20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Housewarming gaver

Skal du til housewarming og ved samtidig ikke, hvad du skal købe? Det er forståeligt, for det kan altid være svært at ramme den helt rigtige housewarming gave, men det er bestemt muligt at finde lige præcis den gave, der går rent ind! Det er godt, du er kommet hertil, for så kan du finde de råd samt tips og tricks, som du har brug for. Housewarming gaver skal ikke bare være en gave – det skal nemlig derimod være en rigtig god gave, som folk sent vil glemme – og det er simpelthen muligt at få fingrene i sådanne gaver!

Se alle gaveidéer til housewarming nedenfor.

  Anova Sous Vide

  Sous vide er next-level indenfor madlavning. Kød så mørt som smør, klassike saucer, cremer -der er jo næsten ikke grænser for de kulinariske vidundere man kan kreere men en sous vide maskine. Så hvis du kender en madlavningsentusiast, er det den perfekte gaveidé.

  682 kr.

   ENOTECA væghængt flaskeholder

   Mangler du en god gave til hjemmet? Forær modtageren en smuk flaskeholder fra Enoteca i lyst træ. Flaskeholderen er fremstillet i enkelt flot design og vil passe ind i de fleste hjem.

   449 kr.

    Spralla Mini Beer Pong

    Festspillet nummer et - nu i miniformat! Mini Beer Pong er en variant af Beer Pong med egen spilleplade, små bægre og kastearme til at sigte og skyde med. Sæt gang i festen med dette sjove og festlige indslag.

    249 kr.

     Oplevelsesgavekort

     Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

     500 kr.

      Radio med FM/DAB+

      Gaven til radioelskeren. Der findes et utal af radioer på markedet, nogle med fokus på lækkert design andre mere minimalistiske i deres udtryk. Hvis du kender en der altid har radioen kørende, så forær dem en lækker luksusudgave.

      249,95 kr.

       Skandinavisk duftlys

       Et velduftende duftlys spreder hygge og stemning og giver samtidig en luksuriøs følelse i hjemmet. Sæt stemningen med dufte af hav, skov, blomster eller krydderier. Nogle duftlys kommer i flotte farvede stager og andre i glas, så du kan vælge den stil der passer bedst til modtageren.

       300 kr.

        Plakater til pynt

        Lav en personlig plakat der med garanti vil give modtageren et smil lå læben eller vælg en flot designerplakat der passer lige ind i modtagerens indretning. Plakater og vægkunst kan virkelig være med til at sætte stemningen i et rum og hos Citatplakat er det kun fantasien der sætter grænser.

        Fra 149,95 kr.

         Pandekagepande

         Der er intet bedre end en hjemmelavet pandekage, der er varm fra stegepanden. Og med en pandekagepande kan man lave dem præcis, som man vil - lette og luftige eller tykke og fyldige. Uanset om du topper dem med frisk frugt eller overhælder dem med sirup, hjælper en pandekagepande med at skabe den perfekte morgenmad eller brunch. En pandekagepande er den perfekte gave!

         199,95 kr.

          Bog om Gin og Tonic

          Vi elsker alle en god G&T, men nogle gange er det svært at vide, hvilken gin man skal vælge, eller hvilken tonic der passer bedst til den. Det er her, Jesper Schmidt kommer ind i billedet. Han er uddannet kok og medarrangør af Gin Festival, og han har samlet 50 af sine bedste opskrifter på gin og tonic i denne uundværlige guide. Uanset om du er fan af klassiske kombinationer eller noget lidt mere eventyrligt, vil der helt sikkert være en opskrift, der passer til ham eller hende.

          99,95 kr.

           Forstå din vin – bog om vin

           Vin er mere end bare en drink det er en oplevelse. Med denne bog vil ham eller hende være i stand til at værdsætte vin som en professionel på ingen tid. Det er den perfekte guide til begyndere, der ønsker at lære om vinsmag og hvordan man smager dem rigtigt. Du får også tips om madparringer og om, hvordan du opbevarer og serverer vin. Skål!

           249,95 kr.

            Røgalarm

            En røgalarm lyder måske kedeligt men det er en genial og meget brugbar gave at få når man flytter hjemmefra. Hvis du er forælder er det en gave, der vil få dig til at sove bedre om natten velvidende at der er sørget for sikkerheden.

            fra 69,95 kr.

