20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Julegaver til mor

Er der én, der om nogen fortjener at blive særlig forkælet til jul i år, så er det din kære gamle mor. Tænk på, hvor mange gange hun har forkælet dig, gjort noget ekstra ud af din Juleaften og sørget for at alt, hvad der stod på din ønskeliste, lå under træet på den særlige aften? Det er blevet tid til at gengælde kærligheden og hvilken bedre måde at gøre det, end at finde den perfekte julegave til mor! Vi guider dig til et stort udvalg af julegaver til mor.

Se alle julegaveidéerne til mor nedenfor.

  Personlig plakat til mor

  Leder du efter en unik og personlig gave til din mor? Uanset om det er mors dags gaven, fødselsdagsgaven eller julegaven til mor du leder efter, så har Citatplakat et stort udvalg af både sjove, personlige og unikke plakater til mor.

  Fra 149,95 kr.

  Bridgewalking Lillebælt

  Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

  255 kr.

   Lær at bage franske macarons

   Elsker du også de lækre franske macarons? Hvorfor ikke lære at bage dem derhjemme. Franskmanden Frederic Terrible har mange års erfaring som konditor, og han står klar til at lære dig alt om de franske lækkerbiskener. Du lærer både at bage de drilske skaller og forskellige cremer og ganacher.

    Oplevelsesgavekort

    Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

    500 kr.

     Bloom Servietholder 4-stykspakke

     Imponer gæsterne ved næste middag ved at forvandle de sædvanlige papirservietter til smukke blomster! Bloom Servietholder er som en festlig servietring udformet som en stilk, hvor servietten bliver til blomsten. Fold nemt en rose, tulipan eller måske en anden smuk blomst, hvis du kender til dine gæsters favoritter.

     119 kr.

      Syngende og dansende nissehue

      Elsker du julen og alt hvad den indebærer af musik og spas, eller kender du én som gør? Med denne både syngende og dansende nissehue er der lagt i kakkelovnen til sjov og ballade. Huen er batteridrevet og har en standard størrelse, som passer de fleste. 

      130 kr.

      Lær at bage ægte croissanter

      Vil du også lære at mestre den drilske smørfoldede croissantdej? Så står franskmanden Frederic Terrible klar til at lære dig alle sine tricks. På kurset vil du lære alt som foldning og rulning af den smørfyldte dej, så du kan lære at bage sprøde croissanter der smelter i munden.

       Brætspil

       Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

       255 kr.

        Elektrisk tandbørste

        En elektrisk tandbørste gør tandbørstningen lettere og meget mere effektiv. Der findes et utal af modeller og mærker, så uanset om du er på udkig efter en el-tandbørste til børn eller voksne er der mange muligheder.

        426 kr.

         Valdemarsro – Aftensmadsretter

         En inspirerende kogebog fyldt med lækre aftensmadsretter. Hvis modtageren af gaven er en foodie, så kender han eller hende med garanti Valdemarsro via de sociale medier eller hendes gigantiske opskriftsunivers på nettet. Nu kan du få en bog med opskrifter, hvor de fleste ikke er udgivet på hendes side.

         229,95 kr.

          Gin & Tonic glas fra Luigi Bormioli Mixology 4 stk.

          Med en kapacitet på hele 80 cl. er der plads til den helt store G&T eller din yndlingscocktail! Disse cocktail glas er af høj kvalitet, og lavet i et stykke, hvilket giver et meget holdbart glas.

           Lækkert skærebræt

           Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

           559 kr.

            Architectmade figurer

            Vild med tidsløst dansk design fra 1960erne og 70erne? Så tag et kig på de flotte træfigurer fra Architectmade. Alle de fine trædyr kommer med flotte detaljer og passer ind i de fleste hjem, grundet det tidsløse og klassiske design.

            549 kr.

             Witt Burning Love espressobønner

             1 kg kaffebønner i hej kvalitet. Næsten som at drikke en kop kærlighed, så kender du en kaffe-elsker, er dette den perfekte gave!

             300 kr.

             Gaveguide: Sæt tid af til de gode julegaver til mor

             Selvom efteråret først lige er begyndt, kan du af mange gode grunde allerede nu gå i gang med at finde på julegaveidéer til mor. Du ved sikkert godt, at det ind imellem kan være svært at finde den helt rigtige julegave, særligt når listen over familiemedlemmer, der skal forkæles, er lang. Gode julegaver tager tid at finde og købe ind. Måske skal nogle af gaverne specialproduceres. Måske skal nogle af gaverne leveres fra udlandet. Uanset hvordan du vender og drejer det, er det altid en god idé at gå i gang et par måneder før juletiden begynder. Sæt derfor tid af til at finde de gode julegaver til mor, så du ikke ender med at stresse over det og vælge en nødløsningsgave i sidste ende.

             Mødre og julegaver

             Du vil garanteret beskrive din mor som familiens midtpunkt. Det er formentlig hende, der får hverdagen til at køre på skinner og det er formentlig hende, der altid sørger for at samle hele familien – din far, dine søskende, dine onkler, tanter og bedsteforældre – og også hende, der tager sig af de fleste juleforberedelser. Hvad ville julen være uden din kære gamle mor? Derfor har du sikkert også bemærket at hun igennem de sidste mange år, har sat du og dine søskende i centrum og holdt sine egne ønsker og behov på sidelinjen. Hvornår har du sidst spurgt din mor, hvad hun holder allermest af ved julen? Eller hvad hendes største juleønske er? I mange familier indtager moderen en rolle, der primært går ud på at gøre alle andre glade og tilfredse. Lige netop derfor, skal du sørge for årets julegave til mor!

             Spørg hende hvad hun ønsker sig – og spørg så igen!

