguide

Gaveguide: Find den bedste gave til manden der har alt lige her

Det er ikke altid let at finde gode gaver til mændene i dit liv. Uanset om det handler om gaver til ham, du elsker, eller gaver til far. En ønskeseddel er sjældent sådan lige at trække ud af dem. De mangler faktisk ikke rigtig noget, når du spørger. Så er du overladt til dig selv og din fantasi til at overraske med den helt perfekte gave. Du kan godt begynde at lægge hovedet i blød og tænke fokuseret.

Men bare rolig. Hjælpen er nær: Vi har researchet lidt og har et par gaveideer eller ti i ærmet, som kan sætter tankerne i gang og hjælpe dig lidt på vej i din gavejagt. Blandt dem vil du med garanti finde inspiration og bud på gode gaver, der vil falde i god jord hos de fleste mænd. Vi tør godt at love, at du nok skal finde gaven til manden, der har alt. Der er masser af muligheder derude.

Find gaven i vores fyldige guide. Den rummer et væld af gode gaveideer, der hver især har potentialet til at sprede glæde hos en heldig modtager. Her er både helt konkrete gaveidéer samt tips og råd ud fra forskellige temaer, alt efter interesserne hos ham du vil forkæle. Du skal nok ende med en god gave, der passer til både mand og anledning – uanset om det er til fødselsdag eller til at lægge under juletræet.

De mest populære gaver til manden der har alt 2022 er:

 • Ølsmagning
 • En god flaske champagne
 • Apple tv
 • Australian body care face wash
 • Onyx kokkekniv
 • Forskellige ølglas
 • Fodboldtrøjer
 • Kaffekursus 
 • Rundvisning og ølsmagning
 • Gamerstol

Hvad giver man manden der har alt?

Se, det er jo dét, man kalder et virkelig godt spørgsmål. Heldigvis er vi leveringsdygtige i et svar, der kan hjælpe dig i jagten på en fantastisk gave – dén, han slet ikke vidste, at han faktisk gik og manglede. At købe gaver til manden, som har alt, er helt sikkert meget lettere sagt end gjort og en ret vanskelig opgave. Men absolut ikke umulig. 

Du er langt fra alene om at sukke dybt, når gaven til manden skal købes. Nu skal du til at være kreativ igen. Selv om han tilsyneladende intet mangler, er der garanteret nogle ekstraordinære ting, han sjældent selv bruger penge på. Noget, han måske har nævnt engang i en forbisætning. 

Det handler kort og godt om at finde gaver, han helt havde glemt eller simpelthen ikke anede, at han ønskede sig. Grav dybt i hukommelsen, læg hovedet i blød og tænk kreativt – med udgangspunkt i dit kendskab til ham og, selvfølgelig, dit budget skal der nok vise sig mange muligheder og det helt rigtige bud på den helt rette gave, der vil glæde selv den mest privilegerede mand.

Oplagte gaver til manden, der har alt, kunne for eksempel være gadgets af enhver art. Erfaringsmæssigt har stort set alle mænd, i alle aldre, en svaghed for diverse fancy redskaber med mere eller mindre nødvendige funktioner. Og meget gerne elektroniske. 

Der findes et hav af gadgets indenfor kategorier som værktøj, køkkenredskaber, outdoor, træning, underholdning og elektroniske spil. Indenfor det felt finder du garanteret en gaveide, der snildt passer til overskrifter som “gaveideer til kæreste” og  “gave til far, der har alt”. 

Personlige gaver til manden der har alt

En personlig gave viser omtanke og sender et kærligt budskab til modtageren om hans eller hendes store betydning for dig. Du har sat dig selv godt og grundigt under pres, når du er på udkig efter intet mindre end den perfekte gave til kæresten eller din gamle far med et personligt præg. Men det behøver faktisk ikke at være så svært.

Fødselsdagsgave, julegave eller noget helt tredje – uanset anledningen har vi et par forslag, som vil hitte hos de fleste mænd. Også som gave til ham, der har alt. I hvert fald tilsyneladende. Lur en gaveide og lad dig inspirere til gaven, der viser sig at være helt perfekt.  

Ideer til personlige gaver

 • Personligt forklæde med navn på, eventuelt i læder. Super fed gave til ham med gourmet skills, der elsker at stå i et køkken – eller at flippe burgere ved havegrillen. 
 • Fotobøger eller plakater – med eget design og personlige fotos fra særlige lejligheder. Oplagt til minde om guldstunder med familien eller romantiske oplevelser.
 • Personlige ølglas med navn indgraveret. Ølentusiastens våde drøm – en helt igennem skøn gave til ham, der elsker øl.