             Brætspil

             Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

             255 kr.

              Chokoladefontæne

              Hvem har ikke drømt om at stikke hovedet ind under en chokoladefontaine og bare spise løs af den lækre perfekt tempererede chokolade? Nu kan du forære en du har kær deres helt egen chokoladefontaine. Eller måske en gave til dig selv? Bare rolig, ingen kigger.

              199 kr.

               SACKit BOOMit højtaler

               Kender du en der elsker lækker lyd? BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller super højt og godt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning. Så er du altså garanteret musik til hele festen.

               1499 kr.

                SACKit WOOFit Go X – Transportabel Bluetooth højtaler

                WOOFit Go XQ er lille, let transportabel trådløs højtaler, der kombinerer lækkert dansk design, kvalitet, god lyd og den ultimative frihed, hvor du er fri for ledninger til både opladning og afspilning. Transportabel Trådløs opladning op til 8 timers batteri, så er der garanteret god musik til hele festen

                499 kr.

                 SACKit Nordic Sofabord

                 Flot stilrent sofabord i tidsløst nordisk design. Det runde sofabord har en diameter på 78 cm, så du får god plads til at skabe hyggelige rammer for venner og familie. Bordet er dansk design og har været i hænderne på de dygtigste håndværkere.

                 5195 kr.

                  Tassen Humørskål XL Barfing

                  Mangler du en sjov gave? Denne serveringsskål til slik og andre søde sager er et sjovt indslag på bordet, og den vil med garanti få samtalen igang. Skålen er fremstillet i porcelæn og tåler både microovn og opvaskemaskine.

                  229 kr.

                   Bloom Servietholder 4-stykspakke

                   Imponer gæsterne ved næste middag ved at forvandle de sædvanlige papirservietter til smukke blomster! Bloom Servietholder er som en festlig servietring udformet som en stilk, hvor servietten bliver til blomsten. Fold nemt en rose, tulipan eller måske en anden smuk blomst, hvis du kender til dine gæsters favoritter.

                   119 kr.

                    Giv en personlig plakat i indflyttergave

                    Hvis du lige står og mangler den perfekte gave til housewarmingen, tilbyder citatplakat et væld af design-selv -plaktater, så du kan designe en personlig plakat til modtageren. De har også et udvalg af flotte pre-designede plaktater med fx cocktailopskrifter, vaskeanvisninger og citater. Så uanset om det er studenten der lige er flyttet hjemmefra eller parret der har købt nyt hus, så har citatplakat et flot design, der passer til anledningen.

                    Fra 129 kr

                     Bernadotte kande

                     Mangler du en stilfuld gave? Bernadottekanden er en designklassiker der passer ind i de fleste hjem. Kanden er i rustfrit stål med flotte rilledetaljer. Brug den til saft eller andre kølige drikke og server dem med stil.

                     749 kr.

                      Globen Lighting Bord Icon bordlampe

                      Globen lighting icon bordlampe er flot i minimalistisk design, der vil passe ind i de fleste hjem. Lampen er idéel som housewarminggave eller bryllupsgave til det designglade par. Lampen kan vinkles for at give den helt rette belysning.

                      599 kr.

                      Find de bedste gaver til housewarming

                      Det er ikke nogen sag at finde en gave, men det kan altså være meget svært at finde nogle rigtig gode housewarming gaver. Langt de fleste mennesker vil gerne give en gave, der er så god som overhovedet muligt, men hvis det også er sådan, du har det, så må du også vide, at det kan tage tid at finde den ultimative gave til indflytterfesten. Denne tid er dog ualmindeligt godt givet ud, og du skal bare kaste dig ud i at bruge nogle af de mange gode råd, der er at finde her på siden, for så skal det nok lykkes! En indflytterfest er heller ikke bare en indflytterfest – det er nemlig rigtig specielt at flytte til et nyt sted, hvor man formentlig forventer at bo i mange år fremover. Det skal fejres, og det skal det selvfølgelig med de bedste gaver.

