Kaffekurser i Danmark

Baristakursus

Priser fra: 795,00 DKK

Elsker du kaffe? Har du eller overvejer du at anskaffe en espressomaskine til hjemmet? Så er dette baristakursus for dig. Du vil lære hvordan man laver lækker espresso på maskine, og laver en Caffe Latte, der er mindst lige så god som dem på cafe. På det

Kaffekursus

Priser fra: 295,00 DKK

Kom på et kaffekursus, der gør dig i stand til at brygge en af de bedste kopper kaffer, der nogensinde er set i Danmark. Kom på en tur rundt i kaffens verden, og bliv taget med bag alle bønnens facetter, når I af det kyndige personale bliver guidet til den perfekte kop kaffe.

Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Priser fra: 450,00 DKK

Hos Street Coffee kan de mere end blot at lave gode ordspil på kaffe. Her brygges noget af Aarhus’s bedste kaffe, og Street Coffee åbner deres lokaler op og afholder kaffekurser for alle, der vil lære kaffebrygningens hemmeligheder. Kom forbi til en lærerig dag og en god kop sort kaffe.

Latte Art kursus hos Street Coffee

Priser fra: 450,00 DKK

Kom med på et Latte Art kursus hos Street Coffee og lær de basale kaffemotiver og hældeteknikker. En sjov, social oplevelse.

Baristakursus hos The Coffee Collective

Priser fra: 800,00 DKK

Det kendte Coffee Collective er en af Københavns mest succesfulde caféer på grund af deres gode kaffe og kompetente baristaer. Nu udbyder de desuden eksklusive baristakurser, hvor du selv kan lære at stå bag disken i en kaffebar – en kaffebar, der måske en dag bliver The Coffee Collective?

Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Priser fra: 349,00 DKK

Vil du lære hemmeligheden bag de kaffemønstre, baristaen laver? Se med her! Du kan nemlig lære, hvordan du laver Latte Art derhjemme.

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Priser fra: 570,00 DKK

Hos det bredt anerkendte Coffee Collective i København åbner de nu op for pladser på deres eksklusive kaffekurser. Her får I muligheden for at lære, hvordan man brygger en kaffe, der er så god, den kan blive regnet blandt Københavns bedste. I får desuden en kort gennemgang kaffens historie.

Baristakursus hos Street Coffee

Priser fra: 450,00 DKK

Kom med på et baristakursus, når du introduceres til, hvordan man er en ægte kaffebarista. Lær teknikkerne og bliv en rigtig hjemme barista.

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Priser fra: 249,00 DKK

Hvis man skal have en god kop kaffe i Vejle, er der ingen tvivl om, hvor man skal tage hen. Bryg Coffee House brygger kaffe så englene synger, og nu inviterer de potentielle elever til deres kaffeskole, hvor I lærer at brygge kaffe, gennemgår kafefns historie og får lektioner i lattéart. Kom forbi og lær!

Baristakursus hos La Cabra

Priser fra: 499,00 DKK

Aarhus’ helt egen La Cabra åbner deres lokaler og inviterer nu til baristakursus, hvor du kan teste dine færdigheder bag baren. Hvis du har drømt om at brygge kaffe og blære dig med dekorativt lattéart, så er det nu, du skal slå til. Med i kursus får du selvfølgelig også den gode kop kaffe, du brygger.

Kaffekursus hos La Cabra

Priser fra: 399,00 DKK

Kom med til kaffekursus hos det hyggelige La Cabra i Aarhus. Her får dig og din partner muligheden for at lære alt om kaffe, kaffebønner og lattéart. Efter dette kursus er I helt klar til at agere baristaer på selv den mest hippe og eksklusive café – og så får I selvfølgelig også lov til at drikke den gode kaffe, I brygger.