Giv manden der har alt en oplevelse han aldrig vil glemme

Oplevelser er altid et hit som en anderledes gave til manden, der har alt. Uanset om han er mest til bagekursus, spaophold eller gourmetmiddag. Eller noget helt andet. Med oplevelsesgaver har du alle chancer for at overraske ham, der tilsyneladende intet mangler, med en god gave – og gode minder i tilgift.

Der er udsigt til begejstring, når du går efter oplevelsen som gave til manden, der har alt. Der findes gavekort til nærmest enhver slags alt, ud fra hans interesser. Elsker han, ligesom mange mænd, god mad og en god bøf er en gourmetmiddag den perfekte gave. Eller du kan sende ham i køkkenet på et avanceret madlavningskursus.

Måske er han mere til at slappe af med whisky smagning eller at blive forkælet med en spadag i gave. Omvendt foretrækker han måske adrenalinkicket ved at springe ud i faldskærm eller at gå på opdagelse i et escape room. Gaveideer er der nok af og chancerne for at finde den ultimative gave talrige, når der gemmer sig en spændende aktivitet bag gavepapiret.

Ideer til uforglemmelige oplevelser 

 • Slotsophold med gourmetmiddag: For ham med de kræsne smagsløg, som sætter pris på et måltid udover det sædvanlige indtaget i smukke omgivelser.
 • Tur i luftballon. En unik oplevelse i fugleperspektiv for ham, der kan medbringe sin partner eller ægtefælle og gøre det til en enestående romantisk oplevelse.
 • Køretur i Ferrari: Vild oplevelse for ham, der drømmer om hjulspin og fart bag rattet i en luksuriøs sportsvogn. Potentielt den bedste fødselsdag nogensinde.

Sjove gaver til ham der har alt

Manden, der har alt, kunne måske trænge til lidt spas på sin fødselsdag? Du opstøver nemt en sjov gave til ham, der ikke tager sig selv alt for højtideligt. Skøre hadegaver eller funktionelle gode gaver med et humoristisk twist – du ved selv, hvordan du bedst driller med gaven til manden, der har alt. 

Kun din fantasi sætter grænser for morskaben. Men så står vi heldigvis klar til at hjælpe. Der er nok af gakkede gadgets at vælge imellem, når du skal shoppe gaver til manden med humor. 

Forslag til sjove gaver

 • Personligt ølkrus med indgraveret navn: En passende gave til manden, der elsker øl. Og er stolt af det. Mange mænd ville juble.
 • Indoor skydiving: Den perfekte gave til manden der elsker adrenalinsus.
 • Mini bordtennisbord: Gør ham glad. Simpelthen. En skør og underholdende gave til ham, der har alt. Kunne også være et dartskab med tilhørende skive.

Gaver der kan spises eller drikkes

Skal du købe gaver til manden, der har alt – inklusiv kræsne smagsløg? Så er spiselige gaver en fantastisk gaveide. En nydelsesfuld pakke fuld af gode smage er en oplagt fødselsdagsgave til ham med sans for den gode smag. 

Oplevelsesgaver i form af et gavekort til en gourmetmiddag eller et kursus i finere madlavning vil sikkert drive mundvandet frem hos den madglade modtager. Du kan også pakke ham en gavekurv med delikatesser som god øl, søde sager og god whisky – en eksklusiv gave, der vil få de fleste mænd til at føle sig forkælede. 

Det kan også være, at modtageren er din gamle far, som foretrækker en god bog, en flaske portvin og kvalitetschokolade som en skøn personlig gave. Alt i alt lækre gaver til manden, der har alt. 

Gode julegaver til manden der har alt

Julen er på trapperne, og desperationen stiger. Hvad køber man i julegave til manden, der har alt? Et tilbagevendende problem. I mange år har han ikke haft nogle ønsker – for han “mangler jo ikke noget”. 

Men bare rolig, vi har et par julegaveidéer til dig. Kodeordet er gadgets. Gaven til manden, der har alt, er en sjov gave. Alt efter smag, behag og budget en fjollet og gakket én eller en brugbar og nørdet. Funktionelle gadgets som robotplæneklipper og vejrstationer kontra en mini robotstøvsuger til skrivebordet eller et golfsæt til toilettet..

FAQ

Hvad er de bedste gaver til manden der har alt i 2023?

Gavekort med aktiviteter som gourmetmiddage, spaophold, faldskærmsudspring, ballonflyvning, vinsmagning og madlavningskurser er i høj kurs. Det samme gælder robotstøvsugere, kokkeknive og vejrstationer.

Hvad vil mænd have i gave?

Kort sagt: Fancy gadgets og gavekort, der kan veksles til spændende aktiviteter. I overskriftsform er det præcis, hvad mænd helst vil pakke ud juleaften eller på fødselsdagen. Alt efter type, interesser og alder.