Kobberbryllup gave

Se de 49+ bedste gaver til kobberbryllup i 2021

Et kobberbryllup er noget, der skal fejres i stor stil, og det er den rette anledning til at finde den helt rette gave. Når man har været sammen i 12,5 år, er det rigtig længe, og det er derfor også noget, der i stor stil skal fejres. Den helt rette kobberbryllup gave finder man, når man leder længe nok, og det er en god idé at finde en fællesgave til parret. Det er trods alt dem, der sammen har tilbragt denne tid, og derfor er det også bedst, at de får en samlet gave. Det behøver ikke være svært at finde den rette gave, men det kræver naturligvis lidt indsigt i parret.

Se alle gaveidéer til kobberbryllup nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Priser fra: 139,00 DKK

Kombiner god chokolade med lækker likør i dette flotte Baileys Salted Caramel Chokoladeæg. Oplagt til faren med den søde tand, eller hvis I mangler lidt chokolade til kaffen. Men svært at spise i én omgang!

Kærlighedens 5 sprog

Priser fra: 249,95 DKK

‘Kærlighedens 5 sprog’ er bogen, der handler om kærlighed, og hvordan det kommer til udtryk. Selv om I begge elsker hinanden, kan I have forskellige måder at vise det på. Med denne bog kan I blive klogere på hinanden og bedre forstå, hvorfor I hver især handler som I gør, når det gælder parforhold og kærlighed.

24 karat guldrose

Priser fra: 399,00 DKK

Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

En god flaske gin

Priser fra: 28,00 DKK

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.

Baileys Collection Stor Chokoladeæske

Priser fra: 299,00 DKK

Drømmekombinationen chokolade og likør bliver virkelig maksimeret i denne kæmpestore chokoladeæske fyldt med Baileys-chokolade! Den elegante æske Baileys Collection indeholder praliner af mørk, hvid og mælkechokolade, som er smagt til med likør, brownie o

Køb gavekasse

Priser fra: 895,00 DKK

Fejr jubilaren med en skøn gavekasse fyldt med lækre gourmetprodukter – bindes med sæsonens blomster. Bestil gavekurv nemt og hurtigt på vores webshop!

Køb gavekurv med weekendhygge

Priser fra: 775,00 DKK

Køb en lækker gavekurv/gavekasse fra Bloomit og få den fyldt med lækre sager som chokolade, specialøl, lakrids og mousserende vin. Indhold efter prisvalg.

Blomstrende gavekasse med hvidvin

Priser fra: 650,00 DKK

En elegant og flot gavekurv med fire flasker hvidvin og en blomstrende plante. Gaven passer til de fleste begivenheder, og vil sprede glæde modtageren

Bestil gavekurv – kærlighedsgavekasse

Priser fra: 445,00 DKK

En kærlighedsgavekasse fyldt med lækkerier til ganen. Denne kærlighedskasse er til en, som fortjener din kærlighedserklæring – Levering i hele landet

Glædelig hyggekurv med blomst

Priser fra: 720,00 DKK

Denne gavekurv er fyldt med chokolade, vin, te, karameller og naturligvis en smuk blomst. Alt i alt en perfekt gave til mange forskellige anledninger.

SACKit Serveringsbord / Bakkebord

Priser fra: 3.395,00 DKK

SACKit Serving Table med vores Serving Tray passer perfekt sammen og giver mange anvendelsesmuligheder. Serving Table er et eksklusivt bakkebord i smukt dansk design der fungerer perfekt som barbord eller som et smukt hjørne- eller sofabord. Det smukke, e

SACKit Cobana Hængekøje

Priser fra: 2.999,00 DKK

Cobana hængekøjen kan bruges udendørs hele sommeren. Cobana stoffet, der er brugt til hængekøjen, er både vandafvisende og lysægte, så hængekøjen holder i årevis. Cobana Hammock – Stål er en hængekøje med stålstativ og indbyder til afslapning og hygge i s

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Champagnesmagning

Priser fra: 499,00 DKK

Livsnydere – se her! Hvis du også er til blidt boblende champagne og en tilbagelænet livsstil, så er vores champagnesmagning noget for dig. Her kommer vi igennem forskellige årgange, ligesom du også vil have mulighed for at smage dig frem til lige præcis din favorit. Find champagnesablen frem og bestil gavekortet til dig og en, du holder af.

Ølsmagning for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!

