20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Mors dags gave

Mor er hende, der altid er der for dig. Hende, der har smidt alt hvad hun havde i hænderne for dig. Hende, der aldrig dømmer og bare er der for at trøste. Hende, der vasker dit tøj selvom du er flyttet hjemmefra. Din mor er en fantastisk kvinde så derfor får du her en guide fyldt med gode gaveidéer, så du kan finde den bedste mors dags gave.

Se alle mors dags gaver nedenfor.

  Personlig plakat til mor

  Leder du efter en unik og personlig gave til din mor? Uanset om det er mors dags gaven, fødselsdagsgaven eller julegaven til mor du leder efter, så har Citatplakat et stort udvalg af både sjove, personlige og unikke plakater til mor.

   Chokoladeelskeren plakat

   Giv en sjov og humoristisk gave til chokoladeelskeren! Enhver chokoladefreak kan nikke genkendende til de drilske citater på denne plakat. Giv den med en æske chokolader og gaven er fuldendt. 

   fra 199 kr.

   Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

   Få en kombineret whisky-gin-snaps tour når Stauning Whisky og Lowlands byder på en spændende dag med rundvisninger, historier og smagsprøver. Der startes i Staunings destilleri og rundes af hos Lowlands med en velsmagende tapasanretning i selskab af lækre cocktails med danskproduceret alkohol. 

   fra 695 kr.

   Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

   Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

   fra 140 kr.

    Outlust Sammenklappelig Trækvogn Blå

    Kender du en der elsker at tage på skovtur? Forær dem en praktisk sammenklappelig trækvogn, der kan bruges på den næste strandtur, i parken eller på indkøb. Den kan selvfølgelig også bruges i haven eller til at køre ungerne en tur.

    549 kr.

     Cyber Clean Original (160 g)

     Kender du en der altid spiser foran computeren og derefter klager over krummer i tastaturet? Giv dem en Cyber Clean, som er en højteknologisk rengøringsmasse, der kan bruges til at rense tastaturet med. Eller hvorfor ikke shavere eller de der småtingsrum i bilen? Ja ganske enkelt de steder, der nemt bliver ulækre, fordi de er svære at komme til.

     99 kr.

      Send sødt til Mors dag

      Overrask din mor med en skøn gavekasse fyldt med sødt til Mors dag. Gavekurven er fyldt med dejlig gourmetchokolade og andre luksuriøse specialiteter.

       Tablet

       Tablets er populære — og med god grund! De findes i mange forskellige størrelser, med forskellige features, og til ligeledes forskellige priser. En perfekt gave til både kæreste, svigermekanik eller et kært familiemedlem. Glæd en du holder af med en tablet! 

       fra 219 kr.

        Fin Tivolilysestage

        Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

        399,95 kr.

         Papmaché-reglen af Hella Joof

         Hellas finurlige bog er opskriften på et lykkeligt liv. Bogen handler om alt det man skal gøre og endelig ikke skal gøre. Og hvis man kommer til at gøre det alligevel, er der en serie af livsregler, der træder i kraft. Alt sammen pakket ind i Hellas skønne humoristiske tilgang til livet.

         250 kr.

         Bridgewalking Lillebælt

         Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

         255 kr.

         Ølsmagning hos People Like Us

         Kom til en spændende ølsmagning med en utraditionel vinkel hos People Like Us. Øllet brygges af folk fra forskellige marginaliserede grupper, og smagsvarianterne er mangfoldige og fantastiske! Her får du lov at prøve 5 forskellige specialøl i hyggelige og uformelle omgivelser. 

         fra 175 kr.

          Valentinsdags blomster med mousserende vin og chokolade

          Overrask konen, kæresten eller elskeren med en flot buket blomster, en velsmagende mousserende vin og en lækker æske med chokolader. Du vælger selv farvenuancer på blomsterne, mens Bloomit sørger for resten. Oplagt til Valentinsdag, men lige så god til en hvilken som helst anden speciel dag. 

          775 kr.

