Bedstegaver.dk

Julekalender til voksne 2024 | ÅRETS 30+ julekalendre til voksne

Har du prøvet en julekalender til voksne? Julekalendere er for børn. Hvis det er, hvad du går og tror – så kan du godt tro om igen. Det gælder for alle, at december lige bliver lidt hyggeligere med en daglige overraskelse, uanset alder. Og udvalget er stort og varieret, når du leder efter en julekalender til voksne.

Engang var der kun et sørgeligt udvalg af et par kalendere i skrigende farver og med billig chokolade af tvivlsom kvalitet bag lågerne at vælge imellem. Meget er sket siden, og mange flere og mere smagfulde muligheder er kommet på banen, både til børn – og især til de forfinede voksne smagsløg. En julekalender til voksne kan for eksempel være fyldt med eksklusiv chokolade eller lakrids i høj kvalitet. Den kan rumme kvalitets tebreve med 24 forskellige smage – eller nye daglige smagsoplevelser inden for kaffens verden. Der findes også andre kalendere fyldt med smag – som gin, øl og whiskey. En anden mulighed er en julekalender til voksne par med romantiske, sjove og sexede fælles aktiviteter, der skruer op for nærværet med både ham og hende i den travle julemåned. Er du ikke til en færdigpakket julekalender, kan du i stedet investere i en kasse med plads til 24 gaver, du selv køber, for et mere personligt udtryk.

Filter

Gaveguide: Find den bedste julekalender til voksne her

Hvis du tror, at julekalendere kun er for børn, kan du godt tro om igen. Det gælder for alle, at julemåneden lige bliver lidt hyggeligere med en julekalender fuld af daglige overraskelser bag de fireogtyve låger. Med en julekalender til voksne er der simpelthen skruet ekstra op for årets julehygge rundt om i de små hjem.

Vi voksne har måske gået og sukket lidt efter vores helt egen julekalender i mange år. Og efterhånden er det da blevet mere og mere normalt, at også voksne skal have pakkekalender. Det giver da lige et ekstra element til dagligdagen i årets sidste måned, hvor vi går og tæller ned til juleaften.

Uanset om det så er fordi, det lige kræver en opstrammer at komme igennem den travle december for de voksne finder du sagtens en julekalender til voksne med alkohol på markedet. Men der derudover er det også nemt nok at finde både en skøn julekalender såvel som en adventskalender spækket med søde sager og gode smagsoplevelser. I denne guide får du lige et par tips og ideer med på vejen, når du skal shoppe julekalender til de voksne.

De mest populære julekalendere til voksne 2022 er

 • The Brew Company 
 • Decléor julekalender
 • Matas pakkekalender
 • Julekalender fra English Tea Shop
 • Gin julekalender
 • Rom julekalender
 • Julekalender med specialøl
 • Karamel julekalender
 • Lakridsjulekalender
 • Summerbird julekalender

Julekalendertraditionen

Den første danske julekalender i pap og med tegnede julemotiver bag lågerne blev fremstillet i 1932, men ideen blev udviklet i Tyskland helt tilbage i 1903. En chokolade julekalender kunne man første gang købe i starten af 80´erne.Og traditionen med en pakkekalender med små daglige gaver blev en tradition i tiden efter Anden Verdenskrig. 

Julekalender til hende

Har en af kvinderne i dit liv fortjent en julekalender i år? Så bliver det svært at vælge. Du finder let en færdigpakket julekalender til voksne – spørgsmålet er kun, hvad temaet skal være. De findes i nærmest uendelige variationer og i mange forskellige prisklasser. Det kan være en pakkekalender med 24 skønne overraskelser eller en adventskalender med fire større gaver.

Måske er hun typen, der ville elske en vin julekalender. Så er der masser af hygge henover vinglassene frem mod jul. Det kan også være, hun er den store æstetiker og skal begaves med den smukke julekalender fra Summerbird. Her går chokoladekunst og design op i en højere enhed i en af markedets mest dekorative julekalendere. Men i det hele taget er der et væld af valgmuligheder, hvis du leder efter en chokoladejulekalender til voksne.

