20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Personlige gaver

Det er ikke alle, der har det i blodet. Det der med gaver – det kan somme tider godt virke både anstrengende og besværligt. Endda også utrolig tidskrævende. Tanken om så ovenikøbet at skulle gøre gaverne personlige, det lyder tosset. Hvorfor ikke bare finde noget i butikkerne, få det pakket ind og så afsted? Vi giver dig 5 gode grunde til at du skal give personlige gaver og guider til hvordan du kommer i gang!

Se alle personlige gaveidéer nedenfor.

Hvad er anledningen?

Personlige gaver

Find den perfekte gaveidé

  Moet et Chandon Brut i graveret kasse

  Send en lækker flaske Moët et Chandon i en flot kasse med indgraveret tekst. Lige så perfekt til jubilæums- og svendegave som til den runde fødselsdag eller årsdagen — her kan du virkelig personliggøre din hilsen. Kassen er fremstillet i bæredygtigt træ og er FSC-kvalitetsmærket. 

  569 kr.

   Personlig indgraveret oplukker i træ

   Er du løbet tør for gode gaveidéer, så er denne personlige oplukker i træ måske en mulighed. Oplukkeren kan indgraveres med navn, symbol, dato og/eller tekst, så den bliver helt unik for modtageren. Den er fremstillet i træ og metal og holder i evigheder. 

   99 kr.

    Træ skærebræt med navn

    Giv et personligt serveringsfad og skærebræt i gave — for eksempel til fødselaren eller til indflytteren i det nye hus. Brættet kan fås i forskellige størrelser og træsorter, og kan graveres med både tekst design — du bestemmer! En lækker og unik gave, som passer til mange forskellige anledninger. 

    fra 199 kr.

     Forklæde med navn

     Er din kæreste en mesterkok? Så forkæl ham eller hende med et lækkert forklæde med navn! Det bliver ikke mere professionelt! En god gave til ham eller hende, der elsker at bruge lang tid i køkkenet.

      Nøglering med navn eller initialer

      Overrask din kæreste med en personlig gave, der kun findes en af. Enten med jeres navne eller initialer. En nøglering har man med sig overalt, og vil man bruge hver dag. Den bedste gave til kæresten!

      139 kr.

       Personaliseret fodbold

       Kender du en fodboldfan — så er denne bold med navn, gaven du skal troppe op med. Foldbolden kan broderes med navn eller anden form for tekst, og vil være en både sød og sjov overraskelse til fodboldentusiasten uanset alder eller begivenhed. 

       159 kr.

        Personlig toblerone

        Der findes ikke noget bedre en personlige gaver, OG chokolade! Så Personliggør en STOR Toblerone med et navn eller et kælenavn, og glæd dig til at se udtrykket i modtagerens øjne.

         Sæt med 2 kærlighedskrus med dit eget tryk

         Giv en personlig gave til din udkårne eller venneparret. Disse fine krus kan personliggøres med både billede og tekst, og vil være en alletiders og unik gave til enhver anledning. Krusene kan gå i opvaskemaskine og mikrobølgeovn. 

         149 kr.

          Sjove plakater

          Tilføj lidt personlighed til boligindretning. Tjek disse fantastiske og sjove plakater! Der er noget for enhver smag, uanset om du leder efter et sjovt citat til at få hende til at grine eller et inspirerende budskab til at motivere dig.

          Fra 149,95 kr.

           Krus med foto

           Med dette krus kan du gøre overraskelsen personlig med billede og tekst. Hvad enten det er kæledyr, kæreste, børn, ven eller veninde, som skal være på kruset, kan du med garanti få smilet frem hos modtageren af denne både søde og sjove gaveidé. 

           99 kr.

            Ølglas med navn

            Giv et ølglas med indgraveret navn til ham eller hende, der bare elsker øl og andre kolde drikke. Det kan være et enkelt glas eller et sæt på op til 6 stykker. Glasset er stilfuldt og på fod — og så kan det gå i opvaskemaskinen. En sjov gave uanset anledning. 

            fra 89 kr.

             Kageblanding med personlig etikette

             Lav en personlig etikette til denne kageblanding, og bag kagen sammen. Personlige gaver, der giver kvalitetstid og hygge, er de bedste gaver. Det eneste I skal gøre, er at tilsætte de våde ingredienser, og så har I en lækker kage.

              Chocolates – velsmagende chokolade med foto

              Giv en æske med lækre chokolader til en du holder af — og giv dem med billeder på! Med 15 stykker hjerteformede chokolader kan du glæde en chokoladeelsker med en helt personlig gave. Har du en særlig begivenhed at skulle fejre vil disse billed-chokolader gøre sig godt på serveringsfadet. 

              fra 134 kr.

               Børnestol med navn

               Overrask dit mindste familiemedlem med denne super fine personlige stol til børneværelset. Navn eller tekst kan broderes på, og der kan vælges mellem forskellige farver. Stolen er lavet i slidstærkt skumgummi, og betrækket kan tages af og vaskes. En perfekt gave til alle småbørn!

