Bedstegaver.dk

Pakkekalender til hende 2024 | Årets 2 pakkekalendre til hende

Er konen begyndt at luske rundt i krogene derhjemme? Så er det garanteret fordi, at hun er ved at gøre din pakkekalender klar. Du ved at hun har planlagt og sørget for noget helt fantastisk til dig og du ved, at du har mere end bare travlt, hvis du skal nå at få styr på en pakkekalender til hende…

Se alle gaveidéer til pakkekalender nedenfor.

Guide: Pakkekalender til hende

Kvinder elsker jul. Det gør de fleste i hvert fald. Unge som gamle. Store som små. Det er et faktum, der på ingen måde er til for at gøre december måned til en pinsel for dig. Men sandheden er, at den ofte gør det. Det store forventningspres til dig starter allerede i oktober og november, når du skal i gang med at finde eller sammensætte en perfekt pakkekalender til hende. Du har svært nok ved at finde en perfekt fødselsdagsgave til hende og julegaven gør dig også nervøs et halvt år før. Hvordan i alverden skulle du kunne finde på 24 gaver til din smukke og dejlige partner? Vi fortæller dig hvordan.

Du har det nemme job

Før du får alt for ondt af dig selv, skal du være opmærksom på, at dit job er langt lettere end din partners. Det er nemlig sådan helt generelt – i hvert fald hvis du spørger eksperterne – at det er meget nemmere at finde gaver til kvinder, end det er at finde gaver til mænd. Pakkekalender til kvinder bliver ofte gjort meget svære end det egentlig er. Det sker alt sammen oppe i hovedet, ligesom når din kone spørger dig hvilken kjole hun skal have på til jeres venners bryllup og om du vil have kål eller bulgur til kyllingen. Undgå at gøre det svære for dig selv end det er og nulstil allerede nu. At komme på pakkekalender til hende idéer behøver ikke at gøre dig hverken træt eller forvirret. Bare træk vejret og lad dig inspirere. Øvelse gør mester.

Et marked fyldt med pakkekalendere

Om du kender dem som pakkekalendere eller som en julekalender til hende gør absolut ingen forskel. Konceptet er det samme. 24 små gaver eller overraskelser, der åbnes op hver dag fra den første december til Juleaften. Og markedet er efterhånden fuldt af dem. Originalt set var pakkekalenderen fyldt med chokoladeoverraskelser og egentlig til en start tiltænkt det yngre publikum. Efterhånden er pakkekalender til kvinder og voksne i al almindelighed dog blevet utrolig populært. Det er nu også en smadder hyggelig tradition at glæde sine forældre, sin partner eller gode ven eller veninde med en julet morgenoverraskelse midt i den kolde decembertid. Den stigende popularitet har været skyld i at markedet for julekalendere for voksne er eksploderet. Der findes ikke længere kun chokoladejulekalenderen og dens storebror: chokoladejulekalenderen fra den lokale kvalitetssikre chokolademager. Nu kan du tilmed få en pakkekalender med hudplejeprodukter, undertøj, øl, spiritus, saltlakridser, bolsjer og listen fortsætter i uendelighed. Pakkekalendere, der er tiltænkt og produceret af voksne og til voksne. Fantastisk – ikke sandt? Hvis ikke vi tabte dig helt på en pakkekalender med øl, så blive endelig hængende for endnu mere inspiration til din pakkekalender til hende.

Budgetvenlig eller luksusvare?

