20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Konfirmationsgaver

Står du i den situation at være blevet inviteret til en konfirmation, har du sikkert allerede spekuleret over selve konfirmationsgaven. Det kan imidlertid være lidt af en opgave at finde ud af, hvad den perfekte gave til konfirmanden helt præcist er. Det kan også være at du er den heldige konfirmand, hvortil du søger ideer til konfirmationsgaver og konfirmations ønsker. Du har i den anledning måske tænkt over, hvad alle dine med konfirmander mon egentlig ønsker sig. Uanset hvilken situation du står i, kan du med fordel læse med her på siden. Her vil du kunne finde inspiration og ideer til gode konfirmationsgaver samt meget mere.

Se alle gaveidéer til konfirmanden nedenfor.

Konfirmation

Find den perfekte gaveidé

  Personlige plakater til konfirmanden

  Med en plakat til konfirmanden, som enten har et motiverende eller sjovt citat eller et flot motiv. Der er plakater lavet specielt om det med at blive konfirmeret, og de vil helt sikker bringe et smil frem på konfirmanden. Du kan også lave din helt egen plakat - mere personligt bliver det vidst ikke.

  Fra 149,95 kr.

   Plakater med Danish Sayings

   Giv en plakat som med sikkerhed giver et smil på læben. Når man oversætter de gode danske ordsprog til engelsk, såååå ja... Se resultatet selv -)

   249,95 kr.

   Smykkeworkshop hos SMYKBAR

   Mangler du et flot smykke til en særlig kvinde? Hvorfor ikke forære hende et gavekort til en smykkeworkshop med en dygtig instruktør. Hun får lov til at designe sit helt eget armbånd eller et par øreringe og lære en masse teknikker til at lave flotte smykker selv.

   449 kr.

   Testkør en Audi R8 på bane

   Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

   995 kr.

    Coca-Cola Minikøleskab

    Kender du en cocacola-fan? Dette lille køleskab er perfekt til kontorer, kollegieværelser, hjemmekøkkener eller andre steder, hvor du ønsker at have en forfriskende dåse Cola inden for rækkevidde. Coca-Cola minikøleskabet har en aftagelig hylde, så du kan opbevare dåser eller flasker pænt, og den gennemsigtige dør lader dig se, hvornår det er tid til at fylde op. Det seje, røde design vil helt sikkert skille sig ud, uanset hvor du stiller det, og det er et must-have for enhver Coca-Cola-fan

    1249 kr.

     Oppustelig Loungesofa

     Gå sommeren og de lyse nætter i møde med en oppustelig loungesofa fra Softybag. Den er nem og bekvem at have med rundt og at puste op (den skal bare ‘trækkes’ gennem luften) og så er den let at rengøre. Perfekt til både strand og festival. 

     369 kr.

      Scratch Map

      Markér alle de steder I har været på dette kort. Denne luksuriøse version af det populære skrabekort er fremstillet af materialer af høj kvalitet og leveres komplet med et design i guldfolie. Uanset om du planlægger din næste ferie eller bare drømmer om den, vil Scratch Map Platinum hjælpe dig med at holde styr på alle dine rejser med stil.

      219 kr.

       SUP paddleboard

       Kender du en som vil ud på åbent vand? Dette paddleboard er perfekt til alle, der ønsker at prøve stand up paddling. Det er 300 cm lang, så du har masser af stabilitet, mens du bevæger dig over bølgerne. Og med en bredde på 84 cm er dette bræt perfekt til både begyndere og øvede brugere. SUP er både en god træning, men også et dejligt afbræk fra hverdagen.

       1200 kr.

        Skønne dufte til ham

        En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

        517,95 kr.

         Skin Care – Samlet sæt

         Danish Skincare laver ærlig, effektiv og enkel hudpleje der gør underværker for din hud. Det er ikke for sjov at det danske brand har taget skønhedsverdenen med storm. Her får du et samlet hudplejesæt, der indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse mod en lang række hudproblemer.

