Bedstegaver.dk

Gaver til piger 2023

Valgmuligheder er der masser af, når du skal afsted for at finde den perfekte gave til en pige. Faktisk overvældende mange, og derfor er missionen ikke altid den nemmeste. Medmindre du er udstyret med en specifik ønskeliste, kan det være en lidt forvirrende vandring gennem en tæt jungle at finde de gode gaver til både små og store børn. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde vejen igennem buskadset. Og vi tør godt at love, at vi er usædvanligt godt dækket ind, når det handler om gode gaveideer til piger –  i alle forskellige aldersgrupper, til alle anledninger og med vidt forskellige interesser. 

Filter

Gaveguide: Find de bedste gaver til piger lige her

I vores gaveguide finder du nemt en julegave eller fødselsdagsgaver til piger i alle aldre. Uanset om du går efter stimulerende legetøj til spædbarnet, pædagogisk legetøj til den omkringfarende tumling, udfordrende og lærerige gaver til små piger i skolealderen eller en nøje udvalgt gave til teenageren.

Hvad enten gavejagten gælder en kommende fødselsdag, juleaften, en konfirmationsdag eller en anden særlig dag – så kan du roligt se dig omkring i det store og varierede udvalg. Vi føler os overbeviste om, at du nok skal støde på den helt rette gave til pigen i dine tanker. God jagt!

De mest populære gaver til piger 2023 er:

 • Flødebolle workshop
 • Hudplejesæt
 • Plakat med stjernetegn
 • Duftlys
 • Trådløse høretelefoner
 • Rulleskøjter
 • Kængurubamse med baby
 • LEGO Disney Princess
 • Karaoke mikrofon med højttaler

De bedste gaver til piger i alle aldersgrupper

Oplevelsesgaver er til enhver tid et stort hit som gode gaver til piger i alle aldre. Små piger såvel som store vil utvivlsomt tage rigtig godt imod et gavekort med et løfte om nye, spændende eventyr. Så kan en lille papboks snildt vise sig at høre til de absolut fedeste gaver på dagen.

Mulighederne er på det nærmeste utallige. Der er masser af spændende og vidt forskellige gavekort at vælge imellem, og oplevelserne foregår over hele landet og findes i alle prislag. Det kan for eksempel være en flødebolle workshop, smykkekurser, ture i luftballon, keramikmaling, en klatre workshop eller en tur i et escape room.

Pointen er at invitere til noget, der rækker lidt ud over det sædvanlige og drysser lidt tryllestøv over hverdagen. Du skal bare finde dén oplevelse, der passer til modtagerens alder og interesser. Sigter du efter noget, I to kan lave sammen, er det samtidig en meget personlig gave. Og en af de mere kreative gaveideer.

De bedste gaveidéer til små piger

 • Kaninbamse: Top nuttet, intet mindre – den sødeste og blødeste store bamse fra Jellycat, som vil give enhver lille pige lyst til at kramme. Fantastisk kvalitet og som skabt til instant kærlighed.
 • Lav selv armbånd: Et herligt diy-sæt med rørperler. Æsken indeholder alt, hvad man skal bruge til at skabe flotte armbånd. Mange timers sjov venter utvivlsomt en kreativ og pyntesyg pige og hendes små veninder.
 • Bobles tumlegulv: Med det bløde underlag i fast skum er banen kridtet op til leg og motoriske øvelser for babyer og et forsvarligt og inspirerende tumlegulv til større børns fysiske leg. 

De bedste gaveidéer til piger 12-14 år

 • Smykke workshop: Et par hyggelige timer, hvor der kreeres personlige smykker helt efter eget hoved hos SMYKBAR. Det lyder som en rigtig hyggelig dag for de fleste store piger.
 • Bluetooth højttaler: Med lækkert design og fantastisk lyd imødekommer denne højttaler de fleste større børns behov for at dyrke deres musik og idoler sammen med vennerne.  
 • Studio Ring Light: Et fedt kamerastativ til telefonen med en lysende ring, så videoerne til TikTok og Instagram kan stå knivskarpt – en oplagt gave til en SoMe-bevidst teenagepige. 

De bedste gaver til piger 7-10 år

 • LEGO Disney Princess: En fantastisk gave til en lille hverdagsprinsesse, som elsker at lege med LEGO. Det overdådige sæt Raya og Hjertepaladset med masser af små dele lægger op til masser af gode stunder. 
 • Mini donutmaskine: Den helt perfekte gave til små fans af Bagedysten. Så kan hun gå i køkkenet med veninderne og fremtrylle nybagte – og garanteret velpyntede – lækkerier uden større besvær.
 • Kreativ aktivitetsæske: En sand skattekiste, der frister med mange timers kreativitet og sjov. Æsken indeholder stort set alt, hvad man kan ønske sig, til at fremstille glitrende feer med et helt personligt udtryk. 

Populære legetøjsgaver til små piger

 • Legekøkken: Skøn gave til både piger og drenge i alderen, hvor det for alvor bliver spændende at prøve kræfter med forskellige lege. Der skulle være garanti for lækre fantasiretter i massevis fra de små kokke.
 • Hoppeborg: Børn elsker at hoppe. I timevis. En super sjov gave for både små og større børn, når det igen bliver tid til at lege udendørs. Nem at sætte op i haven.
 • 3-kamp legesæt: 1-2-3 – løb! En utrolig sjov æske fuld af herlige udendørs lege og konkurrencer. Hele familien kan helt sikkert få meget tid til at gå med klassiske lege som sækkevæddeløb og æggeløb.

