Bedstegaver.dk

Julegaver til ham 2024 | 55+ populære julegaveidéer til ham

Juleaften er lige på trapperne og du er allerede desperat. Du ved hvad du skal købe til din mor, din søster og din bedste veninde. Men julegaver til ham, som har alt – den er straks værre. Og det gælder jo for både din bror, din far og din kæreste. Hvad skal du købe? Hvor skal du købe det? Vi guider dig julegave ideer til ham – mandfolket, hvis gaveplanlægning allerede får dig op og køre i oktober.

Se alle julegaveidéer til ham nedenfor.

Filter

Gaveguide: De bedste julegaver til ham

Du begynder allerede nu at mærke presset på dine skuldre. Det er ikke ham, der forventer en hel masse. Nej, det er faktisk kun dig selv, der bare noget så gerne vil finde den perfekte julegave til ham. Det er en kvindeting, det med at gå så meget op i, at købe det rigtige, det mest perfekte, personlige og brugbare. Og manden, ja han bliver skam glad bare han får en julegave. Sådan er vi så forskellige. Men det er ikke kun en negativ ting. For udover presset, desperationen og angsten, der opstår når december måned nærmer sig, så giver din egen forventning til dig selv, dig lige nøjagtigt de evner du skal bruge for at vælge de bedste julegaver til ham!

Hvem er på ”nice-listen” og hvem er på ”naughty-listen” i år?

Hvilken julegave stresser du mest over i år? Er det måske gaven til din kære gamle far, du ikke kan finde hoved og hale i? Hvad giver man i julegaver til ham, som har alt? Eller er det din bror eller bedste ven, der endnu engang – for fjerde år i træk – ikke har nogen ønsker på sin ønskeliste? Brødre har det jo med at være ekstremt dårlige til at finde på ønsker. Men måske er det kæresten, du denne gang gerne vil imponere. Måske er det hans gave, der tynger dig i år. Kæresten eller manden, – ham du elsker over alt her på jorden. Selvfølgelig skal du finde den perfekte julegave til ham, det siger da sig selv. Men hvordan finder du så lige den?

Der er naturligvis stor forskel på hvilke julegaver du køber til eksempelvis din far og din partner. Derfor begynder din udvælgelsesproces allerede, når du beslutter dig for hvem gaven, som du er på udkig efter, er til. Din far vil formentlig blive glad, uanset hvilken gave, du lægger under træet til ham. Det er en forpligtelse han sagde ja til, dengang han blev far. Derfor kan du dog godt forsøge at gøre noget særligt ud af hans gave og tænke nøje over hvad, han mon inderst inde ville blive allermest glad for.

Din bror, din fætter eller din gode ven hører til den kategori af mænd, der formentlig er lidt svære at gøre tilfreds. I virkeligheden handler det om, hvor godt du kender dem. Hvad laver de, når du ikke ser dem? Er de i forhold med nogen? Hvad arbejder de med? Hvad er deres livret? Selvom vi tror at vi kender hinanden, kan der nogle gange være mange ting, som man ikke har bidt mærke i og disse små ting kan være med til at sikre at du får købt de perfekte julegaver.

Din kæreste eller mand, ham kender du sikkert lidt for godt. I hvert fald hvis I har været sammen i længere tid, måske endda flere år. Er I først lige begyndt at date, så har du stadigvæk meget at lære om ham. Alligevel behøver det dog ikke at være en større videnskab at finde nogle gode julegaver til kæresten. Måske skal du her gå efter de lidt mere romantiske eller personlige julegaver til ham, men du kan selvfølgelig også gå efter noget nemt og ligetil. Det er helt op til dig!

Uanset hvilket hankøn du leder efter julegaver til i år, så er der ingen grund til panik. Der er masser af hjælp at hente og du er kommet til det rette sted. Her i gaveguiden finder du masser af inspiration til julegaveidéer til ham. Vi hjælper dig med at finde de spiselige julegaver og de billige julegaver til ham. Og vi guider dig til hvordan du selv kan finde på nogle rigtig gode julegave forslag til ham.

De fleste har svært ved at finde på julegaver

Rigtig mange mennesker har svært ved at finde på julegaveideer, det er altså ikke kun dig. Først og fremmest handler det om, at vi har en forventning til os selv om at finde på noget smart, kreativt, originalt og godt. Noget som vil gøre modtageren af gaven utrolig glad. Noget, som juleaften i år, vil blive husket for i rigtig lang tid endnu. Dertil kommer det, at jo ældre man bliver, jo færre ting har man generelt behov for. Efterhånden som den ene juleaften efter den anden bliver fejret, bliver hjemmet langsomt fyldt op med ting og sager og til sidst leder du efter julegaver til ham, som har alt i forvejen.

