20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Kaffekursus

Drømmer du også om at kunne brygge den perfekte kop kaffe? Er du også klar til at efterlade frysetørret kaffe og Nescafé for at se fremad mod en mere velsmagende fremtid? Så se med her, hvor vi tilbyder gavekort til kaffekurser over hele landet.

Se alle kaffekurser i Danmark nedenfor.

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Lær om kaffebønnens rejse fra marken til den lander som en lækker varm drik på dit bord. Hos BRYG Coffeehouse i Vejle kommer du til at smage på forskellige typer af kaffe, og du lærer at vælge én, der passer lige præcis til din smag. 

fra 299 kr.

  Latteart kursus hos Kontrakaffe

  Vil du også lære at lave perfekt skummet mælk til at lave flotte mønstre i din latte? Det dygtige personale hos Kontra Kaffe står klar til at lære dig alle deres teknikker. Alt fra mælkens temperatur, kandens hældning og hvordan du skal hælde mælken i kaffen for at lave hjerter, tulipaner eller bjørne i din latte.

  Baristakursus hos Street Coffee

  Kigger du med fascination ned i din latte og undrer dig over, hvordan de der mønstre er blevet til? På dette kursus hos Street Coffee i Aarhus lærer du, hvordan mælken skal både skummes og hældes så du får en rigtig lækker kop kaffe.

  fra 495 kr.

  Latte Art kursus hos Street Coffee

  Lær kunsten at servere en rigtig instagramkaffe! Ja, sådan én med mønstre i mælken og det hele. Hos Street Coffee i Aarhus lærer du de vigtige detaljer om kaffenuancer, steaming, og ikke mindst, om hældeteknikker og hvordan du laver de der flotte mønstre. 

  fra 495 kr.

  Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

  Udvid din horisont om filterkaffe med dette kursus i sort kaffe hos Street Coffee i Aarhus. Du lærer lidt om kaffens historie og forskellige kaffesorter, og du kommer til at smage på 2 - 3 af dem, så du kan vælge din næste kaffe med omhu. 

  fra 495 kr.

  Baristakursus hos Coffee Collective

  Vil du også lære hemmelighederne bag en perfekt brygget kaffe? Uanset om du er til stærk espresso eller cremet cappuccino, så står de dygtige kaffebryggere fra Coffee Collective klar til at lære dig, hvordan du brygger den perfekte kop kaffe. Du lærer både om maling af kaffebønner, dosering og opvarmning af mælken.

  800 kr.

  Kaffekursus hos The Coffee Collective

  Sort kaffe er ikke bare sort kaffe og på dette kursus hos ingen ringere end The Coffee Collective i København, lærer du hvorfor. Kurset byder på kaffesmagning og brygningsmetoder, og ikke mindst, hvordan du brygger en prima kop filterkaffe derhjemme. 

  fra 570 kr.

  Kaffekursus hos La Cabra

  Kom på et engelsktalende kaffekursus hos den anmelderroste kaffebar La Cabra i Aarhus. Her lærer du om termer som ‘terroir’ og ‘ekstraktion’, og ved kursets afslutning har du helt styr på, hvordan du håndbrygger en rigtig god kop kaffe derhjemme. 

  fra 399 kr.

   Det sorte bælte i kaffebrygning

   Kaffe er ikke bare kaffe, og da slet ikke sort kaffe. Sort kaffe fås med et væld af forskellige smagsnuancer afhængigt af, hvilken verdensdel bønnerne kommer fra. Malingsgrad, mængde og vand har alle indflydelse på den færdigbryggede kop du drikker derhjemme. Med et kursus i sort kaffe vil du lære om de forskellige kaffetyper, smagsnuancer og den korrekte bryggemetode, så du altid får den perfekte kop hjemme hos dig selv.

   fra 495 kr.

   Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

   Kom på kaffekursus hos BRYG Coffee House og lær the basics inden for latte art og generel håndtering af mælk til espressokaffe. Du får kaffe i rigelige mængder og lærer steaming- og hældeteknikker, så du selv kan lave flotte mønstre i din kaffe. 

   fra 349 kr.

   Baristakursus hos La Cabra

   Lær alt om detaljerne bag en velsmagende kop espressokaffe. La Cabra i Aarhus byder dig indenfor til et kursus, hvor du lærer om blandt andet ekstraktion, kaffesmagning og mælkesteaming. Kom med og bliv klogere på, hvad det vil sige at brygge en god espresso. 

   fra 499 kr.

