20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Julegaver til far

Hvad giver man sin far i julegave? En mand, der på så mange års levetid, formentlig har fået skrabet alt hvad der er af nødvendigheder sammen. En mand, der formentlig heller ikke er ferm til at lave en ønskeliste eller det, der ligner. Julegaver til far kan være lidt af en hjernevrider. Vi guider dig til julegaveidéer til far.

Se alle julegaveidéer til faren nedenfor.

  Sjov plakat til øl-elskeren

  Skal du give en sjov og drilsk gave til en vaskeægte ølentusiast, så er denne plakat perfekt. Med humor og facts vil den gøre sig godt i alle hjem, hvor øl er særligt værdsat. Plakaten fås i forskellige størrelser og med- og uden forskellige indramninger. 

  fra 199 kr.

   Chokoladeelskeren plakat

   Giv en sjov og humoristisk gave til chokoladeelskeren! Enhver chokoladefreak kan nikke genkendende til de drilske citater på denne plakat. Giv den med en æske chokolader og gaven er fuldendt. 

    Det sorte bælte i kaffebrygning

    Kaffe er ikke bare kaffe, og da slet ikke sort kaffe. Sort kaffe fås med et væld af forskellige smagsnuancer afhængigt af, hvilken verdensdel bønnerne kommer fra. Malingsgrad, mængde og vand har alle indflydelse på den færdigbryggede kop du drikker derhjemme. Med et kursus i sort kaffe vil du lære om de forskellige kaffetyper, smagsnuancer og den korrekte bryggemetode, så du altid får den perfekte kop hjemme hos dig selv.

    fra 495 kr.

    Testkør en Lamborghini på bane

    Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

    3195 kr.

     Chili Klaus Spicy Gaveæske

     Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

     699 kr.

      Bakblade 2.0 baberskraber til ryggen

      Slip af med uønskede hår på ryggen eller andre steder du ikke kan nå med en almindelig skraber. Denne smarte skraber har et langt håndtag som gør det muligt at nå selv de svære steder på ryggen, så du hurtigt bliver klar til sommer i bar overkrop.

      249 kr.

       Gaveæske med barbergrej

       Leder du efter den perfekte gave til manden i dit liv? Så kig ikke længere end til Prorasos luksus gaveæske! Dette lækre sæt indeholder alle de produkter, han har brug for til en tæt og behagelig barbering - herunder preshavecreme, barbercreme, aftershave lotion/splash samt en barberskål og børste. Den flotte æske gør det desuden nemt at pakke det ind og give det som gave.

       399 kr.

        Alle mine morgener på jorden

        I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

        249 kr.

         Cyber Clean Original (160 g)

         Kender du en der altid spiser foran computeren og derefter klager over krummer i tastaturet? Giv dem en Cyber Clean, som er en højteknologisk rengøringsmasse, der kan bruges til at rense tastaturet med. Eller hvorfor ikke shavere eller de der småtingsrum i bilen? Ja ganske enkelt de steder, der nemt bliver ulækre, fordi de er svære at komme til.

         99 kr.

         Testkør en Audi R8 på bane

         Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

         995 kr.

          Gaven til fodboldfanen

          Kender du en der er vild med fodbold? Og mangler du den perfekte gave til ham eller hende? Uanset hvilket hold der heppes på, har Citatplakat et bredt udvalg af flotte plakater. De har både sjove, personlige og æstetiske plakater, der passer til en ægte fodboldfan, uanset alder og smag.

          Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

          Oplev en spændende rundvisning og ølsmagning på Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri Bøgedal Brew i Vejle ådal. På rundvisningen får du Bøgedal Brews filosofi og historie, samt et enestående indblik i hvordan 100% håndbrygget øl fremstilles og smager.

          fra 375 kr.

           Lækkert skærebræt

           Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

           fra 60 kr.

            Vinkøler

            En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

            fra 140 kr.

             Skønne dufte til ham

             En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

              Oplevelsesgavekort

              Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

              500 kr.

              Lær at bage ægte croissanter

              Vil du også lære at mestre den drilske smørfoldede croissantdej? Så står franskmanden Frederic Terrible klar til at lære dig alle sine tricks. På kurset vil du lære alt som foldning og rulning af den smørfyldte dej, så du kan lære at bage sprøde croissanter der smelter i munden.

