Bedstegaver.dk

Oplevelsesgaver 2024 | 155+ uforglemmelige oplevelser

Har du tænkt at give oplevelsesgaver i stedet for en klassisk fysisk gave, hvad så med en gave for livet? Har du en der står dig nær, og som du gerne vil købe en gave til, så ville en oplevelsesgave være helt perfekt! Ikke nok med at det er en anderledes gave at give, så giver du også vedkommende et minde for livet. Du kan selv vælge at deltage i oplevelsen, eller sende ham eller hende afsted på en uforglemmelig tur. Her på denne side kan du hurtigt og nemt finde en oplevelsesgave til ham eller hende, til par, eller endda til dig selv!

Se alle oplevelsesgaver nedenfor.

Find den perfekte gaveidé

Filter

Gaveguide: De bedste oplevelsesgaver

Vi tror på, at en oplevelse er med til at udvide horisonten. Livet er kort, og oplevelser er både med til at forme, hvem vi er, og hvem vi bliver, samt berige os med en masse uforglemmelige minder. En oplevelse kan være mange ting, og for nogle er særlige oplevelsesgaver mere værd, end for andre.

Vi mener derfor, at en oplevelsesgave er en meget særlig gave til en, som du holder af. Enten til en fødselsdagsgavebryllupsgave, kærlighedsgave – eller bare fordi. Oplevelsesgaver er nemlig noget, der bliver husket. De fysiske ting vi får i livet, er ikke altid ting, som vi fortsat kan få brug for, men en oplevelse vil derimod aldrig blive glemt. Hvis du selv tænker over det: husker du så alle dine fødselsdagsgaver og julegaver? Eller husker du bedre nogle mindeværdige oplevelser?

Tænk, hvis du kunne gøre en vanvittigt glad med en oplevelse, som de måske altid har drømt om. Vi giver dig rigtig mange valg, for mennesker er forskellige, og der skal være plads til ethvert behov. Oplevelsesgaver kan være alt lige fra noget lækkert forkælelse til din partner, en hyggelig cafétur, en rejse, eller måske skal adrenalinen være på det højeste med noget spændende action!

Oplevelsesgaver til par

Hvis nogle af dine allernærmeste snart har fødselsdag, eller måske skal giftes, og du ikke rigtigt ved, hvad du skal give, så tænk på en oplevelsesgave! Der findes rigtig mange uforglemmelige oplevelser, hvor du kan købe et gavekort til 2. Måske vil du selv overraske din partner, og give oplevelsesgaver til par, som du også kan deltage i. Der er i hvert fald et hav af muligheder, og dem kan du finde her hos os.

Hold liv i kærligheden

Hvis du og din partner trænger til en lille ferie eller oplevelse, så finder du nemt en romantisk oplevelse hos os. Det er vigtigt at holde liv i kærligheden og romantikken, så I ikke glemmer hinanden i hverdagens trummerum. I kan fx tage ud at spise, hvor der er flere muligheder for nogle romantiske middage for to. Om I er til noget lækkert sushi, eller 3-retters menuer, så er valget jeres.

En anden romantisk idé, kunne også være et ophold for to. Det kan I evt. kombinere med et gavekort til en middag, så I får mest muligt ud af jeres penge. Her er der flere forskellige valgmuligheder, da især et slotsophold er et hit blandt par. Et slot er som regel omringet af flot natur og med en rigtig romantisk atmosfære. Det vil helt sikkert få romantikken frem i jeres forhold igen.

Selvfølgelig, kan du også give en romantisk oplevelsesgave til et andet par, som du synes, skal ud at forkæle hinanden. Det kunne være en perfekt bryllupsgave til det nyforelskede par, der bare gerne vil tilbringe så meget tid med hinanden som muligt.

Oplevelser med adrenalin i blodet

Kender du et par, eller er du og din partner vild med fart og action, så finder du også oplevelser, der giver adrenalin i blodet. Nogle mere actionfyldte oplevelser er klart en mindeværdig tur, som kan skubbe ens grænser helt ud til kanten.

Skal der være fyldt med fart, så har vi nogle oplevelsesgaver, hvor der fx kan køres i en Formel 1 eller prøve en rally. Du og din kæreste kan også slå jer sammen med et andet par, og tage kampen op mod hinanden i en omgang Paintball battle.

