Konfirmationsgaver

Se de 70+ bedste konfirmationsgaver i 2021

Står du i den situation at være blevet inviteret til en konfirmation, har du sikkert allerede spekuleret over selve konfirmationsgaven. Det kan imidlertid være lidt af en opgave at finde ud af, hvad den perfekte gave til konfirmanden helt præcist er. Det kan også være at du er den heldige konfirmand, hvortil du søger ideer til konfirmationsgaver og konfirmations ønsker. Du har i den anledning måske tænkt over, hvad alle dine med konfirmander mon egentlig ønsker sig. Uanset hvilken situation du står i, kan du med fordel læse med her på siden. Her vil du kunne finde inspiration og ideer til gode konfirmationsgaver samt meget mere.

Se alle gaveidéer til konfirmanden nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Computer sleeves

Priser fra: 159,00 DKK

Pas godt på jeres computere med et lækkert computer sleeve. Bærbare computere spiller i dag en større og større rolle i vores liv både på arbejdet og i fritiden, men det er ikke alle computere, der kan holde til at blive transporteret med i tasken på farten. Sørg derfor for at beskytte den med et cover, så den ikke går i stykker.

Bryg din egen øl gavesæt

Priser fra: 289,00 DKK

Hvis din far også er blevet træt af almindelige grønne Tuborg eller klassiske Carlsberg på dåse, så kig her! Nu får I to muligheden for sammen at brygge en specielt øl, der passer til lige præcis jeres smagsløg. Og så drikke den!

GoFast El løbehjul

Priser fra: 2.995,00 DKK

Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Med denne smarte gave behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er nogen ledige. Kør rundt på dit helt eget løbehjul og udforsk byen.

Min historie af Michelle Obama

Priser fra: 224,00 DKK

Michelle Obamas anmelderroste selvbiografi “Min Historie”. Her fortæller hun om sine otte år ved Barack Obamas side i Det Hvide Hus, og hvordan hun balancerede familieliv, karriere og velgørenhedsarbejdet, der var med til at gøre hende til en af de mest aktive First Ladies – nogensinde.

Cool-Well Kølebrønd

Priser fra: 389,00 DKK

Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Denne smarte kølebrønd bliver gravet ned i jeres have, og så kan man ellers altid lige hente en øl, når man har lyst – direkte fra jorden.

En god flaske gin

Priser fra: 28,00 DKK

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Priser fra: 699,00 DKK

Praler din far altid med den stærke mad, han spiser? Prøv at se om han kan klare en omgang med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Garanti for nakkesved!

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Konfirmandkørsel i klassisk amerikanerbil

Priser fra: 999,00 DKK

Konfirmationen er en af de største festdage i mange unge menneskers liv, derfor bør dagen også fejres på behørig manér. Med konfirmationskørsel kan konfirmanden blive kørt til kirken eller bliver hentet i kirken og kørt til festen i en flot klassisk ameri

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Herremiddag for 2

Priser fra: 795,00 DKK

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far, bror eller ven med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.

Luksusoplevelse hos Karma Sushi

Priser fra: 1.000,00 DKK

Karma Sushis restauranter står klar til at gøre dig en oplevelse rigere.
Du inviteres indenfor i en helt særlig hyggelig atmosfære, hvor alt fra service til lamper er designet specielt til Karma Sushi. Her vil du få serveret en Douglas menu bestående af

Biograftur for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Gyser, romantisk komedie eller måske en sci-fi film? Mulighederne er mange og bliver flere og flere i takt med, at nye international og danske film rammer biografernes lærreder. Her får du muligheden for at tage en god kammerat eller en kæreste med i biografen med popcorn, cola og slik.

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

En god bøf for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Prime rib, T-bone eller måske en Tomahawk? Udskæringerne er lige så mange som mulighederne for de forskellige restauranter, der steger og serverer en god bøf. Forkæl dig selv eller manden i dit liv med en god bøf af høj kvalitet, og nyd eventuelt et glas god rødvin til.