           Garn & strikkeudstyr

           Hvem elsker ikke at blive forkælet med lækker hjemmestrik? Hvis du kender en strikkeentusiast der elsker at forære hjemmestrik som gaver, hvorfor så ikke forkæle vedkommende med noget lækkert garn eller strikkeudstyr til det næste strikke projekt?

           fra 45kr kr.

           Tandemspring

           Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

           2000 kr.

            Brætspil

            Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

            Kursus i SUP-surfing

            Har du hørt om SUP-surfing? Kort for Stand Up Paddle-surfing, som går ud på, at man står op på surfbrættet og padler sig frem. SUP-surfing er blevet mega populært de seneste år, både som træningsform og som en anderledes måde at se byen fra vandet på. En super god gave til den der gerne vil prøve noget nyt.

            345 kr.

             Send chokolade og en smuk rose

             Der er bare noget ganske særligt ved en langstilket rød rose og en æske chokolader. Gennem Bloomit kan du sende dit særlige budskab til en du holder af. Uanset lejligheden vil denne smukke kombination af rose og chokolade med garanti varme hjertet hos modtageren. 

             179 kr.

              Fineste blomstervase

              Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

              275 kr.

               Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

               Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

               fra 1095 kr.

                Moren plakat

                Giv din mor en plakat der garanteret vil få hende til at trække på smilebåndet. Dialægt er kendt for deres sjove og sigende citatplakater der efterhånden passer til enhver. Moren er fyldt med sjove citater som enhver mor vil kunne nikke genkendende til.

                249 kr.

                 Personlig indgraveret oplukker i træ

                 Er du løbet tør for gode gaveidéer, så er denne personlige oplukker i træ måske en mulighed. Oplukkeren kan indgraveres med navn, symbol, dato og/eller tekst, så den bliver helt unik for modtageren. Den er fremstillet i træ og metal og holder i evigheder. 

                 99 kr.

                  Utenu Spulerør til Haveslangen

                  Leder du efter den perfekte gave til manden der har alt? Med dette smarte spulerør til haveslangen bliver bilvasken til en leg. Hvis bilfælgene, facaden eller havemøblerne trænger til en rengøring, så glem alt om kedelig skrubben og skuren - med spulerøret på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk på ingen tid!

                  99 kr.

                  Smykkeworkshop hos SMYKBAR

                  Mangler du et flot smykke til en særlig kvinde? Hvorfor ikke forære hende et gavekort til en smykkeworkshop med en dygtig instruktør. Hun får lov til at designe sit helt eget armbånd eller et par øreringe og lære en masse teknikker til at lave flotte smykker selv.

                  449 kr.

                   Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

                   Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

                   595 kr.

                   Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                   Kom på en anderledes og eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven i København. Her får du lov at prøve 5 forskellige syrlige og champagneagtige øl brygget efter bedste Wild Ale og Shipyard Ale stil. En oplagt oplevelse til alle, der sætter pris på ‘sure’, sprudlende øl. 

                   fra 300 kr.

                    Romantiske roser

                    Blomster er altid en god idé og hvem bliver ikke glad for en stor buket roser ind ad døren? Hos Bloomit kan du altid bestille smukke og romantiske roser, uanset om anledningen af Valentines Day, Mors dag, fødselsdag eller noget helt andet. Så glæd en du har kær med en stor buket romantiske roser.

                    550 kr.

                     Mors dag buket med mousserende vin og chokolade.

                     Overrask din bedre halvdel med denne ekstravagante pakke af blomster, mousserende vin og chokolade. Visuel og velsmagende — sanserne forkæles virkelig med en kærlighedshilsen som denne, som vil få både kone og kæreste til at føle sig ekstra speciel. 

                     795 kr.

                      Vin og chokolade, Lækker gavekurv

                      Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

                      795 kr.

                       Røde roser, mousserende vin og chokolade

                       Oplev smil og et varmt hjerte hos en du holder af med denne flotte blomsterhilsen. En ekstravagant kærlighedserklæring i form af roser, vin og chokolade den perfekte måde at udtrykke kærlighed og forkælelse til din special someone.

