20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Julekalender til voksne

Har du prøvet en julekalender til voksne? Julekalendere er for børn. Hvis det er, hvad du går og tror – så kan du godt tro om igen. Det gælder for alle, at december lige bliver lidt hyggeligere med en daglige overraskelse, uanset alder. Og udvalget er stort og varieret, når du leder efter en julekalender til voksne.

Engang var der kun et sørgeligt udvalg af et par kalendere i skrigende farver og med billig chokolade af tvivlsom kvalitet bag lågerne at vælge imellem. Meget er sket siden, og mange flere og mere smagfulde muligheder er kommet på banen, både til børn – og især til de forfinede voksne smagsløg. En julekalender til voksne kan for eksempel være fyldt med eksklusiv chokolade eller lakrids i høj kvalitet. Den kan rumme kvalitets tebreve med 24 forskellige smage – eller nye daglige smagsoplevelser inden for kaffens verden. Der findes også andre kalendere fyldt med smag – som gin, øl og whiskey. En anden mulighed er en julekalender til voksne par med romantiske, sjove og sexede fælles aktiviteter, der skruer op for nærværet med både ham og hende i den travle julemåned. Er du ikke til en færdigpakket julekalender, kan du i stedet investere i en kasse med plads til 24 gaver, du selv køber, for et mere personligt udtryk.

  Anton Berg likør julekalender

  Forkæl dig selv eller en du har kær med en chokoladejulekalender fyldt med de ikoniske likørflasker fra Anton Berg. Julekalenderen indeholder 24 flasker med 12 forskellige smagsvarianter, der får varmen til at brede sig i den kolde tid. Så kan julestemningen vist bare komme an

  219 kr.

   Voksenjulekalender fra Chiliklaus

   Julekalenderen fra Chili Klaus varmer dig op i den kolde tid. Den perfekte julekalender til den der ikke kan få det stærkt nok. Her er vingummier, karameller, chokolader og lakridser med forskellige styrke. Kalenderen indeholder 24 låger + en ekstra til nytårsaften, hvor der gemmer sig en særlig Nytårs overraskelse.

   Fra 349 kr.

    Essie neglelak julekalender

    Forkæl dine negle eller en du holder afs negle i julemåneden med denne julekalender fyldt med ikoniske Essie neglelakker. Julekalenderen indeholder 9 lakker i fuld størrelse, 14 minilakker og 1 neglelaksfjerner. Så er I klar til alle julens fester med farverige negle.

    Fra 430 kr.

     Delejulekalender fra Simply Chocolate

     Denne julekalender er skabt til chokoladeelskende barnlige sjæle. Der er hele 30 låger i kalenderen og bag hver låge gemmer sig to stk lækker kvalitetschokolade, lige til at dele med en du holder af. Julekalenderen indeholder hele 600g chokolade, så der er masser af julestemning på højkant.

     Fra 586 kr.

      Karameljulekalender fra Karamelkompagniet

      Drømmer du også om at kunne sætte tænderne i lækre smørblade karameller hver dag i december? Så forkæl dig selv eller en du holder af med denne smukke karameljulekalender. Motivet på kalenderen viser en smuk julenat med glitrende stjerner over bornholm og bag hver låge gemmer sig to lækre karameller.

      Fra 300 kr.

       Joe and Sephs gourmet popcorn julekalender

       Elsker du også popcorn? Eller har du en kær popcornven? Så forkæl dig selv eller vedkommende med denne lækre julekalender fylder med gourmetpopcorn. Prøv de spændende smagsvarianter som fx banoffee pie eller gingerbread og lad julestemningen indfinde sig. Der gemmer sig en særlig overraskelse bag låge nr. 24, så der er ekstra grund til at glæde sig.

        Julekalender fra The Mallows

        Kender du en der elsker skumfiduser? Hvorfor ikke overraske vedkommende med en lækker julekalender fyldt med økologiske håndlavede skumfiduser. Julekalenderen indeholder 2 stk enkeltpakkede skumfiduser bag hver låge, og en særlig overraskelse bag låge 25, så der er ekstra forkælelse på højkant.

        300 kr.

         Bulow lakridsjulekalender

         Glæd den voksen lakridselsker med en gourmetjulekalender. Julekalenderen indeholder 2 stk gourmetlakrids om dagen, så den er perfekt til at dele med en du har kær. Der er både elskede favoritter og nye overraskende smage med i julekalenderen fra Bülow.

         fra 290 kr.

          Romjulekalender fra 1423

          Kender du en heldig julenisse der elsker rom? Så har vi den perfekte julekalender klar. Æsken indeholder 24 forskellige slags rom á 2 cl fra 22 forskellige mærker. Der medfølger desuden to smageglas så rommen kan smages på bedste vis.

