Julegaver til far

Se de +50 bedste julegaveidéer til far i 2021

Hvad giver man sin far i julegave? En mand, der på så mange års levetid, formentlig har fået skrabet alt hvad der er af nødvendigheder sammen. En mand, der formentlig heller ikke er ferm til at lave en ønskeliste eller det, der ligner. Julegaver til far kan være lidt af en hjernevrider. Vi guider dig til julegaveidéer til far.

Se alle julegaveidéer til faren nedenfor.

Denne side indeholder reklamelinks

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Priser fra: 699,00 DKK

Praler din far altid med den stærke mad, han spiser? Prøv at se om han kan klare en omgang med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Garanti for nakkesved!

Syngende og dansende nissehue

Priser fra: 130,00 DKK

Glem “Stille nat”! Lad julenissen rocke løs med denne syngende nissehue, som spiller nissefars egen svingende version af soulhittet Shout! i stedet! Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken og vil garanteret sørge for en svingende julestemning

Cyber Clean Original (160 g)

Priser fra: 99,00 DKK

Cyber Clean er en højteknologisk rengøringsmasse, som du kan bruge til at rense dine taster med. Eller hvorfor ikke din shaver eller de der småtingsrum i bilen? Ja ganske enkelt de steder, der nemt bliver ulækre, fordi de er svære at komme til.

Bakblade 2.0 baberskraber til ryggen

Priser fra: 299,00 DKK

Slip af med din hårrejsende hårvækst på ryggen med Bakblade 2.0! Skraberen har et indstilleligt skaft, som lader dig komme til overalt, når du barberer ryggen, og de specialdesignede barberblade minimerer risikoen for skader

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

Herremiddag for 2

Priser fra: 795,00 DKK

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far, bror eller ven med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

En god bøf for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Prime rib, T-bone eller måske en Tomahawk? Udskæringerne er lige så mange som mulighederne for de forskellige restauranter, der steger og serverer en god bøf. Forkæl dig selv eller manden i dit liv med en god bøf af høj kvalitet, og nyd eventuelt et glas god rødvin til.

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Det der med julegaver til far

Julen er hjerternes tid. Det er her, vi tilbringer allermest tid sammen med venner og familie og det er den højtid på året, som flest holder allermest af. De fleste er pjattede med jul, uanset alder og køn, men det er klart kvinderne, der ligger på førstepladsen, når det kommer til julepynt, julebag og andre forberedelser op til jul. Mændene, de er lidt mere diskrete julefans. De holder af hyggen, forkælelsen, maden og alt det, der giver dem lov til at slappe lidt mere af, end i de resterende 11 måneder. Jo ældre de bliver, jo mere vil de også påstå, at de er mere eller mindre ligeglade med julen. I virkeligheden er de julens hemmelige beundrere og du kan være sikker på at din far glæder sig mindst ligeså meget til jul, som du selv gør. Måske glæder han sig bare lidt mere til fællesskabet, tiden sammen med sine børn og børnebørn og julemaden, end han glæder sig til julegaverne. Det er nu også derfor at det kan være svært at finde en god julegave til far, for far vil garanteret sige, at han ikke behøver julegaver. Sådan er fædre.

Alle fortjener en god julegave

Men selv de, der mener at de ikke har brug for en julegave, fortjener alligevel at blive forkælet Juleaften. Det ville nu være uhyggelig trist med et juletræ, hvor der ikke lå nogen gaver under Juleaften. Det er nu engang heller ikke mængden af julegaver, størrelsen på pakkerne eller prismærkerne, der forinden indpakningen er blevet pillet af, som betyder noget. Vi giver hinanden gaver juleaften for at bidrage til den kære juletradition og for at glæde hinanden. Gaver kan både være store og små, flade, bløde og runde. Derfor kan du også slippe fantasien løs, når du er på jagt efter julegaver til far.

Fædre og julegaver

Det er altid langt lettere at finde på gaver til kvinderne i vores familie. Selvom julegaver til mor ind imellem også kan være en smule udfordrende, så er det klart at gaverne til mændene er de sværeste. Mænd er sjældent klar over hvad de ønsker sig – eller hvad de burde ønske sig. Og kreativiteten hos mænd, strækker sig ikke særlig langt, når det kommer til gaveønsker. Det oplever du sikkert også med din kære gamle far. Måske har du forsøgt at tvinge ham til at lave en ønskeliste til dette års Juleaften. Og måske er han vendt tilbage med en halvfærdig liste, der primært består af praktiske julegaveønsker som sokker og barbergrej. Du finder sikkert også ”en god flaske vin” på listen, men det er begrænset hvor inspireret man bliver, af at læse fars ønskeliste og den bliver formentlig ikke bedre til næste år.

De bedste julegaver til far

Når du skal finde på gode julegaver til far, skal du sætte dig ned og tænke godt over hvem din far er. Hvor godt kender du ham egentlig? Hvor meget ved du om hans fritidsinteresser? Og hvilken rolle spiller han i sin egen vennekreds – udenfor familien? Alle de oplysninger om din far, kan være med til at hjælpe dig med at finde den bedste julegaver til far. Jo mere personlig den er, jo bedre. Du må også forsøge at sætte dig lidt i hans sted og tænke lidt på hans og din mors vegne. Er der noget, som du ved at din far altid mangler? Er der noget, han altid har drømt om? Og er der noget, din mor altid har ønsket på din fars vegne? Måske kommer du selv på en hamrende god idé! Gør op med dig selv inden du går i gang med at lede efter inspiration, om du er på udkig efter en praktisk og simpel gave, eller en mere personlig og kreativ gave. Et sådant udgangspunkt er altid godt at have, før man går i gang med at lede. Så kan du begrænse din søgning en smule. Tænk også over budgettet, så du ved i hvilken prisklasse du skal lede efter gaver.

