20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Konfirmationsgaver til hende

Når invitationen til hendes konfirmation lander i postkassen melder spørgsmålet om konfirmationsgaver til hende sig hurtigt; “hvad skal hun have i konfirmationsgave?”.

For konfirmationsgaver er ikke blevet nemmere at finde på med årene. Faktisk tværtimod. Ofte ønsker konfirmanderne sig penge. Det skyldes ofte at deres ønsker er store og de vil derfor gerne spare penge sammen til større og mere bekostelige gaver, end dem de ellers kan få af hver enkelt gæst. 

Det er dog ikke så sjovt at give penge i en flad konvolut, hvorfor man med et kreativt sind måske alligevel kan finde på en gave som hun vil blive glad for, eller måske en gave som kombinerer penge og gave. Alternativt kan man også forsøge at finde en personlig gave til konfirmandinden. Det kan måske være rart nok at få nogle gaver som kan gemmes som minder om konfirmationen. Er hun glad for smykker kan et armbånd eller et par øreringe være gode symbolske gaver. I den mere “pigede” ende kan parfume eller accessories måske også være mulige gaver. Hvis gaven ikke skal være penge, må man lede efter en gave som relaterer sig til hendes interesser og personlighed. Udvalget er stort, det skal blot passe til hende.

  Plakat med stjernetegn

  En personlig og anderledes gave! En plakat med gavemodtagerens stjernetegn, er en gave, der kan følge med hele livet. Den viser de typiske karaktertræk og styrker ved et stjernetegn.

  Fra 149,95 kr.

   Personlige plakater til konfirmanden

   Med en plakat til konfirmanden, som enten har et motiverende eller sjovt citat eller et flot motiv. Der er plakater lavet specielt om det med at blive konfirmeret, og de vil helt sikker bringe et smil frem på konfirmanden. Du kan også lave din helt egen plakat - mere personligt bliver det vidst ikke.

   Fra 149,95 kr.

   Smykkeworkshop hos SMYKBAR

   Mangler du et flot smykke til en særlig kvinde? Hvorfor ikke forære hende et gavekort til en smykkeworkshop med en dygtig instruktør. Hun får lov til at designe sit helt eget armbånd eller et par øreringe og lære en masse teknikker til at lave flotte smykker selv.

   449 kr.

   Kagekursus for begyndere hos Kagefryd

   Kom med på kagekursus hos Kagefryd i Helsingør og lær at lave lækre kagebunde, mousser, opbygning af kagen, arbejde med opsmøring og sprøjteteknik med forskellige tyller.

    Mega Chokolade Toblerone

    Kender du én med en enorm chokoladetrang? Denne enorme bar af schweizisk chokolade vil helt sikkert gøre lykke, uanset om man er på udkig efter en godbid om aftenen eller en snack til en hel uge. Mega Chocolate Toblerone er lavet med kun de fineste ingredienser og er perfekt til alle, der elsker chokolade lige så meget som vi gør.

    899 kr.

     Cryptex-puslespil (gaveæske eller skjul en ledetråd)

     Modtageren af gaven skal forsøge at finde ud af kodeordet og låse den skjulte kapsel op. Uanset om du er på udkig efter en ny udfordring til en skattejagt eller bare ønsker at pakke en gave ind på en ekstra gådefuld måde, vil Cryptex-puslespillet helt sikkert være en fornøjelse! Pengegaver er populære til konfirmationer, men nu har du mulighed for at give dem på en ekstra sjov måde.

     289 kr.

      Trådløs oplader fra Sackit

      Lader forsvinder altid på mystisk vis, og ingen ved hvorfor? Den perfekte gave, er derfor en lader, som bliver det samme sted. Den er perfekt til natbordet eller skrivebordet, og lader din telefon hurtigt!

      Flødebollekursus

      Kender du en der bare elsker flødeboller? Hvorfor ikke lære at lave dem selv? Kom med til Flødebollekursus med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere.

      fra 299 kr.