Kaffekursus 

Har du nogensinde haft lysten, til at dykke nærmere ind i det fantastiske og ikke mindst smagefulde kaffe univers? Det kan være at du måske ønsker at forbedre den daglige og rutinemæssige kaffeoplevelse. Eller måske arbejder du til dagligt med at servere disse overdådige og aromatiske smagsoplevelser. Det kan også være, at det er den nyere trend indenfor ’’Latte Art’’som der særligt tiltrækker dig. Eller måske leder du efter en gave, til den kaffeglade mormor, som du er blevet inviteret til fødselsdag hos. Uanset hvilken agenda du har, for at dykke ned i det smagsrige kaffeunivers, vil et kaffekursus være en oplagt mulighed.

Kaffekursus København – Coffe Collective 

Hvis du er på udkig efter et kaffekursus i København, har vi lidt forskellige valgmuligheder til dig. Først og fremmest er der bl.a. to udbydere i København af kaffekursus, som du med fordel kan kigge nærmere på. Den første udbyder, som vi her vil kigge nærmere på, er kaffeudbyderen ved navn: Coffe Collective. Coffe Collective er en virksomhed med sin beliggenhed på Frederiksberg, med flere forskellige kursuser at kunne vælge i mellem. De har primært tre forskellige kursuser at kunne vælge imellem. Det første kursus går under navnet: Cupping – Kaffesmagning, som der har fokus på hvilke faktorer, som der fremkalder selve smagen. På dette kursus vil man således få demonstreret selve kaffens smagspotentialer i forskellige støbninger. Man vil endvidere have mulighed for at smage flere forskellige typer kaffer undervejs, under den før omtalte demonstration.

Deres andet kursus er atter en skøn mulighed. Dette kursus går under navnet: Barista Kursus, hvor der kigges nærmere på kunsten, i at lave den perfekte espresso. Her vil man således komme rundt om alt lige fra dosering til hældeteknik samt meget mere. Deres tredje kursus er atter helt klart et kig værd, især for de der elsker en god sort kaffe. Dette kursus går under navnet: Sort Kaffe Kursus, hvor de mest populære bryggemetoder har det primære fokus. Disse bryggemetoder er bl.a. AeroPress, Espre Frenchog Kalita Wave. På dette kursus, lærer du således bl.a. at tilsmage samt hvordan du grundlæggende smager på den sorte kaffe. Disse tre kaffekursus København, ligger tilmed i den lavere prisklasse fra 250kr. og op til 800kr. Det er muligt at købe et sådant kaffekursus, direkte hos virksomheden: Coffe Collective. Tilmed kan disse kursuser findes i forskellige oplevelsespakker, hvilket gør det til en perfekt gave for en du har kært.

Kaffekursus København – Kontra Coffee

Den anden udbyder, som vi her vil kigge nærmere på, er kaffeudbyderen ved navn: Kontra Coffee. Kontra Coffee tilbyder hhv. både kursuser til erhvervsdrivende samt til private. Selve kursuset afholdes på Østerbro i København, hvortil der ligeledes er flere forskellige kursuser at kunne vælge imellem. Det første kursus går under navnet: Kaffens Univers, hvor der er fokus på selve kaffens eksistens. På dette kursus kan du således bl.a. lære om hvor kaffe kommer fra og hvordan kaffe bliver forarbejdet. Endvidere vil du kunne blive klogere på dine egne smagspræferencer i forhold til selve kaffen.

Det andet kursus går under navnet: Latte Art – Mønstre I Din Kaffe. Dette kursus henvender sig således til alle, som har lyst og mod på at kreere smukke mønstre i sin kaffe. Da ’’Latte Art’’oftest udformes med mælk i kaffen, er det således kaffetypen: Kaffe Latte, som der er i hovedfokus. På dette kursus lærer du bl.a. at lave mønstre som et hjerte, en tulipan samt Rosetta. Det tredje kursus går under navnet: Baristateknik, som handler om de grundlæggende baristateknikker. På dette kursus, vil man således lærer om bl.a. espresso brygning, mælke-steamning samt en start til ’’Latte Art’’. Det kan således anbefales at gennemføre dette kursus, førend at man påbegynder kursustypen: Latte Art. Der er dog ikke noget krav, om at have bestået dette kursus inden man påbegynder ’’Latte Art’’kursus. Du bør således ikke lade dig holde tilbage, hvis du endnu ikke har gennemført Baristateknik-kurset, men brænder for Latte Art.

