20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Jubilæumsgave

Et jubilæum er altid noget, der skal fejres. Det bliver det rigtig mange steder også gjort år efter år, og man kan i løbet af sin levetid have jubilæum rigtig mange steder. Det er en fantastisk ting, og der er ikke noget bedre, end når mennesker skal fejres. Uanset om der skal være en tilhørende fest eller ej, så bør man finde en jubilæumsgave, der falder i rigtig god smag. Uanset hvor mange penge, man gerne vil investere i gaven, så kan man fint finde en gave, der vil blive husket, og som jubilaren kan bruge. Det behøver ikke være svært eller tage lang tid at finde en unik gave, der skaber den glæde, som en jubilar fortjener på denne store dag. Og det er altså uanset, hvor langt eller kort et jubilæum, der er tale om. Det vigtige er også at give gaven med hjertet, så jubilaren føler, at man glæder sig på vedkommendes vegne. Og det er jo slet ikke så svært!

Se alle gaveidéer til jubilaren.

  Bryg din egen øl gavesæt

  Kender du en vaskeægte ølentusiast? Hvad kunne være bedre for en ølelsker end at blive ølbrygger i eget hjem. Forær dem dette gavesæt, hvor de virkelig kan nørde og brygge en øl, der passer præcis til deres smagsløg. Og så drikke den selvfølgelig.

  279 kr.

   Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

   Gør det ekstra lækkert med dette Baileys Salted Karamel Chokoladeæg. Harmonerer så fuglene synger med Baileys likør og så ser det bare rigtig godt ud på påskebordet. Ideelt til voksne chokoladeelskere med en sød tand og derudover en flot og velsmagende tilføjelse til påskefrokosten.

   139 kr.

   Svæveflyvning

   Giv en gave som modtageren sent vil glemme. Prøv en svæveflyvning og oplev friheden. Svæveflyvning er en helt unik oplevelse og vil med garanti give et sug i maven hos modtageren.

   499 kr.

   Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

   Oplev en spændende rundvisning og ølsmagning på Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri Bøgedal Brew i Vejle ådal. På rundvisningen får du Bøgedal Brews filosofi og historie, samt et enestående indblik i hvordan 100% håndbrygget øl fremstilles og smager.

   fra 375 kr.

   Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

   Eget whiskyfad? Ja tak! Hos Trolden Destilleri og Bryghus har du nu mulighed for at købe dit helt eget 8 liters whiskyfad eller have anpart i et 64 liters fad. Den ultimative gave til whiskyelskeren med feinschmecker tendenser, og en gave, der virkelig imponerer! 

   fra 3495 kr.

   Helikoptertur med Sima Helikopter

   Sommeren nærmer sig og de grønne landskaber er tilbage! Kom på helikoptertur i det nordjyske og oplev en panoramaudsigt som ingen anden. Sima Helikopter garanterer dig en fantastisk flot tur over sommerland Danmark. 

   fra 700 kr.

    Fin Tivolilysestage

    Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

    399,95 kr.

     Fineste blomstervase

     Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

     275 kr.

      SACKit Serveringsbord / Bakkebord

      SACKit Serving Tableer et et super flot stilrent bakkebord i Dansk design, der vil fuldende indretningen i de fleste hjem. Bordet kan let bruges som sofabord, sidebord eller barbord i herreværelset. Kun fantasien sætter grænser.

      2499 kr.

       Cognacglas

       En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

       55 kr.

       Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

       Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

       fra 140 kr.

        Bestil en fin og festlig jubilargavekasse til jubilaren.

        Fejr jubilaren med denne fine og festlige jubilargavekasse fra Bloomit. Vi sørger for at leveringen direkte til modtageren. Levering i hele Danmark.

        Privat ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

        Kom på en privat og eksklusiv ølsmagning hos efterhånden verdenskendte Mikkeller. Denne ølsmagning foregår hos Mikkeller Baghaven og byder på en spændende og velsmagende ‘syrlig Wild Ales’ ølsmagning i bryggeriet for den ægte øl-aficionado.

        fra 700 for 4 personer

        Bridgewalking Lillebælt

        Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

        255 kr.

         En god flaske gin

         Sommeren er ingenting uden gode gin og tonics ad libitum i solen, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks, og I er garanteret en lækker sommer.

         fra 179 kr.

          Novis Pro Blender

          Mangler du gaven til køkkenentusiasten? Så se med her. Den lækre Novis Pro blender gør processerne i køkkenet til en leg. Uanset om der skal blendes smoothies, knuses is eller laves pesto, så er Novis Pro et fantastisk redskab.

          4999 kr.

           Oplevelsesgavekort

           Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

           500 kr.

