Bedstegaver.dk

Juleønsker 2024 | Årets bedste julegaveønsker til hende og ham

Juleønsker hører julen til, men hvad gør man hvis man ikke ved hvad man skal ønske sig? Ikke alle går rundt med en lang ønskeliste i lommen. Mangler du også ideer til juleønsker, så kig med her. Vi giver dig årets juleønsker 2022!

Se alle julegaveønsker nedenfor.

Filter

Gaveguide

Hvis december måned nærmer sig og du allerede er ved at gå i panik fordi du ikke har nogen gode juleønsker, så er du kommet til det rette sted. Måske står du i den kedelige situation at listen med alle dine juleønsker er forsvundet. Alle de juleønsker, du har gået og samlet sammen på i løbet af året, pist væk! Og lige i år var du ellers så godt forberedt. Alt var planlagt og tilrettelagt ned til mindste detalje. Skemalagt og struktureret for første gang nogensinde. Listen var lige klar til at ryge ud på mail og nu står du tilbage med ingenting. Tag en dyb indånding. Før du har set dig om, har vi hjulpet dig på vej med masser af inspiration til juleønsker. Desuden giver vi et par gode råd til at lave en praktisk god ønskeliste.

https://www.youtube.com/watch?v=rMev5oSTP8k

Juleønsker til børn

Har du et barn, der ikke ved hvad han eller hun skal ønske sig, så er der intet i vejen for at udnytte chancen til at forme barnet en lille smule. Måske er din lille søn i en alder, hvor han ikke har dannet sine egne meninger endnu. Og måske har din datter alt for mange meninger, men svært ved at omsætte dem til ønsker. Benyt muligheden til at introducere dem for nogle nye juleønsker, som de måske ikke selv havde tænkt på.

10 juleønsker, som dit barn kan ønske sig:

 1. En oplevelse sammen med mor og far – måske vidste dit barn ikke, at man kunne ønske sig noget, som ikke behøver at blive pakket ind.
 2. Nogle nye skolesager – eksempelvis en ny sej skoletaske eller en drikkedrunk.
 3. Et musikinstrument.
 4. Noget udstyr til en ny fritidsinteresse – måske drømmer dit barn om at starte til fodbold. Et par fodboldstøvle vil være en sød måde at fortælle barnet, at du har skrevet ham eller hende op til næste fodboldstart.
 5. Et kæledyr – det er helt sikkert et juleønske, der vil blive husket i mange mange år.
 6. Noget man kan spise – måske en kæmpe pakke Daim chokolade eller verdens største slikpose.
 7. En cykel – selv hvis barnet endnu ikke har lært at køre uden støttehjul vil det være en investering, der giver mange gode stunder for hele familien.
 8. Samlegenstande – I gamle dage var glansbilleder og frimærker det hele store samlefænomen, i dag ser det formentlig lidt anderledes ud.
 9. Noget til værelset.
 10. En smartphone – overvej grundigt om dit barn er gammel nok til at få en smartphone i julegave.

Teenage juleønsker

Når dit barn bliver lidt ældre, er der garanteret masser af ønsker at spore. Desværre har teenagere det med, at få juleønsker til at lyde som krav mere end ønsker, og med at kaste dem om sig i hverdagen, over middagsmaden og på vej ud ad døren. Når du synes din teenager er gammel nok, så sæt dig ned med ham eller hende og tag en snak om hvad, der skal stå på ønskelisten i år. Selvom din teenager sikkert kan nævne et hav af ting, som han eller hun godt kunne tænke sig, er det ikke sikkert at det er lige så let at komme i tanke om, når øjeblikket melder sig. Er din teenager blank for idéer, kan du jo passende hjælpe ham eller hende lidt på vej.

10 Juleønske ideer til din teenager:

 1. Et par nye hørertelefoner – din teenager har garanteret smidt sine væk et hav af gange.
 2. Hobbyudstyr – måske er din teenager begyndt at gå vildt meget op i at tegne Manga, dyrke fitness eller måske tage billeder.
 3. Penge – lær’ dit barn at det er okay at ønske sig penge, også i julegave.
 4. En ny smartphone.
 5. Tøj – selvom det lyder kedeligt med bløde pakker, er det altså super lækkert med nyt tøj i julegave.
 6. Gavekort til oplevelser med vennerne – biotur, cafébesøg eller gokart. Der er masser af valgmuligheder.
 7. Et armbåndsur eller et smukt smykke.
 8. Årskort til Tivoli – Fredagsrock med veninderne, behøver vi at sige mere?
 9. En smart powerbank – teenagere tør jo dårligt gå fra deres smartphones imens de er til opladning.
 10. Et sjovt festspil.

Alternative juleønsker til voksne

Er du stadigvæk på udkig efter at finde de bedste juleønsker at skrive på din egen ønskeliste, eller er du måske i gang med at hjælpe en god veninde med at finde på juleønsker til kvinder, så er der heldigvis masser af inspiration på nettet. Ikke alene i denne her guide kommer vi omkring juleønsker til ham og juleønsker til hende, vi kommer også forbi ideer til alternative juleønsker. Sidstnævnte er slet ikke dårligt. Specielt ikke hvis du leder efter ideer til juleønsker til mænd, som tit har alt, hvad de overhovedet kunne forestille sig at de fik brug for. Før du går i gang med at lege gavehjælp hos mange andre end dine fantasiløse unger, bør du hjælpe dig selv.