               Elektrisk tandbørste

               En elektrisk tandbørste gør tandbørstningen lettere og meget mere effektiv. Der findes et utal af modeller og mærker, så uanset om du er på udkig efter en el-tandbørste til børn eller voksne er der mange muligheder.

               499 kr.

               Flødebolle workshop

               Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

                Personlig og unik gave til far

                Leder du efter en personlig og unik gave til din far? Citatplakat har et stort udvalg af både sjove, unikke og personlige plakater, der passer til alle anledninger. Uanset om det er fars dags gaven, fødselsdagsgaven eller julegaven til far du er på udkig efter.

                fra 149 kr.

                Baristakursus hos Coffee Collective

                Vil du også lære hemmelighederne bag en perfekt brygget kaffe? Uanset om du er til stærk espresso eller cremet cappuccino, så står de dygtige kaffebryggere fra Coffee Collective klar til at lære dig, hvordan du brygger den perfekte kop kaffe. Du lærer både om maling af kaffebønner, dosering og opvarmning af mælken.

                Tandemspring

                Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                2000 kr.

                 Japanske knive

                 Det fås ikke meget bedre! Den japanske kniv er den perfekte gave til enhver kok eller foodie i dit liv. Disse smukke knive er håndlavet i Japan med materialer af højeste kvalitet, hvilket betyder, at de holder hele livet. Og de ser ikke kun fantastiske ud, men de er også super skarpe og perfekt afbalancerede, hvilket gør dem til en fornøjelse at bruge i køkkenet. Uanset om du vælger Gyoto kokkekniven eller en af de andre fantastiske muligheder, kan du være sikker på, at du giver en gave, der vil blive brugt og elsket i mange år fremover.

                 399,95 kr.

                  Hårtrimmer

                  Kender du en med en skarp frisure? Kort hår kræver ofte mere vedligeholdelse og en hårtrimmer er perfekt til at tage siderne og nakken imellem frisørtiderne. Eller helt slippe for at skulle til frisøren. De fleste trimmere har forskellige længder og kan tilpasses til brugeren.

                  fra 299 kr.

                  Bridgewalking Lillebælt

                  Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

                  255 kr.

                   Syngende og dansende nissehue

                   Elsker du julen og alt hvad den indebærer af musik og spas, eller kender du én som gør? Med denne både syngende og dansende nissehue er der lagt i kakkelovnen til sjov og ballade. Huen er batteridrevet og har en standard størrelse, som passer de fleste. 

                   130 kr.

                    Witt Burning Love espressobønner

                    1 kg kaffebønner i hej kvalitet. Næsten som at drikke en kop kærlighed, så kender du en kaffe-elsker, er dette den perfekte gave!

                    300 kr.

                    Cocktailkursus i Vladimirs Køkken

                    Vil du også imponere gæsterne til din næste fest? Lær at mikse lækre cocktails hjemme hos dig selv. På kurset vil du lære de basale teknikker som Shaking, stirring, is, glastyper og smagskombinationer. Du kommer til at prøve kræfter med populære cocktails som Old Fashioned, French 75 og Pisco Sour.

                     Gin & tonic tower tasting kit

                     Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                     529,95 kr.

                      Brætspil

                      Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                       Gaven til fodboldfanen

                       Kender du en der er vild med fodbold? Og mangler du den perfekte gave til ham eller hende? Uanset hvilket hold der heppes på, har Citatplakat et bredt udvalg af flotte plakater. De har både sjove, personlige og æstetiske plakater, der passer til en ægte fodboldfan, uanset alder og smag.

                       fra 149 kr.