Minicruise til Oslo for 2

Priser fra: 995,00 DKK

Kom med på minicruise til Oslo. De store færger sejler frem og tilbage over Øresund, og vi har fundet en kahyt til lige præcis jer. Ombord på skibet kan I nyde solen på dækket og spise i den lækre restaurant, før I ankommer til Oslo til en dag fyldt af sightseeing og shopping. Pak tasken allerede nu og se mere her:

Sushi for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Californian inside-out, Mega-nigiri eller måske en Rainbow-roll? Mulighederne er mange, når I skal nyde en god omgang sushi. Den japanske specialitet, der på rekordtid har spredt sig til resten af verden, bliver i dag spist over næsten hele kloden og har forvandlet rå fisk fra et skrækscenarie til en delikatesse. Tag din ven i den ene hånd og spisepindene i den anden – så er I klar til sushi!

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Pizzakursus hos Meyers Madhus

Priser fra: 600,00 DKK

Kom med på et spændende pizzakursus og lær italienernes gamle hemmeligheder om en af de mest populære retter i verden. Her får du mulighed for at eksperimentere med dej, ost og fyld, og vi garanterer, at du går mæt derfra i mere end en forstand. Så er der vist kun tilbage at sige “Ciao!”

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Priser fra: 650,00 DKK

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Priser fra: 2.696,00 DKK

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Fejr kobberbryllupparret med den bedste gave

Når man skal finde den rette gave til kobberbryllup, kan det kræve, at man tænker sig lidt om, men man kan også finde god hjælp til at udvælge den helt rigtige gave. Online er der gode muligheder for at finde gaver til kobberbryllup, og man kan her lade sig inspirere til både at finde en anderledes gave, men også til at finde en gave, der er langt mere traditionel. Det er meget forskelligt, hvad et par ønsker sig i kobberbryllup gave, og derfor har man også bedre muligheder for at kunne ramme det rigtige ønske, jo bedre man kender parret. Hvis man ikke kender dem helt så godt, kan det være bedst at spørge efter en god ønskeseddel. Det er trods alt en meget vigtig dag, og man kan være med til at sikre, at det bliver en god del af parrets historie sammen. Det er trods alt halvvejs til sølvbrylluppet.

Brud tid på at finde en god kobberbryllup gave

Når man skal finde en god kobberbryllup gave, skal man tage sig god tid til at finde den. Man kan sagtens slentre en tur ned af strøget for at kigge efter gaven, men de bedste resultater får man sommetider, når man vælger at besøge en hjemmeside online, der er specialiseret i gaver. Det er der i hvert fald mange mennesker, der har ganske god erfaring med. Det er altid udfordrende at vide, hvad man skal give, men når man hurtigt og simpelt kan få et godt overblik over, hvad man kan give i kobberbryllup gave, så bliver det altså også meget nemmere. Hvad giver man i gave til kobberbryllup – det er et rigtigt godt spørgsmål, som mange mennesker tillader at spørge sig selv om, når de er inviteret til festen. Vi vil her i artiklen søge at give vore bedste bud til en rigtig god gave.

De bedste gaveidéer til kobberbryllup

Når man gerne vil give en rigtig god kobberbryllup gave, så er man naturligvis også interesseret i at finde frem til de bedst mulige gaveidéer til kobberbryllup. De er nok ikke helt nemme at finde, fordi de er meget individuelle, men hvis man tager udgangspunkt i de bedste bud, behøver det slet ikke være svært. Det er meget populært at give nogle gode ting til hjemmet. En god flaske vin bliver også ofte givet i gave til denne højtidelighed, mens det naturligvis også kan være aktuelt med en god og smukt buket blomster. Men når det handler om at give den helt rigtige gave, så skal der også andre og større idéer på bordet, som kan vække den glæde, der skal til, når man skal fejre de 12,5 år sammen. Det er nemlig en helt særlig dag, og det er det naturligvis både for parret, men også for dem, der kommer til festen.

Fejr den skønne dag i stor stil

Når man skal til kobberbryllup, skal man være opmærksom på, at man skal være medvirkende til at skabe den bedst mulige dag. Det er derfor heller ikke ligegyldigt, hvad man vælger at købe i kobberbryllup gave. Som tidligere nævnt kan ting til hjemmet være en god idé, men det kan rent faktisk være endnu bedre at give kobberbryllupparret en rigtig god oplevelse, som de kan tage af sted til sammen. Det kan både være med og uden overnatning, men det vil ofte være fantastisk at give dem en oplevelse af enten den ene eller anden slags. Hvis man ikke ved, hvad de er til, kan man sagtens tage en snak med dem om det. Så bliver en kobberbryllup gave i hvert fald helt i top, og det er jo det, der skal til. Mange par vil også blive meget glade for et gavekort til deres yndlingsbutik.

