20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Pakkelegsgaver

Når den tid nærmer sig på året, hvor julen og december måned kommer, så er der rigtig mange mennesker, der er vilde med at spille pakkespil. Hvis man ikke tidligere har gjort det, kan det være perfekt at introducere pakkelegsgaver, og man kan finde dem i alle prisklasser. Pakkeleg og pakkespil er det sjoveste spil, og det er både for familie og venner. Hvorfor og hvorledes spillet spilles er meget individuelt, men man skal altid sørge for at køber gaver til pakkeleg. Man skal også huske at pakke dem ind. Det er også helt individuelt, hvor mange pakker der skal spilles om, og i langt de fleste familier vil det være således, at hver person køber et bestemt antal pakker, som der skal spilles om. Det er en rigtig god idé at købe pakker, som alle vil blive glade for, og her er der mange ting at vælge imellem.

Se alle gaveidéer til pakkeleg nedenfor.

  Daim Gigantisk Chokolade 84g 20stk

  Til chokolade-elskeren over dem alle er her den perfekte gave! Det er en sjov gave, der bestemt vil skabe glæde!

  349 kr.

   Hyggespillet

   Et quizspil uden tabere. Der er over 300 underholdende spørgsmål. I skiftes til at svare på interessante, sjove og temmelig uventede spørgsmål. Det kan være ”Hvilken sport ville du synes, det var sjovest at se på, hvis deltagerne var berusede”. Det sætter gang i samtalen rundt bordet. Her blandes stort og småt. Den perfekte værtindegave eller mandelgave, da ventetiden fra julemiddagen til der åbnes gaver, kan være lang! Spillet er også perfekt til nytårsaften!

   139 kr.

   Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

   Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

   fra 150 kr.

    Øltårn 3 liter

    Kender du en der elsker øl! Så giv ham eller hende et øltårn, så det er klar til næste fest - eller ta det i brug med det samme! Det er også en sjov pakkelegsgave!

    742 kr.

     Pyt-knappen

     Kender du en, der har brug for en pyt-knap? Når tingene ikke lige kører som det skal, og det hele ser lidt svært ud, så kan man klikke på pyt-knappen.

     60 kr.

      Kähler Nobili juletræk

      Julehygge skal der til i december. Der skal pyntes, og findes alle de hyggelige juledekorationer frem. Juletræet fra Kähler er den perfekte gave til hende, der samler på julepynt. Det er en serie, så der kan samles sammen i løbet af årene. Det er også en perfekt mandelgave!

      159 kr.

       Beer Pong spil

       Nu kan I spille det populære drikkespil derhjemme. Kopperne er ekstra stærke og der er masser af bolde med, så I kan spille hele aften En hyggelig drikkeleg med vennerne inden I skal videre. En værdi pakkelegsgave.

       109 kr.

        UV kropsmaling 25 ml 5x

        Skal du finde en sjov gave til din ven eller veninde? Eller årets pakkelegsgave? Så vil kropsmaling i hvert fald skabe opmærksomhed - og specielt neonkropsmaling.

        229 kr.

         Hoptimist Jul Reindee

         En sjov lille værtindegave, pakkelegsgave eller mandelgave. Den skal nok blive en fast del af juleinventaret!

         189 kr.

          Og det var Danmark kalenderen 2023

          En bordkalenderen med 365 sjove, flotte, flabede, men også alvorlige striber om hverdagenssituationer. Altid en sjov gave, som værtindegave, mandelgave, pakkelegsgave eller en anden lejlighed.

          169 kr.

           Syngende og dansende nissehue

           Elsker du julen og alt hvad den indebærer af musik og spas, eller kender du én som gør? Med denne både syngende og dansende nissehue er der lagt i kakkelovnen til sjov og ballade. Huen er batteridrevet og har en standard størrelse, som passer de fleste. 

           130 kr.