            Globen Lighting Bord Icon bordlampe

            Globen lighting icon bordlampe er flot i minimalistisk design, der vil passe ind i de fleste hjem. Lampen er idéel som housewarminggave eller bryllupsgave til det designglade par. Lampen kan vinkles for at give den helt rette belysning.

            599 kr.

            Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

            Kom på en spændende rundtur og whiskysmagning hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Her lærer du alt om destilleriets single malt whiskyproduktion fra start til slut, og du får indblik i historien bag mikrobryggeriets oprindelse og filosofi.

            fra 199 kr.

            Pilot for en dag over Fyn

            Bliv pilot for en dag når Starling Air byder på en tur ved styrepinden i det danske luftrum. Der briefes før og efter flyvningen, så du er sikkert med hele tiden. Mærk suget i maven når du letter propelflyet over det fynske land. 

            fra 2195 kr.

            Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

            Kom på rundvisning pg ølsmagning hos et af Danmarks første mikrobryggerier. Hos det prisvindende Grauballe Bryghus i Silkeborg kommer du til at lære om ølbrygning, høre om bryggeriets historie, og afslutningsvist kommer du til at smage på hele 8 forskellige øl. 

            fra 165 kr.

            Tandemspring hos Skydive Viborg

            Oplev frit fald hos Skydive i Viborg. Du kommer til at sidde på første række til en fantastisk udsigt mens du er i 100% sikkerhed med en professionel instruktør bag dig. En vild oplevelse og en perfekt gave til adrenalinjunkier og alle eventyrlystne typer. 

            fra 2195 kr.

             Gavekurv med vin, og sødt til ganen

             Sig det med en lækker gavekurv fyldt med lækkerier. Gavekurven pakkes fint ind som gave og indeholder god vin samt forskellige former for kvalitetschokolade. Den perfekte gave til dem med en sød tand.

             400 kr.

              Ankarsrum AKM 6230 røremaskine

              Kender du en der elsker at være i køkkenet? Forær dem denne lækre røremaskine fra Ankarsrum og de fleste opgaver bliver som en leg. Uanset om der skal æltes dej eller laves is, er Ankarsrum en solid kvalitetsmaskine der sikrer et godt resultat.

              4695 kr.

               Kvalitets vinpakke

               Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

               370 kr.

               Helikoptertur med HeliCompany

               Kom på helikoptertur hos HeliCompany og få en rundflyvning med en svimlende god udsigt over det ganske land. Rundflyvningen varer 10 minutter, og der kan flyves fra udvalgte byer i hele landet.

               fra 699 kr.

               Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

               Har du en pilot gemt i dig eller kender du en, som har? Hos HeliCompany i Roskilde kan drømmen indfries! Her får du lov til at styre en helikopter stedet for bare at kigge på. Du får naturligvis grundige instruktioner inden du stiger til vejrs. 

               fra 2999 kr.

               Sushikursus

               Er du vild med lækker sushi? Nu kan du lære at lave din egen sushi, og bagefter kan du nyde det overordentlige, lækre måltid, du selv har kreeret. En ægte sushikok står klar til at give dig professionel indsigt i den ikke helt så lette kunst at lave sushi.

               355 kr.

                Vinkøler

                En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                600 kr.

                 Gin & tonic tower tasting kit

                 Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                 529,95 kr.

                 Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

                 Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

                 fra 100

                  Plakater med Danish Sayings

                  Giv en plakat som med sikkerhed giver et smil på læben. Når man oversætter de gode danske ordsprog til engelsk, såååå ja... Se resultatet selv -)

                  249,95 kr.

                  Ballonflyvning

                  Kom på ballonflyvning og nyd en udsigt, der kan imponere selv den mest kræsne type. Der er både bobler og lidt snacks efter flyvningen, hvor du også får dit helt eget ballonflyvningsdiplom. Turen udbydes på Sjælland og i det midtjyske. 

                  fra 2495 kr.

                  Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

                  Få en kombineret whisky-gin-snaps tour når Stauning Whisky og Lowlands byder på en spændende dag med rundvisninger, historier og smagsprøver. Der startes i Staunings destilleri og rundes af hos Lowlands med en velsmagende tapasanretning i selskab af lækre cocktails med danskproduceret alkohol. 

                  fra 695 kr.

                   Architectmade figurer

                   Vild med tidsløst dansk design fra 1960erne og 70erne? Så tag et kig på de flotte træfigurer fra Architectmade. Alle de fine trædyr kommer med flotte detaljer og passer ind i de fleste hjem, grundet det tidsløse og klassiske design.

                   549 kr.

                   Tandemspring

                   Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                   2000 kr.

