20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Kroophold

Trænger du eller en du holder af til en lille pause fra hverdagen? Giv dig selv eller en heldig modtager et lækkert kroophold på en af de hyggelige kroer vi har rundt omkring i Danmark. 

Hvad med en tur ved vestkysten, hvor I kan blive blæst igennem og komme tilbage til kroen og blive forkælet med lækker mad? Eller måske en tur til det fynske Øhav, hvor I kan nyde den skønne natur? 

Hvis du leder efter sølvbryllupsgaven eller jubilæumsgaven, så er et kroophold den perfekte gave, som enhver modtager vil elske. Vi har samlet et lækkert udvalg af de hyggeligste kroer i Danmark med beliggenhed over hele landet, så det er bare om at finde det ophold der passer bedst.

Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Tag din bedre halvdel under armen og få en 4-retters sæsonbestemt menu inklusiv vin hos Nørre Vissing Kro i det midtjyske. Her er I omgivet af ægte krohygge og smuk natur. I skal overnatte i et dobbeltværelse og dagen efter står den på morgenbuffet inden I forlader stedet. 

fra 2390 for 2

Miniferie på Hvalpsund Færgekro

Træk stikket og nyd et ophold i rolige omgivelser hos Hvalpsund Færgekro i det nordjyske. I får en lækker 2-retters menu i kroens restaurant, og næste morgen serveres en velsmagende morgenbuffet. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse med flot udsigt over Limfjorden.

fra 1590 for 2

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Forkæl dig selv og en du holder af med en overnatning og en velsmagende 3-retters menu hos Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld. Her gemmer sig spændende fortællinger fra fordums tid og kroens historiske atmosfære er nem at fornemme. På afrejsedagen får I serveret en lækker morgenmad.

fra 1450 for 2

Kro- og hotelophold med middag

Pak hverdagen væk og tag med din bedste veninde eller kæreste på et lækkert weekendophold for to personer. Her får I muligheden for at komme helt væk fra alle problemerne og bare nyde stilheden og hinandens selskab. Der er lækker mad og god vin ad libitum. Den perfekte gave for dig, der har brug for at slappe af i en travl hverdag.

2550 kr.