Bedstegaver.dk

Konfirmationsgaver 2024 | 95+ BEDSTE konfirmationsgaver

Står du i den situation at være blevet inviteret til en konfirmation, har du sikkert allerede spekuleret over selve konfirmationsgaven. Det kan imidlertid være lidt af en opgave at finde ud af, hvad den perfekte gave til konfirmanden helt præcist er. Det kan også være at du er den heldige konfirmand, hvortil du søger ideer til konfirmationsgaver og konfirmations ønsker. Du har i den anledning måske tænkt over, hvad alle dine med konfirmander mon egentlig ønsker sig. Uanset hvilken situation du står i, kan du med fordel læse med her på siden. Her vil du kunne finde inspiration og ideer til gode konfirmationsgaver samt meget mere.

Se alle gaveidéer til konfirmanden nedenfor.

Find den perfekte gaveidé

Filter

Gaveguide: Konfirmationsgaver 2022

Når det endelig er blevet din tur til at blive konfirmeret, er der især et spørgsmål at overveje nøje. Hvilke konfirmationsønsker bør man have? Dette kan ofte være svært at finde ud af. For burde man ønske sig en ny computer, til skole arbejde og de fremtidige eksamener? Eller burde man ønske sig penge, til den snart kommende blå mandag? En rejse sydpå, kan også let snige sig ind i tankerne. Der er så mange muligheder, at det ofte kan være svært at beslutte sig.

Et af vores forslag til hvad du kan ønske dig, er hertil først og fremmest penge til blå mandag. På blå mandag, har du mulighed for at komme i alverdens forskellige butikker. Det kan sommetider være letter at finde ud af hvad man ønsker sig, når man først står i forskellige butikker. Du har formentlig allerede aftalt med din gode ven, hvilke butikker i skal i. At ønske sig penge eller gavekort til disse butikker er således en oplagt mulighed.

Vores andet forslag, er helt klart at tage et nærmere kig, på de mange forskellige oplevelsespakker. Disse oplevelsespakker indeholder alt lige fra et flødebollekursus til en tur i Tivoli Friheden. Det kan også være at du er til mere spændingsfyldte oplevelser. Hertil kan en helikoptertur eller en gåtur på ydersiden af den gamle Lillebæltsbro, være oplagte muligheder at overveje nærmere.

Gaveideer til konfirmation

Når du er på udkig efter de perfekte gaver til konfirmation, er der alverdens konfirmationsgaver ideer at undersøge nærmere. En af de mest klassiske konfirmationsgaver, er som bekendt pengegaver til blå mandag. Disse gaver kan laves utrolig sjove. Et eksempel kan f.eks. være at veksle omkring 200kr til 50 øre mønter. Det giver 400 mønter af 50 øre. Hertil kan man finde en sød glasskål, hvortil de mange mønter puttes i. Hvis man ikke i forvejen har en glasskål derhjemme, er diverse genbrugsbutikker altid guld værd at tage forbi. Her man vil man bl.a. kunne finde unikke og flotte glasskåle til vanvittige lave priser. Når skålen er fundet frem og mønterne er kommet i, er det tid til en tur i haven. Hvis du ikke har en have, kan en tur i nærområdet også sagtens gøre det. På denne tur skal du finde en fin gren, der er passende i størrelse til skålen. Det kan også være at du finder en sød blomst på vejen, hvortil denne naturligvis også kan bruges. Du bør dog være opmærksom på, at stilken på en blomst bør være forholdsvis tyk, for at den ikke knækker. Når du har fundet et passende naturfund, vender du igen hjem til skålen med de mange mønter i. Nu er det tid til at placere grenen eller blomsten, ned midt i mønterne i glasskålen. Hertil gælder det om, at få den til at stå så stabilt som muligt. Når dette er klaret, finder du nogle pengesedler frem af 50 kr. stykket. Hertil foldes disse på forskellige måder og påsættes grenen eller blomsten. Nu har du en pengegave, der samtidig ser indbydende ud og vil bringe smil frem med sine mange mønter.

