20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Oplevelser for 2

Oplevelsesgaver er det nye! I hvert fald hvis du spørger tidens livstilseksperter. Men netop fordi oplevelsesgaver er blevet så populære er flere og flere virksomheder gået ind i kampen for at tilbyde de bedste oplevelsesgaver. Det betyder for os andre, at det er blevet lidt af en jungle at finde rundt i. Vi guider dig til de sjoveste, mest romantiske og bedste oplevelser for 2.

Se alle oplevelser for 2 nedenfor.

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Hos Ølsnedkeren i København kommer du til at smage hele 7 forskellige øl, mens der fortælles om smagsnuance og bryggeproces. På dette utraditionelle mikrobryggeri er nye teknikker og ingredienser en del af dagligdagen — glæd dig til en spændende rundvisning hos Ølsnedkeren! 

fra 249 kr.

Vin- & ostesmagning i København

Bliv klogere på sammensætningen af vin og ost på denne smagning hos O.M Nielsen i København. Du kommer til at smage på 6 forskellige vine og oste akkompagneret af brød og smør. Du lærer om, hvilke ost/vin-kombinationer, der passer sammen og hvorfor. 

fra 495 kr.

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

Få fuld forplejning med et strejf af ekstravagance hos Tree Tents i Svendborg. Her kommer du til at opleve naturen helt tæt på, uden at mangle noget som helst. Opholdet byder blandt andet på saunagus, dampbad, og privat strand med badebro. 

fra 3990 kr.

Tandemspring hos Skydive Viborg

Oplev frit fald hos Skydive i Viborg. Du kommer til at sidde på første række til en fantastisk udsigt mens du er i 100% sikkerhed med en professionel instruktør bag dig. En vild oplevelse og en perfekt gave til adrenalinjunkier og alle eventyrlystne typer. 

fra 2195 kr.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad byder på et spaophold i fredfyldte og flotte omgivelser — her bliver alle sanser forkælet fra start til slut af opholdet. I får både serveret morgenbuffet og en 3-retters middagsmenu, og I har selvfølgelig fri adgang til spa-afdeling og aktiviteter. 

fra 2799 for 2 personer

Slotsophold på Broholm

Tag din partner i hånden og invitér ham eller hende på et romantisk slotsophold på Broholm Slot. I får både gourmetmenu, kaffe/te med kage og en lækker morgenmadsbuffet. Nyd stilheden og de imponerende flotte omgivelser på et af Danmarks flotteste slotte. 

fra 2990 kr.

Romantisk middag for 2

Kig hinanden dybt i øjnene i stearinlysets skær over en romantisk gourmetmiddag på Lyng dal kro. Hvis hverdagens stress og jag har været hårdt for parforholdet, giver vi her muligheden for at sætte jer selv i fokus og nyde hinanden med en god middag og en lækker flaske rødvin. Prioriter jeres forhold og nyd en aften i hinandens selskab, der kun kan føre jer tættere sammen.

870 kr.

Solospring hos Skydive Viborg

Vil du springe i faldskærm uden at have en instruktør fastspændt på ryggen? Skydive Viborg tilbyder dig det ultimative solospringskursus. Kurset varer 6 timer, hvor du undervises og instrueres grundigt inden du tager springet. Få et adrenalinkick ud over det sædvanlige! Alt er udstyr er inkluderet. 

fra 2195 kr.

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Forkæl dig selv og en du holder af med en overnatning og en velsmagende 3-retters menu hos Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld. Her gemmer sig spændende fortællinger fra fordums tid og kroens historiske atmosfære er nem at fornemme. På afrejsedagen får I serveret en lækker morgenmad.

fra 1450 for 2

Spaophold for 2

Giv et luksuriøst spaophold i gave. Kurhotel Skodsborg er det perfekte sted at slappe af og tage en velfortjent pause fra hverdagens stress. Spaopholdet for 2 personer giver rig mulighed for at nyde alle fordelene ved de afslappende spa-faciliteter, mens du samtidig nyder kvalitetstid og tosomhed med en du har kær.

Cocktailkursus hos Gedulgt

Lær at mikse og shake velsmagende cocktails hos Gedulgt Cocktailbar i Aarhus. Kurset byder på velkomstdrink (selvfølgelig), en kort intro til stedet og så ellers bare undervisning, tips og tricks fra en garvet bartender. Kom med og lær at blande cocktails, der smager! 

fra 345 kr.

Svæveflyvning

Giv en gave som modtageren sent vil glemme. Prøv en svæveflyvning og oplev friheden. Svæveflyvning er en helt unik oplevelse og vil med garanti give et sug i maven hos modtageren.

499 kr.

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Bliv klogere på forskellige smagsnuancer i gin hos Trolden Destilleri og Bryghus. Her får du en rundtur i destilleriet og du kommer til at smage 6 forskellige gin, samt 2 forskellige tonics. Smagningen er akkompagneret af en omgang lette snacks.

fra 199 kr.

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Måske har du hørt, at der er noget særligt ved Thy? Det samme gælder dette gourmetophold på Hotel Thinggard, der med råvarer fra Thys vilde natur, byder på en helt særlig gastronomisk oplevelse. Menuen består af 5 retter, og der er naturligvis morgenmadsbuffet dagen efter.

fra 2796 for 2

Cocktailkursus

Den dygtige kok Timm Vladimir kendes efterhånden både fra Den Store Bagedyst og hans succesfulde køkkenskole. Her får I muligheden for at blive indlemmet i Cocktail-verdenens hemmeligheder, og I får lov at smage på et nyt univers af farverige drinks. Så hvis I mangler inspiration til weekendens cocktails eller vil imponere vennerne, er det bare om at komme afsted.

545 kr.

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Oplev en spændende rundvisning og ølsmagning på Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri Bøgedal Brew i Vejle ådal. På rundvisningen får du Bøgedal Brews filosofi og historie, samt et enestående indblik i hvordan 100% håndbrygget øl fremstilles og smager.

fra 375 kr.

Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Eget whiskyfad? Ja tak! Hos Trolden Destilleri og Bryghus har du nu mulighed for at købe dit helt eget 8 liters whiskyfad eller have anpart i et 64 liters fad. Den ultimative gave til whiskyelskeren med feinschmecker tendenser, og en gave, der virkelig imponerer! 

fra 3495 kr.

Solospring hos Dropzone Denmark

Tør du vove dig ud på et faldskærmsspring, som foregår 100% solo? Hos Dropzone Denmark i Herning har du muligheden! Du bliver grundigt instrueret af en erfaren instruktør, som også vil være med dig i flyet. Tag springet og mærk adrenalinen pumpe derud af! 

fra 3595 kr.

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Lær om vine hos den familiedrevne Guldbæk Vingård i Nordjylland. Dagen byder blandt andet på rundvisning og smagning af 4 - 5 prisvindende vine. Du får et godt indblik i livet som vinbonde på de nordlige breddegrader, ligesom du bliver klogere på dyrkningsmetoder og produktion. 

fra 225 kr.

