20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Luftballon

Har du prøvet en luftballon tur? Forestil dig, hvordan du lydløst glider hen over det smukke landskab. Over dig er kun blå himmel og hvide lammeskyer. Tempoet er roligt og luften frisk. Du står I kurven under den store varmluft fyldte ballon og nyder vinden mod ansigtet og betragter skyerne helt tæt på. Tager det hele ind og nyder måske et glas champagne til. Er du eventyrlysten og på udkig efter en magisk og helt uforglemmelig oplevelse, som er de færreste forundt? Så er det måske en luftballon tur, du skal gå efter. En uforglemmelig oplevelsesgave!

En tur i luftballon er en perfekt gave til den, der fortjener noget helt særligt og unikt. Måske som en enestående gave til brudeparret, en overraskende fødselsdagsgave på den runde dag, en top romantisk gave til dig og kæresten eller som en helt ekstraordinær konfirmationsgave. Med en luftballon tur er du sikret minder for livet. Du kommer helt tæt på naturen på en måde, du sikkert ikke har prøvet før, og sanser omgivelserne på en helt ny måde. Fra kurven under ballonen breder roen sig, mens du nyder landskaberne under dig set med fuglenes synsvinkel. Eneste larm er fra gasbrænderen, når luftballonen sendes højere op.

Ballonflyvning

Kom på ballonflyvning og nyd en udsigt, der kan imponere selv den mest kræsne type. Der er både bobler og lidt snacks efter flyvningen, hvor du også får dit helt eget ballonflyvningsdiplom. Turen udbydes på Sjælland og i det midtjyske. 

fra 2495 kr.

Flyv i Luftballon

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

2495 kr.