       Plakater med Danish Sayings

       Giv en plakat som med sikkerhed giver et smil på læben. Når man oversætter de gode danske ordsprog til engelsk, såååå ja... Se resultatet selv -)

       249,95 kr.

        Skøn duft til kvinder

        En dejlig duft er altid en god gave til kæresten, teenageren eller som konfirmationsgave. Det er altid en god gave, og parfumer kommer jo med en prøve, så hun kan altid prøve om det er en duft for hende.

        347,95 kr.

        Svæveflyvning

        Giv en gave som modtageren sent vil glemme. Prøv en svæveflyvning og oplev friheden. Svæveflyvning er en helt unik oplevelse og vil med garanti give et sug i maven hos modtageren.

        499 kr.

         Fujifilm Instax Mini 11

         Fujifilm Instax Mini 11 er det perfekte kamera til alle, der ønsker at indfange øjeblikke og gemme dem for evigt. Med sit kompakte design og de brugervenlige funktioner er dette kamera perfekt til alle, lige fra unge teenagere til voksne. Den nyeste model af Fujifilm Instax Mini 11 er endnu nemmere at bruge end nogensinde før, hvilket gør det til det perfekte valg for alle, der ønsker at indfange minder med et snuptag.

         535 kr.

          Spaophold på Kurhotel Skodsborg

          Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

          2600 kr.

           Personlige og sjove plakater til din søster

           Giv en sjov og sød plakat til din lille- eller storesøster. Du kan personliggøre og designe den med egen billeder, eller du kan vælge mellem en række sjove standardcitater med eller uden grafik og/eller billeder — det er helt op til dig. 

           Fra 149,95 kr.

            Scratch Map

            Markér alle de steder I har været på dette kort. Denne luksuriøse version af det populære skrabekort er fremstillet af materialer af høj kvalitet og leveres komplet med et design i guldfolie. Uanset om du planlægger din næste ferie eller bare drømmer om den, vil Scratch Map Platinum hjælpe dig med at holde styr på alle dine rejser med stil.

            219 kr.

             Dyson Airwrap Complete – alt styling til håret

             Nu er det slut med at have en hårtørrer, et glattejern og et krøllejern osv. Dyson har samlet alle stylings produkter i én. produktet har ikke mindre end over 8000 anmeldelser med over 4,5 stjerner ud af 5. Den perfekte gave til hende der elsker hårstyling.

             3990 kr.

              Send chokolade og en smuk rose

              Der er bare noget ganske særligt ved en langstilket rød rose og en æske chokolader. Gennem Bloomit kan du sende dit særlige budskab til en du holder af. Uanset lejligheden vil denne smukke kombination af rose og chokolade med garanti varme hjertet hos modtageren. 

              179 kr.

               Personlige, flotte og sjove plakater til veninden

               Giv din veninde en sjov, sød eller seriøs plakat med grafik, tekst eller billeder. Du kan selv designe og personliggøre, for eksempel med billeder af jer sammen. Du kan også vælge nogle sjove citater — der er rig mulighed for at være kreativ! 

               Fra 149,95 kr.

                GoPro Hero 10 Black action-kamerabundt

                Elsker %modtager% at rejse, tage film og billeder, så er GoPro Hero 10 Black den perfekte gave. Her får du nemlig altid du skal bruge for at komme i gang med at optage film og dokumentere alle jeres fremtidige rejser.

                3899 kr.

                 Steamery Pilo fnugfjerner – redskabet man ikke kan leve uden

                 Kender du en, som har problemer med fnuller og andet irriterende snavs, der klæber til dit tøj? Steamery Pilo fnugrulle er her for at hjælpe! Denne praktiske enhed kommer med et minimalistisk design og kan bruges på alle typer materialer. Den kan også prale af op til 50 minutters kontinuerlig fjernelse af fnuller, så du kan holde dit tøj skarpt hele dagen lang. Desuden gør det medfølgende USB-kabel og den medfølgende rengøringsbørste det nemt at holde denne fnugrulle i tip-top form. Så lad ikke fnuller ødelægge dit look - få fat i en Steamery Pilo fnugrulle-fnugrulle i dag!

                 299,95 kr.