             Mødre er ofte beskedne overfor deres børn uanset alder. Selv mødre med voksne, selvstændige børn, holder ofte deres drømme og ønsker for sig selv. De fokuserer mere på, hvad børnene har brug for. Gør derfor dig selv og din mor den tjeneste at se hende dybt i øjnene og spørge hende om, hvad hun mon ønsker sig til jul i år. I første omgang vil hun formentlig svare at hun ønsker sig at alle er glade Juleaften. At du og dine søskende bliver ved med at holde sammen. Eller at hun slet ikke har tænkt over julegaveønsker til sig selv i år. Spørg hende derfor igen og igen indtil du sætter nogle tanker i gang i hendes hoved. Du må aldrig betvivle at din mor gemmer på masser af ønsker – store som små – hun har bare sværere ved at dele dem, end du måske har. Det kommer med mor-rollen. Men du kan være stensikkert på at der gemmer sig noget derinde, som måske vil overraske dig. Inviter din mor på kaffe og tal med hende om julegaveønsker.

             Min mor har jo alt…

             Hvis du har taget dig selv i at tænke tanken ovenfor, så giv lige dig selv et fornuftigt niv i armen og vågn op. Selvfølgelig har din mor ikke ”alt.” Ligesom at du nok heller aldrig kommer til at have alt, hvad du går og drømmer om. Man taler tit om ”manden, der har alt” fordi at mænd – og særligt ældre mænd – ikke har den fjerneste idé om hvad de skal ønske sig. Mænd er også langt sværere at finde på gaver til, fordi de generelt går op i færre interesser og små hobbier end kvinder. Den materielle tilfredshed er lettere at stille hos kvinder end hos mænd. Derfor er det også en fejlagtig forståelse, hvis du tror at din mor har alt. Led derfor ikke efter en julegave til mor som har alt. Prøv i stedet at tænke kreativt, hvis det halter med din mors ønskeliste. Du kender din mor utrolig godt så du kan garanteret nemt finde på en god julegave idé til mor, det kræver bare at du gider og sætter tiden af til det.

             Hvad vil du gerne sige med din gave?

             Forskellige budskaber

             Normalt når vi skal finde gode julegaver eller fødselsdagsgaver, har vi en tendens til blot at følge en ønskeliste og målet bliver derfor hurtigt ”bare” at købe noget, som vores mor, far, lillebror, veninde eller fætter i forvejen forventer at få. Heldigvis bestemmer du helt selv, om det er den mission du vil på igen i år. Selvom det at give en gave altid handler om at glæde nogen, så kan det også handle om at overraske, røre eller underholde vedkommende, der modtager gaven. Der kan være mange ting, man gerne vil sige med en gave. Man kan sige ”tillykke,” ”tak,” ”god bedring” og ”glædelig jul” og så kan man sige 117 andre ting. Det er ikke altid den samme gave, der passer til de forskellige budskaber. Find derfor ud af, hvad du gerne vil sige med din julegave til mor.

             Personlige julegaver til mor

             Hvis der er noget din mor helt sikkert vil blive glad for, så er det en personlig gave fra sit yndlingsbarn (dig!). En personlig julegave til mor kan være lige netop det, der skal til, for at du kan fortælle din mor, hvor meget du holder af hende og sætter pris på hende. Personlige julegaver behøver ikke at være dyre, tidskrævende eller besværlige. Der findes mange forskellige slags personlige gaver og det vigtigste ved en personlig gave er, at modtageren forstår hvorfor den er givet til ham eller hende. En gave kan være personlig fordi at den er nøje udvalgt til modtageren. Den kan også være personlig, fordi den symboliserer noget internt blandt to mennesker. Måske har du og din mor delt en særlig oplevelse, som du kan minde hende om igennem hendes julegave. En personlig gave kan også være personlig, fordi den er indgraveret eller fordi at det er en oplevelse, som I kan dele sammen.

             Hjemmelavede julegaver til mor

             Som storesøster til den personlige julegave til mor er den hjemmelavet julegave til mor. Hvis du har tid og overskud til det, kan du springe ud i et gør-det-selv projekt og på egen hånd stå for at lave julegaven til mor i år. Det behøver ikke at være et krævende projekt, hvor du skal ud og investere i alt muligt nyt DIY-udstyr og materialer, man kan lave utrolig mange julegaver til mor ud af ting, man alligevel har liggende derhjemme. Det er ikke alene utrolig sjovt at gå i gang med at lave julegaver fra bunden, det er også lærerigt og vil med garanti blive værdsat af ham eller hende, der får en hjemmelavet gave. Sørg altid for kun at kaste dig ud i projekter, som du ved, at du har evnerne til at færdiggøre. Din mor har fået sin del af hjemmelavede lerkrus, fuglehuse og nøgleophæng fra dengang du var barn. Lav noget du ved hun får brug for og overrask din mor juleaften!

             FAQ om julegaver til mor

             Det er ved at være tid til at få fundet dette års julegave til mor, og i denne anledning har du formentlig fået et par spørgsmål som du ønsker at få besvaret. Vi håber at vi nedenfor har fået besvaret netop dit spørgsmål.

             Hvad skal jeg give i julegave til mor?

             Det vil være oplagt at give din mor en julegave som hun kan få glæde af i hverdagen, dette kunne være noget udstyr til hendes hobby eller fritidsinteresse.

             Hvor meget skal julegaven til mor koste?

             Et fint budget vil være 150-500 kr. for dette budget kan du købe de fleste ting som du måtte have lyst til at give hende. Hvis du er voksen kan du eventuelt give en anelse mere.

             Hvorfor skal man give sin mor en julegave?

             Du skal give din mor en gave for at vise din glæde og taknemmelighed for hende, ligeledes skal du naturligvis gøre det fordi det er dejligt at glæde andre.