Kaffekursus hos La Cabra

Kom på et engelsktalende kaffekursus hos den anmelderroste kaffebar La Cabra i Aarhus. Her lærer du om termer som ‘terroir’ og ‘ekstraktion’, og ved kursets afslutning har du helt styr på, hvordan du håndbrygger en rigtig god kop kaffe derhjemme. 

fra 399 kr.

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Lær the basics inden for cocktails hos Copenhagen Distillery. Du får indblik i smagssammensætninger, teori og praksis — og selvfølgelig er der smagsprøver undervejs. Kom og oplev en dag med miks og shake og bliv gerne hængende til barhygge når kurset er slut. 

fra 449 kr.

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom til whiskysmagning hos det prisvindende Thy Whisky i Snedsted, Nordjylland. Du får en rundvisning på destilleriet, lærer om gårdens fokus på bæredygtighed, og du kommer til at smage på 4 forskellige slags whisky — samt en øl fra gårdens egen maltproduktion. 

fra 100 kr.

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Inviter whiskeyentusiasten med på et whiskyeventyr. Her får I en rundvisning, fortællinger om whisky og smagsprøver på fire forskellige whiskeys. Der er mulighed for at forlænge oplevelsen ved at blive hængende i den tilhørende cocktailbar efterfølgende.

450 kr.

SUP kursus hos Copenhagen Surf School

Lær at SUP paddleboarde i Amager Strandparks smukke laguner. Du får styr på de grundlæggende teknikker, så du kan føle dig sikker på boardet. Alt udstyr er inkluderet og du undervises af en professionel instruktør. Kom glad og få en skøn dag på vandet! 

345 kr.

Miniferie på Hvalpsund Færgekro

Træk stikket og nyd et ophold i rolige omgivelser hos Hvalpsund Færgekro i det nordjyske. I får en lækker 2-retters menu i kroens restaurant, og næste morgen serveres en velsmagende morgenbuffet. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse med flot udsigt over Limfjorden.

fra 1590 for 2

Rundflyvning over Danmark

Giv en gave modtageren sent vil glemme. Kender du en der altid har haft lyst til at flyve en tur over det smukke Danmark, så har de nu muligheden for at designe deres egen rute. Vælg mellem 30, 45 eller 60 minutters tur.

1725 kr.

Tandemspring

Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

2000 kr.

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Kom en tur med i køkkenet hos den Michelin-belønnede restaurant Kokkeriet i København. Her ser du, hvordan menuer tilberedes fra start til slut, og du får indblik i den stemning og dedikation, som ligger bag en restaurantmenu i verdensklasse. 

fra 1649 kr.

Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

fra 150 kr.

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom til ginsmagning på Njord Distillery i det midtjyske. Her bliver du budt velkommen bag kulissen i en særlig passioneret ginproduktion og du kommer til at smage 5 forskellige Njord Gins — med og uden tonic. Snacks og vand er inkluderet i prisen. 

fra 399 kr.

Kursus i SUP-surfing

Har du hørt om SUP-surfing? Kort for Stand Up Paddle-surfing, som går ud på, at man står op på surfbrættet og padler sig frem. SUP-surfing er blevet mega populært de seneste år, både som træningsform og som en anderledes måde at se byen fra vandet på. En super god gave til den der gerne vil prøve noget nyt.

345 kr.

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Kom på gourmetophold med en betagende udsigt over Limfjorden. Hvalpsund Færgekro byder på en 5-retters menu bestående af lokal gastronomi. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse, og morgenmadsbuffet er klar til jer når I vågner næste dag. 

fra 1990 for 2

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

Med en fantastisk udsigt til Kronborg Slot kan du og din bedre halvdel komme på et luksuriøst spaophold på Marienlyst Standhotel. I skal overnatte i et superior-dobbeltværelse med fuld forplejning. Opholdet inkluderer også en lækker morgenmad i restauranten, morgenspa og saunagus inden I forlader stedet. 

fra 3295 for 2

Smørrebrød til frokost

Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Et godt stykke smørrebrød er en gudespise og de lækre madder på Carl Nielsen er ingen undtagelse. Forkæl dig selv eller en du har kær med et par lækre madder i fine omgivelser og godt selskab.

295 kr.

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Sort kaffe er ikke bare sort kaffe og på dette kursus hos ingen ringere end The Coffee Collective i København, lærer du hvorfor. Kurset byder på kaffesmagning og brygningsmetoder, og ikke mindst, hvordan du brygger en prima kop filterkaffe derhjemme. 

fra 570 kr.

IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

Har du altid drømt om at lære at ro en kajak, så er her noget for dig! På dette 2-dages kursus hus KajakOasen bliver du oplært i kajakroning i smukke omgivelser i Lammefjorden. Kurset klæder dig på til at sejle ud på egen hånd. 

fra 2090 kr.

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Er du ny og nysgerrig i chokoladeuniverset? Kom med på dette chokoladekursus i Vester Skerninge, hvor du lærer ‘the basics’ inden for temperering og fremstilling af forskellige chokolader. Kaffe, te og vand er inkluderet, og du får både kageæsker og opskrift med hjem. 

fra 505 kr.

Rundvisning og romsmagning hos Skotlander

Kom på romsmagning i hyggelige omgivelser i det Nordjyske. På Skotlander destilleriet i Pandrup får du en rundvisning i produktionen og du hører om, hvordan rom, likør og gin bliver til. Har du lyst, kan du smage på 3 forskellige produkter.

fra 100 kr.

Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

Kom på cocktailkursus hos Trekantens Bartender i Kolding og lær at lave hele 5+ forskellige cocktails! Du får fortællinger om gamle og nye fortolkninger af diverse cocktails, og du lærer at mikse, ryste og røre. Der serveres tapas og snacks i løbet af kurset. 

fra 400 kr.

Whiskysmagning hos Braunstein

Kom til en spændende whiskysmagning hos Braunstein i Køge. Du vil få indblik i whiskyproduktion, herunder whiskyens duft og udseende, samt Braunsteins historie. Du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer og der vil være mulighed for at købe en bid mad efterfølgende. 

fra 250 kr.

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Hvis du ikke har prøvet det, kender du ikke følelsen — tag springet og oplev hvordan pulsen stiger mens du nyder den vilde udsigt oppefra. Odense Faldskærmscenter tilbyder dig et tandemspring du sent vil glemme. Alt udstyr er inkluderet og du er i 100% sikre hænder. 

fra 2595 kr.

3-retters middag med vin på Madklubben

En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de 30 mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

500 kr.

Flødebollekursus hos Det Franske Hjørne

Lær at lave flødeboller med chocolatier Tor Stubbe. På dette kursus hos Det Franske Køkken bliver du klædt på til at lave dine egne flødeboller fra start til slut, og du får tips og tricks til både chokoladetemperering og pynt. 

fra 400 kr.