         978 kr.

          GoFast El løbehjul

          Få fart på med dette super hurtige el-løbehjul. Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Nu har du muligheden for at få dit helt eget private el-løbehjul og køre lige derhen du ønsker. Mærk suset og husk hjelmen.

          2995 kr.

           Skøn duft til kvinder

           En dejlig duft er altid en god gave til kæresten, teenageren eller som konfirmationsgave. Det er altid en god gave, og parfumer kommer jo med en prøve, så hun kan altid prøve om det er en duft for hende.

           347,95 kr.

           Flødebollekursus

           Kender du en der bare elsker flødeboller? Hvorfor ikke lære at lave dem selv? Kom med til Flødebollekursus med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere.

           fra 299 kr.

            Calvin Klein underbukser

            Man kan aldrig få nok af gode kvalitets underbukser, og dem fra Calvin Klein er i en kvalitet for sig selv. Så forkæl %modtageren% med et sæt af rigtige gode underbukser.

            270 kr.

             Steamery Pilo fnugfjerner – redskabet man ikke kan leve uden

             Kender du en, som har problemer med fnuller og andet irriterende snavs, der klæber til dit tøj? Steamery Pilo fnugrulle er her for at hjælpe! Denne praktiske enhed kommer med et minimalistisk design og kan bruges på alle typer materialer. Den kan også prale af op til 50 minutters kontinuerlig fjernelse af fnuller, så du kan holde dit tøj skarpt hele dagen lang. Desuden gør det medfølgende USB-kabel og den medfølgende rengøringsbørste det nemt at holde denne fnugrulle i tip-top form. Så lad ikke fnuller ødelægge dit look - få fat i en Steamery Pilo fnugrulle-fnugrulle i dag!

             299,95 kr.

              SACKit ROCKit In-ear Trådløse Earbuds – X In-ear Trådløse Earbuds

              Luk støjen ude og lyden ind. Hvis du kender en der elsker lækker lydkvalitet men hader generene ledninger, så forær dem et sæt af disse lækre kvalitets earbuds. Ingen irriterende ledninger, kun lækker lyd.

              999 kr.

               Træningstilskud

               Træning er en del af manges hverdag, og det samme gælder protein shakes, pandekager og alt muligt andet. Træningstilskud er derfor en rigtig god gave til ham eller hende der elsker træning. Proteinbar, proteinshakes eller noget tredje - Bodylab har det hele.

               199,95 kr.

               Kagekursus for begyndere hos Kagefryd

               Kom med på kagekursus hos Kagefryd i Helsingør og lær at lave lækre kagebunde, mousser, opbygning af kagen, arbejde med opsmøring og sprøjteteknik med forskellige tyller.

                Bogen om Elon Musk

                Elon Musk er en af de mest innovative og ambitiøse iværksættere i vores tid. Han har opnået utrolige succeser med PayPal, SpaceX, Tesla og SolarCity, og nu arbejder han på at udvikle Hyperloop. I Elon Musk præsenterer Ashlee Vance et dybdegående portræt af denne visionære erhvervsleder. Musk voksede op i Sydafrika, hvor han blev mobbet i skolen og misbrugt af sin far. På trods af denne vanskelige start i livet udmærkede han sig akademisk og fortsatte med at studere på University of Pennsylvania. Han betalte for sin uddannelse ved at holde store fester i sit hus! Musk er en sand visionær, der konstant leder efter måder at forbedre den verden, vi lever i. En spændede bog, som i den grad er motiverende og fyldt med gode facts.

                119,95 kr.

                 Cryptex-puslespil (gaveæske eller skjul en ledetråd)

                 Modtageren af gaven skal forsøge at finde ud af kodeordet og låse den skjulte kapsel op. Uanset om du er på udkig efter en ny udfordring til en skattejagt eller bare ønsker at pakke en gave ind på en ekstra gådefuld måde, vil Cryptex-puslespillet helt sikkert være en fornøjelse! Pengegaver er populære til konfirmationer, men nu har du mulighed for at give dem på en ekstra sjov måde.