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Helikoptertur

Priser fra: 699,00 DKK

Direkte ud af en action-film kan du nu få lov at få en tur i en helikopter. De store maskiner, der som regel er forbeholdt den økonomiske elite og militæret, kan lande og lette på stedet, og de glæder med lethed gennem luften. Kom med på en tur op i luften i en af menneskehedens største bedrifter.

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Priser fra: 449,00 DKK

Smykkeworkshop med dygtig instruktør. Design dit helt eget armbånd eller et par øreringe. Inklusiv en varm drik.

Kør gokart hos Racehall

Priser fra: 125,00 DKK

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Svæveflyvning

Priser fra: 425,00 DKK

Prøv svæveflyvning og oplev friheden mellem fuglene hos Herning Svæveflyveklub, der er en af landets største klubber inden for flyslæb.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Priser fra: 2.400,00 DKK

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Priser fra: 2.696,00 DKK

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Konfirmationsgaver

Når det endelig er blevet din tur til at blive konfirmeret, er der især et spørgsmål at overveje nøje. Hvilke konfirmationsønsker bør man have? Dette kan ofte være svært at finde ud af. For burde man ønske sig en ny computer, til skole arbejde og de fremtidige eksamener? Eller burde man ønske sig penge, til den snart kommende blå mandag? En rejse sydpå, kan også let snige sig ind i tankerne. Der er så mange muligheder, at det ofte kan være svært at beslutte sig.

Et af vores forslag til hvad du kan ønske dig, er hertil først og fremmest penge til blå mandag. På blå mandag, har du mulighed for at komme i alverdens forskellige butikker. Det kan sommetider være letter at finde ud af hvad man ønsker sig, når man først står i forskellige butikker. Du har formentlig allerede aftalt med din gode ven, hvilke butikker i skal i. At ønske sig penge eller gavekort til disse butikker er således en oplagt mulighed.

Vores andet forslag, er helt klart at tage et nærmere kig, på de mange forskellige oplevelsespakker. Disse oplevelsespakkerindeholder alt lige fra et flødebollekursus til en tur i Tivoli Friheden. Det kan også være at du er til mere spændingsfyldte oplevelser. Hertil kan en helikoptertur eller en gåtur på ydersiden af den gamle Lillebæltsbro, være oplagte muligheder at overveje nærmere.

Gaveideer til konfirmation

Når du er på udkig efter de perfekte gaver til konfirmation, er der alverdens konfirmationsgaver ideer at undersøge nærmere. En af de mest klassiske konfirmationsgaver, er som bekendt pengegaver til blå mandag. Disse gaver kan laves utrolig sjove. Et eksempel kan f.eks. være at veksle omkring 200kr til 50 øre mønter. Det giver 400 mønter af 50 øre. Hertil kan man finde en sød glasskål, hvortil de mange mønter puttes i. Hvis man ikke i forvejen har en glasskål derhjemme, er diverse genbrugsbutikker altid guld værd at tage forbi. Her man vil man bl.a. kunne finde unikke og flotte glasskåle til vanvittige lave priser. Når skålen er fundet frem og mønterne er kommet i, er det tid til en tur i haven. Hvis du ikke har en have, kan en tur i nærområdet også sagtens gøre det. På denne tur skal du finde en fin gren, der er passende i størrelse til skålen. Det kan også være at du finder en sød blomst på vejen, hvortil denne naturligvis også kan bruges. Du bør dog være opmærksom på, at stilken på en blomst bør være forholdsvis tyk, for at den ikke knækker. Når du har fundet et passende naturfund, vender du igen hjem til skålen med de mange mønter i. Nu er det tid til at placere grenen eller blomsten, ned midt i mønterne i glasskålen. Hertil gælder det om, at få den til at stå så stabilt som muligt. Når dette er klaret, finder du nogle pengesedler frem af 50 kr. stykket. Hertil foldes disse på forskellige måder og påsættes grenen eller blomsten. Nu har du en pengegave, der samtidig ser indbydende ud og vil bringe smil frem med sine mange mønter.

