Jubilæumsgave

Se de 33+ bedste jubilæumsgaver i 2021

Et jubilæum er altid noget, der skal fejres. Det bliver det rigtig mange steder også gjort år efter år, og man kan i løbet af sin levetid have jubilæum rigtig mange steder. Det er en fantastisk ting, og der er ikke noget bedre, end når mennesker skal fejres. Uanset om der skal være en tilhørende fest eller ej, så bør man finde en jubilæumsgave, der falder i rigtig god smag. Uanset hvor mange penge, man gerne vil investere i gaven, så kan man fint finde en gave, der vil blive husket, og som jubilaren kan bruge. Det behøver ikke være svært eller tage lang tid at finde en unik gave, der skaber den glæde, som en jubilar fortjener på denne store dag. Og det er altså uanset, hvor langt eller kort et jubilæum, der er tale om. Det vigtige er også at give gaven med hjertet, så jubilaren føler, at man glæder sig på vedkommendes vegne. Og det er jo slet ikke så svært!

Se alle gaveidéer til jubilaren.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Priser fra: 139,00 DKK

Kombiner god chokolade med lækker likør i dette flotte Baileys Salted Caramel Chokoladeæg. Oplagt til faren med den søde tand, eller hvis I mangler lidt chokolade til kaffen. Men svært at spise i én omgang!

En god flaske gin

Priser fra: 28,00 DKK

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.

Baileys Collection Stor Chokoladeæske

Priser fra: 299,00 DKK

Drømmekombinationen chokolade og likør bliver virkelig maksimeret i denne kæmpestore chokoladeæske fyldt med Baileys-chokolade! Den elegante æske Baileys Collection indeholder praliner af mørk, hvid og mælkechokolade, som er smagt til med likør, brownie o

Glædelig hyggekurv med blomst

Priser fra: 720,00 DKK

Denne gavekurv er fyldt med chokolade, vin, te, karameller og naturligvis en smuk blomst. Alt i alt en perfekt gave til mange forskellige anledninger.

Bestil en fin og festlig jubilargavekasse til jubilaren.

Priser fra: 995,00 DKK

Fejr jubilaren med denne fine og festlige jubilargavekasse fra Bloomit. Vi sørger for at leveringen direkte til modtageren. Levering i hele Danmark.

Middag for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en lækker middag for to.
 
Gavekortet kan bruges på caféer og restauranter i hele landet, der er fulde af atmosfære og som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær. Vælg jeres foretrukne og prøv deres f

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

Cafébesøg for 2

Priser fra: 249,00 DKK

I en hverdag, der ofte kan været plaget af stress og jag, er der ikke noget bedre, end at få lov til at komme ned i gear med en, du har kær. Her får du muligheden for at blive fuldt forkælet på en cafétur med alt betalt, hvor I sammen kan lade op og snakke om alt mellem himmel og jord.

Kaffekursus

Priser fra: 295,00 DKK

Kom på et kaffekursus, der gør dig i stand til at brygge en af de bedste kopper kaffer, der nogensinde er set i Danmark. Kom på en tur rundt i kaffens verden, og bliv taget med bag alle bønnens facetter, når I af det kyndige personale bliver guidet til den perfekte kop kaffe.

Helikoptertur

Priser fra: 699,00 DKK

Direkte ud af en action-film kan du nu få lov at få en tur i en helikopter. De store maskiner, der som regel er forbeholdt den økonomiske elite og militæret, kan lande og lette på stedet, og de glæder med lethed gennem luften. Kom med på en tur op i luften i en af menneskehedens største bedrifter.

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Priser fra: 650,00 DKK

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Dinner in the Dark

Priser fra: 1.195,00 DKK

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Svæveflyvning

Priser fra: 425,00 DKK

Prøv svæveflyvning og oplev friheden mellem fuglene hos Herning Svæveflyveklub, der er en af landets største klubber inden for flyslæb.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Køb den perfekte jubilæumsgave

Uanset hvad det er for et jubilæum, der er tale om, så skal jubilaren naturligvis have en jubilæumsgave. Det er også tilfældet, uanset hvor mange års jubilæum vedkommende har, og om der er tale om en mand eller kvinde. Man vil som regel opleve, at jubilæum er noget, der fejres, når man har været et sted i hele årtier, men sommetider er der også grund til at fejre jubilæum oftere. Det kan eksempelvis være op til den enkelte arbejdsplads eller den enkelte person. Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at det er meget velkendt at fejres eksempelvis 25 års jubilæum. Når man er ude efter gode jubilæumsgaver, skal man selvfølgelig finde ud af, hvor meget gaven må koste, men også om man er flere, der vælger at give gaven sammen. Hvis man er flere, kan man selvfølgelig købe en større gaver.