               569 kr.

                Personlig bog til de små

                Personlige gaver er de bedste, og nu kan du lave en godnathistorie med barnets navn. Vælg den historie du synes lyder bedst, og vælg herefter navn på hovedpersonerne og hårfarve. Skriv også en personlig hilsen i bogen.

                 Happy Horse Rabbit Richie-bamse med navn broderet

                 Giv Rabbit Richie som en gave eller til din egen lille guldklump. Kaninen er lavet i super blødt plysdyrsstof, og vil være det ultimative krammedyr, og en tro følgesvend i mange år. Rabbit Richie kan personliggøres med navn eller anden tekst, som broderes på. 

                 219 kr.

                  Trævogn med navn

                  Giv denne super søde og fine barnevogn til de helt små størrelser, og der vil være timevis af beskæftigelse i sigte. Vognen er robust og perfekt til bamser, dukker og alverdens legetøj. Den kan personliggøres med navn og motiver. En super sød gave til alle babyer og småbørn. 

                  979 kr.

                   Georg Jensen Daisy øreringe

                   Et af de mest klassiske smykker man kan give er de fine Marguritøreinge fra Georg Jensen. Uanset stil passer øreringene til de fleste og kan gå i arv i flere generationer, da de aldrig går af mode.

                   935 kr.

                   Gaveguide: De bedste personlige gaver

                   Der findes to typer af gaver. Gaven, som du har fundet på listen, derefter købt i butikken og tilmed fået pakket ind af ekspedienten. Gaven bliver afleveret, pakket ud og modtageren er tilfreds – gaven stod jo på listen ikke? Og så findes der personlige gaver. Gaver du har tænkt længe over, bestilt eller købt efter nøje overvejelser. Eller gaver du selv har kreeret, lagt kærlighed i. Gaver udvalgt særligt til modtageren. En sådan gave bliver afleveret, pakket ud og husket, også efter aftenen er omme. Hvilken gave vil du helst være den, der kom med?

                   Hvornår er en gave personlig?

                   De fleste tror at en gave skal være hjemmelavet, før den er personlig. Det er slet ikke tilfældet. Personlige gaver i 2021, er meget mere forskellige end de var for et par generationer siden. Mulighederne er blevet mange flere, så uanset om du besidder et kreativt talent eller ej, kan du sagtens komme i gang med personlige gaver. Det, der gør en gave mere personlig end ellers er, at der først og fremmest ligger mange tanker bag gaven. Hvorfor skal modtageren af gaven have lige nøjagtigt den gave? Og hvad gør den gave, til den perfekte gave til modtageren? Måske er du ude efter at finde en personlig gave til brudeparret eller en personlig mors dags gave. I så fald bør du sætte dig ned og virkelig tænke dig godt om før du beslutter dig for en gave.

                   En oplevelse for to

                   En gave kan også være personlig fordi at gaven i virkeligheden er en oplevelse for gavemodtageren og dig selv. Oplevelsesgaver er efterhånden gået hen og blevet utrolig populære gaver, særligt til voksne eller til særlige anledninger som bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage. Oplevelsesgaver er gode og personlige fordi de både giver en oplevelse, men også – i tilfælde af, at oplevelsen skal nydes sammen med dig – viser modtageren af gaven, at du gerne vil bruge tid sammen med ham eller hende.

                   En hjemmelavet gave

                   Sidst men ikke mindst kan en gave være personlig fordi at den, der giver gaven har sat sit eget præg på gaven. Det er naturligvis den mest åbenlyse måde at give en personlig gave – altså at give en hjemmelavet gave. Men ikke alle føler sig lige meget på hjemmebane når det kommer til at lave hjemmelavede gaver. Du har sikkert som barn følt at det var det nemmeste at lave en personlig gave til mor eller en personlig gave til far. Fritidsinstitutioner prøver som regel altid at opfordre børn og unge til selv at lave deres gaver, det styrker både kreativiteten og fingerfærdighederne. Men det er ikke sikkert at du som voksen føler helt den samme åbenhed overfor hjemmelavede personlige gaver. Den tanke må du ikke lade skræmme dig. Der er nemlig mange måder at lave en hjemmelavet personlig gave til kæresten, eksempelvis, uden at troppe op med et hjemmelavet fuglehus, du har snittet på egen hånd.

                   Fordele ved personlige gaver

                   Hvis du hører til den halvdel af befolkningen, der helst gerne bare vil hurtigt igennem gaveræset, vil det formentlig kræve en del overtalelse at få dig til at lægge mere energi i dit gavevalg. Måske har du brug for at vide præcis hvorfor, du skal give en personlig fars dags gave eller medbringe en personlig gave til barnedåb. Ingen problemer, vi vil forsøge at forklare. Udover at du formentlig vil overraske hele selskabet ved at medbringe festens absolut bedste og mest personlige gave, er der mange andre fordele at hente, ved at vælge personlige gaver. Hvis du ikke allerede har fanget fordelene endnu, så lad os opfriske dem for dig.