Er modtageren i det hele taget vild med smagsoplevelser, finder du sagtens en pakkekalender, der kan pirre hendes smagsløg på daglig basis. Hvad enten det handler om lækker økologisk chokolade, en te julekalender, en lakrids julekalender, julekalendere med alkoholiske drikke af vidt forskellig slags eller noget helt andet. 

Du finder helt sikkert en julekalender til voksne derude til enhver smag. Måske skal hende, du vil betænke med en skøn julekalender, slet ikke have én med  spiseligt eller drikkeligt indhold bag lågerne. En julekalender fyldt med make up og lækre skønhedsprodukter er muligvis den perfekte julekalender til netop hende. 

Det kan også være, du går bort fra den færdige pakkekalender og i stedet vælger selv at sammensætte en mere personlig julekalender med lidt af det hele. Til formålet kan du eventuelt indkøbe en tom skuffe julekalender. 

Julekalender til ham

Er det til ham, kan du muligvis godt springe over, hvor gærdet er lidt lavere – og alligevel løbe med titlen for “Årets julekalender 2022”. I hvert fald i hans øjne. Og det gælder uanset din relation til ham – om han er din mand, kæreste, far, en god ven eller noget helt femte. 

Mænd er “simple væsener” – siger de selv. I nogle tilfælde i hvert fald nemmere at stille tilfreds. Der er for eksempel ikke meget tvivl om, at en færdigpakket gin julekalender, rom julekalender, vin julekalender eller måske  én med specialøl har fine chancer for at blive godt modtaget. Så handler det bare om at vælge hans favoritdrik. 

Og nej, du kommer formentlig heller ikke til at høre ét ondt ord for at give ham en eksklusiv chokolade julekalender eller i det hele taget en julekalender proppet med nogle af hans yndlings-lækkerier. 

Chokoladejulekalender for voksne

 • Summerbird. Både design og smag er i top, når du vælger en Summerbird julekalender. Eksklusiv julekalender, selveste kongen blandt chokolade julekalendere. Bag hver låge gemmer sig økologisk chokolade i høj kvalitet.
 • Chokoladelækker december. Perfekt chokolade julekalender til den, der elsker chokolade. Den luksuriøse chokolade julekalender fra Saveurs & Nature er proppet med fyldte chokolader og andet lækker chokolade.
 • Simply chocolate. Så er det sagt. Der er dog intet simpelt ved denne skønne chokolade julekalender med luksus chokolade i forskellige smagsvarianter Den perfekte julekalender til at vedligeholde den søde tand.

Voksenjulekalender med alkohol

 • Daglig portvin. Den ultimative julekalender til den, der elsker portvin. Hyg om livsnyderen med en portvins julekalender. Med den populære julekalender og daglige smagsoplevelser bliver nedtællingen til juleaften meget hyggeligere.
 • Dejlige drinks. Gin julekalender. Instant julehygge hver eneste dag med en spændende ny smagsoplevelse i form af diverse drinks med den lækre gin i forskellige smagsvarianter.
 • Hyg med rom. Husets pirat skal have sin egen julekalender. Med en herlig rom julekalender kan den heldige modtage nyde nye typer og lækre smagsvarianter hver dag i julemåneden. 

Slikjulekalender til voksne

Danmark er et af de lande i verden, hvor vi spiser mest slik og søde sager. Og det er absolut  ikke bare børnene, der elsker lidt til den søde tand. Derfor er det ikke så overraskende, at der efterhånden også findes masser af muligheder at vælge imellem, når det kommer til at købe en adventskalender eller julekalender til voksne.

Alt efter hvilken slags lækkerier modtageren er til, er det ikke nogen svær opgave at finde en luksus julekalender proppet med eksklusivt slik af enhver slags, så godt som. Du finder for eksempel let en pakkekalender med fantastiske håndlavede karameller, luksuriøse fyldte chokolader eller top lækre vingummier fra Wally and Whiz. 

