Bedstegaver.dk

Helikoptertur 2024 | Den VILDESTE oplevelse nogensinde

Oplev suget i maven når du går ind i en helikopter, du kan høre lyden af propellerne starter, og snart begynder helikopteren at hejse sig op fra jorden. Du komme længere og længere op, og snart kan du nyde den spektakulære udsigt. Lyder det ikke bare fantastisk? Denne oplevelse kan du dele sammen med en anden, da du sagtens kan finde en helikoptertur for 2 her på vores side. Måske vil du overraske en god ven eller kæreste, hvor der gerne må være noget spænding inde over. Du kan også give den bedste gave til en anden eller et par, som du gerne vil glæde med en helikoptertur. Bare se rundt på vores liste, og find selv ud af, hvilken by eller land, du gerne vil nyde turen i.

Se alle helikopterture i Danmark nedenfor.

Oplev Danmark og udlandet i et andet perspektiv

Nogle gange trænger vi bare til at se tingene i et andet perspektiv, og hvad er mere perfekt end en helikoptertur? Du kan få fornøjelsen af at se vores smukke land fra oven – og også andre lande. En helikoptertur er ikke bare fuld af spænding og adrenalin, men det er en smuk og mindefuld oplevelse. Du kan se smukke bygninger, bjerge og og kunstværker ovenfra, og vi lover dig, at det vil blive en oplevelse du aldrig glemmer.

Bring en kæreste eller ven med på turen, og tag en masse billeder sammen! De flotte billeder fra oven skal da ned i en mindebog, så I altid kan se tilbage på jeres oplevelse. Der er heldigvis flere steder i landet og udlandet, der tilbyder en helikoptertur. Og den kan du jo enten give som en fantastisk gave eller selv tage afsted til!

Helikoptertur København

Hvis du allerede har set København, så har du nok set de mest værdifulde og mindeværdige steder. Men hvad med at se vores smukke hovedstad fra oven? Spænd hjelmen, sæt dig ind i en helikopter, og så nyd udsigten fra oven. Kig ned og se hvor smuk centrum er oppefra og se de mange flotte bygninger. Du kan få et helt andet perspektiv på Tivoli og Rundetårn i en helikopter over København.

Book en helikoptertur over København

Helikoptertur Århus

I Jylland er der også flere steder, der byder på en spændende helikoptertur Århus. I Århus kan du nemlig få en rigtig flot tur over Smilets By. Nyd den flotte udsigt sammen med en anden, og se hvordan Den Gamle By, Aros og Isbjerget ser ud fra luften. Der er mange smukke bygninger og seværdigheder i Århus, og at opleve dem fra luften vil give et helt andet syn. Del din oplevelse med en anden, og tal om en spændende og adrenalinfyldt oplevelse, der aldrig vil blive glemt.

Book en helikoptertur over Århus

Helikoptertur Ålborg

Bevæger vi os længere mod nord i Jylland, når vi til Nordjyllands hovedstad Ålborg. Du kan nemlig tage på en rigtig smuk og spændende helikoptertur over Nordjylland. Byen er dog ikke lige så stor som fx Århus og København, men her er alligevel rigtig mange flotte seværdigheder, der kan nydes fra luften. Du kan få en privat rundflyvning over Ålborg, eller give det i gave til en der fortjener noget ekstra spænding.

Book en helikoptertur over Ålborg

Helikoptertur Grand Canyon

Når du tager afsted på ferie, så prøv lige at overvej en rejse til Grand Canyon. Her er rigtig meget flot natur at se på nede fra jorden, men hvad endnu bedre er, så kan det også opleves fra luften. Du kunne give den perfekte gave til fx din kæreste, hvor I tager afsted på ferie, og har et gavekort til en helikoptertur over Grand Canyon. Der er faktisk rigtig mange forskellige udbydere af en helikoptertur over Grand Canyon, men vi har fundet frem til de bedste her på siden. Nyd ferien og nyd udsigten!

Book en helikoptertur i Grand Canyon

Helikoptertur for 2

Når noget opleves som er helt ud over det sædvanlige, så er det generelt meget federe at kunne dele denne oplevelse med en anden. Du kan nemlig sagtens finde et gavekort på vores side med en helikoptertur for 2. Det ville blive så vildt at kunne dele, det du ser med en anden. Du kan fx give en mindeværdig gave, til en du holder af. Hvis personen i forvejen ikke lider af alt for meget højdeskræk, og generelt er til spænding, hvor adrenalinen pumper løs i blodet, så ville en tur i en helikopter for 2 være det perfekte valg.