Her er i hvert fald fyldt med muligheder, så uanset om det skal være romantisk og afslappet med mad og wellness, eller om det skal være action og større oplevelser, så har vi noget for enhver smag til par.

Oplevelsesgaver til hende

Det kan være lige så svært at finde den bedste gave til hende, som det er til ham, og til par. Men med en oplevelse behøver det slet ikke at være så svært. Mange kvinder elsker at blive forkælet med gaver og blomster, og en oplevelsesgave er bare endnu bedre. En oplevelsesgave vil give hende et minde for livet, og det er uanset, om det er en gave til din mor, kæreste, eller en veninde.

Forkæl hende med wellness

Hvis du giver en gave til noget lækkert wellness, så vil vi garantere, at det er et sikkert hit! Wellness er vildt lækkert, og mange kvinder elsker at få forkælet deres hud og løsnet op i musklerne. Der er mange forskellige former for wellness, og vi har også flere typer gaver dertil. Hvis du gerne vil forkæle hende med noget wellness, så tænk over, om det skal være til et spaophold, noget massage, eller måske en frisør der kan give hende en helt ny frisure?

Oplevelser sammen med din veninde

Måske har du også lyst til en oplevelse sammen med en veninde, og leder efter en oplevelsesgave, som I sammen kan tage afsted til. Som før nævnt, så har vi utroligt mange oplevelsesgaver for to, og vi har flere, der bare er skræddersyet til dig og din veninde.

Det kan være, at I længe har talt om at tage ud på den ultimative shoppingtur til en storby i et andet land. Shopping er forfriskende, og ja, der kan blive brugt rigtig mange penge her på tøj og makeup, men det er bare oplevelsen værd. En oplevelse med din veninde vil helt klart bringe jer tættere sammen, da I vil få en uforglemmelig tur sammen, som I kan tale om resten af livet.

Selvfølgelig, kan du også tage din veninde med til en mere rolig tur med noget lækkert sushi, eller en tur i biografen. Uanset hvad, så vil din veninde med garanti blive glad, når hun også ved, at du tænker på hende! Og mon ikke hun gerne vil have dig med?

Oplevelsesgaver til ham

En mand skal også forkæles, og har du en nær dig, så ville en oplevelse være helt perfekt! Det kan ofte være svært at finde en gave til det modsatte køn, men med en oplevelsesgave vil du bestemt ikke gå helt galt i byen. Det kan være, du synes, at du bare vil forkæle din mand lidt med noget ekstra, eller måske har du en god ven eller far, som snart har fødselsdag.

En gave til manden der har alt

Ja, det kan være at en ven, kæreste, svigerfar, eller fætter, snart har fødselsdag. Men hvad pokker skal du give til ham, der har alt? Det kan være svært – nærmest en umulighed. Men det behøver slet ikke at være en kattepine længere, for en oplevelse vil gøre underværker.

Så hvis du har ledt i al evighed efter den perfekte gave til ham, så tænk i stedet på en oplevelse. Det kan være, at du synes, han skal have en sjov gave, eller måske en gave fyldt med action. Er han vild med øl eller mad, så har vi også flere forskellige oplevelsesgaver, hvor du både finder ølsmagning og lækkert mad, som du kan give på din regning.

Find sjove oplevelsesgaver til alle typer

Det behøver slet ikke at være så seriøst igen, for der er bestemt også en masse sjove oplevelsesgaver til alle og enhver. Vi har oplevelsesgaver til par, til ham, til hende, men vi har også oplevelser til dig! Du kan sagtens vælge at forkæle dig selv med den ultimative gave, og har du en herresjov ven, så tag endelig ham eller hende med dig! Det ville kun gøre oplevelsen endnu federe.

Du kan nemlig finde flere forskellige oplevelser her hos os. Der findes mange former for sjov, og det er skam meget individuelt om, hvad den enkelte synes, er sjovt. Der skal være plads til forskelligheder, så du kan finde en sjov gave, der matcher dit behov! En sjov oplevelse giver et smil på læben, og de største smil, er nogle der bliver husket. En sjov oplevelse med en ven er endnu bedre, for hvis der er fyldt med latterkramper på turen, hvorfor så ikke dele dem med en? Måske synes I at action er sjovt, eller nogle andre aktive oplevelser. Eller måske synes I noget vinsmagning er sjovt, for her er der alkohol indenbords, der løsner op for lemmerne, og smilende på læberne har svært ved at holde sig væk.