Julen og generelt hele december måned er en tid, hvor der gerne bliver brugt lidt ekstra kroner og ører. De fleste mennesker synes at julen er frygtelig dyr og den kræver nu også at man i løbet af året lægger lidt ekstra penge til side. Derfor vælger mange også at sløjfe hyggelige juletraditioner som eksempelvis pakkekalenderen til voksne og det er smadder ærgerligt fordi selv 24 bittesmå gaver, kan skabe den helt rigtige julestemning i ethvert hjem. Vil du gerne sørge for at hendes pakkekalender i år ikke kommer til at mangle noget, kan du med fordel begynde at spare sammen allerede i sommerhalvåret. Så ligger der en god opsparing klar til når du skal begynde at købe hendes 24 gaver ind. At give sin partner en pakkekalender, handler om at ville forkæle og gøre den anden part glad. Det er altså tanken, der tæller allermest og uanset hvor dyrt din pakkekalender til konen har været, vil hun med sikkerhed bliver utrolig glad.

Hvad skal pakkekalenderen koste?

Når du skal vælge en pakkekalender til hende, skal du spørge dig selv hvor mange penge du vil bruge på pakkekalenderen. Med det voksende marked for voksen julekalendere, er der rig mulighed for både at finde en billig pakkekalender til hende og en pakkekalender fyldt med luksusprodukter. Gør op med dig selv hvilken prisklasse du gerne vil arbejde med. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en billig pakkekalender til hende, som indeholder 24 gaver, hun vil blive virkelig glad for. Du kan også vælge om det måske er bedre, at du i stedet for 24 gaver køber fire lidt større gaver. På den måde kan du købe en adventskalender til hende, som mange ofte vælger i stedet for pakkekalenderen. De færre men større gaver gør det lidt nemmere at finde noget, som hun får stor gavn af frem for noget, som hun måske kan spise eller ”bare” synes er hyggeligt.

Skal jeg selv sammensætte den eller købe en færdig pakkekalender?

Der er mange forskellige måder at give en pakkekalender til hende på. Den nemmeste og mindst tidskrævende måde, vil være at købe en færdig pakkekalender til hende. Der er som nævnt et kæmpe stort marked for pakkekalender til kvinder, så du kan med garanti finde en pakkekalender, der passer perfekt til din kones personlighed. På siden her finder du eksempelvis et bredt udvalg af forskellige pakkekalender til hende. Scroll dig igennem og vælg den, du synes passer hende bedst. Du finder desuden et direkte link til hvor du kan købe pakkekalenderen. Du kan også vælge at gå all ini år og gøre noget stort ud af din pakkekalender til hende. Vil du gerne imponere hende, så sammensæt de 24 gaver på egen hånd og vis hende at du kender hende bedre end nogen anden. Læg et budget og begynd allerede i efteråret at samle de 24 små gaver sammen. Det kan være alt fra spiselige lækkerier til hudplejeprodukter, smykker, tøj, pynteting og andet, som du ved at din partner kan lide. Måske fanger du hende endda i at stå og savle over nogle små ting i Søstrene Grene på en shoppingtur. Skriv dem bag øret og husk dem til når du skal ud og finde gaver til hendes pakkekalender. Det kræver naturligvis lidt mere tid og energi fra din side af, at sammensætte hendes pakkekalender selv, men til gengæld vil du efterfølgende kunne prale af dit værk. I hvert fald hvis pakkekalenderen bliver en succes.

FAQ om pakkekalender til hende

Glæd hende du holder af med en vidunderlig pakkekalender, hun vil derved helt sikkert komme i julestemning frem til juleaften. Har du spørgsmål angående pakkekalender til hende? Så håber vi at vi her nedenfor har besvaret dine spørgsmål i vores FAQ.

Hvad er en god pakkekalender til hende?

En god pakkekalender til hende vil være en pakkekalender bestående af 24 gaver som alle vil skabe glæde og bringe hende i den helt rette julestemning.

Hvor meget koster en pakkekalender til hende?

En god pakkekalender til hende koster 500-2000 kr. alt efter temperament og hendes alder. Hvis hun stadig er et lille barn vil 500 kr. være et fint beløb.

Hvorfor skal jeg give hende en pakkekalender?

Du skal give hende en pakkekalender da dette vil gøre hende umådelig glad og bringe hende i den helt rette julestemning i en fart.