                       Gaveguide: Det der med julegaver til far

                       Julen er hjerternes tid. Det er her, vi tilbringer allermest tid sammen med venner og familie og det er den højtid på året, som flest holder allermest af. De fleste er pjattede med jul, uanset alder og køn, men det er klart kvinderne, der ligger på førstepladsen, når det kommer til julepynt, julebag og andre forberedelser op til jul. Mændene, de er lidt mere diskrete julefans. De holder af hyggen, forkælelsen, maden og alt det, der giver dem lov til at slappe lidt mere af, end i de resterende 11 måneder. Jo ældre de bliver, jo mere vil de også påstå, at de er mere eller mindre ligeglade med julen. I virkeligheden er de julens hemmelige beundrere og du kan være sikker på at din far glæder sig mindst ligeså meget til jul, som du selv gør. Måske glæder han sig bare lidt mere til fællesskabet, tiden sammen med sine børn og børnebørn og julemaden, end han glæder sig til julegaverne. Det er nu også derfor at det kan være svært at finde en god julegave til far, for far vil garanteret sige, at han ikke behøver julegaver. Sådan er fædre.

                       Alle fortjener en god julegave

                       Men selv de, der mener at de ikke har brug for en julegave, fortjener alligevel at blive forkælet Juleaften. Det ville nu være uhyggelig trist med et juletræ, hvor der ikke lå nogen gaver under Juleaften. Det er nu engang heller ikke mængden af julegaver, størrelsen på pakkerne eller prismærkerne, der forinden indpakningen er blevet pillet af, som betyder noget. Vi giver hinanden gaver juleaften for at bidrage til den kære juletradition og for at glæde hinanden. Gaver kan både være store og små, flade, bløde og runde. Derfor kan du også slippe fantasien løs, når du er på jagt efter julegaver til far.

                       Fædre og julegaver

                       Det er altid langt lettere at finde på gaver til kvinderne i vores familie. Selvom julegaver til mor ind imellem også kan være en smule udfordrende, så er det klart at gaverne til mændene er de sværeste. Mænd er sjældent klar over hvad de ønsker sig – eller hvad de burde ønske sig. Og kreativiteten hos mænd, strækker sig ikke særlig langt, når det kommer til gaveønsker. Det oplever du sikkert også med din kære gamle far. Måske har du forsøgt at tvinge ham til at lave en ønskeliste til dette års Juleaften. Og måske er han vendt tilbage med en halvfærdig liste, der primært består af praktiske julegaveønsker som sokker og barbergrej. Du finder sikkert også ”en god flaske vin” på listen, men det er begrænset hvor inspireret man bliver, af at læse fars ønskeliste og den bliver formentlig ikke bedre til næste år.

                       De bedste julegaver til far

                       Når du skal finde på gode julegaver til far, skal du sætte dig ned og tænke godt over hvem din far er. Hvor godt kender du ham egentlig? Hvor meget ved du om hans fritidsinteresser? Og hvilken rolle spiller han i sin egen vennekreds – udenfor familien? Alle de oplysninger om din far, kan være med til at hjælpe dig med at finde den bedste julegaver til far. Jo mere personlig den er, jo bedre. Du må også forsøge at sætte dig lidt i hans sted og tænke lidt på hans og din mors vegne. Er der noget, som du ved at din far altid mangler? Er der noget, han altid har drømt om? Og er der noget, din mor altid har ønsket på din fars vegne? Måske kommer du selv på en hamrende god idé! Gør op med dig selv inden du går i gang med at lede efter inspiration, om du er på udkig efter en praktisk og simpel gave, eller en mere personlig og kreativ gave. Et sådant udgangspunkt er altid godt at have, før man går i gang med at lede. Så kan du begrænse din søgning en smule. Tænk også over budgettet, så du ved i hvilken prisklasse du skal lede efter gaver.

                       Få inspiration udefra

                       På nettet

                       Julegaveidéer til far hænger rent faktisk på træerne og verden af fuld af dem. Det handler blot om at lede de rigtige steder. Hvis du gerne vil finde den bedste julegave til far, er der mange steder du kan lede. Start fra en ende af og vær åben overfor de idéer, der møder dig. Du kan starte med at lave en søgning på nettet. Prøv at søge på ’julegaver far’ og se hvor mange hjemmesider, der dukker op. Du vil garanteret få hundredevis af hits og måske er det endda sådan du har fundet denne gaveguide. Her på siden kommer vi med vores anbefalinger på gode julegaver til far. Du kan scrolle igennem et bredt udvalg af alt fra sjove julegaver til far, til billige julegaver til far. Finder du noget, som du kan lide, er det bare med at klikke dig videre ind til den webshop, hvorfra du kan bestille gaven. Husk at være ude i god tid, hvis du gerne vil have leveret gaven midt i højtiderne.