                 289 kr.

                  Plakater til pynt

                  Lav en personlig plakat der med garanti vil give modtageren et smil lå læben eller vælg en flot designerplakat der passer lige ind i modtagerens indretning. Plakater og vægkunst kan virkelig være med til at sætte stemningen i et rum og hos Citatplakat er det kun fantasien der sætter grænser.

                  Fra 149,95 kr.

                   Dyson Airwrap Complete – alt styling til håret

                   Nu er det slut med at have en hårtørrer, et glattejern og et krøllejern osv. Dyson har samlet alle stylings produkter i én. produktet har ikke mindre end over 8000 anmeldelser med over 4,5 stjerner ud af 5. Den perfekte gave til hende der elsker hårstyling.

                   3990 kr.

                    Puslespil til pengegave

                    Giv et puslespil, der er alt andet end fladt! Når man har samlet kodelåsen, kan den endda bruges som en sparegris eller til opbevaring af hemmeligheder! Ugears 3D Puzzle Safe er ikke kun et sjovt og udfordrende puslespil at samle, men det er også en god måde at opbevare sine værdigenstande sikkert på. Kodelåsen er fuldt funktionsdygtig, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikkerhed. Og da puslespillet er lavet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at det vil holde i mange år fremover.

                    429 kr.

                     B&O Beoplay H9

                     Kender du en der sætter pris på god musik? så er det de trådløse B&O Beoplay H9 3.0 around-ear hovedtelefoner lige noget for ham eller hende. Disse luksuriøse og moderne hovedtelefoner er designet til at levere B&O Signature Sound, hvilket gør dem til det perfekte valg for kræsne musikelskere. Med Bluetooth og smart teknologier giver disse hovedtelefoner en fantastisk lydkvalitet, uanset om du lytter til musik eller taler i telefon. Lyden forstærkes yderligere af akustikken, som er blevet finjusteret af eksperter, hvilket sikrer en fyldig og kraftfuld lyd, der vil gøre lytteoplevelsen endnu mere behagelig.

                     2999 kr.

                      Brætspil

                      Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                      255 kr.

                       Nintendo Switch

                       Nintendo Switch er en perfekt måde til at samle venner eller fordybe sig i sit eget univers. Der findes mange spil, som enten kan spilles alene eller med andre. Perfekt gave til gameren.

                       2099,95 kr.

                        Dessertkagekursus

                        Lær at lave fantastiske konditorkage. og glaze lige som de gør i Den store bagedyst. På dette to-dages bagekursus vil du lære at lave mousser og fromager, kagepynt og glaze fra bunden. Efter kurset vil du altså kunne lave fantastisk flotte konditorkager værdige til et ægte fransk konditori.

                         Plakat med stjernetegn

                         En personlig og anderledes gave! En plakat med gavemodtagerens stjernetegn, er en gave, der kan følge med hele livet. Den viser de typiske karaktertræk og styrker ved et stjernetegn.

                         Fra 149,95 kr.

                         Popcornmaskine

                         Denne populære popcornmaskine i amerikansk stil har den perfekte størrelse til køkkenbordet. Med Little Bambino kan du lave 2-3 liter lækre popcorn ad gangen - perfekt til små familier eller når du skal underholde gæster. Så hvorfor gå i biografen efter overpris og gamle popcorn, når du kan få friske og smagfulde popcorn lige ved hånden?

                         499 kr.

                          Australian Bodycare hovedbundspakken

                          Hvad med at give lidt selvforkælelse? Forkæl hovedbunden med denne lækre serie af hårprodukter fra det populære mærke Australian Bodycare. Produkterne er beregnet til skællet og kløende hovedbund og lindrer effektivt symptomerne samtidig med, at de beroliger huden.

                          299,95 kr.