Testkør en Audi R8 på bane

Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

995 kr.

Flødebollekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier

Kom på det ultimative flødebollekursus hos Madskolen Karoline Trier i Brønshøj. Her lærer store som små i alle aldre at lave bunde, skum, chokoladeovertræk og pynt. I får omkring 20 flødeboller med hjem og alle dagens opskrifter sendes efter kurset. 

fra 495 kr.

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Lær at lave håndlavede chokolader fra start til slut hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. På kurset lærer du om chokoladefyld, temperering og teknikker, og smagsprøverne serveres med en god kaffe. Du går hjem rig på både chokoladeviden, opskrifter og velsmagende hjemmelavet chokolade. 

fra 299 kr.

Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

Tag din udkårne eller din bestie med på et lækkert wellnessophold i rolige omgivelser ved Limfjorden. I får en overnatning med en 4-retters gourmetmiddag, samt adgang til kurbad fra enten Sydthy- eller Kurbad Limfjorden. På afrejsedagen får I serveret en lækker morgenmadsbuffet. 

fra 2798 for 2

Hotdogs fra bunden

Er hotdogs din eller dine børns favoritspise? Tag familien i hånden og tag på hotdogkursus, hvor I lærer at lave lækre hotdogs helt fra bunden. Pølserne laver I selv, ketchuppen laver I ud fra en tophemmelig opskrift - alt sammen med lækre lokale råvarer.

595 kr.

Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Kom på en spændende rundtur og whiskysmagning hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Her lærer du alt om destilleriets single malt whiskyproduktion fra start til slut, og du får indblik i historien bag mikrobryggeriets oprindelse og filosofi.

fra 199 kr.

Pilot for en dag over Fyn

Bliv pilot for en dag når Starling Air byder på en tur ved styrepinden i det danske luftrum. Der briefes før og efter flyvningen, så du er sikkert med hele tiden. Mærk suget i maven når du letter propelflyet over det fynske land. 

fra 2195 kr.

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Kom på rundvisning pg ølsmagning hos et af Danmarks første mikrobryggerier. Hos det prisvindende Grauballe Bryghus i Silkeborg kommer du til at lære om ølbrygning, høre om bryggeriets historie, og afslutningsvist kommer du til at smage på hele 8 forskellige øl. 

fra 165 kr.

Kør Djævleræs på Sjælland

Du kender det fra Zulu Djævleræs & nu får du mulighed for selv at race på banen. Hvis du kender en med fart i blodet så tag dem under armen og giv dem 1 time & 12 omgange på Nisseringen. En oplevelse for livet.

1299 kr.

Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

Har du undret dig over, hvordan whisky direkte fra fad smager? Stauning Whisky giver dig her muligheden på denne rundvisning i produktionen. Der vil være rigeligt med tid til forbydelse i duftindtryk og dialog, så du for alvor kan suge til dig af whisky-viden.

fra 595 kr.

Baristakursus hos La Cabra

Lær alt om detaljerne bag en velsmagende kop espressokaffe. La Cabra i Aarhus byder dig indenfor til et kursus, hvor du lærer om blandt andet ekstraktion, kaffesmagning og mælkesteaming. Kom med og bliv klogere på, hvad det vil sige at brygge en god espresso. 

fra 499 kr.

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Kom på en anderledes og eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven i København. Her får du lov at prøve 5 forskellige syrlige og champagneagtige øl brygget efter bedste Wild Ale og Shipyard Ale stil. En oplagt oplevelse til alle, der sætter pris på ‘sure’, sprudlende øl. 

fra 300 kr.

Introduktion til kitesurfing

Lær de grundlæggende kitesurfingprincipper hos Kitekollektivet i Dragør. Du lærer de spæde ‘kravleøvelser’ på land og lette begynder- og sikkerhedøvelser i vandet. Du er altid i sikre hænder hos en certificeret instruktør og al udstyr er naturligvis inkluderet i prisen.

fra 599 kr.

Testkør en Lamborghini på bane

Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

3195 kr.

Helikoptertur med Sima Helikopter

Sommeren nærmer sig og de grønne landskaber er tilbage! Kom på helikoptertur i det nordjyske og oplev en panoramaudsigt som ingen anden. Sima Helikopter garanterer dig en fantastisk flot tur over sommerland Danmark. 

fra 700 kr.

Privat ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Kom på en privat og eksklusiv ølsmagning hos efterhånden verdenskendte Mikkeller. Denne ølsmagning foregår hos Mikkeller Baghaven og byder på en spændende og velsmagende ‘syrlig Wild Ales’ ølsmagning i bryggeriet for den ægte øl-aficionado.

fra 700 for 4 personer

Privatkursus i Kitesurfing

Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig de vigtigste fifs til, hvordan du lære at mestre kitesurfing.

599 kr.

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Tag din udkårne med på et weekend-getaway på Kragerup Gods. I bliver forkælet med en 3-retters menu og morgenbuffet, ligesom I har fri adgang til opvarmet pool, sauna og jacuzzi. Tag kæresten eller konen i hånden og nyd en weekend i romantiske omgivelser.

fra 2495 kr.

Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Har du en svaghed for flødeboller, er her kurset til dig. På dette kursus hos Det Søde Liv lærer du nemlig kunsten at lave flødeboller. Du bliver instrueret i at lave skum, chokoladeovertræk og pynt, og du får dagens opskrifter med hjem.

fra 324 kr.

Spa og Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel (2) Er allerede skrevet

denne her er allerede skrevet og kan ses under OLD Gaveidéer - samme titel

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

fra 140 kr.

Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

Kom på rundvisning hos Dyrehøj Vingård i Kalundborg. Udover at smage på 5 forskellige vine, får du indblik i livet som dansk vinbonde på landets største vingård, samt hvordan dyrkingsmetoder og teknikker foregår. Dyrehøj Vingård har i øvrigt vundet adskillige priser for deres vine. 

fra 175 kr.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Giv en lækker spaoplevelse til nogle du har kær. En spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel indkluderer 3-retters aftenmenu, stor morgenbuffet, fri adgang til casino og adgang til spafaciliteter. I overnatter i et lækkert superiorværelse, så der er garanti for wellness og afslapning for alle pengene.

3695 kr.

Kør Ferrari på bane

Har du altid drømt om at sætte dig ind i en Ferrari og efterlade intet andet end en støvsky og et hjulspor der brænder? Hos P1 APEX får du 10 -15 minutter i sædet på en Ferrari 458 Spider, ledsaget af en erfaren instruktør. 

fra 2995 kr.

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Kom på Baristakursus hos BRYG Coffee House i Vejle og lær en ting eller to om kaffe. Du vil blive undervist i valg af kaffebønner og indstilling af kværn, samt temperatur og metode, så du kan lave den perfekt skummede mælk til din latte.

fra 479 kr.

Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

Kom bag om scenen hos Stauning Whisky på denne eksklusive rundvisning i destilleriets nye smagerum. Her får du både historier og ro til nørdning og fordybelse, mens du får detaljer om Staunings whispyproduktion. Du kommer desuden til at smage på bestselleres som Smoke, Kaos og Rye. 

fra 495 kr.

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Trolden Destiller og Bryghus tilbyder eget ginfad til de ginelskende typer. Der kan vælges mellem el 4 eller 8 liters fad, som du selv er med til at fylde op. Rundtur i destilleriet er naturligvis inkluderet og tapning af din egen gin sker efter 6 måneder. 

fra 1795 kr.

Spa ritual og ophold på Hotel Kong Arthur

Oplev et fantastisk spaophold med kæresten, vennen eller veninden på Hotel Kong Arthur i København. I skal overnatte i hotellets Spa Executive værelse med eget boblebad. Opholdet inkluderer lækre Pañpuri produkter og et 2 timers valgfrit sparitual til jer begge. Dagen efter får I serveret en velsmagende Ny Nordisk morgenmad. 

fra 2690 for 2

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

255 kr.

Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Kom på kaffekursus hos BRYG Coffee House og lær the basics inden for latte art og generel håndtering af mælk til espressokaffe. Du får kaffe i rigelige mængder og lærer steaming- og hældeteknikker, så du selv kan lave flotte mønstre i din kaffe. 

fra 349 kr.

Cocktailkursus hos Pustervig

Hos Pustervig i Aarhus kan du lære kunsten at mikse og ryste cocktails på den helt rigtige måde! Du får tips, tricks og smagsprøver i hyggelige omgivelser mens du trin-for-trin bliver klogere på en verden af velsmagende drinks og flydende væsker. 

fra 295 kr.

Prøv Paragliding

Giv en helt unik oplevelse som gave. Paragliding er en af de smukkeste oplevelser naturen har at byde på. Følelsen af at glide gennem landskabet er ganske unik, og noget modtageren vil huske resten af livet.

800 kr.

Flyv i Luftballon

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

2495 kr.

Ølsmagning hos Braunstein

Kom på en oplevelsesrig rundvisning hos Braunstein Bryggeri i Køge. Her får du lidt af hvert at vide om øl, ingredienser, og bryggeriets historie. Du kommer til at smage på 4 forskellige Braunstein øl, og der vil være mulighed for tilkøbe mad i pakhuset. 

fra 150 kr.

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Mangler du et flot smykke til en særlig kvinde? Hvorfor ikke forære hende et gavekort til en smykkeworkshop med en dygtig instruktør. Hun får lov til at designe sit helt eget armbånd eller et par øreringe og lære en masse teknikker til at lave flotte smykker selv.

449 kr.

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Giv en gave modtageren aldrig vil glemme. Hvis du kender en der elsker adrenalinsus, så giv dem en på opleveren med et tandemspring hos Dropzone. Adrenalinen vil pumpe i kroppen, mens man drøner mod jorden med 200 km/t. Faldskærmen folder sig ud, mens man kan nyde den uforglemmelige udsigt.

1995 kr.

Guidet tur med en hjemløs

Har du nogensinde overvejet, hvordan det er at leve som hjemløs? Nu kan du eller en heldig gavemodtager få et helt unikt indblik i livet som hjemløs via en guidet tur med en tidligere hjemløs i Aarhus. I går blandt andet rundt i byen og besøger forskellige opholdssteder.

130 kr.

Gourmetophold på Hotel Amerika

Kom på gourmetophold hos Hotel Amerika i det nordjyske. Her får I serveret en 6-retters sæsonmenu, som er både innovativt og kreativt sammensat. Herefter følger te og kaffe akkompagneret af en petit four. Der er stor morgenmadsbuffet til jer på afrejsedagen. 

fra 2800 for 2

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Kom til ginsmagning hos Copenhagen Distillery og få indblik i destilleriets progressive tilgang til gin. Udover rundvisning kommer du til at smage på 5 forskellige produkter. Du er mere end velkommen til at hænge og hygge videre i baren når smagningen er overstået. 

fra 349 kr.

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Den perfekte gave til fartdjævlen. Tag din ven eller kæreste under armen og sæt jer bag rattet til en hæsblæsende omgang Djævleræs på Nysumbanen i Nordjylland. I får 12 omgange på banen. Er I klar til at få en på opleveren?

1199 kr.

Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Kom med når Douro Wine Bar byder på hygge og smagning af hele 8 forskellige portvine. Du lærer, hvad portvin er for en størrelse, og hvordan forskellige slags smager, mens du nyder tilhørende snacks og ost. Perfekt til nyudklækkede portvinselskere. 

fra 349 kr.

Baristakursus hos Street Coffee

Kigger du med fascination ned i din latte og undrer dig over, hvordan de der mønstre er blevet til? På dette kursus hos Street Coffee i Aarhus lærer du, hvordan mælken skal både skummes og hældes så du får en rigtig lækker kop kaffe.

fra 495 kr.

Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Giv en på opleveren med en rundvisning og smagning af 4 af Brænderiets utallige lækre produkter på det hyggelige brænderiet Limfjorden. Der er mulighed for at købe lækre favoritter med hjem efter smagningen.

150 kr.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Er du fan af tv-programmet Nak og Æd? Så kom med ud i vildmarken i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. I skal både sanke og tilberede mad ud fra gamle traditioner som jordovn, cowboykaffe og saltbagning. Der er desuden mulighed for overnatning i shelter eller eget telt.

1250 kr.

Flødebollekursus

Kender du en der bare elsker flødeboller? Hvorfor ikke lære at lave dem selv? Kom med til Flødebollekursus med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere.

fra 299 kr.

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Elsker du cocktails eller kender du en der gør? Så forær dem et cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. I bliver taget med rundt i de forskellige smage og ingredienser og får selv lov til at prøve kræfter med lækre cocktails. Og ikke mindst drikke dem.

545 kr.

Latte Art kursus hos Street Coffee

Lær kunsten at servere en rigtig instagramkaffe! Ja, sådan én med mønstre i mælken og det hele. Hos Street Coffee i Aarhus lærer du de vigtige detaljer om kaffenuancer, steaming, og ikke mindst, om hældeteknikker og hvordan du laver de der flotte mønstre. 

fra 495 kr.

Kør gokart hos Racehall

Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokartbane. Mærk adrenalinen og farten suse igennem kroppen, Konkurrer mod dig selv eller dine venner igennem denne mega seje gokartbane.

140 kr.

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Kom på ølsmagning i Københavns Nordvestkvarter hos Ugly Duck Brewing. Her kommer du til at smage på 8 forskellige øl, og du lærer om de forskellige brygningsprocessers indflydelse på øllets smag og nuancer. Vand og snacks er inkluderede i prisen.

fra 229 kr.