Er du decideret på udkig efter en lakrids julekalender til én, der bare elsker lakrids, kan valgmulighederne langt fra tælles på én hånd. Du får ikke nogen problemer med at finde en pakkekalender med lækker lakrids, som vel nok er blandt yndlingsslikket her til lands –  både hård lakrids, blød lakrids, den søde, den salte og den med chilli i. 

Voksenjulekalender med kaffe eller te

 • Julekaffe. Perfekt julekalender til den passionerede kaffeelsker. Forskellige varianter af hele, økologiske kaffebønner fra Det Lille Kafferisteri. Med denne luksus julekalender kan der kværnes, brygges og smages ny kaffe hver dag.
 • Økologisk te. English Tea Shop julekalender – herlig te julekalender fyldt til randen med økologisk te i høj kvalitet og i forskellige smagsvarianter. Skøn  som årets julekalender 2022 til tedrikkeren.
 • Te til jul. Herlig te julekalender til tedrikkeren, der drikker te dagligt – og elsker at prøve nye smagsvarianter. 2 x 24 tebreve, så man kan dele julekalender med en anden eller byde andre på dagens te.

Julekalender til kæresten

Mulighederne er mange, når du er ude efter at forkæle din kæreste med en pakkekalender. Vil du imponere og vinde hans eller hendes helt egen pris for “Årets julekalender 2022”, skal du helt klart gå efter en lidt romantisk julekalender – og gerne én, du selv sammensætter. har du mod på det, kan man for eksempel købe en tom skuffe julekalender til at fylde op. Det bliver en meget personlig julekalender.

Er det til hende er det oplagt med en pakkekalender med skønne sexede overraskelser som undertøj blandet med herlige overraskelser som kvalitets make up, lækre skønhedsprodukter, økologisk chokolade, Wally and Whiz vingummier og andre eksklusive lækkerier gemt bag hver låge. 

En voksen julekalender til ham er undertøj og lækre produkter til lidt selvforkælelse lige så oplagte. Ligesom økologisk chokolade, vingummier fra Wally and Whiz, god kaffe og alskens andre eksklusive lækkerier, han kan lide. Tilsammen udgør det en lækker julekalender, som nok skal gøre juletiden endnu hyggeligere.   

Voksenjulekalender til par

Julen er som bekendt Hjerternes Fest, og med en erotisk julekalender kommer de nemt til at banke lidt hurtigere. Ikke mindst hvis det er en dele julekalender. Så får ordet julehygge sit helt eget, voksne udtryk i løbet af julemåneden. 

En pikant julekalender til par kan være lige det, der drysser lidt mere krydderi på decemberdagene midt i gaveindkøb og almindelig juletravlhed. Sinful er en af flere producenter, som sender en voksen julekalender på markedet fyldt med sexede overraskelser.

 

Den fine julekalender bugner af sexede gaver. Hver låge gemmer på sexet legetøj med tilhørende instruktion, lækkert lingeri, frække bøger og spil samt andre dampende  erotiske produkter. Den inviterer de travle voksne til intimitet og nærvær og bringer samtidig de legende element ind. For alle kærester, ægtepar og elskende har den bestemt potentiale til at blive “Årets julekalender 2023”.

FAQ

Hvad er de bedste julekalendre til voksne 2023?

 • The Brew Company 
 • Decléor julekalender
 • Matas pakkekalender
 • Julekalender fra English Tea Shop
 • Gin julekalender
 • Rom julekalender
 • Julekalender med specialøl
 • Karamel julekalender
 • Lakridsjulekalender
 • Summerbird julekalender

Hvor meget må en julekalender koste?

Der findes ikke noget budget for, hvor meget en julekalender til voksne må koste og de findes da også til et utal af priser. Så det er helt op til dig og din pengepung, hvor meget du vil spendere på en voksenjulekalender.