Få inspiration udefra

På nettet

Julegaveidéer til far hænger rent faktisk på træerne og verden af fuld af dem. Det handler blot om at lede de rigtige steder. Hvis du gerne vil finde den bedste julegave til far, er der mange steder du kan lede. Start fra en ende af og vær åben overfor de idéer, der møder dig. Du kan starte med at lave en søgning på nettet. Prøv at søge på ’julegaver far’ og se hvor mange hjemmesider, der dukker op. Du vil garanteret få hundredevis af hits og måske er det endda sådan du har fundet denne gaveguide. Her på siden kommer vi med vores anbefalinger på gode julegaver til far. Du kan scrolle igennem et bredt udvalg af alt fra sjove julegaver til far, til billige julegaver til far. Finder du noget, som du kan lide, er det bare med at klikke dig videre ind til den webshop, hvorfra du kan bestille gaven. Husk at være ude i god tid, hvis du gerne vil have leveret gaven midt i højtiderne.

Hos din mor

Hvis du troede at du kendte din far allerbedst, så må du tro om igen. Der er nemlig én anden, der kender din far bedre end han kender sig selv og det er din mor. Din mor og din far har næsten med sikkerhed brugt mange mange år sammen. De har delt alverdens forskellige stunder – både gode og dårlige. Og de kender hinandens drømme, interesser, dårlige vaner og bekendtskaber. Er du på udkig efter lidt god inspiration til din fars julegave, kan du invitere din mor på en kop kaffe og tale med hende om din fars gave. Måske har din mor en fantastisk god idé til en julegave til far. Det kan også være at hun overrasker dig med en viden om din far, du aldrig havde troet du skulle høre. At samles som familie omkring julegaver er en rigtig hyggelig oplevelse. Det skaber nærvær og fællesskab og gør julegaveindkøbene lidt sjovere. Hvis du gerne vil give din far noget ekstra stort i år, kan du endda spørge din mor eller dine søskende, om I skal gå sammen om én gave. På den måde får du et større økonomisk råderum og I kan hjælpe hinanden med at finde den bedste julegave til far.

Gaver, der giver igen og igen

Synes du at klassiske julegaver, der pakkes ind og lægges under juletræet, er lidt for kedelige? Så kan du overveje om du skal give din far en julegave, der måske ikke ser så spændende ud under træet men som i virkeligheden vil give din far masser af glæde i lang tid efter Juleaften. Et eksempel er abonnementsgaverne, som er gået hen og blevet super populære. Du kan både finde dem i form af vin, chokolade og andre delikatesser, men du kan også vælge en abonnementsgave, der sender praktiske ting eller underholdning til din fars hjemadresse. På den måde kan du sikre dig at han bliver forkælet i 6, 12 eller måske endda 18 måneder. En anden måde at gøre julegaven lidt mere langvarig, er ved at give din far en oplevelsesgave. Efterhånden som oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære, er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan finde et hav af forskellige oplevelsesgaver, små som store og de findes i alle prisklasser. Måske vil du endda give din far en oplevelse, som han kan dele med dig? Det kan være en god bøf på en lækker restaurant eller noget mere adrenalinsusende som faldskærmsudspring, et gavekort til en time på gokart-banen eller noget helt tredje. Du kan også finde masser af gavekort til forskellige bagekurser – det er jo aldrig for sent at lære en gammel hund nye tricks!

Tænk ud af boksen

Det kan være at du i år beslutter dig for at gå helt andre veje. Hvis dit formål er at overraske din far med din julegave, så prøv at tænke helt ud af boksen. Tænk alternativt og visk tavlen ren før du går i gang med at brainstorme. Det kan være at du ikke skal gå så meget op i, om der er noget han mangler. Det kan være at dit fokus i stedet skal være at overraske ham eller måske endda imponere ham. Ved han egentlig hvor god du er til at forme skåle i ler? Eller til at male selvportrætter? Har du et skjult talent, så overvej om du vil lave gaven selv. Det vil helt sikkert gøre din far stolt.

FAQ om julegaver til far

Er du begyndt at lede efter dette års julegave til din far? Så har du formentlig et par spørgsmål i forhold til opgaven med at finde den helt rette julegave til din kære far, vi har nedenfor forhåbentlig besvaret dine spørgsmål.

Hvad er en gode julegave til far?

En god julegave til far er en gave som han vil få glæde og gavn af at modtage, dette kunne være en gave som han kan bruge til hans hobby eller fritidsintresse.

Hvor meget skal julegaven til far koste?

Et fint budget til en julegave til far vil være 150-500 kr. for dette beløb kan du formentlig købe lige netop den julegave som du ønsker at glæde ham med.

Hvordan skal julegaven til far pakkes ind?

Julegaven til din far, skal naturligvis være pænt pakket ind, det vil kun være et plus hvis du selv pakker gaven ind og pynter den personligt og sætter fint gavebånd på julegaven.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.