Sammen vil I få en specialrundtur i luften i det område I vil se. Det kan jo så blive forskellige steder i Danmark som København, Århus og Ålborg, men I kan også få en fantastisk rundtur i luften i Grand Canyon. Ved nogle ture får I endda muligheden for at kommunikere sammen i luften ved hjælp af mikrofoner i hjelmene, så I bedre kan dele oplevelsen. Det ville blive til en mindeværdig oplevelse, der vil blive husket resten af livet.

Helikoptertur pris: Hvor dyrt er det?

En helikoptertur ligger selvfølgelig ikke i den billige ende prismæssigt, hvis man fx sammenligner med en lille fysisk gave. Dog er priserne til en overkommelig pris, og prisen varierer også afhængigt at byen og landet. Hvis du gerne vil give en helikoptertur til anden, og det måske er i forbindelse med en stor fødselsdag eller et bryllup, så kan du jo også med fordel slå dig sammen med anden om gaven.

Du kan hurtigt og nemt se et overblik over priserne her på denne side. Vi har samlet de bedste helikopterture til overkommelige priser, du kan give som et gavekort eller i gave til dig selv.

Hvad der gør en helikoptertur så populær

En helikoptertur er faktisk meget populært blandt os mennesker. For nogle er det noget, som absolut skal opleves mindst én gang her i livet, og for andre er det spændingen. En helikoptertur er også en helt anden oplevelse, end de fleste umiddelbart ville tænke på. Sådan en tur er for dem, der gerne vil have adrenalinen op at køre, og bare nyde Danmark oppefra. Prøv at tænk på, at hvis du nu skal på en tur i en helikopter over din egen hjemby, hvordan mon din by ser ud fra luften? Vi lover, at det vil blive et spektakulært syn!

Det er ikke det samme som en flyvemaskine

Hvad der afholder nogle fra at tage turen i en helikopter, er, at de umiddelbart tænker, at det jo bare er det samme som at være ude at flyve i en flyvemaskine. De har måske været på tonsvis af rejser, og synes ikke, der er noget særligt over at flyve. De tænker måske, at helikopteren jo er mindre, og at det hele ville blive for trangt og ikke særligt fedt, men det er langt fra sandt! Jo, helikopteren er mindre, men det gør skam hele oplevelsen langt mere intim. Sidder du i en flyvemaskine, så har du også kun et lille vindue, du kan kigge ud af, og for det meste er det alligevel bare skyerne, du ser.

I en helikopter har du en langt bedre udsigt. Der er store vinduespartier, der giver en fantastisk udsigt, hvor du kan se det hele. Og så flyver en helikopter heller ikke helt op over skyerne, så du kan se de smukke ting meget mere nær end i et passagerfly. Derudover, så er oplevelsen meget mere intim, hvor du også kan få inputs og tale med piloten undervejs. Du kan også få en særlig oplevelse med en ven eller partner, hvor I også kan kommunikere sammen. Det skiller sig helt klart ud fra et almindeligt passagerfly, for I tager op i en helikopter for at nyde udsigten, og ikke bare som et transportmiddel til en ferie.

Gode råd inden en tur i helikopteren

For nogle er det nemt bare at sætte sig ind i en helikopter og tage afsted, hvis de nu før har prøvet sådan en tur, eller på ingen måder er nervøs. For andre kan nervøsiteten godt stige dem til vejrs, men vi har her nogle ting, du kan forberede dig på inden din tur.

Stress af inden turen

Er du lidt nervøs for at sætte dig op i en helikopter og komme højt op fra jordoverfladen, så er det en god idé at stresse af først. Hvis du er ramt af noget angst, så prøv at gå en tur ude i naturen. Fokusér på forskellige ting du møder undervejs, og forsøg at lev i nuet. Har du kendskab til yoga og meditation, er det noget af det bedste, du kan gøre for at slappe mere af. Forsøg også så vidt som muligt at tænke positivt omkring oplevelsen. Du skal jo op og se en fantastisk udsigt, og du glemmer helt sikkert, at du er nervøs, så snart du har sat dig ind i helikopteren. Husk på, at piloterne er professionelle, og de har fløjet en helikopter tusindvis af gange.

Tag en ven med hvis du har højdeskræk

Hvis din nervøsitet bunder i noget højdeskræk, så er det måske ikke den bedste idé at springe ud i det alene. Du kan med fordel tage en ven med dig, som er mere rolig omkring oplevelsen, og som kan være din støtte undervejs. Ved at tage en god ven med, du føler dig tryg hos, så vil du allerede kunne mærke, at du slapper mere af. Tænk også over hvor stort det ville være for dig, hvis du faktisk kommer afsted på en helikoptertur. Det siges, at angsten skal bekæmpes ved at være i det. Prøv evt. en lidt mindre helikoptertur først som fx over Ålborg. Får du blod på tanden bagefter, så er der jo et væld af muligheder, der åbner op for dig.