                       825 kr.

                       Gaveguide: Det skal du købe i Mors dag gave

                       Mors dag falder altid anden søndag i maj måned. Netop som foråret er begyndt at blomstre og vi enten sidder begravet med hovedet nede i eksamenslæsningen eller har allermest travlt på jobbet. Lå Mors dag på en anden tid på året, ville vi nok føle os ligeså distraherede af alt muligt andet. Af en eller anden grund er Mors og Fars dag bare to højtider, vi har tendens til at glemme. Det resulterer oftest i at vi på dagen får hastekøbt den ene eller anden buket bonderoser og helt uden at tænke glemmer at mor hader bonderoser. Typisk!

                       Sæt kryds i kalenderen og gør så det samme fire-fem år ud i fremtiden allerede nu, på den måde sikrer du dig at du får en venlig påmindelse, inden det er for sent. Kører du med analog kalender er det bare om at male en stor fed cirkel om dagen, så den ikke kan gå henover hovedet på dig.

                       Nu hvor du har dagen på plads, kan du begynde at planlægge den gave, der skal sørge for at du beholder titlen som yndlingsbarn.

                       Undgå at købe det samme, som du købte sidste år

                       Hvis du sidste år stod med den forkerte buket roser og din mor var for ligeud til ikke at afsløre det, kan du passende gå efter noget andet i år. Blev din mor derimod aldeles lykkelig for din gigantiske lyserøde æske chokolade – ja, så er du alligevel nødt til at gå andre veje i år. Den slags gaver bliver nemlig hurtigt ”gamle.” Modsat julegaver og fødselsdagsgaver, som sagtens kan være skjorter, parfumer eller stegepander tre år i træk, så går det altså ikke når det gælder Mors dags gaver.

                       Hvor godt kender du egentlig din mor?

                       Selvom du har kendt din mor i alle de har du har eksisteret betyder det ikke at du kender hende 100%. De fleste mødre har en tendens til at lade sig selv og sine egne behov overskygge af sine børns behov og det betyder at der kan gemme sig mange sider af din mor, som du aldrig har lært at kende. Ved du hvilken farve, der er din mors yndlingsfarve? Ved du hvilken blomst hun elsker duften af? Hvordan mødte hende og din far hinanden i sin tid? Og foretrækker din mor en tur i teatret eller en øl og en rød bøf på havnen?

                       Speeddating med din mor

                       Inviter din mor ud på en kop kaffe med den skjulte dagsorden at lære hende bedre at kende og tag så noter – inde i hovedet naturligvis. Stil så mange spørgsmål du overhovedet kan komme på og bliv ikke overrasket over alle de nye indtryk du får af det menneske, du troede du kendte allerbedst. Din mor vil nyde tiden med dig og selvom hun garanteret vil undre sig en lille smule over alle de spørgsmål du stiller, vil hun inderst inde være lykkelig over din nyopståede interesse i hendes liv.

                       Brug din nye viden

                       Måske vil du opdage at din mor er en sprudlende fest af tequilahistorier, skøre rejseøjeblikke og en forkærlighed for Buddhisme. Eller måske vil du opdage at din mor for alt i verden drømmer om at komme ud og køre gokart. Brug din nye viden til at vælge den helt rigtige gave til Mors dag.

                       Dobbeltreglen

                       Før du bruger alle dine kræfter og din energi på din mor, skal du lige overveje om du bliver ramt af dobbeltreglen. Dobbeltreglen gælder hvis du ikke alene skal købe en gave til din egen mor, men også selv har børn, der er for små til at købe noget til deres mor. I så fald er du nødt til at tænke dobbelt og sørge for at forkæle både din egen mor og dine børns mor. Heldigvis stilles der færre krav til mors dags gaver, når de skal ”forestille” at være købt af jeres egne små unger.

