20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gaver til teenagepigen

Teenagere har fingeren på pulsen med alt hvad der rører sig, derfor kan det være noget af en udfordring at finde den perfekte gave til teenagepigen.

Trends kommer i bølger hele tiden og ofte overtager den ene den anden før man får set sig om, og det kan være svært at følge med. Der er mange gaveanledninger både julegaver til hende og fødselsdagsgaver men i teenagealderen hører konfirmationsgaver til hende sig også til og studentergaver. De sidstnævnte er festlige anledninger, der ofte kræver en personlig gave. Til mindre anledninger som fødselsdag og jul vil mærketøj, smykker, sko og teknologi ofte være at finde øverst på ønskelisten. 

Vi har samlet en hel masse idéer til personlige gaver, unikke gaver, sjove gaver, oplevelsesgaver og meget andet. Vi har samlet idéerne inden for forskellige interesser og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Vi tør næsten at garantere at  du vil kunne finde den perfekte gave til teenagepigen lige her.

  Teenageren-plakat

  Med denne plakat får du ikke bare smil frem hos teenageren, men også hele familien. Plakaten prøver at formidle nogle af familiære udfordringer, der er forbundet med teenage-årene.

  249 kr.

   Plakat med stjernetegn

   En personlig og anderledes gave! En plakat med gavemodtagerens stjernetegn, er en gave, der kan følge med hele livet. Den viser de typiske karaktertræk og styrker ved et stjernetegn.

   Fra 149,95 kr.

    Flamingo Badedyr

    Denne store flamingoformede madras er perfekt til at slappe af omkring poolen, og dens lyserøde farve vil tilføje en smuk glød til dit poolområde. Flamingo Mega Air Mattress er fremstillet af materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at den kan modstå al den sjov og spænding, som dine poolfester byder på. Den er også meget komfortabel takket være dens store liggeflade. Og når du er klar til at tage en pause fra varmen, giver denne flamingo skygge til sine passagerer med sin højde på 2 meter.

    275 kr.

     JBL Charge 5 Bluetooth højttaler

     En Bluetooth højttaler er en gave der med 100% sikkerhed kommer til at blive brug ofte. Der er intet bedre til at få stemningen op end lidt musik. Denne bluetooth højttaler har fået utrolig gode anmeldelser baseret på over 2300 anmeldelser.

     999,95 kr.

      Australian Bodycare Face wash

      Teenager-hud er typisk problemfyldt, men en god hudplejerutine kan skabe vidunder. Australian Bodycare Face Wash er skånsomt, men effektivt, så bakterier, makeuprester og andet snavs fjernes. Den er fremstillet til at bekæmpe bumser og fedtet ud, men samtidig også forebyggende.

      199,95 kr.

       Dyson Airwrap Complete – alt styling til håret

       Nu er det slut med at have en hårtørrer, et glattejern og et krøllejern osv. Dyson har samlet alle stylings produkter i én. produktet har ikke mindre end over 8000 anmeldelser med over 4,5 stjerner ud af 5. Den perfekte gave til hende der elsker hårstyling.

       3990 kr.

        Sjovt grej til festivallen

        Det er vigtigt at have alt grej med på festival, og her kan du få inspiration til alt muligt sjovt grej, som I sikkert vil komme til at grine over flere gange

        15 kr.

         Skøn duft til kvinder

         En dejlig duft er altid en god gave til kæresten, teenageren eller som konfirmationsgave. Det er altid en god gave, og parfumer kommer jo med en prøve, så hun kan altid prøve om det er en duft for hende.

         347,95 kr.

          Gillian Jones Stand LED Light Mirror x10 – Silver 10384-81

          Makeup er en stor del af enhver teenagepiges hverdag, og derfor vil der blive sat stor pris på et ordentligt makeup spejl med lys. Makeupspejlet er dobbeltsidet med 1x forstørrelse på den ene side og 10x forstørrelse på den anden side, så man har de bedste forhold til at lægge makeuppen.

          399 kr.

