Bedstegaver.dk

Kaffe julekalender 2024 | ÅRETS gave til kaffeelskeren

Er der en selvudnævnt kaffenørd i din omgangskreds, som har fortjent en særlig opmærksomhed fra dig, i form af en kaffe julekalender? En oplagt idé kunne absolut være en julekalender til voksne. De findes i mange varianter, til enhver smag og pengepung. Fælles for dem er, at de alle byder på en ny og spændende smagsoplevelse hver eneste dag i julemåneden.

Danskerne er det folkefærd i Europa, der drikker mest kaffe. Dagligt hælder vi tusindvis af liter i halsen hjemme og på arbejdspladserne. Efterhånden er filterkaffen brygget på kaffemaskine dog lidt på retur og erstattet af andre, finere kaffetyper. Skal det være den populære Latte? Eller måske hellere en Americano? Eller den klassiske Capuccino? Medmindre en Cortado foretrækkes – eller måske en Flat White eller en lille Espresso. Kaffe er ikke længere bare en magisk væske, der skal vække os om morgenen, gøre os friske på jobbet eller få kagerne til at glide ned. Begrebet er udvidet og specialkaffe blevet en interesse for mange. Det gør en kaffe julekalender til en perfekt gave til enhver wanna be barista. Så uanset om du leder efter gaven til far eller mor, så er en kaffe julekalender et sikkert hit.

Se alle kaffe julekalendere nedenfor.

Kaffe julekalendere: En tradition for alle aldre

Du kan sikkert huske den følelse du havde i maven, når du som barn stod op første december. Spændingen efter hvad, der ventede i julesokken eller bag den første låge på julekalenderen. Disse minder kan du takke dine forældre for, for lad os være ærlige – det der med Julemanden, det er du jo for længst holdt op med at tro på. Dine forældre var 100 ansvarlige for din juleglæde og al den julemagi, som du med garanti forbinder med december måned. Og julekalenderen – eller pakkekalenderen, som nogle kalder den – var en stor del af den. Hvorfor ikke gengælde tjenesten og forkæle dine forældre med en julekalender i år? Julekalenderen er nemlig ikke en tradition, der kun tilhører børnene længere.

Et voksende marked

Indenfor de seneste år, er der sket en utrolig stor udvikling på markedet for julekalendere. Ikke nok med at de, der produceres til børn er mangedoblet både i mængde og varianter, julekalendere til voksne er også blevet en ting. Måske har du allerede spottet de mange forskellige julekalendertilbud til voksne. Julekalendere med øl, bitter chokolade og lakrids. Julekalender med perverst voksenlegetøj og sjove gimmicks. Og julekalender med kaffe. Sidstnævnte er én af de meget populære, da de fleste voksne er pjattede med kaffe. Men udover det, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du kan med garanti finde en voksenjulekalender med lige den type af produkter du er ude efter.

Hvorfor give en kaffe julekalender?

En kaffe julekalender i 2021 er mere end bare en julekalender med kaffe. Det er en tjeneste, en morgenredning, en invitation til aftenhygge og samtale. Det er en julekalender, der bringer dine forældre sammen og giver dem en lille bitte nydelse hver dag fra den første december og indtil Juleaften. Giver du din mor eller far en julekalender kaffe, kan du være sikre på at de kommer igennem december måneds strabadser helt uden problemer.

Mange forskellige julekalendere på markedet

Kaffe er én af den slags specialiteter, der på samme tid kan bringe folk sammen og splitte dem ad. Nogle elsker latte, andre er til små sorte espresso shots. Hvilken kaffe får dine forældre til at blive lidt længere? Hvis du gerne vil give dem en juleoverraskelse i år, bør du sætte dig godt ind i, hvilken type kaffe de elsker allermest. Der findes nemlig alt fra den klassiske Merrild kaffe julekalender til en instant kaffe julekalender. Måske drikker de mest maskinekaffe. I så fald kan du med fordel købe dem en kaffe julekalender med Nespresso kapsler. Én skøn kapsel om dagen – så må de selv slås om hvem, der har de lige og ulige decemberdage. Hvis dine forældre er tilhængere af et bestemt brand, en bestemt kaffebar eller har været på et bestemt kaffekursus, kan du undersøge mulighederne for at købe en julekalender herfra. Udover ovennævnte findes der også Growers Cup julekalender kaffe, som også er et godt bud.

Her kan du se en unboxing af Nespresso julekalender.

Hvor køber jeg en kaffe julekalender?

På siden her har vi forsøgt at give dig et overblik over de mange julekalender med kaffe, der findes på markedet. Klik dig igennem udvalget og find direkte links til de webshops, hvorfra du kan bestille julekalenderne. Husk at være ude i god tid, hvis du gerne vil bestille julekalenderen fra nettet. Særligt omkring højtider som eksempelvis Jul, skal du regne med ekstra leveringstid på dine pakker. Du kan også finde din julekalender med kaffe i de fysiske butikker. Mange større supermarkeder forhandler julekalendere fra slutningen af oktober eller starten af november måned. Du skal dog være opmærksom på, at der ofte vil være bedre tilbud at hente på nettet. Brug derfor altid lidt ekstra tid på at undersøge markedet og søg gerne specifikt efter den julekalender med kaffe, som du vil forkæle dine forældre med.

FAQ om kaffe julekalender

Har du besluttet dig for at glæde dig selv eller en du holder af med en kaffe julekalender? Så har du muligvis et spørgsmål eller to til det at finde den helt rette kaffe julekalender med mere. Nedenfor har vi besvaret de oftest stillede spørgsmål angående netop kaffe julekalendere så forhåbentlig kan du finde svar på dine spørgsmål her.

Hvilken kaffe julekalender er bedst?

Der findes et utal af forskellige kaffe julekalendere, alle med forskellige designs og indhold, så hvilken der lige er bedst er nok mest af alt en smagssag, så vælg den kaffe julekalender du synes bedst om.

Hvor mange låger er der i en kaffe julekalender?

Langt de fleste kaffe julekalendere har 24 låger, det er nogle ganske få som blot har 4 hvilket er tilfældet når der er en kaffe smagsprøve til hvert første i advent.

Hvem kan jeg glæde med en kaffe julekalender?

Det vil være helt oplagt at glæde en kaffeelsker med en kaffe julekalender, dette er dermed noget som modtageren kan glæde og hygge sig med hver dag.