Oplevelsesgaver 2021: Find den bedste oplevelsesgave

Du kan have nok så mange idéer til, hvad du skal give i gave, og er du nået frem til, at det skal være en oplevelse, jamen så er der stadig meget, der skal tænkes over. For hvilken oplevelse er det lige, du skal give? Hvad ville vedkommende eller parret virkelig blive glade for? Og ville de overhovedet gøre brug at gavekortet?

Der er mange overvejelser, men kender du bare lidt til den anden, og deres interesser, så skal det hele nok gå. Måske har du overhørt dem tale om noget, de længe gerne vil opleve, og så er det jo lige til! Selv hvis du giver en oplevelsesgave, som I første omgang ikke er noget for dem, så har du alligevel givet dem muligheden for at prøve noget helt nyt. Og hvem ved? Det kan da være, at gaven alligevel falder i god jord, og de ender med at elske det!

Vælg en anledning

For at gøre det bare lidt lettere for dig, så kan du prøve at tænke over, hvilken anledning gaven skal gives til. Du kan se en masse forskellige oplevelsesgaver her på denne side, men er du helt lost, så kan du også sortere efter anledninger. Vi har forsøgt at give vores bedste bud til gaver, der passer perfekt til en given anledning.

Måske skal du snart til en barnedåb, et bryllup, rejsegilde, eller har du og kæresten snart årsdag? Der er et væld af muligheder, og vil klart gøre din søgen lettere, hvis du slet ikke ved, hvad du skal give.

Tag på opdagelse i en anden by

Udover en anledning, så har vi også gjort din søgen nemmere med oplevelsesgaver til en særlig by. Hvis du fx er bosat i København, så har vi fundet de bedste oplevelser i København til dig. Måske har du planer om at tage til København og opleve Danmarks hovedstad på en uforglemmelig måde.

Uanset, så er det en rigtig god tanke, hvis du giver en oplevelsesgave til en anden by, som et andet par eller en ven, altid gerne ville se. Vi har mange byer i Danmark, der bare venter på at blive udforsket. Og flere af byerne bringer hver deres oplevelse. Måske er der noget i en bestemt by, som du ikke kan få lov at opleve i din nuværende by? Det kan være, du kan tage en ven med dig, eller din kæreste, hvor I sammen kan gå på opdagelse, og få oplevet lidt af hvert til en billigere pris!

Overvej hvilken gavetype oplevelsen skal være

Du har måske allerede gjort dig nogle overvejelser, om hvilke type gaven den skal være. Der er flere forskellige formål; om det er romantisk, kulturelt, eller noget tredje, så har vi noget for dig. Tænk over, hvad vedkommende evt. søger efter, og måske interesserer sig for.

Wellness

En rigtig lækker oplevelse er helt klart noget wellness. Det kan være lige fra massage, en klipning, makeover, og til et spaophold sammen med kæresten. Der er mange muligheder, og noget forkælelse er altid rart! En gave til wellness til en kvinde er især et hit, da mange kvinder nyder godt af noget forkælelse på kroppen. Men mænd kan bestemt også nyde det, så en oplevelsesgave til wellness, er langt fra begrænset til ét særligt køn – eller alder!

Action

Har din ven altid benzin i blodet, og er der generelt fart over feltet, så ville en oplevelsesgave med action helt klart være noget for din ven. Det kan være en gave til ræs i hurtige biler, faldskærmsudspring eller en tur i en helikopter. En action gave er også en rigtig god idé til konfirmanden, der gerne vil starte “voksenlivet” med bare lidt mere spænding. Disse gaver kan dog godt være relativt dyre, men måske har en nær ven snart fødselsdag, og så kunne du sagtens give en actionfyldt gave sammen med de andre kammerater.

Kultur

Her i Danmark er der masser af muligheder for at opleve noget kulturelt. En oplevelse hertil kan være en tur på et museum, eller måske en rejse til et andet land. Nogle nyder også en tur i en nationalpark for at se på flot natur. Sådan en gave kunne være en god gave til par, enten til jer selv, eller måske sammen med et andet par, der elsker en kulturoplevelse. Vi har flere slags gaver af denne type til byer i Danmark, som ville være en perfekt måde at opleve mere af vores grønne land på.