           Fujifilm Instax Mini 11

           Fujifilm Instax Mini 11 er det perfekte kamera til alle, der ønsker at indfange øjeblikke og gemme dem for evigt. Med sit kompakte design og de brugervenlige funktioner er dette kamera perfekt til alle, lige fra unge teenagere til voksne. Den nyeste model af Fujifilm Instax Mini 11 er endnu nemmere at bruge end nogensinde før, hvilket gør det til det perfekte valg for alle, der ønsker at indfange minder med et snuptag.

           535 kr.

            Trådløs oplader fra Sackit

            Lader forsvinder altid på mystisk vis, og ingen ved hvorfor? Den perfekte gave, er derfor en lader, som bliver det samme sted. Den er perfekt til natbordet eller skrivebordet, og lader din telefon hurtigt!

             Lav din egen sushi med Sushi Bazooka

             Kender du en som ELSKER sushi? Med Sushi Bazooka kan du lave lækker sushi derhjemme på få minutter! Du skal blot fylde ris og rå fisk på, og så er det bare at skyde løs! Du vil have perfekt rullet sushi på ingen tid. Desuden er Sushi Bazooka nem at rengøre - du skal blot skylle den med varmt vand. Det er sundere og billigere end at spise ude!

             179 kr.

              Makeupbørster

              Den perfekte gave til makeup-elskeren! En makeupbørste af god kvalitet, er en perfekt gave til hende, som vil blive brugt stort set hver eneste dag. Se bl.a. makeupbørsterne fra Nilens Jord eller Bare Minerals.

               SUP paddleboard

               Kender du en som vil ud på åbent vand? Dette paddleboard er perfekt til alle, der ønsker at prøve stand up paddling. Det er 300 cm lang, så du har masser af stabilitet, mens du bevæger dig over bølgerne. Og med en bredde på 84 cm er dette bræt perfekt til både begyndere og øvede brugere. SUP er både en god træning, men også et dejligt afbræk fra hverdagen.

               1200 kr.

                Hårpleje produkter fra Hairlust

                Har du hørt om danske Hairlust? de producerer vegansk og økologisk certificerede produkter til håret uden silikone og andre mærkelige tilsætningstoffer. Har hun tørt, lyst, krøllet hår? Der findes en shampoo og balsam til enhver type hår. En gave, som hun ikke vidste hun manglende - og den er stærkt vanedannende.

                 Adapt-A-Desk Sammenklappeligt Laptopbord

                 Kender du en, der ikke sidder ordentligt ved computeren? Sig farvel til ømhed og smerter på grund af dårlig ergonomi, når man bruger det sammenklappelige Adapt-A-Desk-bord til bærbare computere. Dette innovative bord hjælper dig med at opretholde en sund kropsholdning, mens man arbejder hjemmefra, så man kan sige farvel til nakke- og skuldersmerter. Fold det sammen og gem det væk, når det ikke bruges.

                 199 kr.

                  Figurer fra Kaj Bojesen

                  En klassisk gave er figurer fra Kaj Bojesen. Aben er den mest populære, men der er også en hund, panda, elefant, zebra, turtelduer og mange flere. Figurerne skaber glæde med deres anderledes og flotte design i mange år - formentlig hele livet igennem.

                  628 kr.

                   Vippeserum fra Hairlust

                   De fleste drømmer om lidt længere vipper og sundere vipper. De bliver nemlig godt slidt af den mascara vi bruger hver dag. Så forkæl hende med en naturlig vippeserum fra Hairlust, som er af økologiske ingredienser og certificeret vegansk. Produktet er endda også produceret i Danmark!

                    Tripod med lys til bl.a. TikTok-videoer

                    Kender du en der elsker at lave videoer til instagram og tiktok, så er der her det perfekte setup med lys og kamerastativ lavet til telefonen.

                    399 kr.

                     Mineral foundation fra NilensJord

                     Det danske mærke NilensJord laver lækre og naturlige makeup og hudpleje produkter. Forkæl derfor teenagepigen med noget ordentligt makeup, så hun lærer at passe på sin hud fra start af.

                     150 kr.

                      Lækre hårbørster fra Hairlust

                      Tro det eller ej, men hvilken børste du bruger, er vigtigt for dit hår. Hairlust har specialiseret sig i at lave produkter til håret, og derfor har de selvfølgelig også nøje produceret nogle hårbørster.

                      69 kr.