                           Philips One Blade + Body Hårtrimmer

                           Kender du en med en skarp frisure? Kort hår kræver ofte mere vedligeholdelse og en hårtrimmer er perfekt til at tage siderne og nakken imellem frisørtiderne. Eller helt slippe for at skulle til frisøren. De fleste trimmere har forskellige længder og kan tilpasses til brugeren.

                           fra 299 kr.

                            Hoptimist

                            Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

                            160 kr.

                            Svæveflyvning

                            Giv en gave som modtageren sent vil glemme. Prøv en svæveflyvning og oplev friheden. Svæveflyvning er en helt unik oplevelse og vil med garanti give et sug i maven hos modtageren.

                            499 kr.

                             Philips Hue startpakke

                             Alt bliver bare sjovere, når det er smart. Altså når det kan styres fra mobilen. En startpakke fra Philips hue er en god måde at komme i gang på. Måske det endda kan få alle i huset til at slukke lyset efter sig (det ved jeg, at nogle har problemer med -) )

                             814 kr.

                              Elektrisk skateboard

                              Elektrisk skateboarding er den nye måde at komme rundt i på. Disse boards er hurtige, nemme at køre på, og de er masser af sjov. Uanset om du er nybegynder eller professionel, vil et elektrisk skateboard tage din kørsel til det næste niveau.

                              2999,95 kr.

                               Virtual Reality briller

                               Kender du en, der vil elske en medrivende VR-oplevelse? Det selvstændige Oculus Quest 2-headset er en perfekt gave til ham eller hende, der elsker den virtuelle verden. Med 4 monterede kameraer, der sporer dine bevægelser, og justerbare stropper for bedre ergonomi, vil du have en fantastisk tid til at spille i virtuelle verdener. Med 128 GB lagerplads behøver du desuden ikke at tilslutte det til en computer.

                               3454 kr.

                               Flødebolle workshop

                               Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

                                Australian Bodycare Face wash

                                Teenager-hud er typisk problemfyldt, men en god hudplejerutine kan skabe vidunder. Australian Bodycare Face Wash er skånsomt, men effektivt, så bakterier, makeuprester og andet snavs fjernes. Den er fremstillet til at bekæmpe bumser og fedtet ud, men samtidig også forebyggende.

                                199,95 kr.

                                 Paracon ROGUE Gamer Stol

                                 Leder du efter den perfekte gave til gameren i dit liv - uanset om det er din søn, kæreste eller mand, så vil denne gamerstol gøre dig meget populær! Denne topmodel stol er designet specielt til gamere med multifunktionelle armlæn, der giver mulighed for at tilpasse den efter kropstype. Så uanset om du er en høj eller lav spiller eller foretrækker et bredere sæde, er du dækket ind med ROGUE. Desuden vil det komfortable stof og konstruktionen af høj kvalitet sørge for, at man kan spille i timevis.

                                 1499,95 kr.

                                  Trådløs oplader fra Sackit

                                  Lader forsvinder altid på mystisk vis, og ingen ved hvorfor? Den perfekte gave, er derfor en lader, som bliver det samme sted. Den er perfekt til natbordet eller skrivebordet, og lader din telefon hurtigt!

                                   Chili Klaus Spicy Gaveæske

                                   Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

                                   699 kr.

                                    Oplevelsesgavekort

                                    Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                                    500 kr.

                                     Træningsudstyr til hjemmet

                                     Hos Abilica kan du finde alt det træningsudstyr, man skal bruge for at lave det perfekt hjemme-fitnesss. Så kender du én, der ønsker sig de helt store træningsmaskiner eller nogle håndvægte, sjippetorv sov., så finder du det hele her.

                                     199,95 kr.

                                      GoPro Hero 10 Black action-kamerabundt

                                      Elsker %modtager% at rejse, tage film og billeder, så er GoPro Hero 10 Black den perfekte gave. Her får du nemlig altid du skal bruge for at komme i gang med at optage film og dokumentere alle jeres fremtidige rejser.

                                      3899 kr.

                                      Luksusbrunch for 2 personer

                                      Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

                                      fra 145 kr.