                   5 Grunde til, at du skal give personlige gaver:

                   • Din gave vil blive husket i meget længere tid end alle de andres gaver.
                   • Du får lov at slippe fantasien løs og skal ikke begrænse dig til ønskelisten – gaven er jo personlig, så derfor får du lov at vælge frit fra alle hylder.
                   • Du undgår at medbringe noget, som andre også har taget med – vi ved alle sammen hvor akavet det altid går hen og bliver.
                   • Du har en god mulighed for at spare penge – i hvert fald hvis du vælger at lave gaven selv.
                   • Du sender et godt budskab – et budskab om, at du selfølgelig er den bedste veninder, søster, mor, datter eller kæreste.

                   Personlige gaver til særlige anledninger

                   Personlige gaver passer perfekt til særlige anledninger. Typisk vil du selv have et ønske om at gøre noget ekstra ud af gaven, på grund af den særlige anledning. Det kan eksempelvis være en konfirmation, et babyshower, en dåb, et bryllup eller en 50 års fødselsdag. Uanset om du gerne vil finde en personlig gave til ham, en personlig gave til hende eller en personlig gave til et barn, der måske endnu ikke er født, så er der masser af muligheder for at give noget særligt. Start med at beslutte dig for budgettet. Kan du måske gå sammen med nogle andre gæster for at få et lidt større råderum eller vil du helst have at gaven kun er personlig fra dig? Derefter kan du gå i gang med at brainstorme idéer og undersøge nettet for gode gaveidéer. Her på siden finder du blandt andet masser af sjove og alternative personlige gaver. Måske vil du vælge noget ud over det sædvanlige eller gå efter noget, der skal sikre et godt grin eller en tårer i øjenkrogen.

                   Hjemmelavede personlige gaver

                   Vil du gerne give den en ordentlig skalle med dine personlige gaver – måske er du ved at udtænke en personlig gave til en veninde, så gå efter at gøre det selv. Du kan starte ud helt fra bunden, finde på en god idé og gå i gang på egen hånd. Nettet er fyldt med rigtig god inspiration og vejledende videoer til alverdens forskellige gør-det-selv-gaver. Du kan også vælge en nemmere løsning, hvor du køber et gør-det-selv-kit, så du har alt hvad du skal bruge i én pakke. Det kunne være at du ville lave nogle fine hjemmelavede sæber, strikke en sweater eller lave nogle smagfulde bolsjer, det vil modtageren helt sikkert sætte pris på. Det vigtigste at huske på, når du gerne vil lave gaven selv, er at have dine egne evner med i overvejelsen. Lad være med at vælge noget, som du ikke selv tror, du vil kunne finde ud af. En halvhjertet hjemmelavet gave, kan hurtigt få de fleste tilbage i de små klasser, hvor sløjd og billedkunst resulterede i gaver, der tit blev stillet bagers i skabet af mor og far. Vælg noget, du har styr på og gør dig umage i projektet. Så skal det nok blive en succesfuld personlig gave.

                   Gaver med et personligt præg

                   En anden måde at lave en hjemmelavet gave på selv, er ved at benytte sig af nogle af de mange online løsninger, der ikke kræver andet end en internetforbindelse. Mange steder på nettet kan du bestille gaver, som du giver dit personlige præg. Det kan eksempelvis være en et lærredsbillede med et billede af gavemodtageren – for eksempel brudeparret, den nyfødte, konfirmanden eller lignende. Eller en billedbog med billeder fra nogle særlige minder I har sammen. Disse gaver kan være særligt gode at give forældre og bedsteforældre. På en måde er det en nyere og lidt mere lækker udgave af personlige gaver, de har modtaget af dig i årenes løb. Det er også en rigtig god idé til eksempelvis en personlig mors dags gave eller en personlig fars dags gave. Mors- og Fars dag er lidt mindre højtidelige og her er det oftere end nogensinde tanken, der tæller mest.

                   FAQ om personlige gaver

                   Ønsker du at give en personlig gave til en du holder af? Så har du formentlig et spørgsmål eller to angående netop personlige gaver, vi håber meget at vi her i denne FAQ har besvaret netop dine spørgsmål.

                   Hvad er personlige gaver?

                   Personlige gaver er en gave som du kun kan give til personer som du kender rigtig godt og holder meget af, da du ganske enkelt skal kende dem personligt og derved give dem en personlig gave.

                   Hvordan finder man en personlig gave?

                   Du finder som oftest en personlig gave ved at tænke på modtageren og derved komme i tanke om noget som personen vil elske at modtage som gave.

                   Hvor meget koster en personlig gave?

                   En personlig gave koster 100-750 kr. det er dog ligeledes muligt at finde gode gratis personlige gaver samt langt dyrere personlige gaver men de fleste kan købes for dette beløb.