Fødselsdagsgaver til piger

Èn ting er hundrede procent sikker: Absolut ingen børn bliver nogensinde for gamle til en fødselsdagsgave. Både den lille pige såvel som den store vil utålmodigt flå papiret af dine gaver, når det er blevet tid til endnu en fødselsdag. Og det vil tydeligt stå klart, om du har ramt plet.

Alder og interesser er selvfølgelig vigtige faktorer, når du er på udkig efter gaven, der gerne skulle lande godt hos fødselaren. Til gengæld spiller køn efterhånden en mindre rolle, da børns lege ikke længer er helt så kønsbestemte. Derfor er opfattelsen af, hvad der er drengeting og pigeting, heller ikke længere så fastlåste. 

Med andre ord er udgangspunktet altså dit kendskab til fødselaren og hendes personlighed. Sådan finder du frem til de personlige gaver, der altid gør lykke. Det er ikke nødvendigvis lig med en dyr gave. Mindre børn tænker slet ikke over prisen. Og for de lidt ældre fødselarer er det også langt vigtigere end prisen at føle sig set, hørt og forstået med en gave skræddersyet i forhold til interesser.

Julegaver til piger

Julen er som bekendt hjerternes fest – men også tid til farvestrålende pakker under træet. Voksne og børn, uanset alder, flokkes spændte omkring de mange gaver. Juletid er også en lejlighed til at sende en kærlig hilsen fint indpakket i gavepapir, til både store og små.

Interesser og kendskab til modtageren er altid kodeordene, når du er på gaveindkøb. Også når du skal finde en passende julegave til pigen i dine tanker. Er hun en kræsen teenagepige med meget specifikke ønsker, der måske går i retning af elektroniske gadgets eller skønhedsprodukter? Eller en stor skolepige med sans for kreativitet og gør det selv? Eller at spille fodbold, danse eller i det hele taget være aktiv? 

Det kan også være, dit gaveindkøb gælder et mindre barn. Måske et spædbarn eller en tumling, hvor mere praktiske sager som tøj, skråstole eller pædagogiske legesager til at træne motorikken eventuelt gør mest lykke? Her er det mange gange en god idé at tage forældrene med på råd om konkrete ideer.

Oplevelser tilpasset aldersgruppen er altid et bud på en god gave. Du finder gavekort i mange forskellige prisklasser og til vidt forskellige aktiviteter – fra de storslåede og helt uforglemmelige som en tur i luftballon til en tur i biografen eller zoologisk have. Det kan også være et flødebollekursus, et wakeboard-kursus eller noget helt tredje. Hvis oplevelserne oven i købet er fælles, noget modtageren og du gør sammen, skal det nok vække hendes begejstring.  

Konfirmationsgaver til piger

Penge, penge, penge. Budskabet går igen, når man forsøger at presse ønsker ud af de kommende konfirmander. Den flade konvolut med de nystrøgne sedler ligger allerede klar i god tid før den store dag. Det ærgrer dig, for du havde egentlig tænkt dig at give en helt særlig og smukt indpakket gave til pigen, du skal fejre.

Det kan bestemt føles som en nærmest uoverkommelig opgave at finde på en virkelig god ting til de kræsne konfirmander. Hvis de overhovedet har andre ønsker end penge, er de ofte meget dyre. Det er store ting, som de typisk selv anskaffer sig efterfølgende for pengene i de flade konvolutter. Som computere, mobiltelefoner, airpods og så videre – for bare at nævne et par eksempler. 

Men giv endelig ikke op, hvis du ikke har lyst til at give en – hånden på hjertet – lidt kedelig, pengegave til hende i den smukke hvide kjole. Måske tænker du, at konfirmationsdagen er en af livets helt store mærkedage – og en af de særlige lejligheder, der skal fejres med en rigtig god gave. Èn af dem, konfirmanden kan have glæde af i mange år som et minde om dagen.

Du skal selvfølgelig tage udgangspunkt i hendes interesser og personlighed. Generelt er smykker som armbånd og øreringe eller en halskæde med et smukt vedhæng klassiske konfirmationsgaver, der kan gemmes som minde.

Mere ukonkret er et gavekort til storslåede og uforglemmelige oplevelser, som i stedet kan gemmes i hjertet. Med kendskab til konfirmanden finder du sagtens en aktivitet, der kan være symbol på hendes indtræden i de voksnes rækker.

FAQ

Hvad er de bedste gaver til piger 2023?

Aktiviteter tilpasset hendes alder er det helt korte svar. Uanset om det er en tur i badeland, flødebolle kursus, helikoptertur, cocktail kursus eller noget helt andet. Mulighederne er utallige – og det samme er chancerne for en god modtagelse.

Hvor meget må en gave til pige koste?

Der er ikke noget fast budget for gaver. Det afhænger af anledningen og din pengepung og en gave behøver på ingen måde at være dyr for at vække glæde hos modtageren.