20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Ginsmagning

En ginsmagning er en aktivitet, der helt sikkert vil vække glæde hos de fleste. Som fælles oplevelse med vennerne eller som en skøn gave til kæresten eller måske svigerfar. Gin & tonic har fået en stor opblomstring i de seneste år og serveres overalt, til både unge og ældre. Den klassiske drink med den bitre, gran-agtige smag af enebær og syrlig tonic synes at glæde alle smagsløg. 

I en drinks-kultur, der er populær som aldrig før, ser den velkendte Gin & tonic ganske enkelt ud til at have overhalet den ellers utroligt populære drink Mojito i at være alles foretrukne go to drink. Den kræver traditionelt set få ingredienser og er både enkel, forfriskende og nem at lave derhjemme. Og så findes den efterhånden i et væld af spændende varianter. Alene alle de nye smagsvariationer af tonic, som efterhånden produceres, giver den klassiske drink et twist. Derudover er citron, rosmarin og agurk ingredienser, som ofte bruges til at pifte en Gin & tonic lidt op. Og i de senere år har tilføjelser som brombær, mango og endog sort peber også vundet indpas. Med en ginsmagning er der mulighed for at prøve forskellige typer af gin og smagsvarianter af den populære drink. It´s G&T-time.Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Få udvidet din gin-horisont på denne 3 timers ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her får du både tapas og snacks mens du får ginfortællinger og smagsprøver på forskellige typer af gin. Du kommer til at smage minimum 5 forskellige gin og tonics. 

fra 400 kr.

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Kom til ginsmagning hos Copenhagen Distillery og få indblik i destilleriets progressive tilgang til gin. Udover rundvisning kommer du til at smage på 5 forskellige produkter. Du er mere end velkommen til at hænge og hygge videre i baren når smagningen er overstået. 

fra 349 kr.

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Er du til både brændevin, gin og snaps, kan du komme på en spændende rundvisning og smagning hos Nordisk Brænderi. Du lærer om produktionen fra start til slut, og du kommer til at smage forskellige produkter.

fra 250 kr.

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom til ginsmagning på Njord Distillery i det midtjyske. Her bliver du budt velkommen bag kulissen i en særlig passioneret ginproduktion og du kommer til at smage 5 forskellige Njord Gins — med og uden tonic. Snacks og vand er inkluderet i prisen. 

fra 399 kr.

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Bliv klogere på forskellige smagsnuancer i gin hos Trolden Destilleri og Bryghus. Her får du en rundtur i destilleriet og du kommer til at smage 6 forskellige gin, samt 2 forskellige tonics. Smagningen er akkompagneret af en omgang lette snacks.

fra 199 kr.