            Idiot kundskab

            Gider du heller ikke de tørre gamle quizspil med kedelige spørgsmål, der ikke er relevante længere? Idiotkundskab er quiz-spillet helt uden tørre spørgsmål om årstal, videnskabsmænd og hovedstæder. I stedet får du 400 bizarre og underlige spørgsmål. Det kan kun blive en sjov aften! Perfekt som mandelgave juleaften eller værtindegave!

            149 kr.

             Dartskab inkl. dartskive

             Endnu en sjov gave eller pakkelegsgave. Kender du en der altid ender med at spille dart på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen? Så forær din ven sit eget lille sæt.

             99,95 kr.

              Gæt en tegning – Junior

              Gæt en tegning er et sjovt spil, som børnene også kan deltage i. Det er en gave til hele familien, og derfor idéel som pakkelegsgave eller en sjov værtindegave.

              82 kr.

               Megafon

               En sjov lille gave til årets store fest.

               189 kr.

                Lommelærke 200 ml.

                Kender du en der er lidt old-school og som godt kan lide de våde varer, så er en lommelærke en sjov gave. Det er også en perfekt pakkelegsgave (hvis der altså ikke er børn med i legen -) )

                97 kr.

                 Drinkdispenser

                 En sjov pakkelegsgave, som der bestemt vil være rift om - specielt hvis man går efter de store pakker. Denne 4 liter drinkdispenser vil være et hit - også på de lune sommeraftner, hvor der drikkes lækre kolde drinks ude på terrassen.

                 149,95 kr.

                  Shot Roulette Partyspil

                  Få sat gang i festen én gang for alle med dette shot-roulette til de voksne typer. Her er ingen tabere —kun shots i massevis og en seriøs stemningsspreder til en hvilken som helst aften med smil og kulørte lamper. 

                  189 kr.

                   Edderkop Prank

                   Kender du en der HADER edderkopper? Så skal du håbe, at denne ederkop lander hos ham eller hende under pakkelegen!

                   49 kr.

                    Ølkrus 1 L – Ølglas Til Oktoberfest

                    VENT

                     Fang bolden, spil

                     Sjovt og gunderholdende boldspil til børn og barnlige sjæle. Genialt til pakkekalenderen eller den lille for sjov gave i ny og næ. De fleste kende nok det simple spil og der er garanteret mange timers underholdning.

                     14,95 kr.

                     Find de bedste gaver til pakkespil

                     Når julen er over os, er det rigtig skønt at spille pakkespil. Det er et unikt spil, der kan føre hele familien sammen, og det behøver slet ikke at være svært at finde nogle gode pakkespil gaver. Man kan både vælge at købe fine pynteting eller nogle gode ting til ganen, mens det også kan være populært at købe en lille bog eller andre fine ting. Man skal blot huske at købe gaver, der kan bruges af alle, der skal spille pakkespil sammen. Gaver til pakkespil skal selvfølgelig også udvælges helt særligt, og man må meget gerne tage sig god tid til at finde dem, så de bliver rigtig sjove og spændende. Hvis man samtidig pakker dem rigtig sjovt ind, så ingen kan regne ud, hvad der gemmer sig i gaverne, så bliver det naturligvis også noget sjovere.

                     Find gode gaver til pakkeleg

                     Når der skal spilles pakkeleg, skal de gode gaver være i højsædet. Det er derfor naturligvis ikke ligegyldigt, hvad man vælger at købe, og hvis har man lyst, kan man også meget fint vælge nogle små juleting. Hvis der er børn med til at spille pakkeleg, skal man også sørge for at vælge nogle gaver, som de vil blive meget glade for. Man kan altid sørge for at pakke gaverne ind til børnene på en måde, så de vil blive tiltrukket og fascineret af indpakningen og derfor vælge dem. Når der skal spilles pakkeleg, skal det i høj grad vække glæde og begejstring, og derfor skal man finde nogle rigtig gode pakkeleg gaver. Det er også altid oplagt at vælge sjove pakkelegsgaver, da det er den helt rette anledning at få fingrene i nogle sjove gaver. Man må selvfølgelig også gerne købe nogle pakkelegsgaver, som man selv vil blive glad for at modtage.