          539 kr.

           Flot træjulekalender fra Magasin Chokolade

           Forær dig selv eller en du holder af med den ikoniske træjulekalender fra Magasin fyldt med lækre trøfler. Julekalenderen indeholder 24 små skuffer, der hver dag byder på en chokoladetrøffel. Der er i alt 6 forskellige smagsvarianter. Kalenderen kan bruges år efter år og er super dekorativ med lys i de øverste vinduer.

           586 kr.

            Summerbird julekalender for 2

            Julekalenderen der er skabt til deling med en du har kær. Her får I de populære sommerfugle, smagsfulde chokoladebarer og andre fyldte chokolader fra Summerbirds lækre sortiment. Hele herligheden kommer i den flot sølvfarvet chiffoniere, som kan genbruges. Pst, vi siger det ikke til nogen, hvis du ikke deler.

            498 kr.

             Øljulekalender med specialøl

             Overraske en heldig modtager med en lækker øljulekalender fra Craft makers. Julekalenderen indeholder 24 forskellige specialøl i varierende størrelser fra danske bryggerier. Øllene er nøje udvalgt med forskellige smage og forskellige typer, så der er noget for enhver smag. Så er det bare at lade julehyggen sætte ind.

             799 kr.

              Chokoladejulekalender fra Monty Bojangles

              Forsød hver dag i december med lækre chokoladetrøfler. Bag hver låge gemmer der sig en ny og spændende smag. Prøv fx cookie, pistacie eller krydret appelsinsmag. Her er altså en julekalender der vil varme chokoladeelskerens julehjerte. Julekalenderen er smukt dekoreret med juleillustrationer og små beskeder indeni.

              149 kr.

               Whiskey julekalender fra Mac Y

               Glæd en du holder af med denne lækre julekalender for voksne. Julekalenderen indeholder 24 single malt kvalitetswhiskeyer i glasflasker á 2 cl. Der er whiskey fra 17 forskellige producenter i 5 forskellige lande, så der er rig mulighed for at smage noget nyt.

               629 kr.

                Chokoladejulekalender fra Summerbird

                Ah 24 dage med lækker gourmetchokolade fra Danske Summerbird. Hver låge indeholder 2 stk chokolade, så du kan dele den med en du holder af. Eller forkæle dig selv med et stykke både morgen og aften. Uanset hvad, er der lagt op til julehygge igennem hele december med denne julekalender.

                331 kr.

                 Lakridsjulekalender fra Lakritsfabrikken

                 Julekalenderen til lakridselskeren! Her får du 24 låger med velsmagende svensk gourmetlakrids. Her er alt fra sød lakrids til saltet og ekstra salt lakrids, så der er noget for enhver lakridselsker. Alle lakridser bliver produceret i Ramløsa i Sverige og er fri fro gluten og gelatine.

                 fra 299 kr.

                  Lav din egen øl julekalender

                  Overrask øl-entusiasten med en drikkelig julekalender. Julekalenderen er lige til at folde ud og derefter fylde med 24 flasker lækker øl efter eget valg. Udvælg nogle af modtageren yndlings smage eller vælg nogle anderledes flasker der udfordrer smagsløgene. Så er der garanti for julehygge!

                  129 kr.

                   Hvid tejulekalender fra English Tea Shop

                   Kender du en teelsker der skal forkæles lidt ekstra her op til jul? Hvorfor ikke forkæle vedkommende med den velsmagende tejulekalender. Julekalenderen indeholder 12 forskellige smag at holde varmen på og kommer i en flot hvid æske med 24 mineæsker. Hver æske indeholder en pyramidepose med økologisk te.

                   149 kr.

                    Flot tejulekalender fra English Tea Shop

                    Forkæl en heldig teelskende julenisse med en økologisk tejulekalender fra English Tea Shop. Julekalenderen indeholder 13 forskellige smagsvarianter fordelt på tværs af lågerne. Der er en god blanding af hvid, sort og grøn te med forskellige smage.

                    Fra 88 kr.

                     Voksenjulekalender fra Lookfantastic

                     Forsød ventetiden til jul med denne skønne luksus julekalender for voksne. Julekalenderen indeholder et væld af små gaver til at pleje dig selv og din krop med. Ryd kalenderen for julestress og giv tid til selvforkælelse når det er allerbedst.

                     850 kr.

                      Kaffejulekalender fra The Coffee Brewer

                      Gør hver morgen i december lidt bedre men en dejlig varm friskbrygget kop kaffe. Julekalenderen byder på 25 forskellige kaffer, der alle brygges i den medfølgende bæredygtige Coffee Brewer, der fyldes med kogende vand og kaffe. Nemmere bliver det vist ikke at nyde en god kop kaffe.

