20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Julekalender til børn

En julekalender til børn vækker altid glæde. 24 låger proppet med chokolade eller lige så mange daglige pakker med hyggelige småting? Eller måske en adventskalender med fire større pakker? Færdigpakket eller nøje udvalgt? Mulighederne er nærmest uudtømmelige, når det kommer til at finde en julekalender til børn. Uanset barnets alder eller det budget, du opererer med.

Går du efter en færdigpakket julekalender med daglige overraskelser bag lågerne, er der masser at vælge imellem. Stort set alle af de mest kendte og populære mærker og brands har et bud på en julekalender til børn på markedet, nogle af dem både af den spiselige slags og af dem med pakker. Det gælder for eksempel Lego, som har flere temaer – blandt andet Harry Potter. Også Disney byder på flere forskellige slags julekalendre, for eksempel med prinsesse tema. Fra Mattel finder du to forskellige slags Barbie julekalender med en dukke og udstyr. Mens også Hot Wheels med en bil kalender, Gurli Gris og Pokemon er nogle af dem, der har lavet deres bud på en julekalender til børn. Går du efter en kreativ julekalender fuld af læring, er der også muligheder – for eksempel en kalender med gør det selv smykker, én med forskellige videnskabelige aktiviteter med flere. Valget er dit.

  Pokemon julekalender

  Året julekalender til inkarnerede fans af Pokemon-universet. Store som små. Denne seje julekalender indeholder et mix af pokemonkort, mønter, klistermærker, foil cards og en nøglering, så der er masser af byttevenlige pokemon ting til pokemonvennerne i julemåneden.

  fra 399 kr.

   LEGO City Julekalender 2022

   Hvad er mere julet end en kalender? Denne kalender indeholder alle dine yndlingsfigurer fra den nye LEGO City Adventures tv-serie, komplet med spændende tilbehør. Det snedækkede vinterlandskab giver børnene endeløse fantasifulde eventyr, så de er klar til juleaften!

   209 kr.

    LEGO Harry Potter Julekalender 2022

    Med LEGO Harry Potter julekalender kan dit barn fordybe sig endnu mere i J.K Rowlings magiske fortællingers verden! 24 daglige gaver venter på at blive afsløret. En fantastisk måde at skabe minder på, mens du bygger op til julen.

    249 kr.