                   Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

                   Til alle dedikerede romelskere kommer her muligheden for at have eget romfad! Trolden Destilleri tilbyder eget 8 liters fad eller anpart ti et 64 liters fad. En perfekt gave til romentusiasten, der sætter pris på ekstravagance og rom i rigelige mængder. 

                   fra 3495 kr.

                   Dinner in the Dark

                   Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning mørke hos Dark Waiter. Sanser og motorik sættes for alvor på prøve når mad og drikke indtages i total mørke. Kom med og oplev en helt speciel aften i mørket.

                   fra 1195 kr.

                   Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

                   Endnu en lækker gave til whiskeyentusiasten. Hos det anerkendte Trolden Destilleri, der er baseret i Kolding, får man muligheden for at smage sig gennem whiskyens verden, og man får endda muligheden for at eksperimentere med din helt egen whiskyflaske. Tag en kammerat under armen og få en oplevelse, I sent glemmer.

                   350 kr.

                    Baileys Collection Stor Chokoladeæske

                    Den ultimative chokoladeæske til voksne kommer her i form af denne Baileys Collection pakke. Baileys-likør og chokolade i en skønsom blanding med kaffe og brownie smagsnuancer i både mørke, lyse og hvide chokoladetoner — mere gennemført lækkert bliver det ikke! 

                    299 kr.

                     Hoptimist

                     Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

                     160 kr.

                      Kvalitets kaffe

                      Kender du en ægte kaffeelsker? Så forær dem noget lækker kvalitetskaffe fra Teacup. Deres kaffebønner er ristet til perfektion, hvilket sikrer dig en lækker og tilfredsstillende kop kaffe hver gang. Uanset om du foretrækker økologisk kaffe, Fair Trade-kaffe, single origin-kaffe, espresso eller cappuccino.

                      65 kr.

                      Flyv i Luftballon

                      God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

                      2495 kr.

                      Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

                      Kom til whiskysmagning hos det prisvindende Thy Whisky i Snedsted, Nordjylland. Du får en rundvisning på destilleriet, lærer om gårdens fokus på bæredygtighed, og du kommer til at smage på 4 forskellige slags whisky — samt en øl fra gårdens egen maltproduktion. 

                      fra 100 kr.

                       Figurer fra Kaj Bojesen

                       En klassisk gave er figurer fra Kaj Bojesen. Aben er den mest populære, men der er også en hund, panda, elefant, zebra, turtelduer og mange flere. Figurerne skaber glæde med deres anderledes og flotte design i mange år - formentlig hele livet igennem.

                       628 kr.

                       Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

                       Har du undret dig over, hvordan whisky direkte fra fad smager? Stauning Whisky giver dig her muligheden på denne rundvisning i produktionen. Der vil være rigeligt med tid til forbydelse i duftindtryk og dialog, så du for alvor kan suge til dig af whisky-viden.

                       fra 595 kr.

                       Gaveguide: Køb den perfekte jubilæumsgave

                       Uanset hvad det er for et jubilæum, der er tale om, så skal jubilaren naturligvis have en jubilæumsgave. Det er også tilfældet, uanset hvor mange års jubilæum vedkommende har, og om der er tale om en mand eller kvinde. Man vil som regel opleve, at jubilæum er noget, der fejres, når man har været et sted i hele årtier, men sommetider er der også grund til at fejre jubilæum oftere. Det kan eksempelvis være op til den enkelte arbejdsplads eller den enkelte person. Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at det er meget velkendt at fejres eksempelvis 25 års jubilæum. Når man er ude efter gode jubilæumsgaver, skal man selvfølgelig finde ud af, hvor meget gaven må koste, men også om man er flere, der vælger at give gaven sammen. Hvis man er flere, kan man selvfølgelig købe en større gaver.

                       En jubilæumsgave skal kunne huskes

                       Et jubilæum er for alle mennesker en rigtig stor dag. Det er uanset, om man har været 10 år, 25 år eller længere tid på en arbejdsplads eller et andet sted, hvor det er aktuelt at fejre et jubilæum. Et jubilæum kræver også en jubilæumsgave, og det er denne, man skal sætte en ære i at finde. Det er også meget forskelligt, hvad der bliver givet i gave, når der er tale om et jubilæum i forskellige former for afskygninger. En 25 års jubilæum gave skal eksempelvis være en rigtig fin ting, for det er meget lang tid at have været det samme sted i 25 år. Gaven skal vise taknemmelighed fra dem, som der er jubilæum hos, men hvis man i stedet er en ven af jubilaren, skal den ønske tillykke med dagen. Der er mange gaver, der er relevante at give i sådan en anledning.