Konfirmationsgaver til ham

Hvis du er på udkig efter konfirmationsgaver til ham, er der et væld af muligheder for dig. Hvis du er et meget nærtstående familiemedlem, kan du overveje om en ny mobil eller computer vil være en mulighed. En computer vil den unge især skulle bruge i skole fremover. Inden man har set sig omkring, er den unge på vej til eksamen, hvortil en computer især vil være anvendeligt. Det kan også være at den unge i længere tid har snakket om den helt nye iPhone. Hertil kan det varmt anbefales at gå på tilbudsjagt på forskellige hjemmesider, hvor man vil kunne finde de bedste tilbud.

Det kan også være at han går meget op i diverse online spilletyper. Hertil kan alverdens gamer-udstyr varmt anbefales. Det kan være at hans tastatur efterhånden ikke kan mere, efter de utallige mange tryk. Et nyt tastatur vil her være en oplagt mulighed. Det kan også være at der er et helt specielt headseat, som han i længere tid har snakket om. Eller måske nogle forskellige spil, som han så absolut mangler til sin samling. Hvis du ikke selv er den store spille-type, kan du sagtens tage ned i en butik og lade dig rådgive. En butik som der her varmt kan anbefales, er butikken GameShop, der samtidig har en online webshop. Her møder man altid kompetent og yderst venlig rådgivning, som der er til at forstå for enhver.

Konfirmationsgaver til hende

Det kan også være at du er på udkig efter konfirmationsgaver til hende. Hertil vil et af de klassiske men samtidig også velsete konfirmationsgaver, være en skøn make-up boks med forskellige varianter i. Det kan f.eks. være en mascara, et par forskellige læbestifter samt en god foundation og pudder. Når hun er kommet op i konfirmationsalderen, er der stor sandsynlighed for, at interessen for make-up vil stige. Til at starte dette spændende eventyr, er en make-up boks et yderst godt udgangspunkt at starte med.

Det kan også være at hun er den meget kreative type. Hertil kan de forskellige voksen malebøger varmt anbefales. Disse fremkommer ofte med forskellige Mandela-figurer, men også med blomster og hvad end man kan komme i tanke om. Hertil kan et sæt tuscher med en yderst fin pensel i, være oplagt at tilføje til. Det er hertil meget velkendt, at disse tuscher er noget dyrere end de almindelig der er at finde i dagligvarebutikkerne. Dette er imidlertid ret så almindeligt, da disse har en generel længere holdbarhed samt er mere specielt designet.

Det kan også være at hun skal på efterskole til næste skoleår. I sådan et tilfælde vil en ny cykel være den perfekte konfirmationsgave. En sådan gave til konfirmand, vil blive aldeles velset samt anvendt i de næste mange år.

FAQ om konfirmationsgaver

Hvis du er så heldig at være blevet inviteret med til en hyggelig konfirmation, så skal du naturligvis medbringe en konfirmationsgave. Dette kan godt give et par spørgsmål til anledningen, hvilket vi nedenfor håber at have besvaret for dig.

Hvor meget koster en god konfirmationsgave?

En god konfirmationsgave koster 200-500 kr. for et beløb i denne størrelsesorden, kan du købe langt det meste og hvis du er forældre eller bedsteforældre kan du vælge at give lidt mere.

Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

Du skal give en konfirmationsgave som konfirmanden vil blive ualmindelig glad for at modtage, dette kunne være noget fra en ønskeliste eller noget som du er sikker på konfirmanden vil elske at modtage som konfirmationsgave.

Hvorfor giver man konfirmationsgaver?

Man giver konfirmationsgaver for at fejre at konfirmanden er trådt ind i de voksnes rækker, samt at konfirmanden netop har bekræftet sin tro som værende kristen.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.