20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gourmetophold

Et gourmetophold er gaven til madøret. Her bliver smagssansen forkælet til det ypperste, så hvis du kender en, der sætter pris på lækker mad og vin, så har vi den perfekte gave. Måske til det nygifte par eller måske til sølvbryllupsparret, der skal fejres med en oplevelse.

Hvad kan være bedre end at kombinere en pause fra hverdagens hamsterhjul med uovertrufne madoplevelser? Ja, vi kan i hvert fald ikke komme på noget.

Forær en du har kær en oplevelse i gastronomiens verden ud over det sædvanlige med et gavekort til et af vores gourmetophold. Her kan tilværelsen nydes i dejlige omgivelser på et af de luksuriøse godser eller hoteller, hvor I kan samle appetit til en fantastisk middag om aftenen. 

Se vores forslag til gourmetophold nedenfor og vælg ud fra smag og humør. Vi garanterer for at det bliver lækkert.

Gourmetophold på Hotel Amerika

Kom på gourmetophold hos Hotel Amerika i det nordjyske. Her får I serveret en 6-retters sæsonmenu, som er både innovativt og kreativt sammensat. Herefter følger te og kaffe akkompagneret af en petit four. Der er stor morgenmadsbuffet til jer på afrejsedagen. 

fra 2800 for 2

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Kom på et lækkert gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel i Thyholm. Udover en 5-retters gourmetmenu med sæsonens råvarer, kan I nyde en storslået limfjordsudsigt under hele opholdet. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse og morgenmadsbuffeten dagen efter står på hjemmelavede specialiteter.

fra 1998 for 2

Gourmetophold på Kragerup Gods

Tag din kære under armen og bliv forkælet i stor stil på Kragerup Gods. Her får I både historie, udsøgt gourmetmad og luksuriøse faciliteter. Et fantastisk ophold til de lidt mere kræsne typer og en oplagt gaveidé til alle foodies.

fra 4190 for 2

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Oplev ultimativ forkælelse hos Marienlyst Strandhotel. I får serveret bobler og en udsøgt 5-retters menu udvalgt af køkkenchefen. I skal overnatte i et fantastisk lækkert værelse med havudsigt, og I kan frit benytte jer af hotellets spa-områder under opholdet. 

fra 4295 for 2

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Lyng Dal Hotel i det midtjyske byder på et lækkert gourmetophold for 2. Her forkæles I i rolige omgivelser mens I nyder hotellets gourmetmenu så fuglene synger. I skal overnatte på et dejligt dobbeltværelse med fransk altan og udsigt.

fra 2190 for 2

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Kom på gourmetophold med en betagende udsigt over Limfjorden. Hvalpsund Færgekro byder på en 5-retters menu bestående af lokal gastronomi. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse, og morgenmadsbuffet er klar til jer når I vågner næste dag. 

fra 1990 for 2

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Måske har du hørt, at der er noget særligt ved Thy? Det samme gælder dette gourmetophold på Hotel Thinggard, der med råvarer fra Thys vilde natur, byder på en helt særlig gastronomisk oplevelse. Menuen består af 5 retter, og der er naturligvis morgenmadsbuffet dagen efter.

fra 2796 for 2