                                       Robotstøvsuger

                                       Skal støvsugningen være klaret inden man har rørt en finger? Der er intet mere tilfredsstillende end at se en robotstøvsuger gøre rent. Så vil du spare gavemodtagerens tid, så køb en robotstøvsuger. Der findes mange modeller i dag - nogle er mere high tech end andre, og kan styres fra telefonen. En rigtig god gaveidé til enten den der har rengøringstjansen for ofte eller måske ikke gør rent ofte nok -)

                                       2599 kr.

                                        Gaveæske med barbergrej

                                        Leder du efter den perfekte gave til manden i dit liv? Så kig ikke længere end til Prorasos luksus gaveæske! Dette lækre sæt indeholder alle de produkter, han har brug for til en tæt og behagelig barbering - herunder preshavecreme, barbercreme, aftershave lotion/splash samt en barberskål og børste. Den flotte æske gør det desuden nemt at pakke det ind og give det som gave.

                                        399 kr.

                                         Sony trådløse hovedtelefoner

                                         Musik og høretelefoner er næsten et uundværlig tilbehør til de fleste unge i dag. Hovedtelefonerne fra Sony er den perfekte måde at nyde film, spil og musik på uden at forstyrre andre i huset. Disse hovedtelefoner tilbyder krystalklar lyd med en rækkevidde på 100 meter. Desuden har de 20 timers spilletid, før de skal genoplades.

                                         697 kr.

                                         Tandemspring

                                         Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                                         2000 kr.

                                         Kør gokart hos Racehall

                                         Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokartbane. Mærk adrenalinen og farten suse igennem kroppen, Konkurrer mod dig selv eller dine venner igennem denne mega seje gokartbane.

                                         140 kr.

                                          Spaophold på Kurhotel Skodsborg

                                          Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

                                          2600 kr.

                                           Onyx Kokkekniv

                                           Onyx laver knive i helt fantastisk kvalitet, så kender du en foodie, der elsker at bruger timer i køkkenet, så fortjener vedkommende en god kniv! Kokkekniven fra Onyx er en god måde at starte samlingen på, fordi jeg kan love dig for, at har du først en, vil du gerne have en mere -)

                                           499,95 kr.

                                           Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

                                           Den perfekte gave til fartdjævlen. Tag din ven eller kæreste under armen og sæt jer bag rattet til en hæsblæsende omgang Djævleræs på Nysumbanen i Nordjylland. I får 12 omgange på banen. Er I klar til at få en på opleveren?

                                           1199 kr.

                                            Lækkert skærebræt

                                            Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

                                            559 kr.

                                             Bryg din egen øl gavesæt

                                             Kender du en vaskeægte ølentusiast? Hvad kunne være bedre for en ølelsker end at blive ølbrygger i eget hjem. Forær dem dette gavesæt, hvor de virkelig kan nørde og brygge en øl, der passer præcis til deres smagsløg. Og så drikke den selvfølgelig.

                                             279 kr.

                                              Cognacglas

                                              En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

                                              55 kr.

                                               3 kg nutella

                                               Kender du en nutella-elsker? Så er intet mindre end 3 kg nutella den perfekte gave! Vi kender i hvert fald flere, som vil falde bagover.

                                               359 kr.

                                                En god flaske gin

                                                Sommeren er ingenting uden gode gin og tonics ad libitum i solen, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks, og I er garanteret en lækker sommer.

                                                fra 179 kr.

                                                 Vinkøler

                                                 En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                                                 600 kr.

                                                  Send chokolade og en smuk rose

                                                  Der er bare noget ganske særligt ved en langstilket rød rose og en æske chokolader. Gennem Bloomit kan du sende dit særlige budskab til en du holder af. Uanset lejligheden vil denne smukke kombination af rose og chokolade med garanti varme hjertet hos modtageren. 

                                                  179 kr.

                                                   Gin & tonic tower tasting kit

                                                   Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                                                   529,95 kr.

