20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Konfirmationsgaver til ham

Når du leder efter konfirmationsgaver til ham, er det vigtigt at huske på, at konfirmationen er en stor dag. Det er en dag som de unge mennesker har ventet på og set frem til i mange år. Det hele handler om kjolen, jakkesættet, håret og ikke mindst gaverne. Sådan er det sikkert også for den unge konfirmand, du skal være med til at fejre. Derfor skal konfirmationsgaven til ham selvfølgelig også være noget helt særligt. Gave til teenager er svære at finde i sig selv men gaven til konfirmationen er ofte en gave, der vil blive husket i mange år frem. Personlige gaver eller oplevelsesgaver er oplagte valg til den store dag. Det er gaver der vil blive husket og oplevelser er med til at skabe minder, der gør dagen endnu tydeligere i hukommelsen. Ofte vil forskellige former for teknologi også stå højt på ønskelisten, så her kan du næsten ikke gå galt i byen. Vi har samlet en liste af gaveidéer til konfirmanden på tværs af budgetter og interesser, så der er noget for enhver. 

  Plakat med stjernetegn

  En personlig og anderledes gave! En plakat med gavemodtagerens stjernetegn, er en gave, der kan følge med hele livet. Den viser de typiske karaktertræk og styrker ved et stjernetegn.

  Fra 149,95 kr.

  Testkør en Audi R8 på bane

  Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

  995 kr.

  Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

  Den perfekte gave til fartdjævlen. Tag din ven eller kæreste under armen og sæt jer bag rattet til en hæsblæsende omgang Djævleræs på Nysumbanen i Nordjylland. I får 12 omgange på banen. Er I klar til at få en på opleveren?

  1199 kr.

   Mega Chokolade Toblerone

   Kender du én med en enorm chokoladetrang? Denne enorme bar af schweizisk chokolade vil helt sikkert gøre lykke, uanset om man er på udkig efter en godbid om aftenen eller en snack til en hel uge. Mega Chocolate Toblerone er lavet med kun de fineste ingredienser og er perfekt til alle, der elsker chokolade lige så meget som vi gør.

   899 kr.

    Cryptex-puslespil (gaveæske eller skjul en ledetråd)

    Modtageren af gaven skal forsøge at finde ud af kodeordet og låse den skjulte kapsel op. Uanset om du er på udkig efter en ny udfordring til en skattejagt eller bare ønsker at pakke en gave ind på en ekstra gådefuld måde, vil Cryptex-puslespillet helt sikkert være en fornøjelse! Pengegaver er populære til konfirmationer, men nu har du mulighed for at give dem på en ekstra sjov måde.

    289 kr.

     SACKit ROCKit In-ear Trådløse Earbuds – X In-ear Trådløse Earbuds

     Luk støjen ude og lyden ind. Hvis du kender en der elsker lækker lydkvalitet men hader generene ledninger, så forær dem et sæt af disse lækre kvalitets earbuds. Ingen irriterende ledninger, kun lækker lyd.

     999 kr.

      Coca-Cola Minikøleskab

      Kender du en cocacola-fan? Dette lille køleskab er perfekt til kontorer, kollegieværelser, hjemmekøkkener eller andre steder, hvor du ønsker at have en forfriskende dåse Cola inden for rækkevidde. Coca-Cola minikøleskabet har en aftagelig hylde, så du kan opbevare dåser eller flasker pænt, og den gennemsigtige dør lader dig se, hvornår det er tid til at fylde op. Det seje, røde design vil helt sikkert skille sig ud, uanset hvor du stiller det, og det er et must-have for enhver Coca-Cola-fan

      1249 kr.

       Udstyr til gameren

       Mangler gameren den perfekte mus, tastatur, musemåtte eller andet gamergrej? Så forkæl ham eller hende med godt gamergrej fra Webdanes, som er et dansk firma. Kvaliteten er i top.

       199,95 kr.

        Træningstilskud

        Træning er en del af manges hverdag, og det samme gælder protein shakes, pandekager og alt muligt andet. Træningstilskud er derfor en rigtig god gave til ham eller hende der elsker træning. Proteinbar, proteinshakes eller noget tredje - Bodylab har det hele.

        199,95 kr.

         Personlige og sjove plakater til din bror

         Giv en sjov og sød plakat til din bror. Du kan personliggøre og designe den med billeder, tekst og grafik, eller du kan vælge mellem en række sjove standardcitater — det er helt op til dig. 

         Fra 149,95 kr.

          Scratch Map

          Markér alle de steder I har været på dette kort. Denne luksuriøse version af det populære skrabekort er fremstillet af materialer af høj kvalitet og leveres komplet med et design i guldfolie. Uanset om du planlægger din næste ferie eller bare drømmer om den, vil Scratch Map Platinum hjælpe dig med at holde styr på alle dine rejser med stil.

          219 kr.

           GoFast El løbehjul

           Få fart på med dette super hurtige el-løbehjul. Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Nu har du muligheden for at få dit helt eget private el-løbehjul og køre lige derhen du ønsker. Mærk suset og husk hjelmen.