   Baristakursus hos The Coffee Collective

   Vil du gerne lære at håndtere en espressomaskine, ‘tampe’ kaffen korrekt og steame mælken som havde du aldrig lavet andet? Hos The Coffee Collective i København får du en grundig indføring i alle de teknikker og finesser som enhver god barista bør have. 

   fra 800 kr.

   Guide: Kaffekursus i Danmark

   Har du nogensinde haft lysten, til at dykke nærmere ind i det fantastiske og ikke mindst smagefulde kaffe univers? Det kan være at du måske ønsker at forbedre den daglige og rutinemæssige kaffeoplevelse. Eller måske arbejder du til dagligt med at servere disse overdådige og aromatiske smagsoplevelser. Det kan også være, at det er den nyere trend indenfor ’’Latte Art’’som der særligt tiltrækker dig. Eller måske leder du efter en gave, til den kaffeglade mormor, som du er blevet inviteret til fødselsdag hos. Uanset hvilken agenda du har, for at dykke ned i det smagsrige kaffeunivers, vil et kaffekursus være en oplagt mulighed.

   https://www.youtube.com/watch?v=CZABrPD-pdI

   Kaffekursus København – Coffe Collective

   Hvis du er på udkig efter et kaffekursus i København, har vi lidt forskellige valgmuligheder til dig. Først og fremmest er der bl.a. to udbydere i København af kaffekursus, som du med fordel kan kigge nærmere på. Den første udbyder, som vi her vil kigge nærmere på, er kaffeudbyderen ved navn: Coffe Collective. Coffe Collective er en virksomhed med sin beliggenhed på Frederiksberg, med flere forskellige kursuser at kunne vælge i mellem. De har primært tre forskellige kursuser at kunne vælge imellem. Det første kursus går under navnet: Cupping – Kaffesmagning, som der har fokus på hvilke faktorer, som der fremkalder selve smagen. På dette kursus vil man således få demonstreret selve kaffens smagspotentialer i forskellige støbninger. Man vil endvidere have mulighed for at smage flere forskellige typer kaffer undervejs, under den før omtalte demonstration.

   Deres andet kursus er atter en skøn mulighed. Dette kursus går under navnet: Barista Kursus, hvor der kigges nærmere på kunsten, i at lave den perfekte espresso. Her vil man således komme rundt om alt lige fra dosering til hældeteknik samt meget mere. Deres tredje kursus er atter helt klart et kig værd, især for de der elsker en god sort kaffe. Dette kursus går under navnet: Sort Kaffe Kursus, hvor de mest populære bryggemetoder har det primære fokus. Disse bryggemetoder er bl.a. AeroPress, Espre Frenchog Kalita Wave. På dette kursus, lærer du således bl.a. at tilsmage samt hvordan du grundlæggende smager på den sorte kaffe. Disse tre kaffekursus København, ligger tilmed i den lavere prisklasse fra 250kr. og op til 800kr. Det er muligt at købe et sådant kaffekursus, direkte hos virksomheden: Coffe Collective. Tilmed kan disse kursuser findes i forskellige oplevelsespakker, hvilket gør det til en perfekt gave for en du har kært.

   Kaffekursus København – Kontra Coffee

   Den anden udbyder, som vi her vil kigge nærmere på, er kaffeudbyderen ved navn: Kontra Coffee. Kontra Coffee tilbyder hhv. både kursuser til erhvervsdrivende samt til private. Selve kursuset afholdes på Østerbro i København, hvortil der ligeledes er flere forskellige kursuser at kunne vælge imellem. Det første kursus går under navnet: Kaffens Univers, hvor der er fokus på selve kaffens eksistens. På dette kursus kan du således bl.a. lære om hvor kaffe kommer fra og hvordan kaffe bliver forarbejdet. Endvidere vil du kunne blive klogere på dine egne smagspræferencer i forhold til selve kaffen.