                     Pakkespil og pakkelegsgaver er for alle

                     Når der skal spilles pakkeleg, ringes julen for alvor ind. Mange mennesker spiller pakkeleg, inden julemiddagen kommer på bordet, mens der også er andre, der gør det, når der er blevet åbnet gaver juleaften. Igen er der også nogle, der spiller spillet lillejuleaften. Man kan faktisk spille det på alle tider i december måned. Det handler om at udvælge nogle rigtig gode pakkespils gaver, og de behøver som sagt ikke at være dyre. Pakkegaver kan være mange ting, og det bedste er altid at vælge nogle sjove gaver til pakkeleg. Det er vigtigt at gøre, hvad man kan, for at december måned og juleaften bliver så godt som overhovedet muligt, og derfor er det også en rigtig god idé at inddrage pakkelegsgaver, som man kan spille om. På den måde bliver der masser af glæde og hygge.

                     Her spiller Brøndby IF pakkeleg, se hvem der vinder hvad.

                     Husk også pakkeleg til fest

                     Man kan også spille pakkeleg til fest. Det er en god anledning til at indføre dette skønne og indbringende spil, hvor man kan spille om en masse gode gaver. Hvis man skal holde en fest og gerne vil spille pakkeleg, skal man sørge for at fortælle alle gæsterne, hvor mange pakker de skal have med. Det er naturligvis heller ikke ligegyldigt, hvad det er for nogle pakker, man køber, og det kan tilmed være godt at spille en anderledes pakkeleg. Der findes mange forskellige former for pakkelege, og hvis man ikke kender dem alle sammen, eller er ny inden for det, så kan man have glæde af at læge om det på nettet. Man skal under alle omstændigheder huske at købe nogle gode pakkelegsgaver, da det så vil blive en stor succes at spille. Det kan være godt at vælge nogle overraskende gaver.

                     Find billige pakkelegsgaver

                     Man kan sagtens finde en hel masse pakkelegsgaver, der ikke koster en formue. Hvis man søger efter pakkelegsgaver 20 kr., vil der dukke mange gode forslag op, og det er også en god pris for en gave. Der findes et stort udvalg af billige pakkelegsgaver, som man roligt kan købe, og som de fleste mennesker vil være glade for. Hvis man har svært ved at finde ud af, hvad det er, man skal købe til pakkespillet, kan det være ganske naturligvis at søge inspiration blandt nogle forskellige idéer online – pakkelegsgaver idéer er der masser af. Uanset hvem man er, og hvor man skal spille pakkeleg, så handler det om at finde de bedste pakkelegsgaver. Man må i den forbindelse også altid huske at købe gaver, som man selv gerne vil have – så bliver det sjovere. Derefter er det bare at sætte spillet i gang. Årets bedste pakkeleg med årets bedste pakkelegsgaver venter lige om hjørnet.

                     FAQ om pakkelegsgaver

                     Er du blevet inviteret med til et hyggeligt julearrangement hvor der er pakkeleg på programmet? Så har du formentlig et par spørgsmål angående netop pakkelegsgaver, vi håber her at kunne besvare dine spørgsmål i denne FAQ.

                     Hvad er en pakkelegsgave?

                     En pakkelegsgave er en flot indpakket gave som medbringes når der til julearrangementer skal spilles pakkeleg.

                     Hvor meget koster en pakkelegsgave?

                     En pakkelegsgave koster 20-200 kr. dette er et stort pris spring men som oftest er 20-50 kr. et rigtig fint beløb for en god pakkelegsgave.

                     Hvad er en god pakkelegsgave?

                     En god pakkelegsgave er en flot indpakket gave gerne med gavebånd og det hele så pakken ser attraktiv ud. Selve gaven kan fint være noget julet og sjovt.