                       https://www.youtube.com/watch?v=lmSOCiBJKtQ

                       Hos din mor

                       Hvis du troede at du kendte din far allerbedst, så må du tro om igen. Der er nemlig én anden, der kender din far bedre end han kender sig selv og det er din mor. Din mor og din far har næsten med sikkerhed brugt mange mange år sammen. De har delt alverdens forskellige stunder – både gode og dårlige. Og de kender hinandens drømme, interesser, dårlige vaner og bekendtskaber. Er du på udkig efter lidt god inspiration til din fars julegave, kan du invitere din mor på en kop kaffe og tale med hende om din fars gave. Måske har din mor en fantastisk god idé til en julegave til far. Det kan også være at hun overrasker dig med en viden om din far, du aldrig havde troet du skulle høre. At samles som familie omkring julegaver er en rigtig hyggelig oplevelse. Det skaber nærvær og fællesskab og gør julegaveindkøbene lidt sjovere. Hvis du gerne vil give din far noget ekstra stort i år, kan du endda spørge din mor eller dine søskende, om I skal gå sammen om én gave. På den måde får du et større økonomisk råderum og I kan hjælpe hinanden med at finde den bedste julegave til far.

                       Gaver, der giver igen og igen

                       Synes du at klassiske julegaver, der pakkes ind og lægges under juletræet, er lidt for kedelige? Så kan du overveje om du skal give din far en julegave, der måske ikke ser så spændende ud under træet men som i virkeligheden vil give din far masser af glæde i lang tid efter Juleaften. Et eksempel er abonnementsgaverne, som er gået hen og blevet super populære. Du kan både finde dem i form af vin, chokolade og andre delikatesser, men du kan også vælge en abonnementsgave, der sender praktiske ting eller underholdning til din fars hjemadresse. På den måde kan du sikre dig at han bliver forkælet i 6, 12 eller måske endda 18 måneder. En anden måde at gøre julegaven lidt mere langvarig, er ved at give din far en oplevelsesgave. Efterhånden som oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære, er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan finde et hav af forskellige oplevelsesgaver, små som store og de findes i alle prisklasser. Måske vil du endda give din far en oplevelse, som han kan dele med dig? Det kan være en god bøf på en lækker restaurant eller noget mere adrenalinsusende som faldskærmsudspring, et gavekort til en time på gokart-banen eller noget helt tredje. Du kan også finde masser af gavekort til forskellige bagekurser – det er jo aldrig for sent at lære en gammel hund nye tricks!

                       Tænk ud af boksen

                       Det kan være at du i år beslutter dig for at gå helt andre veje. Hvis dit formål er at overraske din far med din julegave, så prøv at tænke helt ud af boksen. Tænk alternativt og visk tavlen ren før du går i gang med at brainstorme. Det kan være at du ikke skal gå så meget op i, om der er noget han mangler. Det kan være at dit fokus i stedet skal være at overraske ham eller måske endda imponere ham. Ved han egentlig hvor god du er til at forme skåle i ler? Eller til at male selvportrætter? Har du et skjult talent, så overvej om du vil lave gaven selv. Det vil helt sikkert gøre din far stolt.

                       FAQ om julegaver til far

                       Er du begyndt at lede efter dette års julegave til din far? Så har du formentlig et par spørgsmål i forhold til opgaven med at finde den helt rette julegave til din kære far, vi har nedenfor forhåbentlig besvaret dine spørgsmål.

                       Hvad er en gode julegave til far?

                       En god julegave til far er en gave som han vil få glæde og gavn af at modtage, dette kunne være en gave som han kan bruge til hans hobby eller fritidsintresse.

                       Hvor meget skal julegaven til far koste?

                       Et fint budget til en julegave til far vil være 150-500 kr. for dette beløb kan du formentlig købe lige netop den julegave som du ønsker at glæde ham med.

                       Hvordan skal julegaven til far pakkes ind?

                       Julegaven til din far, skal naturligvis være pænt pakket ind, det vil kun være et plus hvis du selv pakker gaven ind og pynter den personligt og sætter fint gavebånd på julegaven.