   Det andet kursus går under navnet: Latte Art – Mønstre I Din Kaffe. Dette kursus henvender sig således til alle, som har lyst og mod på at kreere smukke mønstre i sin kaffe. Da ’’Latte Art’’oftest udformes med mælk i kaffen, er det således kaffetypen: Kaffe Latte, som der er i hovedfokus. På dette kursus lærer du bl.a. at lave mønstre som et hjerte, en tulipan samt Rosetta. Det tredje kursus går under navnet: Baristateknik, som handler om de grundlæggende baristateknikker. På dette kursus, vil man således lærer om bl.a. espresso brygning, mælke-steamning samt en start til ’’Latte Art’’. Det kan således anbefales at gennemføre dette kursus, førend at man påbegynder kursustypen: Latte Art. Der er dog ikke noget krav, om at have bestået dette kursus inden man påbegynder ’’Latte Art’’kursus. Du bør således ikke lade dig holde tilbage, hvis du endnu ikke har gennemført Baristateknik-kurset, men brænder for Latte Art.

   Kaffekursus Århus – La Cabra Coffee

   Hvis du er på udkig efter et kaffekursus i Århus, har du flere forskellige muligheder at kunne benytte dig af. Den første mulighed, som vi her vil kigge nærmere på, er et kaffekursus hos udbyderen ved navn: La Cabra Coffee. La Cabra Coffee er en virksomhed, som der er beliggende i udkanten af Århus midtby, der tilbyder et specialkaffe kursus. Selve kurset er af 2 timers varighed, hvortil man først og fremmest introduceres til specialkaffe. Man vil endvidere blive præsenteret for forskellige oprindelseslande hvorfra kaffen stammer samt præsenteret for forskellige kaffe kvaliteter og sorter. Man vil lære om håndbrygning samt alt hvad man vil skulle bruge i forbindelse hermed. Endeligt vil man også lære at brygge kaffe på flere forskellige måder samt smage selve forskellen. Det er muligt at købe sådan et kaffekursus, direkte hos La Cabra Coffee. Man kan også købe dette kursus igennem en oplevelsespakke, hvortil dette er oplagt som en gaveide.

   Kaffekursus Århus – Mokka House

   Den anden mulighed, som vi her vil komme nærmere ind på, er et kursus hos udbyderen ved navn: Mokka House. Mokka House er en virksomhed med beliggenhed i Risskov, som der er en del af Vejlby området i Århus. Hos denne udbyder er der hele fem kursus-muligheder at kunne fordybe sig i eller glæde en man har kært med. I den helt lave prisklasse, vil man kunne finde kurset: Kaffesmagning, til blot 150kr. Man vil også kunne finde et kursus indenfor håndbryg, til ikke mindre end 300kr. I den middel prisklasse, vil man kunne finde det såkaldte ”Barista Kursus”til godt 550kr. I den modsatte ende af prisklassen, vil man kunne finde kurset ved navn: Mig og min maskinesamt Latte Art. Disse to kursuser ligger i en solid prisklasse til 750kr.

   Kaffekursus Odense

   Udover disse to ovenstående byer, er der flere forskellige byer rundt omkring i landet, som der tilbyder et kaffekursus. Af disse byer kan der bl.a. nævnes: Kaffekursus Aalborg, Kaffekursus Odense samt Kaffekursus Silkeborg. Disse byer tilbyder alle sammen en uforglemmelig smagsoplevelses, i form af et kaffekursus, der hver især er et besøg værd.

   FAQ om kaffekursus

   Har du overvejet at deltage i et kaffekursus for at få fintunede dine kaffeteknikker og gennemgået de flest brygningsmetoder samt for at få en hyggelig oplevelse? Så har du muligvis ligeledes et par spørgsmål til det at deltage i et kaffekursus, vi håber meget at vi har besvaret netop dine spørgsmål nedenfor i denne FAQ.

   Hvad koster et kaffekursus?

   Et kaffekursus koster 250-800 kr. prisen varierer alt efter hvem der er arrangør af kurset samt hvor længe kurset varer og hvor mange der kan deltage.

   Hvem kan deltage i et kaffekursus?

   Alle der er nysgerrige efter at lære mere om kaffe og de forskellige bryggemetoder er hjertens velkomne, ligeledes er det kun et plus hvis du elsker en god kop kaffe.

   Hvad kan man lære på et kaffekursus?

   Du kan på et kaffekursus lære de mange forskellige brygningsmetoder, samt kaffensoprindelse og hele kaffens historie, ligeledes kan du på nogle kaffekurser lære at lave latteart.