Bedstegaver.dk

Øl julekalender 2024 | ÅRETS 2 Øl julekalender

Er din mand gået hen og blevet lidt for meget mand til at få en klassisk julekalender? Alligevel vil han våge at påstå, at han ikke er for stor en mand til at blive forkælet hver morgen. Gør noget alternativt i år og køb øl julekalender til din mand. Så vil du helt sikkert score nogle billige point!

Se alle øl julekalendere nedenfor.

Forkæl din mand med en øl julekalender!

Julen er hjerternes tid. Og til jul hører nogle særlige traditioner, som vi værner om og giver videre til den næste generation. Én af dem er julekalenderen, der startede som en tradition i børnehøjde, men sidenhen er blevet en tradition for alle aldre. Man bliver nemlig aldrig for gammel til en julekalender, men man kan blive for gammel til det traditionelle indhold, der oftest findes i en klassisk julekalender. Sød chokolade, slik eller små gaver er ikke rigtig noget for store stærke mænd. Heldigvis, findes der masser af andre julekalendere, som din mand vil blive noget så glad for.

Den alternative julekalender kommer til

Du kender den mest som chokoladejulekalenderen. 24 låger med 24 stykker discount chokolade fra det lokale supermarked. Børnene er helt vilde med den og vil formentlig være det mange generationer endnu, men de sukkersøde julekalendere er ikke helt ligeså populære hos det voksne publikum. Og det er faktisk blevet populært at shoppe julekalendere til voksne. Det er nok også derfor at julekalender markedet er vokset helt utrolig meget de seneste år. Kaffe julekalenderWhiskey julekalender. En julekalender med fyldte chokolader, sure lakridser og tænk engang, en julekalender med øl! Den alternative julekalender har fundet plads på hylderne i alt fra lokale købmandsforretninger til stormagasiner og på online webshops. Endda hos de større bryghuse er man begyndt at udvikle sine egne julekalendere. Thisted øl julekalender, Øl julekalender Thisted Bryghus. Man har endda lavet en Natholdet julekalender med øl. Fantasien vil ingen ende tage, så hvorfor ikke anskaffe din mand sådan en øl julekalender i 2021?

Derfor skal din mand have en øl julekalender

Det kan godt være at du personlig ikke synes at øl er specielt julet. Og hvad så? Hvis det kan gøre din mand helt vild i varmen at pakke en special-øl ud hver morgen fra den første december til Juleaften, så må det være det hele værd. Der er sågar fordele ved at købe en julekalender med øl til din mand. Først og fremmest er der en kæmpe fordel i at gøre din mand så glad hver morgen i 24 dage. Glæden kan ikke undgås at smitte af på dig og du kan være sikker på at score nogle billige point. Måske scorer du endda point nok til, at det næste år er dig, der bliver overrasket med en skøn julekalender – måske med diamanter, måske med syrlige bolsjer, hvem ved? Drømmer du selv om at blive forkælet med 24 daglige overraskelser, er første skridt på vejen at åbne op for traditionen i jeres forhold. Dernæst, så undgår du måske at din mand føler en kæmpe trang til at gå ud og drikke øl med gutterne, når du gerne vil putte med ham i sofaen og se en god romantisk julefilm. Én øl om dagen burde kunne holde hans øl-trang nede. I hvert fald i december måned. En julekalender med 24 øl kan være din vej til meget mere kvalitetstid.

Skal jeg lave julekalenderen selv?

Spørger du dig selv om det kan betale sig at lave en øl julekalender selv? Så kommer det an på mange forskellige ting. Der er naturligvis fordele i at lave en julekalender med øl selv. Har du en mand, der er lidt kræsen eller bare utrolig passioneret omkring ét øl brand, så kan det være en god idé at samle 24 øl, som du ved, han bliver glad for. På den måde sikrer du dig, at der ikke gemmer sig kedelige overraskelser bag nogle af de 24 låger og du kan selv bestemme budgettet. Dog skal du være opmærksom på, at du måske kommer til at bruge flere penge på at sammensætte de 24 øl selv, end hvis du valgte en færdig øl julekalender. Måske er du heldig at finde et godt tilbud på 12 øl din mand elsker. Men som udgangspunkt er det billigere at købe en færdig julekalender med 24 øl. Køber du en færdig julekalender, kan du også være helt sikker på at den er sat pænt op og at du ikke skal til at bøvle med indpakning og ophængning af 24 øl-formede gaver i hele stuen.

Giv din mand inspiration

En anden fordel ved at købe en færdig øl julekalender er, at du på den måde kan være med til at udvide din mands øl horisont. Måske opdager han nogle nye øl, som han aldrig har smagt på før og måske får du vækket en ny øl smag i ham. Vi kender alle sammen det, at vi har det med at forblive i vores vaner og det som vi kender. Er du helt pjattet med eksempelvis lakridser, ved du sikkert også, at det kan være svært at prøve et nyt mærke eller en ny smag, fordi frygten for at blive skuffet fylder mere end lysten til at prøve noget nyt. Se det derfor som en god anledning til at inspirere din mand på øl-fronten. Det vil han helt sikkert sætte stor pris på!

Undgå at slæbe 24 øl hjem

På siden her finder du et stort udvalg af forslag til øl julekalender til din mand. Udvalget er komplet med link til webshops, hvor du kan bestille din øl julekalender. Sammensætter du selv julekalenderen, vil du ende med enten at skulle ud i butikkerne flere gange eller slæbe 24 øl hjem på én gang. Spar dig selv besværget og bestil i stedet en øl julekalender hjem, bare husk at få den leveret en dag, hvor din mand ikke er hjemme.

FAQ om øl julekalender

Har du planer om at glæde dig selv eller en du holder af med en genial øl julekalender? Så har du muligvis et par spørgsmål eller to forinden du klikker køb, vi har nedenfor besvaret de mest populære spørgsmål angående øl julekalendere og håber meget at du her vil finde svar på dine spørgsmål.

Hvor mange låger er der i en øl julekalender?

En øl julekalender har 24 låger, indholdende 24 forskellige specialøl, der findes blot enkelte øl julekalendere som har færre eller flere låger.

Hvor meget koster en øl julekalender?

En øl julekalender koster 250-800 kr. grunden til den store pris variation skyldes antallet af øl samt øllens kvalitet.

Hvornår kan man købe en øl julekalender?

Da en øl julekalender hører sig til julen er de for alvor først mulige at købe i november og december.