                      Fra 319 kr.

                       Luksus julekalender fra Matas

                       Kender du en der elsker selvforkælelse med alle luksusmærkerne? Så er her den perfekte julekalender. Den indeholder en skøn blanding af pleje til ansigt, krop og hår, samt makeup. Den heldige modtager kan altså gå en særdeles velplejet december i møde.

                       1000 kr.

                        Tejulekalender fra English Tea Shop

                        Den ultimative julekalender til te elskeren. Kalenderen er designet superflot som et juletræ med stærke farver og hver dag gemmer der sig en velsmagende variant man kan varme sig på. Kalenderen indeholder 13 forskellige smagsvarianter af sort te, urtete og rooibos. Teposerne er komposterbare og teen økologisk.

                        135 kr.

                         Klassisk julekalender fra Matas

                         Forær en heldig kvinde i dit liv denne lækre julekalender med 24 små gaver til hver dag i december. Produkterne er et herligt mix af make-up, hudpleje og tilbehør, så der er noget for enhver smag. En vaskeægte selvforkælelsesjulekalender.

                         650 kr.

                          Flot tejulekalender fra Sonnentor

                          Teelskeren vil elske at varme sig på de lækre teer fra Sonnentor igennem december måned. Selve julekalenderen er flot designet med julemotiver og fine farver. Teen er 100% økologisk og kalenderen fås i to varianter med forskellige tetyper, så du kan vælge den der passer bedst til modtageren.

                          Fra 44 kr.

                           Origins julekalender

                           Forær en du holder af en vaskeægte selvforkælelsesjulekalender til at forsøde juletiden med. Julekalenderen indeholder 24 lækre rejsevenlige hudplejeprodukter, der alle bidrager til at fugte og nære huden, samt afrense og pleje den i dybden på forskellig vis. Uanset hudtype, vil denne passe til modtageren.

                           794,95 kr.

                            Clinique julekalender

                            Kender du en der elsker de lækre produkter fra Clinique? Så forær vedkommende en selvforkælelsesjulekalender med 24 luksusprodukter i rejsevenlig størrelse. Her findes både cremer til ansigt og krop, og makeup som læbestift og mascara, så den heldige modtager kan blive helt klar til julefesten

                            995 kr.

                             The mac calendar whiskey julekalender

                             Forkæl en heldig modtagers smagsløg med 24 forskellige whiskeys op til jul. Det kan da kun gøre den søde ventetid sjovere. Julekalenderen for voksne indeholder 24 små flasker med maltwhiskey fra forskellige lande, så der er lidt af hvert at smage på.

                             595 kr.

                              The Body Shop julekalender

                              The Body Shop har fremtryllet den fineste julekalender for voksne med 25 lækre produkter til kroppen. Det hele kommer i den fineste pop-op æske med flotte julemotiver. Julekalenderen indeholder alt fra cremer og sæber til shampoo og læbepomade

                              1095 kr.

                               Tejulekalender fra Pukka til ophæng

                               Forkæl en heldig modtager med 24 forskellige slags te i december. Al teen er økologisk og overvejende baseret på urter, så der er smæk på smagen og sundheden. Selve julekalenderen kommer i et flot design der kan foldes ud og hænges op på væggen.

                               Fra 88 kr.

                                Ginjulekalender

                                24 forskellige gins med anderledes smage - så kan ventetiden til jul vist bare komme an. Hvad med fx chocolate cherry gin eller Rhubarb triangle gin? Hvis du kender en der elsker overraskelser og gin, så er den perfekte julekalender lige her.

                                529 kr.

                                 Gin julekalender fra That Boutique

                                 Kender du en der har svært ved at vente til jul? Forsøg ventetiden med en lækker ginjulekalender. Her forkæles modtageren med 24 forskellige gins a 3cl. Hvad med fx yuzu gin eller smoked rosemay gin? Ja her er noget for enhver smag.

                                 399 kr.

                                  2-i-1 gin julekalender fra Mac Y

                                  Med enne lækre ginjulekalender får modtageren både en onlinejulekalender og en fysisk i form af 24 forskellige slags gin fra 7 lande. Kalenderen fortæller historien om de 3 brødre, hvor en af dem åbnede sit eget ginimperium. I onlinekalenderen kommer du med ind i hjertet af produktionen.

                                  595 kr.

                                   Ginjulekalender fra Mac Y

                                   Den perfekte julekalender til ginelskeren! Gøre ventetiden lidt ekstra dejlig med 24 lækre gins fra 7 forskellige lande. Der er et væld af forskellige smagsnuancer at gå ombord i og en god mulighed for at finde sin nye favorit. Der medfølger en online julekalender der tager modtageren med ind i hjertet af ginproduktionen.

                                   535 kr.