Kaffekursus Århus – La Cabra Coffee

Hvis du er på udkig efter et kaffekursus i Århus, har du flere forskellige muligheder at kunne benytte dig af. Den første mulighed, som vi her vil kigge nærmere på, er et kaffekursus hos udbyderen ved navn: La Cabra Coffee. La Cabra Coffee er en virksomhed, som der er beliggende i udkanten af Århus midtby, der tilbyder et specialkaffe kursus. Selve kurset er af 2 timers varighed, hvortil man først og fremmest introduceres til specialkaffe. Man vil endvidere blive præsenteret for forskellige oprindelseslande hvorfra kaffen stammer samt præsenteret for forskellige kaffe kvaliteter og sorter. Man vil lære om håndbrygning samt alt hvad man vil skulle bruge i forbindelse hermed. Endeligt vil man også lære at brygge kaffe på flere forskellige måder samt smage selve forskellen. Det er muligt at købe sådan et kaffekursus, direkte hos La Cabra Coffee. Man kan også købe dette kursus igennem en oplevelsespakke, hvortil dette er oplagt som en gaveide.

Kaffekursus Århus – Mokka House

Den anden mulighed, som vi her vil komme nærmere ind på, er et kursus hos udbyderen ved navn: Mokka House. Mokka House er en virksomhed med beliggenhed i Risskov, som der er en del af Vejlby området i Århus. Hos denne udbyder er der hele fem kursus-muligheder at kunne fordybe sig i eller glæde en man har kært med. I den helt lave prisklasse, vil man kunne finde kurset: Kaffesmagning, til blot 150kr. Man vil også kunne finde et kursus indenfor håndbryg, til ikke mindre end 300kr. I den middel prisklasse, vil man kunne finde det såkaldte ”Barista Kursus”til godt 550kr. I den modsatte ende af prisklassen, vil man kunne finde kurset ved navn: Mig og min maskinesamt Latte Art. Disse to kursuser ligger i en solid prisklasse til 750kr.

Kaffekursus Odense

Udover disse to ovenstående byer, er der flere forskellige byer rundt omkring i landet, som der tilbyder et kaffekursus. Af disse byer kan der bl.a. nævnes: Kaffekursus Aalborg, Kaffekursus Odense samt Kaffekursus Silkeborg. Disse byer tilbyder alle sammen en uforglemmelig smagsoplevelses, i form af et kaffekursus, der hver især er et besøg værd.

FAQ om kaffekursus

Har du overvejet at deltage i et kaffekursus for at få fintunede dine kaffeteknikker og gennemgået de flest brygningsmetoder samt for at få en hyggelig oplevelse? Så har du muligvis ligeledes et par spørgsmål til det at deltage i et kaffekursus, vi håber meget at vi har besvaret netop dine spørgsmål nedenfor i denne FAQ.

Hvad koster et kaffekursus?

Et kaffekursus koster 250-800 kr. prisen varierer alt efter hvem der er arrangør af kurset samt hvor længe kurset varer og hvor mange der kan deltage.

Hvem kan deltage i et kaffekursus?

Alle der er nysgerrige efter at lære mere om kaffe og de forskellige bryggemetoder er hjertens velkomne, ligeledes er det kun et plus hvis du elsker en god kop kaffe.

Hvad kan man lære på et kaffekursus?

Du kan på et kaffekursus lære de mange forskellige brygningsmetoder, samt kaffensoprindelse og hele kaffens historie, ligeledes kan du på nogle kaffekurser lære at lave latteart. 

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.