           2995 kr.

           Kør gokart hos Racehall

           Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokartbane. Mærk adrenalinen og farten suse igennem kroppen, Konkurrer mod dig selv eller dine venner igennem denne mega seje gokartbane.

           140 kr.

            Fodboldtrøjer

            Er din søn, kæreste, bror eller mand Liverpool, Real Madrid, Landsholdsfan, Manchester eller Juventus fan? Eller holder han med et helt andet hold? Så find fodboldtrøjen her! En gave han vil sætte pris på i lang tid!

            450 kr.

             Plakater med Danish Sayings

             Giv en plakat som med sikkerhed giver et smil på læben. Når man oversætter de gode danske ordsprog til engelsk, såååå ja... Se resultatet selv -)

             249,95 kr.

             Svæveflyvning

             Giv en gave som modtageren sent vil glemme. Prøv en svæveflyvning og oplev friheden. Svæveflyvning er en helt unik oplevelse og vil med garanti give et sug i maven hos modtageren.

             499 kr.

              Personlige plakater til konfirmanden

              Med en plakat til konfirmanden, som enten har et motiverende eller sjovt citat eller et flot motiv. Der er plakater lavet specielt om det med at blive konfirmeret, og de vil helt sikker bringe et smil frem på konfirmanden. Du kan også lave din helt egen plakat - mere personligt bliver det vidst ikke.

              Fra 149,95 kr.

               Sony trådløse hovedtelefoner

               Musik og høretelefoner er næsten et uundværlig tilbehør til de fleste unge i dag. Hovedtelefonerne fra Sony er den perfekte måde at nyde film, spil og musik på uden at forstyrre andre i huset. Disse hovedtelefoner tilbyder krystalklar lyd med en rækkevidde på 100 meter. Desuden har de 20 timers spilletid, før de skal genoplades.

               697 kr.

                Elektrisk skateboard

                Elektrisk skateboarding er den nye måde at komme rundt i på. Disse boards er hurtige, nemme at køre på, og de er masser af sjov. Uanset om du er nybegynder eller professionel, vil et elektrisk skateboard tage din kørsel til det næste niveau.

                2999,95 kr.

                 Steamery Pilo fnugfjerner – redskabet man ikke kan leve uden

                 Kender du en, som har problemer med fnuller og andet irriterende snavs, der klæber til dit tøj? Steamery Pilo fnugrulle er her for at hjælpe! Denne praktiske enhed kommer med et minimalistisk design og kan bruges på alle typer materialer. Den kan også prale af op til 50 minutters kontinuerlig fjernelse af fnuller, så du kan holde dit tøj skarpt hele dagen lang. Desuden gør det medfølgende USB-kabel og den medfølgende rengøringsbørste det nemt at holde denne fnugrulle i tip-top form. Så lad ikke fnuller ødelægge dit look - få fat i en Steamery Pilo fnugrulle-fnugrulle i dag!

                 299,95 kr.

                  Plakater til gameren

                  Gamere er svære at finde gaver til... Men med med et sjovt citat, som gameren sikkert kan relatere til, har du den perfekte gave! Gamer-plakater omfatter ikoniske scener og figurer fra nogle af de mest populære videospil nogensinde. Fra Halo til World of Warcraft. Der er noget for enhver smag.

                  Fra 149,95 kr.

                   GoPro Hero 10 Black action-kamerabundt

                   Elsker %modtager% at rejse, tage film og billeder, så er GoPro Hero 10 Black den perfekte gave. Her får du nemlig altid du skal bruge for at komme i gang med at optage film og dokumentere alle jeres fremtidige rejser.

                   3899 kr.

                    Paracon ROGUE Gamer Stol

                    Leder du efter den perfekte gave til gameren i dit liv - uanset om det er din søn, kæreste eller mand, så vil denne gamerstol gøre dig meget populær! Denne topmodel stol er designet specielt til gamere med multifunktionelle armlæn, der giver mulighed for at tilpasse den efter kropstype. Så uanset om du er en høj eller lav spiller eller foretrækker et bredere sæde, er du dækket ind med ROGUE. Desuden vil det komfortable stof og konstruktionen af høj kvalitet sørge for, at man kan spille i timevis.

                    1499,95 kr.

                     Trådløs oplader fra Sackit

                     Lader forsvinder altid på mystisk vis, og ingen ved hvorfor? Den perfekte gave, er derfor en lader, som bliver det samme sted. Den er perfekt til natbordet eller skrivebordet, og lader din telefon hurtigt!

                      SUP paddleboard

                      Kender du en som vil ud på åbent vand? Dette paddleboard er perfekt til alle, der ønsker at prøve stand up paddling. Det er 300 cm lang, så du har masser af stabilitet, mens du bevæger dig over bølgerne. Og med en bredde på 84 cm er dette bræt perfekt til både begyndere og øvede brugere. SUP er både en god træning, men også et dejligt afbræk fra hverdagen.

                      1200 kr.