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Bliv surdejselsker efter dette intensive surdejskursus hos Simpel Surdej Studio i Viborg. Her bliver du 100% surdejskyndig, og du får både hævekurv, surdej og dagens opskrift med hjem. De lækre smagsprøver akkompagneres af kaffe, te og vand, så du ikke tørster i løbet af kurset. 

fra 1200 kr.

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Kom på et lækkert spaophold på Kurhotel Skodsborg og oplev total stilhed, luksus og (selv)forkælelse i fantastisk flotte omgivelser. Tag veninden, vennen, kæresten eller konen under armen og få en pause fra hverdagen på et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller. 

2189 for 2 personer

Rundvisning hos Stauning Whisky

Kalder alle whiskyelskere! Kom på besøg hos Stauning Whisky i Midtjylland. Her lærer du om maltning, destillering og fadlagring, og du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer. Du får en rundvisning i produktionen og bliver indviet i historien bag Stauning Whisky. 

fra 0 kr.

Helikoptertur med HeliCompany

Kom på helikoptertur hos HeliCompany og få en rundflyvning med en svimlende god udsigt over det ganske land. Rundflyvningen varer 10 minutter, og der kan flyves fra udvalgte byer i hele landet.

fra 699 kr.

Malekursus i København

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. lækker morgenbuffet, så du ikke skal male på tom mave. Kom og bliv inspireret til dine næste motiver og lær, hvordan du får de motiver du har i hovedet overført til lærred.

950 kr.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Kom til ølsmagning og bliv klogere på håndlavede bryggemtoder på denne spændende guidede tur hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Udover ølsmagningen får du også en smagsprøve på spiritus fra Troldens eget destilleri samt en specialøl du kan tage med dig hjem. 

fra 149 kr.

Ølsmagning hos Wintercoat

Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

fra 299 for 2 personer

Ølsmagning hos Ø-Bryg

Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

fra 175 kr.

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Kender du en der altid bestiller gin & tonic? Så inviter dem ind i ginens verden hos Copenhagen Distillery. De får mulighed for at destillere deres egen gin, høre ginens historie & få lov til at smage på forskellige klassikere.

549 kr.

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Måske er du mere vant til ost og vin end ost og øl — det laver Gundestrup Mejeri og Bryghus om på. Her får du en spændende rundvisning og fortælling om mejeriets ost- og ølproduktion i det Sydfynske. Rundvisningen sluttes af med udvalgte oste, øl og pølser. 

fra 249 kr.

Tandem Kitesurfing i København

Kom med en tur på vandet når Tandemkite i København tilbyder dig en flyvende oplevelse med havudsigt, der er svær at overgå. Du har en professionel instruktør med dig fra start til slut, og alt udstyr er inkluderet. 

fra 690 kr.

Chokoladekursus hos Det Franske Hjørne

Kom på et spændende chokoladekursus hos Det Franske Hjørne og lær, hvordan du laver fyldte chokolader fra bunden! Du fremstiller 3 forskellige chokolader og får teknikker og tricks til dekorering og temperering. Der serveres kaffe og te undervejs og opskrifterne får du naturligvis med hjem. 

fra 400 kr.

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Lær om kaffebønnens rejse fra marken til den lander som en lækker varm drik på dit bord. Hos BRYG Coffeehouse i Vejle kommer du til at smage på forskellige typer af kaffe, og du lærer at vælge én, der passer lige præcis til din smag. 

fra 299 kr.

Bodyflight i Vindtunnel

Prøv en ny og sjov oplevelse for hele familien. Bliv blæst igennem med Bodyflight, som giver dig følelsen af total vægtløshed - der findes ikke noget lignende. Den perfekte oplevelsesgave til dem der skal prøve noget nyt.

445 kr.

Luksusbrunch for 2 personer

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

fra 145 kr.

Luksus Welnessophold på Hotel Thinggard

Tag en overnatning hos Hotel Thinggard i fantatiske omgivelser i Thy. Ved ankomst venter jer lækre fyldte chokolader, håndbrygget øl og saft, så I rigtig kan føle jer velkomne. Opholdet inkluderer en 4-retters menu, fri adgang til Sydthy Kurbad, samt en stor morgenmadsbuffet på afrejsedagen. 

fra 2896 for 2

Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Tag din bedre halvdel under armen og få en 4-retters sæsonbestemt menu inklusiv vin hos Nørre Vissing Kro i det midtjyske. Her er I omgivet af ægte krohygge og smuk natur. I skal overnatte i et dobbeltværelse og dagen efter står den på morgenbuffet inden I forlader stedet. 

fra 2390 for 2

Kro- og hotelophold med middag

Pak hverdagen væk og tag med din bedste veninde eller kæreste på et lækkert weekendophold for to personer. Her får I muligheden for at komme helt væk fra alle problemerne og bare nyde stilheden og hinandens selskab. Der er lækker mad og god vin ad libitum. Den perfekte gave for dig, der har brug for at slappe af i en travl hverdag.

2550 kr.

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Få udvidet din gin-horisont på denne 3 timers ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her får du både tapas og snacks mens du får ginfortællinger og smagsprøver på forskellige typer af gin. Du kommer til at smage minimum 5 forskellige gin og tonics. 

fra 400 kr.

Velværeopholdd for 2 på Hvalpsund Færgekro

Kom på et alletiders velværeophold med en uforglemmelig udsigt over Limfjorden. Hos Hvalpsund Færgekro får I lov at nyde en overnatning i et dobbeltværelse med balkon, samt en lækker 4-retters menu i restauranten. Fri adgang til spaområdet er selvfølgelig inkluderet og dagen efter får I serveret morgenmad inden afrejse.

fra 2490 for 2

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Er du til både brændevin, gin og snaps, kan du komme på en spændende rundvisning og smagning hos Nordisk Brænderi. Du lærer om produktionen fra start til slut, og du kommer til at smage forskellige produkter.

fra 250 kr.

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Har du en pilot gemt i dig eller kender du en, som har? Hos HeliCompany i Roskilde kan drømmen indfries! Her får du lov til at styre en helikopter stedet for bare at kigge på. Du får naturligvis grundige instruktioner inden du stiger til vejrs. 

fra 2999 kr.

Kursus i ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Oplev en dag i øllets tegn hos Hjemmebryggeren i Silkeborg. Her lærer du at brygge en lækker Red Ale, og du kommer til at smage på diverse andre hjemmebryg. Kurset byder på fortællinger og teknikker, og du får tilsendt dit eget bryg efter kursets afslutning. 

fra 1250 kr.

Ophold i trætophytte hos Slower Place

Tag en pause fra hverdagen og oplev natur og rolige omgivelser hos Slower Pace i Kværndrup. I skal overnatte i toppen af at bøgetræ med alt inkluderet af mad, drikke, og komfortable overnatningsfaciliteter. Opholdet henvender sig både til par og børnefamilier. 

fra 3590 kr.