                       For at du undgår at bruge for meget krudt på dine ungers mor, har vi her en håndfuld sjove mors dags gave ideer, som enhver småbørnsmor vil blive glad for.

                       Enebarn eller søskendeflok?

                       Når du skal finde en mors dags gave, er ofte afgørende om du er enebarn eller har en større eller mindre søskendeflok. Selvom der måske vil være lavere forventninger om mors dags gaver til enebørn, så giver en søskendeflok mulighed for at vælge en større og mere lækker gave – medmindre man selvfølgelig vælger at give en gave hver og på den måde gerne vil have lidt konkurrence.

                       I hvert fald kan du med fordel forhøre dig hos dine søskende – hvis du er beriget med den slags – i forhold til om I måske skal slå jer sammen eller om ikke andet så skrive et fælles kort.

                       Der er måske ikke noget mødre elsker mere i verden end når deres børn enes og har det godt sammen. Derfor kan det næsten være en gave i sig selv hvis der ikke ligger fire men kun én enkelt gave på mors dag.

                       Gør noget ud af gave

                       Selvom du måske tilhører en generation, der synes at Fars- og Mors dag, Halloween, Valentinsdag og hvad der nu ellers findes af amerikansk-adopterede højtider, er en flok kommercielt udnyttede købeundskyldninger, så kan det alligevel være rigtig hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af den særlige dag, bare ét enkelt år. Din mor forventer med garanti ikke at der lander noget ekstravagant på hendes dørtærskel hvert eneste forår, men hun vil uden tvivl blive lykkelig alene over at du har husket dagen.

                       Søg inspiration omkring dig

                       Der findes masser af inspiration til Mors dags gaveidéer både på gavesider ligesom denne men også i livstilsmagasiner, på blogs, i aviser og sågar i popcasts. Søg og du skal finde. Prøv dog at lede specifikt efter noget, der passer til din mor. Skal det være en billig gave? En oplevelsesgave? En praktisk gave? Eller måske noget spiseligt? Du kan også spørge venner og veninder hvad de giver til deres mødre i Mors dags gave. Måske har én af dem fundet på noget helt genialt, som du selvfølgelig gerne må kopiere. Det gælder naturligvis ikke hvis jeres mødre kender hinanden, det kunne gå hen og blive en smule akavet.

                       Til den kulinariske mor

                       Den kulinariske mor er hende, der altid er i køkkenet og elsker at være det. Det er hende, der bikser de mest smagfulde retter frem fra ingenting og hende, der altid står flere timer i køkkenet og sveder for at diske op med det mest fantastiske fødselsdagsbord. Hvis din mor interesserer sig for den kulinariske verden, er det måske her du skal finde den perfekte Mors dags gave.

                       Til den kreative mor

                       Den kreative mor er hende, du altid nyder at slippe dine børn fri hos. Den kreative mor er fantasifuld og du husker hende fra din barndom, som hende, der aldrig løb tør for godnathistorier, måder at lave julepynt og for hendes aktivitetsniveau, der ikke var til at slå ned. Hvis din mor stadigvæk nyder at have gang i masser af projekter, så vælg en gave, der passer perfekt ind i den livsstil.

                       Til den rejseglade mor

                       Den rejsende mor er hende, der altid er på farten. Uanset om du fanger hende i toget på vej til Nordjylland eller i lufthavnen, nyder hun hvert øjeblik og har altid den næste rejse planlagt før hun vender retur. Der er masser af gode Mors dag gaveideer til den rejsende mor.

                       Til den fornøjede mor

                       Den fornøjede mor er hende, der elsker at slå benene op og bliver forkælet. Måske var hun særdeles aktiv i sine unge dage og nyder nu at kunne trække stikket og nyde en god bog eller en time i karbadet. Den fornøjede mor skal naturligvis forkæles med en Mors dags gave, der foregår i et langsomt og afslappet tempo.

                       Den hjemmelavede

                       Den hjemmelavede gave er typisk også den mest personlige. Forældre elsker hjemmelavede gaver, særligt når børnene er helt små og de helt spontant kommer hjem med tegninger og filtrede ænder, de har lavet med pædagogerne. Men også når børnene er blevet så gamle at det de laver rent faktisk kan bruges.