Derfor begynder det at virke ligegyldigt og overflødigt og det er det sidste du ønsker, at dine julegaver til ham skal være. Og så er mænd bare generelt svære at finde på gaver til end kvinder. Én af det kvindelige køn kan som regel altid nævne en ting eller to, som hun har spottet i butikken og virkelige bare ”må” eje. Det er meget omvendt for mænd. Men første skridt på vejen er om ikke andet, at sænke dine forventninger til dig selv og stoppe med at tro, at den gave du køber skal vælte publikum ned fra deres sofarækker. Julefreden afhænger ikke af din julegave til ham. Når først du har gjort dig den erkendelse, så kan du komme i gang med at finde på nogle knaldgode julegaveidéer til ham.

Her finder du dine julegaveidéer til ham

Selvom det kan virke svært, er der mange måder hvorpå du kan finde på nogle rigtig gode julegaveidéer til ham. Verden er fuld af gode idéer og inspiration, det handler bare om at lede de rigtige steder. Her får du nogle tips:

I hans lejlighed

Det kan lyde lidt spøjst, men en grundig tur gennem hans lejlighed vil måske få dig til at sprudle af gode idéer. Uanset om du tager på besøg hos din gamle far, din bror eller om det er kærestens lejlighed, der skal inspiceres, så tag de kritiske briller på og snus dig igennem hver kvadratmeter. Du vil garanteret støde på nogle ting, der overrasker dig. Måske finder du en bog om urter og opdager hans forkærlighed for planter. Måske falder du over en blender, der ikke længere dur. Eller måske får du øje på et tomt spot på væggen, hvor der jo passende kunne hænge noget dekorativt. Kig dig omkring med et åbent sind og lad dig inspirere. Det kan også være at du falder over hans klædeskab og opdager at alle de skjorter, der hænger på bøjlerne er frygtelig grimme og bingo – så skal han da have en ny skjorte i julegave! Du skal selvfølgelig ikke fortælle ham hvorfor du snuser rundt og derfor skal du heller ikke forberede ham på dit lille snedige trick. Inviter i stedet dig selv over på en middag, kop kaffe eller til en god film og sæt så aktionen i gang det sekund han er ude af rummet. 3, 2, 1 – go!

I hans omgangskreds

Hvis du synes at det er for grænseoverskridende at snuse rundt i din gode vens lejlighed eller måske er bange for at falde over noget, som du ikke har lyst til at få øje på hos din kære bror, kan du naturligvis også gå en helt anden vej. Nemlig vejen til hans omgangskreds. Hvis ikke du kender ham, der står øverst på din nuværende to-do liste godt nok, så kan du være sikker på at hans omgangskreds gør det. En mands kammerater ved ofte mere om ham, end han selv gør. Derfor er det en fantastisk inspirationskilde at tage en snak med alle hans kammersjukker. Måske kender du endda nogle af dem rigtig godt. Selvom du skal tage deres forslag med et gran salt – de vil sikkert have mange sjove og humoristiske bud på gode julegaver til ham – så kan det være at du her finder en brandgod idé. Udeluk ikke metode, før du har prøvet den. Du kanblive overrasket.

I herre- og livstilsmagasiner

Herre- og livstilsmagasiner er din hurtige vej til et væld af blandede julegaver, der formentlig vil hælde mod den mere populære og smarte ende af gavespektret. Laver du en hurtig søgning på ’julegaver til ham 2019’ kan du være sikker på at du får masser af hits. Selvom nogle artikler vil være farvede af, at de måske er sponsoreret af et givent produkt, så kan du være sikker på at det vil inspirere dig et langt stykke henad vejen. Livstilsmagasiner for mænd, har ofte et meget varieret bud på julegaver til mænd og derfor kan det være et godt sted at starte. Desuden behøver du ikke at finde pengepungen op ad lommen – de fleste livstilsmagasiner har også en online version, som du kan klikke dig igennem. Det gode ved online magasiner er også, at de som regel linker til de forskellige produkter, så du slipper for besværget med at gå ud og finde dem i de fysiske butikker.

Blogs og andre guides på nettet

Udover onlinemagasinerne kan du også finde masser af julegave forslag til ham på resten af internettet. På blogs kan du eksempelvis ofte finde gaveguides og montager fyldt med forskellige julegaveønsker. Særligt når vi kommer på jul. Led eventuelt efter en herreblogger og læs lidt forskellige indlæg på hans blog. Måske har han skrevet lidt om, hvad han ønsker sig og hvorfor. Du kan også lave en generel søgning på nettet og finde frem til mere neutrale men måske endnu større gaveguides som denne. Ligesom her, vil du kunne læse lidt om de forskellige gaveidéer og finde links til de mange produkter. Hvis ikke du har fået én god idé før dagen er omme, så kan det kun være fordi du har sovet i timen.