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Mangler du gaven til vandhunden? Forær dem et gavekort til wakeboarding. Her får de mulighed for at prøve kræfter med wakeboarding med grundig vejledning, før de slippes løs på vandet til 2 timers vandsjov.

300 kr.

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Kom på dette deluxe flødebollekursus hos Det Søde Liv og tag op til 10 flødeboller med lækker marcipanbund med dig hjem. Du lærer at lave flødebolleskum med forskellige smage, at temperere chokolade og at lægge en flot pynt. Kaffe, te og vand serveres under kurset. 

fra 450 kr.

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Lyng Dal Hotel i det midtjyske byder på et lækkert gourmetophold for 2. Her forkæles I i rolige omgivelser mens I nyder hotellets gourmetmenu så fuglene synger. I skal overnatte på et dejligt dobbeltværelse med fransk altan og udsigt.

fra 2190 for 2

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Til alle dedikerede romelskere kommer her muligheden for at have eget romfad! Trolden Destilleri tilbyder eget 8 liters fad eller anpart ti et 64 liters fad. En perfekt gave til romentusiasten, der sætter pris på ekstravagance og rom i rigelige mængder. 

fra 3495 kr.

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning mørke hos Dark Waiter. Sanser og motorik sættes for alvor på prøve når mad og drikke indtages i total mørke. Kom med og oplev en helt speciel aften i mørket.

fra 1195 kr.

Bagekursus hos Karoline Trier

Tilbring 3,5 timer i hjemmebagets tegn! Børn og voksne kan være med når Karoline Trier lærer fra sig af både salte og søde bageopskrifter. Du vil nå gennem 2 - 3 opskrifter, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og saft mens kurset er i gang. 

fra 595 kr.

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Endnu en lækker gave til whiskeyentusiasten. Hos det anerkendte Trolden Destilleri, der er baseret i Kolding, får man muligheden for at smage sig gennem whiskyens verden, og man får endda muligheden for at eksperimentere med din helt egen whiskyflaske. Tag en kammerat under armen og få en oplevelse, I sent glemmer.

350 kr.

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Kom på flødebollekursus hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. Her får du både flødebollens historie, fremstillingsmåde, smagsprøver og ikke mindst tips og tricks fra chokolademesteren ham selv. Der serveres kaffe, te og vand under kurset og du får selvfølgelig dagens flødebolleopskrifter med hjem.

fra 299 kr.

Privat helikoptertur med HeliCompany

Kom på en privat helikoptertur med dine yndlingsmennesker og nyd en fantastisk udsigt højt fra himlen. I kan vælge mellem flyvinger på udvalgte lokationer i landet, ligesom turens varighed kan tilpasses efter jeres ønsker. Hop ombord og få en uforglemmelig dag i luften! 

fra 2000 kr.

Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Udvid din horisont om filterkaffe med dette kursus i sort kaffe hos Street Coffee i Aarhus. Du lærer lidt om kaffens historie og forskellige kaffesorter, og du kommer til at smage på 2 - 3 af dem, så du kan vælge din næste kaffe med omhu. 

fra 495 kr.

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Kom med en tur i vinmarken hos Stokkebye Vingård i Nyborg. Her lærer du om økologisk vindyrkning og du får indblik, hvordan Stokkebye Vingård er gået fra drengedrøm til virkelighed. Du kommer til at smage på 4 forskellige vine akkompagneret af lækkert brød. 

fra 350 kr.

Ølsmagning hos Taphouse

Taphouse i det indre København tilbyder et enormt udvalg af øl på fad, og du får på denne ølsmagning lov til at prøve 5 forskellige af dem. Dagen byder derudover på fortællinger om de forskellige øl og du bliver klogere på bryggeriets historie og dagligdag. 

fra 175 kr.

Østerssafari i Limfjorden

Elsker du østers? Eller kender du en østershader, der skal omvendes? Så skal du prøve en Østerssafari med Limfjordsøsters. En østerssafari inkluderer 2-3 timers østersafari med en naturguide, tilberedning af de friskfangede østers på grill, champagne og masser af østers til at tage med hjem.

249 kr.

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Lær at temperere chokolade fra en af de bedste i branchen! Den franske dessertkok Frédéric Terrible er vært for dette eksklusive chokoladekursus på Frederiksberg. Her får du indblik i råvarer og teknikker, i takt med, at du lærer at fremstille 4 forskellige chokolader. 

fra 449 kr.

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Er du ny i universet af vine, så er denne vinsmagning lige noget for dig! Kjær Sommerfeldt byder dig velkommen med hele 7 forskellige vine. Du lærer at dufte, smage og vurdere vin, så du ikke er helt på bar bund ved næste middagsselskab. 

fra 399 kr.

Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Få en kombineret whisky-gin-snaps tour når Stauning Whisky og Lowlands byder på en spændende dag med rundvisninger, historier og smagsprøver. Der startes i Staunings destilleri og rundes af hos Lowlands med en velsmagende tapasanretning i selskab af lækre cocktails med danskproduceret alkohol. 

fra 695 kr.

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Oplev ultimativ forkælelse hos Marienlyst Strandhotel. I får serveret bobler og en udsøgt 5-retters menu udvalgt af køkkenchefen. I skal overnatte i et fantastisk lækkert værelse med havudsigt, og I kan frit benytte jer af hotellets spa-områder under opholdet. 

fra 4295 for 2

Solospring hos Kolding Faldskærmsklub

Vil du give nogen en oplevelse for livet? Noget de aldrig glemmer. Så forær dem et gavekort til solospring hos Kolding Faldskærmsklub. Her er garanti for en helt fantastisk oplevelse som aldrig bliver glemt

1950 kr.

Vinsmagning hos Svineriet Vinapotek

Kom til en hyggelig vinsmagning i uformelle rammer hos S’vineriet Vinapotek i Odense. Her kommer du til at smage på 5 forskellige vine — og du vælger selv fra hvilken region. Du lærer desuden om dyrkningsforhold, samt hvordan forskellige vine passer i forhold til mad. 

fra 295 kr.

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Kom på et lækkert gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel i Thyholm. Udover en 5-retters gourmetmenu med sæsonens råvarer, kan I nyde en storslået limfjordsudsigt under hele opholdet. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse og morgenmadsbuffeten dagen efter står på hjemmelavede specialiteter.

fra 1998 for 2

Sushikursus

Er du vild med lækker sushi? Nu kan du lære at lave din egen sushi, og bagefter kan du nyde det overordentlige, lækre måltid, du selv har kreeret. En ægte sushikok står klar til at give dig professionel indsigt i den ikke helt så lette kunst at lave sushi.

355 kr.

Cocktailkursus i Vladimirs Køkken

Vil du også imponere gæsterne til din næste fest? Lær at mikse lækre cocktails hjemme hos dig selv. På kurset vil du lære de basale teknikker som Shaking, stirring, is, glastyper og smagskombinationer. Du kommer til at prøve kræfter med populære cocktails som Old Fashioned, French 75 og Pisco Sour.