                       Et jubilæum er en meget vigtig begivenhed

                       Et jubilæum er altid en meget vigtig begivenhed i et menneskes liv, og det symboliserer altid en epoke. Hvis man eksempelvis søger efter 40 års jubilæum gave vil man se, at der er rigtig mange forslag til, hvad der skal gives på en dag som denne. Det er nemlig en meget stor dag, og det kan være oplagt at give eksempelvis en større oplevelse eller nogle vigtige materielle gaver, som jubilaren et eller andet sted altid har ønsket sig. Jo bedre, man kender vedkommende, jo nemmere bliver det at finde en gave til jubilæum, der falder i god smag. Når der er jubilæum, bliver en jubilar som regel altid meget glad for alle de gæster, der kommer, og til en sådan anledning, vil der meget ofte blive holdt en eller anden form for reception for alle de nærmeste. Her er det bare at møde op og at medbringe den gave, man har købt.

                       Tænk dig godt om – og find den bedste jubilæumsgave

                       Når man skal til jubilæum, er det bedste, man kan gøre, at tænke sig godt om for at finde ud af, hvad der kan være godt at købe. Derfor skal man tage udgangspunkt i jubilaren og forestille sig, hvad denne kunne ønske sig. Der er mange mennesker, der kommer med både vin og blomster, når der er jubilæum, men vi mener, at det kan være endnu sjovere at komme med noget, der er anderledes, og her kræver det naturligvis lidt inspiration. Lidt indsigt i jubilarens liv kan også hjælpe på vej, og i mange tilfælde vil man jo kende vedkommende rigtig godt. Fra tid til anden vil man dog også være inviteret til et jubilæum, hvor man ikke kender jubilaren helt så godt, og så kan det jo være fint at give en ganske uformel ting som eksempelvis vin og blomster eller en god bog.

                       Glæd jubilaren med en god jubilæumsgave

                       Hvis man er på udkig efter en jubilæumsgave til mand, vil man opleve, at det ofte er en anden form for gave, end det er til kvinder. Derfor er det godt at undersøge markedet for en potentiel god jubilæumsgave, før man træffer et valg. Hvis man eksempelvis er på udkig efter en 10 års jubilæum gave, så må man vide, at den ikke behøver være når så stor eller dyr, som hvis der er tale om en 30 års jubilæum gave. Man må gerne differentiere prisen lidt, alt efter hvor stort et jubilæum der er tale om. Ved et 25 års jubilæum kan man også godt give den gas, for det er rent faktisk et stort jubilæum, som langt de færreste mennesker kommer til at opleve i deres levetid. Et 40 års jubilæum er naturligvis endnu mere sjældent, men det forekommer altså rent faktisk, og her må gaven for alvor gerne være både fin og imponerende.

                       Find de bedste jubilæumsgaver online

                       Når man er på udkig efter en god jubilæumsgave, så anbefales det at undersøge mulighederne online. Her er det eksempelvis nemt at finde en jubilæumsgave til mand, men også til kvinder. Internettet er spækket med gode jubilæumsgave idéer, og det er simpelthen bare at gøre brug af disse. Det gode spørgsmål er: Hvad giver man i jubilæumsgave – og svaret er, at man giver det, som både hjertet og tanken viser vej til. Det er altid bedst at give en personlig jubilæumsgave, for det er som sagt en begivenhed, der er meget vigtigt for den, der har jubilæum. Hvis man ikke har en idé til jubilæumsgave, må man ikke glemme, at det er yderst nemt at finde en god jubilæumsgave online. Det tager heller ikke lang tid, og man må også vide, at det er nemt nemt at bestille gaven, så den i god tid er klar til at blive medbragt til jubilæet.

                       Her kan du se en video fra, da Ørkenens Sønner havde 25 års jubilæum.

                       FAQ om jubilæumsgaver

                       har du en god bekendt eller kollega som snart kan glæde sig over at have jubilæum på arbejdet eller andets steds? Så vil det være en fin gestus fra din side at glæde personen med en god jubilæumsgave, dette giver formentligt en del spørgsmål hvilket vi håber at besvare for dig nedenfor.

                       Hvornår giver man jubilæumsgaver?

                       Man giver som oftest jubilæumsgaver til kollegaer, når anledningen er til det, vil er nå personen har været ansat længe nok til at have jubilæum.

                       Hvorfor give en jubilæumsgave?

                       Du bør give en jubilæumsgave når nogle du holder af kan fejre deres jubilæum på arbejdet eller andre steder i deres liv.

                       Hvad skal man give i jubilæumsgave?

                       Der er man gode jubilæumsgaver at finde, vi vil dog anbefale at du giver en gave som passer til modtagerens interesser som personen derfor kan bruge og have glæde af at bruge.