Gourmet

Denne type gave ville være noget for ham eller hende, der elsker smagfulde oplevelser. Der findes rigtig mange gourmetrestauranter og hyggelige caféer, som byder på lækkert mad. De fleste af os har bestemt ikke noget imod at sætte tænderne i noget lækkert, der får vores smagssans til at gå amok – på den gode måde. Sådan en gave vil derfor være rigtig god til en person, der bestemt ikke har noget imod at prøve noget nyt, og bare proppe sig med lækkert mad.

Ophold

Noget som de fleste elsker, så er det en betalt ferie eller ophold. Et ophold kan være flere ting, og det kan være alt lige fra en enkelt weekendtur til en længerevarende rejse. Et ophold kan virkelig gives til enhver; til parret der lige er blevet gift; til bedsteforældrene der vil på en afslappende kulturoplevelse; til kæresten du gerne vil komme tættere på. Ja, et ophold er en rigtig god gave. Det kan dog godt koste en del penge, hvis du nu står alene med gaven. Men hvis du fx vil give et ophold eller en rejse i gave til et par, så kan du måske slå dig sammen med en fælles ven om gaven?

Der er masser af muligheder, og det er derfor vi elsker oplevelsesgaver! Der er nærmest ingen begrænsninger for, hvad der kan gives til andre. Og vi tror helt klart, at uanset hvad du giver, så vil den, eller de, personer blive ellevilde for din tanke!

Spar penge og tid på oplevelsesgaver

Det er selvfølgelig forskelligt, hvad oplevelsesgaver koster. For hvis du fx vil give et ophold eller en rejse i gave, så kan pengene nemt løbe op. Men det er alligevel billigere! Som regel er mange ting langt billigere, når du handler på nettet – og det samme gælder gaver. Hvis du står nede i dit lokale supermarked eller i et center, og leder efter en gave, så tager det både længere tid, men pengebeløbet løber også hurtigere op.

Når du køber oplevelsesgaver online, så er der masser af tid og penge at spare her. Tiden bliver bestemt sparet, da du ikke skal til at tage ud til flere butikker for at finde den perfekte gave. I stedet kan du blive siddende derhjemme og surfe rundt på nettet. Her hos Bedstegaver.dk har vi endda gjort det hele endnu nemmere for dig.

Du kan bare blive siddende i sofaen, og kigge vores lister igennem. Her har vi nemlig samlet et komplet overblik over de bedste oplevelsesgaver på nettet, som du nemt og enkelt kan købe. Tiden er dermed sparet, og dit køb kunne bare ikke blive nemmere. Derudover, så sparer du også rigtig mange penge ved køb af oplevelsesgaver. Som regel er oplevelserne givet med en god portion rabat, som du sparer, i stedet for at tage ud til oplevelsen og købe det uden et gavekort. Derfor synes vi, at oplevelsesgaver er den helt perfekte gave til enhver. Der bliver sparet penge og tid, og måske er der endda råd til en lille ekstra ting!

FAQ om oplevelsesgaver i Danmark

Hvis du er ved at kigge efter gode oplevelsesgaver i Danmark, kunne det sagtens tænkes at du har et par spørgsmål til netop dette som du ønsker at få besvaret. Hvis du er heldig kan du nedenfor finde svar på dine spørgsmål da vi her har besvaret de oftest stille spørgsmål om oplevelsesgaver.

Hvad er oplevelsesgaver?

Oplevelsesgaver er oplevelse som gives som et gavekort, eller et gavekort som kan bruges til oplevelser, derved kan modtageren selv vælge oplevelse samt dato for oplevelsen.

Hvor kan man købe oplevelsesgaver?

Du kan købe oplevelsesgaver hos Go Dream, DuGlemmerDetAldrig og Smartbox. Hvis du ønsker et større overblik kan du besøge bedstegaver.dk

Hvor meget koster en oplevelsesgave?

En oplevelsesgave koster 50-2500 kr. det er dog muligt at finde endnu dyrere oplevelsesgaver, men langt de flest er indenfor denne prisklasse.

Hvad er en god oplevelsesgave?

En god oplevelsesgave er en oplevelse som modtageren vil blive ualmindelig glad for at modtage, det kan være at personen altid har ønsket at flyve i helikopter, hvis dette er tilfældet vil dette være en god oplevelsesgave.