Husk kameraet!

Selvfølgelig skal du da helt sikkert nyde udsigten oppe fra luften, men du får også en enestående mulighed for at tage nogle virkelig flotte billeder. Husk derfor at medbringe et godt kamera, så du kan få foreviget dit minde. Hvis du ikke gider bruger tid på at tage billeder, men blot nyde udsigten, så kan du jo også evt. anskaffe dig et kamera, der kan sidde på din hjelm. På denne måde behøver du ikke tænke over, at du lige skal tage et billede her og der, og måske går glip af noget virkelig fedt. I stedet kan du få en film ud af hele oplevelsen.

Nyd og oplev

Vores sidste råd til dig er simpelthen bare at nyde det. Nyd udsigten fra helikopteren, og nyd et helt andet perspektiv, af den by du er i. Få en oplevelse som du sent vil glemme, og som du helt sikkert gerne vil prøve igen! En helikoptertur er nemlig gået hen og blevet et meget populært fænomen, som flere og flere gerne vil opleve. I den forbindelse er der også flere byer, der dukker op med deres bud på en tur rundt i det flyvende objekt. Hvis en helikoptertur endnu ikke står på din bucketliste, over ting som du absolut skal opleve i livet, så overvej det lige én gang til. Du vil bestemt ikke fortryde det!

Kombiner en helikoptertur med andre oplevelsesgaver

Hvis du har besluttet dig for at give en helikoptertur i gave til fx din kæreste, og du selv skal med på turen, så kan du faktisk planlægge den bedste tur længe. Her på vores side finder du nemlig et væld af inspiration til mange fysiske gaver og også spændende oplevelser. Du kan nemt og hurtigt købe et gavekort til endnu en oplevelse oven i en helikoptertur. Hvis du nu gerne vil afsted til en by, der ligger lidt længere væk, så mangler I jo også et sted at overnatte. Vi har skam masser af spændende gavekort til forskellige ophold rundt omkring i landet, hvor der er penge at spare.

Der kan også findes gavekort til middage, kurser og andre fede oplevelser. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser – og selvfølgelig skal der jo også være råd til det. En helikoptertur er jo ikke lige det billigste at opleve, men det er skam stadig til en overkommelig pris. Hvis I er to om det hele, så er der jo masser af penge at spare. I kan i hvert fald gøre jeres ferie til noget af en fantastisk oplevelse. Det er skam også helt tilladt at benytte vores side som inspiration til at planlægge en oplevelsesferie sammen.

Den bedste gave du aldrig glemmer

Hvem, i dit liv fortjener ikke en anderledes og unik gave? Du kan nemlig give en oplevelsesgave til ham eller hende, der fortjener det bedste. Nogle ting skal bare opleves, og en helikoptertur er en gave ud over det sædvanlige. På en helikoptertur kan Danmark og udlandet opleves i et helt andet perspektiv, hvor alting ses ovenfra. En tur i en helikopter vil med garanti falde i god jord hos de fleste – nok ikke dem med voldsomt højdeskræk! Men hvis du kender en, du gerne vil forkæle med den bedste og mest oplevelsesrig gave, så kan du finde en komplet oversigt over de bedste helikopterture på denne side til en lav pris!

FAQ om helikoptertur

Har du besluttet dig for at købe en helikoptertur enten til dig selv eller en anden? Så har du helt sikkert et par spørgsmål til oplevelsen såvel som til købsprocessen, vi håber at du nedenfor vil finde svar på netop dine spørgsmål.

Hvor meget koster en helikoptertur?

En helikoptertur koster omkring 699 kr. for dette beløb får du en rundflyvning på cirka 10 minutter og derved en fantastisk oplevelse for relativt få penge.

Hvor mange passagerer kan flyve i helikopteren ad gangen?

Der kan på de fleste helikopterture være 3 passagerer med i helikopteren, alle passagere må dog som maximum veje 240 kg.

Hvem kan komme med på en helikoptertur?

Næsten alle kan komme med på en helikoptertur, der er dog nogle få undtagelser så som at du skal kunne komme ind og ud af helikopteren ved egen hjælp samt at maximum vægten for helikopterturens 3 passagerer ikke må overstige 240 kg.