                       Der er mange sjove ting du selv kan lave fra bunden til Mors dag. Hvad ville din mor blive overrasket over at pakke ud? Hvad ville hun få tårer i øjnene af?

                       Husk at det stadigvæk er tanken, der tæller. Du behøver ikke at troppe op med et hjemmelavet snedkerbord eller en glasvase du selv har pustet. Hvis dit kreativitetsniveau ikke er tårnhøjt og du måske ikke har helt styr på fingerfærdighederne, så stræb efter at lave en gave, du ved du ikke kan gå galt i byen med. Der er masser af vejledninger, guides og tutorials at finde på både Google og Youtube. Vi har desuden fundet syv forslag til hjemmelavede Mors dag gaver.

                       Den hurtige

                       Kniber det med tiden i år? Der er intet i vejen med at smutte en tur i byen og vælge noget fra hylden, få det pakket ind ved kassen og skrive et sødt kort. På trods af at glæden er lidt større når der er lidt mere tanke bag en gave, så bliver de fleste af os glade uanset hvad vi får foræret. Du kan sagtens finde en hurtig gave til Mors dag, som vi lover at hun bliver glad for.

                       Den budgetvenlige

                       Nu har vi efterhånden givet dig en masse forskellige Mors dags gave ideer og nu er det op til dig at finde den gave, der passer allerbedst til din mor. Måske har du lavet en masse research og forhørt dig hos vennerne. Husk at være ude i god tid, så du ikke ender med at tage en last-minute beslutning.

                       Leder du efter en mere budgetvenlig gave i år, er gode råd heldigvis billige. Mors dag gaver behøver ikke være dyre. Selvom du måske gerne vil give din mor noget stort og godt, vil selv en lille ting helt sikkert gøre din mor både glad og overrasket.

                       Du får her en håndfuld råd til hvordan du kan spare penge på din Mors dag gaver.

                       Sådan sparer du penge på Mors dag gaven:

                       • Hold øje med tilbud i månederne op til – du ved at Mors dag falder i maj, hold derfor øje med gode tilbud i månederne op til og slå til når der er noget, der falder i din smag.
                       • Lav gaven selv – det er ofte billigere og sjovere selv at lave gaven. Find noget, der både vil gøre din mor glad og ligger indenfor din egen kunnen.
                       • Slå dig sammen med dine søskende – er i to, tre eller måske endda fem i en søskendeflok kan der være mange penge at spare ved at I slår jer sammen.
                       • Køb gaven med et gavekort – måske ligger du inde med et par gavekort til Matas, Kop & Kande, H&M eller en anden alsidig butik, her kan du garanteret finde noget din mor kan bruge.
                       • Benyt dig at velkomsttilbud – på mange webshops får du gratis levering som førstegangskøber. Nogle webshops har endda procent-rabatter for nye medlemmer. Benyt dig af disse hvis du handler din Mors dags gave online.

                       FAQ om mors dags gaver

                       Hvis du er ved at kigge efter en god mors dags gave, har du muligvis et par spørgsmål som du gerne vil have besvaret. Heldigvis for dig har vi nedenfor besvaret de oftest stillede spørgsmål omkring mors dags gaver, som vi håber kan besvare dine spørgsmål.

                       Hvornår giver man mors dags gaver?

                       Mors dag er den 2. søndag i maj, dagen fejres ved at hygge sig og glæde ens mor med en sød og betænksom mors dags gave.

                       Hvad giver man i mors dags gave?

                       Der findes et væld af gode ideer til mors dags gaver se blot listen ovenover. Men en særlig god og populær mors dags gave er en frisk buket blomster.

                       Hvor meget koster en mors dags gave?

                       En mors dags gave koster 200-500 kr. alt efter temperament, du kan for dette beløb få en fin buket blomster samt noget dejligt chokolade.