Spiselige julegaver til ham

Man siger at vejen til mandens hjerte er gennem maven og det er så sandt som det er sagt. Går du efter noget spiseligt eller måske noget, der kan drikkes til mandens julegave i år, kan du være sikker på at det vil gøre ham glad. Spiselige gaver er altid skønne og især, hvis der er tænkt ekstra over, hvorfor netop han, har modtaget lige netop den æske med chokolade, den portvin eller de trøfler med whisky. Kender du lidt til din brors eller fars søde tand, så vælg noget, der vil få deres tænder til at løbe i vand. Du kan også gå efter noget, der kan deles ved en særlig anledning, eksempelvis nogle gode flasker vin. Eller du kan købe noget, som måske ikke direkte kan spises eller drikkes, men noget, der kan være med til at lave noget, der kan spises eller drikkes. Måske har din far længe snakket om den der sous vide maskine – eller måske en pizzasten, hvem ved?

Billige julegaver til ham

Går du efter nogle billige julegaver til ham, er de spiselige julegaver heller ikke et dumt bud. Man kan få rigtig meget lækkert for en 100-lap. Gaven behøver jo ikke at være købt i en gourmet- eller delikatessebutik, det vil han sikkert være fløjtende ligeglad med. Men er du mere til gaver, der ikke gør dig selv utrolig sulten allerede før du har pakket gaven ind, så kan du finde masser af andre gode billige julegaver til ham. Hvis budgettet bøvler lidt mere i år end sidste år, skal du ikke falde i og begynde at bekymre dig om hvordan du skal få råd til alle julegaverne. Prøv i stedet og tænke lidt kreativt og se det mere som en udfordring end en begrænsning. Julegaver behøver ikke at være dyre for at være gode. Faktisk kan du finde masser af julegaveideer til ham, som ikke koster mere end 100 eller 200 kroner. Kig dig eksempelvis omkring i Matas herreafdeling, i H&M eller led efter en sjov julegave på nettet. Måske skal formålet være at få ham til at grine, frem for at julegaven skal se flot ud på en hylde. Du kan også forsøge at lave en hjemmelavet julegave til ham. Selv hvis den kikser, så får du ham da i det mindste til at grine.

Personlige julegaver til ham

Den personlige julegave er formentligt den, der sætter allerdybest spor hos modtageren. Mærker man at der er gjort noget særligt ud af en julegave, at personen, der giver gaven har valgt noget personlig eller sat sit personlige præg på gaven, så føler man sig virkelig betydningsfuld. Personlige julegaver til ham behøver ikke at kræve det helt store kreative talent. Det kan være en gave, der minder ham om den dag I mødte hinanden, om en barndomsferie eller om et sjovt øjeblik i jeres liv sammen. Det kan også være noget han har talt om længe, men glemt at skrive på ønskelisten. I så fald vil han virkelig vide, hvor meget du lytter til ham. Hvis du gerne vil være kreativ uden at lægge for meget tid i projektet, kan du eksempelvis bestille en billedbog til ham med nogle helt særlige minder.

Julegaver til kæresten

Julegaver til kæresten er ofte dem, vi gerne vil lægge allermest tid og energi i. Den perfekte julegave til ham, skal både være brugbar, vise ham hvor meget vi holder af ham og være original. Når du er på udkig efter en julegave til kæresten, kan det være en god idé at forsøge at tænke ud af boksen. Vær romantisk og vælg eventuelt en oplevelsesgave, som I kan nyde sammen. Tænk dig godt om før du vælger gaven til din partner og forsøg at gøre gaven så personlig som mulig.

FAQ om julegaver til ham

Juleaften er lige rundt om hjørnet og det er derfor en god ide at få fundet julegaven til ham, måske har du allerede en ide til hvad du vil give ham i julegave og har derfor fået et par spørgsmål omkring det at finde julegaver til ham eller noget ligende. Uanset hvad vil du sikkert kunne finde svar på dit spørgsmål her.

Hvad skal jeg give i julegave til ham?

Du skal give en julegave til ham som skaber glæde i hans tilværelse, det kunne være en ting som kan bruges til hans hobby eller noget han interesserer sig for.

Hvor meget skal en julegave til ham koste?

En julegave til ham bør koste mellem 150-500 kr. hvis du er hans bedsteforældre eller ligefrem forældre kan du dog fint give mere en dette.

Hvorfor skal jeg give en julegave til ham?

Du skal give en julegave til ham, for at vise at du holder af ham og ønsker at glæde ham. Dette er altid et godt signal at sende og formentlig ønsker du at han ligeledes giver dig en gave.