20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Julegaver til børn

Listen over julegaver til børn er lang. 

Julen er hjerternes fest – OG de lange ønskelisters højtid. Landet over ser børn i alle aldre utålmodigt frem mod juleaften med julelys, julemad ,familiehygge, julemandens mulige visit – og gaver. Dem kommer vi ikke uden om. Med de nævnte ønskesedler i hånden og viden om årets mest populære julegaver til børn, skulle det nok kunne lade sig gøre at vække begejstring hos de børn, der skal pakke dine gaver op.

Skulle du alligevel blive lidt rådvild under jagten på julegaverne, er der hjælp at hente. Måske vil du hellere handle online fra sofaen i stedet for at stresse rundt på gader og stræder? Uanset om julehandlen foregår manuelt eller online, får du et par gavetips med på vejen. Generelt er de hårde gaver et sikkert hit hos børn. Nyt legetøj falder i god jord hos de fleste. Det evige gavehit Lego går du ikke galt i byen med, det findes til mange forskellige aldersklasser – også til teenageren. Derudover hører brætspil, dukkehuse og fjernstyret legetøj også til blandt de mest populære julegaver til børn til alle tider. For de ældre børn kommer vi ikke udenom elektroniske gadgets som Playstation og computerspil, mobiltelefoner og tablets. Her går det også an med bløde pakker med lækkert tøj.

  Little Dutch Trælegetøj

  Vent

   Enhjørning oppustelig kælk

   Kender du en barnlig sjæl der elsker enhjørninger? Skab en magisk stemning i sneen og flyv ned ad kælkebakken på denne oppustelige enhjørningekælk! Den har praktiske håndtag i siderne så man kan holde fast og den er over 1,5 meter lang.

   249 kr.

    Geomag Color – Magnetlegetøj

    Vent

     GRIMM’s Stablebræt

     Flot stablebræt i fantastisk kvalitet fra GRIMM. Stablebrættet er fremstillet i træ og glaseret med naturlige farver, der ikke er skadelige for dit barn. Klodserne kan stables på mange forskellige måder, så her er virkelig en gave, der indbyder til leg og stimulerer barnets motorik.

     329,95 kr.

      bObles Tumlegulv

      Giv dette super fine tumlegulv til en, som har en baby på armen. Gulvet er fremstillet i fast skum og fungerer perfekt til leg og motoriske øvelser med babyer, såvel som et blødt underlag til større børn. Fås i farverne blå og rosa. 

      329,95 kr.

       Togbane Sæt m. Skov

       Dette klassiske Brio togbane sæt er et både fint og praktisk stykke legetøj, som kan holde de mindste størrelser beskæftiget i mange timer. Togsættet består af 18 forskellige dele og er CE og FCS certificeret. 

       198,95 kr.

        Cykel

        Cykler i frem og tilbage mellem hemmet og skolen? Så er en ny cykel en god gave. Sikkerheden skal være i top!

         Regnsæt

         De fleste børn elsker at lege i vandpytter og det kan blive til mange timers sjov. Her er det vigtigt med et godt regnsæt, der holder vandet ude, så tøjet ikke bliver vådt. Der er masser af flotte sæt at vælge imellem.

         459,95 kr.

          Strik til børn og babyer

          Forær de små noget lækkert strik. Fine bløde trøjer, cardigans eller huer der kan holde de små pus lidt ekstra varme. Hvis ikke du selv strikker, så er der masser af fine modeller at vælge i mellem.

          179,95 kr.

           Gyngehest

           Giv barnet en ny ven i form af denne søde bløde gyngehest. Her er plads til både cowboy- og prinsesselege, når der rides på den nuttede bamsehest. Meder og håndtag er fremstillet i træ og hesten er væltesikker. Passer til børn fra 1 år og op.

           699,95 kr.

            Smykkeskrin Enhjørning, Fortinnet – Nordahl Andersen

            Mangler du en fin gave til baby? Smykkeskrin er en klassisk dåbsgave, der uden tvivl vil glæde på gavebordet. Det smukke skrin kan bruges til at opbevare de mest skattede smykker og barndomsminder. For at gøre det endnu mere personligt er der mulighed for at gravere barnets navn på siden af smykkeskrinet.

            295 kr.

             Little Dutch Trælegetøj

             Vent

              bObles fisk

              Mangler du den perfekte gave til små børn? BObles er blevet utroligt populært og det er ikke for sjov. Bobles møblerne er både udviklende for barnets motorik og evne til at lege, og samtidig er de flotte at se på. Fisken her kan både bruges til leg eller som siddepude ved bordet.

              449 kr.

               Walla Walla koala – Lamaze

               En skøn gave til den nyfødte. Lamaze Walla vægkoalaen er et farvestrålende, nuttet legetøj, der vil underholde ethvert barn. Der er så mange forskellige lyde og effekter fra knitrende papir til rasle-lyde - den perfekte aktivitet for alle småbørn!

               105 kr.

                GRIMM’s Store Træklodser

                De flotte træklodser fra det tyske kvalitetsmærke GRIMM, kan sammensættes på et utal af måder, der stimulerer barnets fantasi og indbyder til mange timers leg. Klodserne er fremstillet af olieret lindetræ, så de er bløde og rare at holde på.

                789,95 kr.

                 3-kamp Legesæt

                 Mangler du en gave til hele familien? Giv både venner og familie en udfordring i dette sjove trekampspil, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

                 149 kr.

                  Tandæske, enhjørning – KIDS by FRIIS

                  At tabe sin første tand er en stor ting og der er en stolthed i at vise de tabte tænder frem. Den lille hvide tandkasse er perfekt til piger, der elsker enhjørninger. Den smukke, håndmalede enhjørning på toppen gør denne gave mere speciel og betydningsfuld end de fleste andre ting på et børneværelse.

                  99 kr.

                   Pop up telt, mint – MaMaMeMo

                   Super flot pop up telt i mint og grå farver, med hvide blade. Det er ekstra store vinduer med myggenet, og gardiner, der kan rulles ned for en mere huleagtig følelse. Teltet kan bruges både inde og ude og anbefales fra 3 år og opefter.

                   469 kr.

                    GRIMM’s Regnbue Stor

                    Flot regnbue i lindetræ fra GRIMM. Regnbuen stimulerer barnets fantasi og byder på timevis af leg med fx dukker eller biler. Når regnbuen ikke er i brug pynter den desuden fint i vinueskarmen eller på reolen.

                    819,95 kr.

                     Konges Sløjd Badedyr

                     Gør badet til en leg for de små med de fine badedyr i fødevaregodkendt silikone fra Konges Sløjd. Ikke alle børn synes det er en fest at komme i bad men med noget sjovt badelegetøj går det lidt lettere og barnet vænner sig langsom til at være i bad.

                     250 kr.

                      Snekugle m. lys, panda – KIDS by FRIIS

                      Mangler du en fin gave til børn? Giv dem en fin snekugle med den fineste pandabjørn og pandaunge. Der er lys og glimmer i snekuglen, og når lyset er tændt skifter farverne og glimmeret bliver viftet rundt i kuglen. Snekuglen kan fx bruges om natten på børneværelset. Bruger 3 x AA-batterier.Højde: 16 cm. Diameter: 11

                      244,30 kr.

                       Brætspil

                       Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                       255 kr.

                        GRIMM’s Stabletårn

                        Et stabletårn er et klassisk stykke legetøj til de helt små. Ringene kan stables på nærmest uendelige måder og øver barnets motorik. Det er fremstillet i solidt bøgetræ og malet med naturlig maling i flotte farver.

                        159,95 kr.