Konfirmationsgaver til ham

Hvis du er på udkig efter konfirmationsgaver til ham, er der et væld af muligheder for dig. Hvis du er et meget nærtstående familiemedlem, kan du overveje om en ny mobil eller computer vil være en mulighed. En computer vil den unge især skulle bruge i skole fremover. Inden man har set sig omkring, er den unge på vej til eksamen, hvortil en computer især vil være anvendeligt. Det kan også være at den unge i længere tid har snakket om den helt nye iPhone. Hertil kan det varmt anbefales at gå på tilbudsjagt på forskellige hjemmesider, hvor man vil kunne finde de bedste tilbud.

Det kan også være at han går meget op i diverse online spilletyper. Hertil kan alverdens gamer-udstyr varmt anbefales. Det kan være at hans tastatur efterhånden ikke kan mere, efter de utallige mange tryk. Et nyt tastatur vil her være en oplagt mulighed. Det kan også være at der er et helt specielt headseat, som han i længere tid har snakket om. Eller måske nogle forskellige spil, som han så absolut mangler til sin samling. Hvis du ikke selv er den store spille-type, kan du sagtens tage ned i en butik og lade dig rådgive. En butik som der her varmt kan anbefales, er butikken GameShop, der samtidig har en online webshop. Her møder man altid kompetent og yderst venlig rådgivning, som der er til at forstå for enhver.

Konfirmationsgaver til hende

Det kan også være at du er på udkig efter konfirmationsgaver til hende. Hertil vil et af de klassiske men samtidig også velsete konfirmationsgaver, være en skøn make-up boks med forskellige varianter i. Det kan f.eks. være en mascara, et par forskellige læbestifter samt en god foundation og pudder. Når hun er kommet op i konfirmationsalderen, er der stor sandsynlighed for, at interessen for make-up vil stige. Til at starte dette spændende eventyr, er en make-up boks et yderst godt udgangspunkt at starte med.

Det kan også være at hun er den meget kreative type. Hertil kan de forskellige voksen malebøger varmt anbefales. Disse fremkommer ofte med forskellige Mandela-figurer, men også med blomster og hvad end man kan komme i tanke om. Hertil kan et sæt tuscher med en yderst fin pensel i, være oplagt at tilføje til. Det er hertil meget velkendt, at disse tuscher er noget dyrere end de almindelig der er at finde i dagligvarebutikkerne. Dette er imidlertid ret så almindeligt, da disse har en generel længere holdbarhed samt er mere specielt designet.

Det kan også være at hun skal på efterskole til næste skoleår. I sådan et tilfælde vil en ny cykel være den perfekte konfirmationsgave. En sådan gave til konfirmand, vil blive aldeles velset samt anvendt i de næste mange år.

FAQ om konfirmationsgaver

Hvis du er så heldig at være blevet inviteret med til en hyggelig konfirmation, så skal du naturligvis medbringe en konfirmationsgave. Dette kan godt give et par spørgsmål til anledningen, hvilket vi nedenfor håber at have besvaret for dig.

Hvor meget koster en god konfirmationsgave?

En god konfirmationsgave koster 200-500 kr. for et beløb i denne størrelsesorden, kan du købe langt det meste og hvis du er forældre eller bedsteforældre kan du vælge at give lidt mere.

Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

Du skal give en konfirmationsgave som konfirmanden vil blive ualmindelig glad for at modtage, dette kunne være noget fra en ønskeliste eller noget som du er sikker på konfirmanden vil elske at modtage som konfirmationsgave.

Hvorfor giver man konfirmationsgaver?

Man giver konfirmationsgaver for at fejre at konfirmanden er trådt ind i de voksnes rækker, samt at konfirmanden netop har bekræftet sin tro som værende kristen.