En jubilæumsgave skal kunne huskes

Et jubilæum er for alle mennesker en rigtig stor dag. Det er uanset, om man har været 10 år, 25 år eller længere tid på en arbejdsplads eller et andet sted, hvor det er aktuelt at fejre et jubilæum. Et jubilæum kræver også en jubilæumsgave, og det er denne, man skal sætte en ære i at finde. Det er også meget forskelligt, hvad der bliver givet i gave, når der er tale om et jubilæum i forskellige former for afskygninger. En 25 års jubilæum gave skal eksempelvis være en rigtig fin ting, for det er meget lang tid at have været det samme sted i 25 år. Gaven skal vise taknemmelighed fra dem, som der er jubilæum hos, men hvis man i stedet er en ven af jubilaren, skal den ønske tillykke med dagen. Der er mange gaver, der er relevante at give i sådan en anledning.

Et jubilæum er en meget vigtig begivenhed

Et jubilæum er altid en meget vigtig begivenhed i et menneskes liv, og det symboliserer altid en epoke. Hvis man eksempelvis søger efter 40 års jubilæum gave vil man se, at der er rigtig mange forslag til, hvad der skal gives på en dag som denne. Det er nemlig en meget stor dag, og det kan være oplagt at give eksempelvis en større oplevelse eller nogle vigtige materielle gaver, som jubilaren et eller andet sted altid har ønsket sig. Jo bedre, man kender vedkommende, jo nemmere bliver det at finde en gave til jubilæum, der falder i god smag. Når der er jubilæum, bliver en jubilar som regel altid meget glad for alle de gæster, der kommer, og til en sådan anledning, vil der meget ofte blive holdt en eller anden form for reception for alle de nærmeste. Her er det bare at møde op og at medbringe den gave, man har købt.

Tænk dig godt om – og find den bedste jubilæumsgave

Når man skal til jubilæum, er det bedste, man kan gøre, at tænke sig godt om for at finde ud af, hvad der kan være godt at købe. Derfor skal man tage udgangspunkt i jubilaren og forestille sig, hvad denne kunne ønske sig. Der er mange mennesker, der kommer med både vin og blomster, når der er jubilæum, men vi mener, at det kan være endnu sjovere at komme med noget, der er anderledes, og her kræver det naturligvis lidt inspiration. Lidt indsigt i jubilarens liv kan også hjælpe på vej, og i mange tilfælde vil man jo kende vedkommende rigtig godt. Fra tid til anden vil man dog også være inviteret til et jubilæum, hvor man ikke kender jubilaren helt så godt, og så kan det jo være fint at give en ganske uformel ting som eksempelvis vin og blomster eller en god bog.

Glæd jubilaren med en god jubilæumsgave

Hvis man er på udkig efter en jubilæumsgave til mand, vil man opleve, at det ofte er en anden form for gave, end det er til kvinder. Derfor er det godt at undersøge markedet for en potentiel god jubilæumsgave, før man træffer et valg. Hvis man eksempelvis er på udkig efter en 10 års jubilæum gave, så må man vide, at den ikke behøver være når så stor eller dyr, som hvis der er tale om en 30 års jubilæum gave. Man må gerne differentiere prisen lidt, alt efter hvor stort et jubilæum der er tale om. Ved et 25 års jubilæum kan man også godt give den gas, for det er rent faktisk et stort jubilæum, som langt de færreste mennesker kommer til at opleve i deres levetid. Et 40 års jubilæum er naturligvis endnu mere sjældent, men det forekommer altså rent faktisk, og her må gaven for alvor gerne være både fin og imponerende.

Find de bedste jubilæumsgaver online

Når man er på udkig efter en god jubilæumsgave, så anbefales det at undersøge mulighederne online. Her er det eksempelvis nemt at finde en jubilæumsgave til mand, men også til kvinder. Internettet er spækket med gode jubilæumsgave idéer, og det er simpelthen bare at gøre brug af disse. Det gode spørgsmål er: Hvad giver man i jubilæumsgave – og svaret er, at man giver det, som både hjertet og tanken viser vej til. Det er altid bedst at give en personlig jubilæumsgave, for det er som sagt en begivenhed, der er meget vigtigt for den, der har jubilæum. Hvis man ikke har en idé til jubilæumsgave, må man ikke glemme, at det er yderst nemt at finde en god jubilæumsgave online. Det tager heller ikke lang tid, og man må også vide, at det er nemt nemt at bestille gaven, så den i god tid er klar til at blive medbragt til jubilæet.

Her kan du se en video fra, da Ørkenens Sønner havde 25 års jubilæum.

FAQ om jubilæumsgaver

har du en god bekendt eller kollega som snart kan glæde sig over at have jubilæum på arbejdet eller andets steds? Så vil det være en fin gestus fra din side at glæde personen med en god jubilæumsgave, dette giver formentligt en del spørgsmål hvilket vi håber at besvare for dig nedenfor.

Hvornår giver man jubilæumsgaver?

Man giver som oftest jubilæumsgaver til kollegaer, når anledningen er til det, vil er nå personen har været ansat længe nok til at have jubilæum.

Hvorfor give en jubilæumsgave?

Du bør give en jubilæumsgave når nogle du holder af kan fejre deres jubilæum på arbejdet eller andre steder i deres liv.

Hvad skal man give i jubilæumsgave?

Der er man gode jubilæumsgaver at finde, vi vil dog anbefale at du giver en gave som passer til modtagerens interesser som personen derfor kan bruge og have glæde af at bruge.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.