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din stærke side, når I kravler til toppen af væggen.

250 kr.

Gourmetophold på Kragerup Gods

Tag din kære under armen og bliv forkælet i stor stil på Kragerup Gods. Her får I både historie, udsøgt gourmetmad og luksuriøse faciliteter. Et fantastisk ophold til de lidt mere kræsne typer og en oplagt gaveidé til alle foodies.

fra 4190 for 2

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et romatisk ophold for 2 og nyd godset på Langeland. Opholdet inkluderer lækker aftensmad, morgenmad og en rundvisning på det flotte gods.

1292 kr.

Flødebollekursus hos Social Foodies

Få kreative flødebollefærdigheder på dette kursus hos Social Foodies, hvor du lærer alt om chokoladeovertræk og efterfølgende pynt. Du kommer til at lave og pynte i alt 10 forskellige flødeboller med marcipanbunde — som du natuligvis kan tage med dig hjem. 

fra 349 kr.

Spaophold på Hotel Skansen

Tag din mor, veninde eller udkårne med på et lækkert spaophold i det svenske. Et ophold på Hotel Skansen i Båstad inkluderer morgensmadsbuffet, en 3-retters menu og fri adgang til alle spafaciliteter og badestand. En perfekt oplevelsesgave til både ham og hende. 

fra 2340 for 2

Flødebollekursus hos Ærli

Kom på rundvisning og flødebollekursus hos Ærli, og lær at lave den perfekte flødebolle. Du lærer at piske skum og at temperere chokolade som ingen anden, alt imens du får love at smage på herlighederne. Den perfekte gave til alle typer med en sød tand. 

fra 399 kr.

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Frit fald og pumpende adrenalin gennem kroppen er hvad en dag hos faldskærmsklubben DFC byder på. Du får på alle måder en vild oplevelse med en prima udsigt og et faldskærmsspring på CV’et. Springet foregår med instruktør i bedst tandemstil. 

fra 2899 kr.

Bagekursus

Forbedre dit bagværk med dette sjove madlavningskursus. Kurset er proppet med viden og teknik, som vil gøre dig til en endnu bedre bager. Brød smager bedst når man har bagt det selv, og det er netop det du kommer til at lære her.

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

fra 100

Tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub

Få én på opleveren hos Kolding Faldskærmsklub! Her får du et tandemspring i faldskærm med en uimodståelig udsigt. Din professionelle instruktør er spændt fast på din ryg, så du trygt og sikkert kan nyde springet. Alt udstyr er inkluderet. 

fra 2299 kr.

Ballonflyvning

Kom på ballonflyvning og nyd en udsigt, der kan imponere selv den mest kræsne type. Der er både bobler og lidt snacks efter flyvningen, hvor du også får dit helt eget ballonflyvningsdiplom. Turen udbydes på Sjælland og i det midtjyske. 

fra 2495 kr.

Spaophold på Hotel Budersand

Få den ultimative spaoplevelse hos Budersand på øen Sylt syd for Rømø. Her er der for alvor disket op med forkælelse i form af blandt andet velkomstdrinks, morgenbuffet, og privat bar på værelset. I får 3 nætter i et deluxe-dobbeltværelse i totalt luksuriøse omgivelser — og selvfølgelig med havudsigt. 

fra 11.250 for 2

Ølsmagning hos People Like Us

Kom til en spændende ølsmagning med en utraditionel vinkel hos People Like Us. Øllet brygges af folk fra forskellige marginaliserede grupper, og smagsvarianterne er mangfoldige og fantastiske! Her får du lov at prøve 5 forskellige specialøl i hyggelige og uformelle omgivelser. 

fra 175 kr.

Baristakursus hos The Coffee Collective

Vil du gerne lære at håndtere en espressomaskine, ‘tampe’ kaffen korrekt og steame mælken som havde du aldrig lavet andet? Hos The Coffee Collective i København får du en grundig indføring i alle de teknikker og finesser som enhver god barista bør have. 

fra 800 kr.

Den store gaveguide: Oplevelser for 2

En oplevelsesgave er et gavekort til oplevelser for én eller flere personer. Det kan eksempelvis være et gavekort til oplevelser for par eller et gavekort til oplevelser for 2 veninder. Hvem, der skal med på oplevelsen, bestemmer gavekortsmodtageren helt selv. Oplevelserne kan være alt fra hyggelige kæreste oplevelser, som at spise en romantisk middag sammen eller nogle sjove aktiviteter for par – til adrenalinpumpende oplevelser, hvor det handler om at holde tungen lige i munden. Med den stigende popularitet indenfor oplevelsesgaver er udvalget efterhånden uendeligt. Du kan finde alt fra billige oplevelser for 2 til de mere luksuriøse oplevelsespakker med overnatninger, spa-oplevelser og tre-retters middage. Der er noget for enhver aldersgruppe og enhver smag.

Hvad kan man opleve?

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til oplevelsesgaver. Hver uge bliver flere og flere oplevelser tilføjet hos de forskellige virksomheder, der udbyder gavekortene, så du kan være sikker på at finde noget for din smag. Leder du efter noget specifikt til et par, kan det være en god idé at kigge på nogle af de gavekort, der tilbyder aktiviteter for par. Det kan være en romantisk oplevelse for 2 på et slotsophold, en fin restaurant eller en biograftur.

Det kan også være en mere udfordrende aktivitet som eksempelvis bodyflight i en tunnel eller high roping. Tænk godt over hvilket par, du køber gavekortet til. Giver du et gavekort til en teenager eller en voksen single, kan det være en god idé at gå efter et gavekort, der er lidt mere alsidigt. Måske skal du kigge på oplevelser for 2 til mad, hvor du vil kunne finde alt fra cafébesøg til kulinariske workshops. Måske kunne det være sjovt at sende fødselaren på et italiensk madkursus eller måske til et kursus i flødebollelavning. Du kan også vælge noget, som du ved han eller hun med garanti får brugt, som eksempelvis et biografgavekort. Mulighederne er uendelige, så lav lidt research før du vælger en oplevelse.

Hvorfor give en oplevelsesgave?

En oplevelsesgave er en fantastisk gave fordi du giver en oplevelse, der vil skabe minder for livet. En oplevelse kan være både stor og lille og den kan sende en heldig person gennem hele følelsesregistret. Derfor er det også altid sjovest at få et gavekort til oplevelser for 2 personer, så man har nogen at dele oplevelsen med, det er nemlig den fælles interaktion, der gør det det hele værd. Derudover er en oplevelsesgave en nem og rimelig sikker gave at give. Du kan næsten være sikker på at modtageren af gaven vil blive glad for gavekortet.