                      Husk de bedste gaver til indflytningsfesten

                      Det er altid fedt at tage til housewarming, og det er ikke desto mindre endnu bedre, når man selv er med til at sikre, at det bliver et brag af en fest. Det er selvfølgelig også her, at de bedste gaver kommer ind i billedet, og hvad der er den bedste gave, afhænger naturligvis af flere forskellige parametre såsom den eller de personer, der flytter, men også hvor de skal bo. Det kan altid være godt at have en flot og unik buket blomster med til festen, men der kan også være brug for en god gave ved siden af. En indflyttergave er noget, man skal tænke godt over, for det vil gøre indtryk, hvis man kommer med en dejlig gave, der lever op til forventningerne. På den måde kan man også bidrage til en endnu bedre fest, hvor alle er glade.

                      Tænk godt over den bedste gave

                      Hvad man skal give i gave, afhænger altså af mange ting, og der er nogle helt specielle ting, der karakteriserer gode housewarming gaver. De skal både passe til den person, der skal have gaven, men også til vedkommendes hjem. Hvis man allerede kender vedkommende gode, er det naturligvis bedre at vælge en god gave, men hvis man ikke kender vedkommende helt så godt, er det bestemt stadig muligt at finde frem til en rigtig god og lækker gave. Både bøger, oplevelser, tøj, lækkerier og inventar er noget, der står højt på ønskesedlen hos rigtig mange mennesker, der flytter, og hvis man kan imødekomme nogle af disse ønsker, skal det nok blive et hit. Pynteting kan også være en god idé at vælge, men så er det altså bedst, hvis man kender vedkommendes smag.

                      Væg den perfekt gave til indflytningen

                      Når man skal ud og finde en god indflytningsgave, så anbefales det, at man vælger intet mindre end den perfekte gave. Men hvad er så den perfekte gave? Den er naturligvis forskellig, alt efter hvad for nogle øjne, der ser – men det er altid vigtigt at vælge en gave, der falder i indflytterens smag. Hvis man ikke kender personen så godt, kan det være meget fint med vin, blomster eller en god bog. Hvis man derimod har et lidt mere indgående kendskab til personen, kan sagtens bruge lidt mere tid på at finde en meget personlig gave, der vil bringe lykke. Det kan være en helt speciel ting til hjemmet, men det kan naturligvis også være en ganske unik oplevelse, der vil sætte sine spor i minderne. Hvordan gaven gives har også en betydning for, hvor glad modtageren bliver, og hvis man har mulighed for at pakke den ind på en speciel måde, så anbefales det at gøre det.

                      Husk de bedste overraskelser

                      At overraske kan være noget af det bedste, man kan gøre, når det handler om en god indflytningsgave. Der er ikke mange mennesker, der ikke bliver ualmindeligt glade for en godt gennemtænkt gave, når indflytningen er på plads, og der er også mange mennesker, der i den forbindelse holder en stor og uforglemmelig fest. En gave skal være prikken over i’et på dagen, og jo mere, man har tænkt over den, jo federe bliver det altså også at give gaven. Man må tage sig tid til at vælge den rette gave, og det skal gøres med omhu, hjerte og tanke. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad man giver i gave, og det er vigtigt, at man også selv synes om den. Hvis man er til det, kan man også vælge at give nogle rigtig lækre køkkenting, der kan præge det nye hjem – eller et flot billede til at hænge på væggen.

                      FAQ om housewarming gaver

                      Hvis du er så heldig at være blevet inviteret med til en festlig eller hyggelig housewarming, så har du helt sikkert et par spørgsmål angående det at give og finde gaver til anledningen. Heldigvis for dig har vi nedenfor besvaret de oftest stillet spørsmål, så du kan formentlig få svar på dine spørgsmål her.

                      Hvad skal jeg give i housewarming gave?

                      Vi anbefaler at man giver en hyggelig eller sjov housewarming gave, dette kunne være en gave som vil pynte i det nye hjem eller som vil glæde modtageren.

                      Hvornår skal jeg give en housewarming gave?

                      Hvis du er blevet inviteret til housewarming, vil det naturligvis give god mening at give modtageren gaven her. Hvis du der i mod ikke er blevet inviteret med, vil vi anbefale at du blot kigger forbi en dag med bagværk eller lignende.

                      Hvor meget skal en housewarming gave koste?

                      En god housewarming gave vil som oftest koste minimum 200 kr. du kan dog sagtens finde gode gaver til housewarming til omkring 100 kr. så det er helt op til dig hvad din housewarming gave skal koste.