                                                    Chokoladefontæne

                                                    Hvem har ikke drømt om at stikke hovedet ind under en chokoladefontaine og bare spise løs af den lækre perfekt tempererede chokolade? Nu kan du forære en du har kær deres helt egen chokoladefontaine. Eller måske en gave til dig selv? Bare rolig, ingen kigger.

                                                    199 kr.

                                                     Mega Chokolade Toblerone

                                                     Kender du én med en enorm chokoladetrang? Denne enorme bar af schweizisk chokolade vil helt sikkert gøre lykke, uanset om man er på udkig efter en godbid om aftenen eller en snack til en hel uge. Mega Chocolate Toblerone er lavet med kun de fineste ingredienser og er perfekt til alle, der elsker chokolade lige så meget som vi gør.

                                                     899 kr.

                                                     Gaveguide: Konfirmationsgaver 2022

                                                     Når det endelig er blevet din tur til at blive konfirmeret, er der især et spørgsmål at overveje nøje. Hvilke konfirmationsønsker bør man have? Dette kan ofte være svært at finde ud af. For burde man ønske sig en ny computer, til skole arbejde og de fremtidige eksamener? Eller burde man ønske sig penge, til den snart kommende blå mandag? En rejse sydpå, kan også let snige sig ind i tankerne. Der er så mange muligheder, at det ofte kan være svært at beslutte sig.

                                                     Et af vores forslag til hvad du kan ønske dig, er hertil først og fremmest penge til blå mandag. På blå mandag, har du mulighed for at komme i alverdens forskellige butikker. Det kan sommetider være letter at finde ud af hvad man ønsker sig, når man først står i forskellige butikker. Du har formentlig allerede aftalt med din gode ven, hvilke butikker i skal i. At ønske sig penge eller gavekort til disse butikker er således en oplagt mulighed.

                                                     Vores andet forslag, er helt klart at tage et nærmere kig, på de mange forskellige oplevelsespakker. Disse oplevelsespakker indeholder alt lige fra et flødebollekursus til en tur i Tivoli Friheden. Det kan også være at du er til mere spændingsfyldte oplevelser. Hertil kan en helikoptertur eller en gåtur på ydersiden af den gamle Lillebæltsbro, være oplagte muligheder at overveje nærmere.

                                                     Gaveideer til konfirmation

                                                     Når du er på udkig efter de perfekte gaver til konfirmation, er der alverdens konfirmationsgaver ideer at undersøge nærmere. En af de mest klassiske konfirmationsgaver, er som bekendt pengegaver til blå mandag. Disse gaver kan laves utrolig sjove. Et eksempel kan f.eks. være at veksle omkring 200kr til 50 øre mønter. Det giver 400 mønter af 50 øre. Hertil kan man finde en sød glasskål, hvortil de mange mønter puttes i. Hvis man ikke i forvejen har en glasskål derhjemme, er diverse genbrugsbutikker altid guld værd at tage forbi. Her man vil man bl.a. kunne finde unikke og flotte glasskåle til vanvittige lave priser. Når skålen er fundet frem og mønterne er kommet i, er det tid til en tur i haven. Hvis du ikke har en have, kan en tur i nærområdet også sagtens gøre det. På denne tur skal du finde en fin gren, der er passende i størrelse til skålen. Det kan også være at du finder en sød blomst på vejen, hvortil denne naturligvis også kan bruges. Du bør dog være opmærksom på, at stilken på en blomst bør være forholdsvis tyk, for at den ikke knækker. Når du har fundet et passende naturfund, vender du igen hjem til skålen med de mange mønter i. Nu er det tid til at placere grenen eller blomsten, ned midt i mønterne i glasskålen. Hertil gælder det om, at få den til at stå så stabilt som muligt. Når dette er klaret, finder du nogle pengesedler frem af 50 kr. stykket. Hertil foldes disse på forskellige måder og påsættes grenen eller blomsten. Nu har du en pengegave, der samtidig ser indbydende ud og vil bringe smil frem med sine mange mønter.