8 Alternative juleønsker til dig:

 1. Et abonnement på et livstils-, mode- eller gastronomimagasin – så får du en gave ind ad døren hver måned!
 2. En personlig billedbog – måske med billeder fra en særlig rejse eller et bestemt øjeblik i dit liv.
 3. En nødhjælpsgave – måske får du ikke selv så meget gavn af gaven, men det er der nogle andre, der gør.
 4. En popcornmaskine – undlad at tænke over hvor i alverden den skal stå henne, bare nyd, at du har den.
 5. Et gavekort til rengøring af hjemmet – sådan en gave er altid dejlig at få. Særligt efter den travle juletid.
 6. En hjemmelavet julegave – ønsk dig sådan en gave fra dine børn og forbered dig på det værste. Du vil sikkert blive overrasket over, hvad de kan.
 7. En forlænget weekendrejse – sig til familie og venner, at det er helt fint hvis du kun får én gave i år.
 8. Noget spiseligt, som du elsker men hader selv at bruge penge på – det kan være risottoris, Merci chokolade, økologisk marmelade eller lignende.

Når du først har styr på dine egne juleønsker, kan du hjælpe dine venner og veninder med at færdiggøre deres detaljerede ønskelister. Herunder får du 10 idéer til juleønsker til ham og hende.

5 Juleønsker til hende:

 1. Et gavekort til et cafébesøg, en brunch eller en behandlingsoplevelse.
 2. En tyk ansigtscreme til de kolde vintermåneder.
 3. Et par lækre løbetights – helst nogle, der kan holde lårbasserne varme i januar og februar.
 4. Et kagefad fra Royal Copenhagen.
 5. En mini fotoprinter til at forevige alle minderne – eksempelvis HP Sprocket eller Instaxs egen printer.

5 Juleønsker til ham:

 1. Et gavekort til en sportskamp, til biografen eller til en middag med en kammerat.
 2. En god parfume.
 3. En trådløs Bluetooth højtaler – helst i et stilet design.
 4. Nyt grilludstyr – også selvom der er lang tid til sommer.
 5. En god flaske whiskey.

Tips til at lave en god ønskeliste:

Send ønskelisten i god tid

Det vigtigste at huske på, når man gerne vil have kommunikeret sin ønskeliste til venner og familie er, at være ude i god tid. Nok kan du have en fyldestgørende ønskeliste med rækker op og rækker ned af fantastiske gaver, som du drømmer om at få. Men hvis ønskelisten ikke når frem i god tid, kan du ikke forvente at hverken din mor, mormor eller bedste ven farer ud og køber det, der står på listen. Særligt op til jul har de fleste mennesker travlt med mange forskellige projekter. Der er arbejde, der skal færdiggøres så de kan gå på juleferie. Julemad, der skal købes ind af flere omgange. Og mange andre end dig, der skal købes gaver til. Vær’ derfor altid ude i god tid med dine juleønsker, så du sikrer at modtageren af listen, har masser af tid til at finde de helt rigtige gaver.

Benyt dig af en online hjemmeside

Der findes flere forskellige hjemmesider, hvor du kan oprette en digital ønskeliste. Fordelen ved en digital ønskeliste er blandt andet, at du kan dele et link til listen via mail, Facebook, Instagram, SMS eller hvor du ellers plejer at være i kontakt med folk. Derudover kan du tilføje dine juleønsker direkte til din digitale ønskeliste, fra de webshops hvor produkterne kan købes. Det gør det meget nemmere for dem, der skal købe gaverne inden jul. Den mest populære digitale ønskelisteplatform hedder Ønskeskyen. Her har du tilmed mulighed for at tillade, at venner og familie kan reservere gaver, som de vil købe, fra din liste. På den måde undgår du at få en masse af de samme ting og dine gæster undgår at bruge lang tid på at købe noget, som du alligevel skal ud og returnere.

Husk alle de vigtige detaljer

Når du går i gang med at lave din ønskeliste, skal du være meget opmærksom på at få alle de vigtige detaljer omkring dine juleønsker med på listen. Det gælder eksempelvis for størrelse, hvis du ønsker dig tøj eller farve, hvis du ønsker dig noget, der kan fås i flere farver. Det kan også være en god idé simpelthen at tilføje model nummer eller produkt nummer, så du er helt sikker på at det er den rigtige, som din familie eller venner får fat i. Hvis først du bruger en masse tid på at lave en ønskeliste, men glemmer alle de vigtige detaljer, kan det være fuldstændig ligegyldigt.

FAQ om juleønsker

Det er altid lidt af en opgave at finde juleønsker til sig selv såvel som til andre, ligeledes kan man have et par spørgsmål til selve det at finde juleønsker. Se nedenfor vores svar til de mest populære spørgsmål angående juleønsker.

Skal jeg lave en ønskeliste?

Ja du bør lave en ønskeliste, særligt hvis du ønsker at sende eller give dine nærmeste en ide om hvad du ønsker dig til jul, der er derved størst chance for at du før hvad du ønsker dig.

Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Du bør altid ønske dig noget som du drømmer om at have eller noget som du vil glæde dig meget over at modtage og elske at bruge til dagligt.

Hvor mange juleønsker skal jeg finde?

Man kan aldrig finde for mange juleønsker, husk dog at liste din juleønsker så det du ønsker dig absolut mest står øverst på listen over dine juleønsker.