Gave kobberbryllup – dette skal du købe

Der er mange mennesker, der søger på gave kobberbryllup, og det er naturligvis fordi, at det kan være udfordrende at finde ud af, hvad man skal give til det par, der på dagen fejrer 12,5 år sammen. Det bedste er at overraske dem – enten på den ene eller den anden måde, og vi mener, at man skal købe noget til dem, som de ikke forventer at få. Det kan godt være lidt kedeligt at få noget af det sædvanlige eller almindelige ting til hjemme, så hvis man er med på noget helt anderledes, så skal man altså søge vejledning og inspiration til at finde en rigtig god koberbryllup gave. Det kan være udfordrende selv at have fantasien til, hvad der skal gives, men der er vi jo så heldige, at der findes hjemmeside, der har samlet alt til denne store dag.

Find de bedste råd online til en god kobberbryllupsgave

Når man finder sig en god hjemmeside online, der har specialiseret sig i, hvad der er godt at købe i kobberbryllupsgave, så er der langt større sandsynlighed for succes. Det gør det nemmere for alle – og det er jo skønt, når man kan få så godt råd, at man aldrig ender med at gå galt i byen. Det er vi jo mange, der har gjort tidligere! Vi anbefaler derfor, at du køber en anderledes gave, som parret ikke selv har tænkt på. Det kan være mange forskellige ting, og når man støder på de forskellige muligheder, skal man selvfølgelig tænke over, hvad der kan gøre parret allermest glad. Dette skal der nemlig tages højde for. Men ellers er det bare at bevæge sig ind i de mange kobberbryllup idéer, der er derude, for de er ganske værd at se nærmere på – og de er tilmed også meget spændende.

Find en god kobberbryllup gave til alle

Når man skal ud at finde en god kobberbryllup gave, så er det muligt at finde en til alle, og det er uanset, hvor gammel parret er. Man kan også finde en god kobberbryllup gave til manden, og han er jo ofte den, det kan være særligt svært at ramme plet ved. Men det er bare slet ikke umuligt, og der er rigtig mange ting, der kan glæde manden på en stor dag som et kobberbryllup! Det anbefales dog fortsat, at man giver en samlet gave til parret, da det jo netop er en dag, som de fejrer sammen. Det betyder dog ikke, at man ikke kan give en lille ting til dem hver for sig, for det kan man sagtens, og man bestemmer også selv, hvilket prisleje en kobberbryllup gave skal ligge i.

Find årets kobberbryllup gave

Når man gerne vil finde en god kobberbryllup gave, kan man lige så godt vælge årets bedste gave. Hvad der er in lige nu, finder man ud af ved at besøge en hjemmeside med forstand på området, og dem er der heldigvis nogle stykker af. Man kan blandt andet finde idéer til en kobberbryllup gave til mor og far, og der er her en masse gode og spændende ting, som man kan vælge at købe. Man vil tilmed blive overrasket, når man finder ud af, hvor mange gode ting der er – og man kan meget nemt blive henrykt ved tanken om både at købe og give en af de mange gode gaver. Der er mange gode idéer til kobberbryllup – og dem kan man roligt gøre brug af.

Køb gaven i god tid

Når festen står for døren, og det er et kobberbryllup, det drejer sig om, anbefales det altid, at man tager ud og køber gaven i så god tid som muligt. Dette er også tilfældet, hvis man gerne vil købe den over internettet. En kobberbryllup gave skal nemlig ikke købes i sidste øjeblik, og det skal derfor undgås. Der er så mange gode idéer online til de bedste gaver til et kobberbryllup, og vi mener, at man sagtens kan tage en chance og prøve at købe noget nyt og anderledes, som man ikke tidligere havde tænkt på. Det kan i bedste fald føre til stor glæde og lykke hos kobberbryllupparret. Livet skal leves, og livet skal fejres – og derfor skal man gøre rigtig meget ud af et kobberbryllup.

FAQ om kobberbryllup gaver

Har du fornøjelsen af at være blevet inviteret med til et hyggeligt kobberbryllup? Så er du helt sikkert ved at gøre dig nogle tanker om hvad du skal give i kobberbryllups gave og har derved fået et par spørgsmål. Vi håber meget at vi nedenfor netop har besvaret dine spørgsmål.

Hvad skal jeg give i kobberbryllup gave?

Du bør give en kobberbryllup gave som parret bliver utrolig glade for at modtage, måske dette er et ønske fra deres ønskeliste eller en gave som du ved de vil elske at modtage.

Hvornår giver man kobberbryllup gaver?

Man giver kobberbryllup gaver når et par har været gift i 12½ år. Hvis man er blevet inviteret med til fest skal gaven naturligvis gives her, hvis ikke må man kigge forbi til en kop kaffe inden eller efter selve dagen.

Hvad koster en god kobberbryllup gave?

En god kobberbryllup gave koster 150-500 kr. du kan ligeledes overveje at give en anelse mere hvis du har en meget nær relation til parret.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.