De fleste mennesker bliver glade for at komme ud og opleve og at have en oplevelse liggende, der bare venter på at blive taget i brug, er en fantastisk ting for de fleste. Du sparer også dig selv for en masse besvær, hvis du har brugt en masse tid og energi på at finde den helt rigtige gave til modtageren.

Køb et oplevelsesgavekort! Det er særlig populært at give gavekort til oplevelser for to i indflyttergavebryllupsgave og til runde fødselsdage – helt små børn vil formentlig ikke helt forstå hvad de skal bruge en oplevelsesgave til. Men til disse førnævnte anledninger er der oftest mange gæster og derfor også mange, der kan have medbragt ens gaver. Undgå den akavede stilhed, når fødselaren pakker aftenens tredje hoptimist ud. Medbring en oplevelsesgave! Det er aldrig en skam at have to styks gavekort til en overdådig middag eller brunch stående hjemme på hylden.

Hvor køber jeg en oplevelsesgave?

Der er efterhånden mange forskellige steder du kan købe gavekort til oplevelser for 2. Uanset om du er på udkig efter par oplevelser eller noget med mere fart på, kan du finde oplevelsesgaverne på flere forskellige webshops men også i mange forskellige fysiske butikker. Boghandlere har ofte et stort udvalg af oplevelser til par, til familien, til bedsteforældrene og til veninderne. Det samme gælder for de fleste større supermarkeder landet over. Nogle steder sælges oplevelsesgaverne som små gavekort – andre steder kommer de i en lidt større boks, hvor der er gjort lidt mere ud af indpakningen og introduktionen. Vælg lige nøjagtigt det gavekort, du synes passer bedst til modtageren af gaven.

Oplevelser for 2 i Danmark

Man kan ind imellem godt løbe tør for idéer til ting man kan foretage sig i sin egen baghave. Måske har du boet i Danmark hele dit liv og måske synes du, at du har prøvet alt, hvad der prøves kan. Virkeligheden er dog næsten 100 procent sikkert en anden. Selvom udlandet måske ved første øjekast frister lidt mere end dit modersland, har Danmark et hav af aktiviteter at byde på. En jagt på den bedste oplevelsesgave, kan være en god måde at få ny inspiration til oplevelser for 2 i Danmark. Har du svært ved at finde på nye oplevelser med kæresten og alternative par aktiviteter, så brug den tid, du bruger på at finde den perfekte oplevelsesgave til selv at tage noter. Der er masser af sjove aktiviteter derude, det handler bare om at finde dem. Du vil helt sikkert blive overrasket over at man kan dykke med hajer i Danmark, flyve i luftballon og få et kulinarisk kursus i asiatisk mad. Start med én ø eller storby og bevæg dig rundt omkring på landkortet. Der er særligt mange spændende oplevelser for 2 i Jylland! Skal du alligevel have et ekstra gavekort med hjem til dig selv?

https://www.youtube.com/watch?v=dCZFmZ3G9vY

Undersøg hvor gavekortet gælder til

Når du køber gavekortet til en fødselar, et brudepar eller måske dine bedsteforældre skal du dog være opmærksom på, at der er mulighed for at bruge det i nærheden af gavemodtagerens hjem, ellers bliver det pludselig bøvlet for ham eller hende at få det brugt. Du kan lede specifikt efter eksempelvis oplevelser for 2 København eller oplevelser for 2 Århus, alt efter hvor gavemodtageren bor. De fleste gavekort kan dog indløses i hele Danmark, men jo mere specifik en oplevelse du gerne vil give, jo mere begrænset bliver modtageren geografisk.

Gør noget ekstra ud af oplevelsesgaven

Er du på udkig efter billige oplevelser for 2 eller vil du bare gerne gøre gavekortet lidt mere personligt kan du overveje om du selv skal sammensætte oplevelsesgaven. Køber du et færdigt gavekort, sikrer du at gavemodtageren kan vælge mellem en håndfuld forskellige oplevelser og udbydere. Dog ved du også, at mange andre kommer til at modtage den samme type gavekort. Vælger du at sammensætte oplevelsesgaven selv, kan du vælge at lave et gavekort, der er langt mere personligt end ellers.

Du kan eksempelvis selv sammensætte nogle forskellige aktiviteter, der kan udføres i modtagerens nærområde. Eller du kan give et besøg på modtagerens favoritrestaurant eller café. Skal du på ferie med fødselaren – måske er det endda din partner, kan du give et gavekort til en særlig oplevelse på feriedestinationen. De fleste gavekortsudbydere har et par enkelte gavekort, der gælder til oplevelser udenfor Danmark, men udvalget er stadigvæk forholdsvis begrænset. Derfor giver det måske god mening i det tilfælde at I skal ud og rejse, at undersøge hvilke muligheder, der er for at komme på ture fra enten hotellet eller en lokal udflugtsudbyder. Der er mange sjove måder man kan sammensætte en oplevelsesgave på.

Indpakning og research

Vælger du alligevel at gå med et gavekort til oplevelser for 2 fra nettet eller fra en fysisk butik i nærheden af dig, er der andre ting du kan gøre for at gøre gaven lidt mere personlig. På nettet kan du finde en masse god inspiration til indpakningsforslag, så du kan få det ellers beskedne gavekort til at se ud af lidt mere. Du kan også lave lidt forhåndsarbejde og undersøge præcis hvilke caféer, restauranter, hoteller eller kroer gavekortet kan bruges til. Når først modtageren af gavekortet får oplevelsen, skal vedkommende i gang med at undersøge alle de muligheder og aktiviteter, som gavekortet lukker op for. Det kan også afholde nogle fra at få et gavekort til oplevelser for 2 brugt, fordi beslutninger kræver research og tid. Gør det nemt for modtageren og lav en lille fin introduktion til oplevelsen. Kom med dine bedste forslag – med modtageren in mente naturligvis – og gør på den måde hele gaveoplevelsen lige lidt bedre.

FAQ om oplevelser for 2

Hvis du er på udgik efter en fantastisk oplevelse for 2, har du formentlig et spørgsmål eller to til det at finde og købe en god oplevelse for 2, heldigvis for dig har vi nedenfor bevaret det oftest stillede spørgsmål om netop dette, så vi håber at du her vil få besvaret dine spørgsmål.

Hvilke oplevelser er gode for 2 personer?

Langt de fleste oplevelser er helt perfekte til 2 personer, hvis du har brug for inspiration vil vi derfor klart anbefale dig at tage et kig på listen ovenover her er flere hundrede fantastiske oplevelser for 2.

Hvor kan man finde oplevelser for 2?

Du kan her på siden finde flere hundrede vidunderlige oplevelser for 2, så har du brug for inspiration til at finde den helt rette oplevelse for 2 er dette stedet.

Hvor meget koster oplevelser for 2?

Det varier rigtig meget du kan købe oplevelser for 2 til blot 200 kr. og helt op til 100.000 kr. men du kommer rigtig langt for 500-1.000 kr.