Bedstegaver.dk

Lego julekalender 2024 | Årets lego julekalender til børn

Først kom papjulekalenderen, så kom skrabejulekalender og chokoladejulekalenderen og så kom der sørme også en Lego julekalender. Markedet for julekalendere er eksploderet de seneste par år. Det giver dig rig mulighed for at vælge den helt rigtige julekalender til dit barn. Her får du et par gode grunde til at vælge en Lego julekalender i år.

Se alle Lego julekalendere nedenfor.

Julekalenderen kommer til

Der er ingen jul uden en julekalender. Det er en tradition, der efterhånden har været mange år i de danske hjem og det er faktisk ikke kun børn, der får glæde af den hyggelige tradition. Flere og flere julekalendere til voksne er også piblet frem på markedet, men det er naturligvis til de yngre generationer at man har set den største udvikling på produktionsområdet. Førhen var du måske mest på udkig efter en lågekalender, der indeholdt et beskedent stykke mælkechokolade formet som en juleklokke, en snemand eller en nisse. I dag, ser de fleste julekalendere meget anderledes ud og det er der masser af gode grunde til at sætte pris på. Egentlig er det også underligt, at man forsøger at promovere slik før morgenmaden, men i december er alting tilladt. Dog kan du nu glæde dig over, at valget er dit. Hvis du hellere vil gå efter en julekalender med Lego i år, så skal vi ikke stoppe dig.

En julekalender fyldt med Lego

Fra Lego duplo julekalender til de helt små til Lego friends julekalender og Lego Star Wars julekalender. Der er masser af forskellige valgmuligheder. Med en Lego julekalender kan dit barn åbne en lille pakke hver dag, der indeholder lidt ekstra Lego legetøj til samlingen. Det kan være en lille figur eller nogle særlige klodser, der mangler for at gøre legen lige lidt bedre. Lego legetøjet er naturligvis tilpasset et tema og en aldersgruppe, så du kan være sikker på at indholdet ikke er smidt ned i julekalenderen helt tilfældigt. Lego julekalendere er én af de mere populære legetøjsjulekalendere – nogle familier giver den i stedet for en pakkekalender og en lågekalender. Det er nemt og hurtigt at bestille en Lego julekalender og så pynter den oveni købet på børneværelset.

Hvorfor købe en Lego julekalender?

Men hvorfor er det så lige at dit barn skal have en Lego julekalender i år? Hvis ikke det udelukkende skal være for at overraske dit barn, så kan du jo retfærdiggøre købet af årets Lego julekalender med nogle af de mange gode argumenter eksperterne bruger til at sælge Lego. Vidste du eksempelvis at Lego er med til at stimulere mange af dit barns sanser? Ikke alt legetøj er lige godt for dit barn. Nogle ting er mere stimulerende og kreativitetsfremmende end andre ting og selvom det efterhånden lader til at vi skal være glade når blot vores unger gider lege med andet end smartphones og iPads, så kan du være ekstra glad i låget, hvis dit barn udviser en stor interesse for Lego. Lego er nemlig noget af det legetøj, der er allerbedst for dit barns hjerne. Derfor har den nu verdensomspændende legetøjsvirksomhed nu engang også opnået et væld af priser og masser af anerkendelse. Lego er med til at skabe innovative og kreative børn.

Hvor køber jeg en Lego julekalender?

Er du overbevist om, at Lego julekalenderen skal med hjem på børneværelset denne jul, så er det bare med at være ude i god tid. Nogle Lego julekalendere er nemlig mere eftertragtede end andre. Tænk over dit barns alder, når du vælger. Som nævnt allerede kan du få en Lego duplo julekalender til de helt små. De større børn vil nok sætte mere pris på en Lego city julekalender eller måske én, med Lego Friends. Udvalget er stort, så du burde kunne finde præcis den, der passer til dit barn. Tag gerne et kig her på siden. Vi giver dig vores forslag på gode Lego julekalendere til dit barn. Er du heldig kan du endda finde Lego julekalender på tilbud. Hvis dit barn eksempelvis stadigvæk går i vuggestue eller børnehave, kan du med fordel købe en Lego julekalender i januar, hvor de tit kommer på tilbud, og gemme den til næste jul. Lego, der ikke er af et særligt sortiment, som for eksempel Friends eller Star Wars, går næppe af mode og kan sagtens bruges næste år.

Her kan du se en anmeldse af LEGO Harry Potter julekalender.

FAQ om Lego julekalender

Har du planer om at give dit barn eller barnebarn en Lego julekalender? Så har du muligvis lige et par spørgsmål som du ønsker at få besvaret inden du fortager et køb, disse svar håber vi meget at kunne give nedenfor.

Hvor mange låger er der i en Lego julekalender?

Der er 24 låger i en Lego julekalender.

Hvornår må man åbne en låge i sin Lego julekalender?

Man starter med at åbne den første låge i ens Lego julekalender d. 1 december, og fortsætter derefter med at åbne en låge dagligt helt frem til juleaften d. 24 december.

Hvor meget koster en Lego julekalender?

En Lego julekalender koster 200-300 kr. alt efter model og årstal, fælles for alle Lego julekalendere er dog at de har 24 låger.