                                                     Konfirmationsgaver til ham

                                                     Hvis du er på udkig efter konfirmationsgaver til ham, er der et væld af muligheder for dig. Hvis du er et meget nærtstående familiemedlem, kan du overveje om en ny mobil eller computer vil være en mulighed. En computer vil den unge især skulle bruge i skole fremover. Inden man har set sig omkring, er den unge på vej til eksamen, hvortil en computer især vil være anvendeligt. Det kan også være at den unge i længere tid har snakket om den helt nye iPhone. Hertil kan det varmt anbefales at gå på tilbudsjagt på forskellige hjemmesider, hvor man vil kunne finde de bedste tilbud.

                                                     Det kan også være at han går meget op i diverse online spilletyper. Hertil kan alverdens gamer-udstyr varmt anbefales. Det kan være at hans tastatur efterhånden ikke kan mere, efter de utallige mange tryk. Et nyt tastatur vil her være en oplagt mulighed. Det kan også være at der er et helt specielt headseat, som han i længere tid har snakket om. Eller måske nogle forskellige spil, som han så absolut mangler til sin samling. Hvis du ikke selv er den store spille-type, kan du sagtens tage ned i en butik og lade dig rådgive. En butik som der her varmt kan anbefales, er butikken GameShop, der samtidig har en online webshop. Her møder man altid kompetent og yderst venlig rådgivning, som der er til at forstå for enhver.

                                                     Konfirmationsgaver til hende

                                                     Det kan også være at du er på udkig efter konfirmationsgaver til hende. Hertil vil et af de klassiske men samtidig også velsete konfirmationsgaver, være en skøn make-up boks med forskellige varianter i. Det kan f.eks. være en mascara, et par forskellige læbestifter samt en god foundation og pudder. Når hun er kommet op i konfirmationsalderen, er der stor sandsynlighed for, at interessen for make-up vil stige. Til at starte dette spændende eventyr, er en make-up boks et yderst godt udgangspunkt at starte med.

                                                     Det kan også være at hun er den meget kreative type. Hertil kan de forskellige voksen malebøger varmt anbefales. Disse fremkommer ofte med forskellige Mandela-figurer, men også med blomster og hvad end man kan komme i tanke om. Hertil kan et sæt tuscher med en yderst fin pensel i, være oplagt at tilføje til. Det er hertil meget velkendt, at disse tuscher er noget dyrere end de almindelig der er at finde i dagligvarebutikkerne. Dette er imidlertid ret så almindeligt, da disse har en generel længere holdbarhed samt er mere specielt designet.

                                                     Det kan også være at hun skal på efterskole til næste skoleår. I sådan et tilfælde vil en ny cykel være den perfekte konfirmationsgave. En sådan gave til konfirmand, vil blive aldeles velset samt anvendt i de næste mange år.

                                                     FAQ om konfirmationsgaver

                                                     Hvis du er så heldig at være blevet inviteret med til en hyggelig konfirmation, så skal du naturligvis medbringe en konfirmationsgave. Dette kan godt give et par spørgsmål til anledningen, hvilket vi nedenfor håber at have besvaret for dig.

                                                     Hvor meget koster en god konfirmationsgave?

                                                     En god konfirmationsgave koster 200-500 kr. for et beløb i denne størrelsesorden, kan du købe langt det meste og hvis du er forældre eller bedsteforældre kan du vælge at give lidt mere.

                                                     Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

                                                     Du skal give en konfirmationsgave som konfirmanden vil blive ualmindelig glad for at modtage, dette kunne være noget fra en ønskeliste eller noget som du er sikker på konfirmanden vil elske at modtage som konfirmationsgave.

                                                     Hvorfor giver man konfirmationsgaver?

                                                     Man giver konfirmationsgaver for at fejre at konfirmanden er trådt ind i de voksnes rækker, samt at konfirmanden netop har bekræftet sin tro som værende kristen.