20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Hjemmelavede julegaver

  Macramé kit

  Kast dig ud i macraméens kunst og lav hjemmelavede kreationer til dig selv og dine kære. Med kittet lærer du at knytte 5 forskellige knuder, som kan bruges til flere teknikker. Snart kan du lave at fra planteophæng til vægdekorationer og glæde familie og venner med flotte hjemmekreerede gaver.

  Fra 129 kr.

   kreativ diy juleboks

   Så er det frem med kreahatten for nu skal der jules på den kreative hjemmelavede måde. Denne fantastiske diy-boks indeholder et væld af julede kreasager, så du kan lave hjemmelavet julepynt til hele familien. Her er både glimmer, silk clay, piberensere, stjerner, hjerter og vi kunne blive ved.

   fra 117 kr.

    Papirblomsterkit

    Sæt kreativiteten i spil med dette kit til hjemmelavede papirsblomster i crepepapir. Kittet indeholder alt hvad du skal bruge til at lave flotte blomsterbuketter til dem du har kær. Forkæl en heldig modtager med en hjemmelavet evighedsudgave af deres yndlingsblomst, eller måske en hel buket.

    Fra 289 kr.

     Dekorerede kopper

     Forær en eller flere du holder af med fine porcelænskopper du selv har dekoreret. Pakken her indeholder 48 porcelænskopper og 12 porcelænstuscher i forskellige farver. Tilpas motivet til modtageren og lad fantasien sætte grænser. Med denne pakke kan du lave personlige hjemmelavede gaver til hele familien.

     879 kr.