20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Guldbryllupsgave

Står du og skal finde en guldbryllupsgave til din gamle dagplejemor og hendes mand, til naboparret lidt længere nede ad vejen, til dine bedsteforældre, eller noget helt fjerde?

At have være gift i 50 år er noget ganske særligt og at vælge den rette gave kan godt give lidt præstationsangst hos nogle. For hvad skal du lige finde på, som passer til den specielle bedrift det er, at have fulgt hinanden i tykt og tyndt i så mange år? Det kan lyde som en umulig opgave, men det behøver faktisk ikke at være så svært endda. Her på siden vil du finde et helt univers af forskellige gaveidéer; her er alt fra vaser, fine porcelænsstel og dyrebare smykker, over gourmetmiddage til miniferier og helt særlige oplevelser, der er specielt lavet til par i alle aldre. Det kan også være, at du vil gå den mere traditionelle vej og lykønske med en overdådig buket blomster eller en storslået gavekurv? Ja, mulighederne er mange — og på denne side er du omringet af spændende og kreative gaveidéer, det er bare at vælge!

    Ægteskab definition – plakat

    Den perfekte gave til det nygifte brudepar eller til bryllupsdagen - uanset om det er 1 årsdagen eller sølvbryllup, så vil denne gave give et smil på læben. Definitions plakater er anderledes og beskriver Ægteskab med sjove, søde og drilske ord.

    199 kr.