Bedstegaver.dk

Personlige gaver 2024 | De bedste gaver man kan få

Det er ikke alle, der har det i blodet. Det der med gaver – det kan somme tider godt virke både anstrengende og besværligt. Endda også utrolig tidskrævende. Tanken om så ovenikøbet at skulle gøre gaverne personlige, det lyder tosset. Hvorfor ikke bare finde noget i butikkerne, få det pakket ind og så afsted? Vi giver dig 5 gode grunde til at du skal give personlige gaver og guider til hvordan du kommer i gang!

Se alle personlige gaveidéer nedenfor.

Find den perfekte gaveidé

Filter

Gaveguide: Find de bedste personlige gaver lige her

En god gave er ikke nødvendigvis lig med en dyr gave. Der er slet ingen tvivl om, at de absolut bedste gaver er de personlige gaver. Dem, der giver modtageren en følelse af at være set, forstået og værdsat – og faktisk helt unik i din verden.

Vil du give en gave, der rammer modtageren lige i hjertet, skal du tage udgangspunkt i personens interesser og måske kigge lidt på anledning. Vi er klar med lidt inspiration – uanset om du er ude efter personlige julegaver og fødselsdagsgaver, eller der ligefrem er bryllup eller andre store begivenheder i luften.

En personlig gave kan sagtens være hjemmelavet. Mere personligt bliver det selvsagt ikke. Den type gaver viser klart den betydning, modtageren har for dig. I det hele taget gælder det om at lægge omtanke, tid og kræfter i processen, når du er på jagt efter en god personlig gave. Og det bliver stensikkert bemærket af den, der pakker gaven ud. 

Men bare rolig: Er det så som så med dit kreative talent, kan du dog alligevel sagtens give en personlig gave, som er købt færdig. Det vigtige er bare, at gaven er tilpasset modtageren og valgt ud fra grundige overvejelser om, hvad der helt præcis er den helt rigtige gave til netop ham eller hende. 

I vores store guide vil vi hjertens gerne hjælpe dig lidt på vej med at finde den velvalgte personlige gave, som skaber glæde og spreder kærlighed ude omkring. Vi har selvfølgelig et par gode gaveideer eller ti i baghånden, som uden tvivl vil blive godt modtaget. Uanset anledning. 

De 10 mest populære personlige gaver 2023 er:

 • Personligt forklæde i skind
 • Sjove plakater med citater
 • Krus med foto
 • Personaliseret fodbold
 • Champagne i graveret kasse
 • Træ skærebræt med navn
 • Personlig oplukker
 • Ølglas med indgraveret navn
 • Personlige kærlighedskrus
 • Børnestol med navn på

Idéer til personlige gaver

En helt konkret og god gaveide til personlige gaver til bedsteforældre er så absolut den personlige bog. Dén, du selv har designet med udvalgte fotos af børnebørnene. Det er helt klart en fantastisk gave, som utvivlsomt vil skabe stor begejstring ved enhver anledning – og sandsynligvis også efterlade et par rørte bedsteforældre i tårer.

Øvrige oplagte personlige gaveideer, for eksempel til kvinden i dit liv, er smykker. Et klassisk, men altid populært bud. Et smukt  smykke med et vedhæng eller en ring med et budskab indgraveret er gode eksempler på en personlig gave, der utvivlsomt vil gøre langt de fleste kvinder bløde i knæene. 

Gode fælles oplevelser er eksempler på andre gode gaveideer til dit livs udkårne. Det kan for eksempel være et spaophold eller et romantisk ophold på et slot, der giver  dig og din elskede lidt kvalitetstid sammen. Begge forslag er desuden oplagte som den skønne personlige gave til brudeparret, hvis du skal til bryllup.

Hvad er gode personlige gaver?

Det afhænger naturligvis af modtageren, hvad der er en god personlig gave. Det siger sig selv. Og det beror selvfølgelig først og fremmest på dit kendskab til den, der skal have gaven. Hvilken type gave skal det overhovedet være – sjove gaver? Eller måske en mere romantisk slags? For nu bare at nævne nogle. 

Generelt er de bedste gaver dem, der har et kærligt budskab under gavepapiret. Det er dem, der med alt ønskelig tydelighed viser den, der pakker op, hvor godt du kender ham eller hende. Det handler slet ikke om pris eller noget som helst andet. Det er den slags, der gør det største indtryk. Og præcis dét, der gør dem til personlige gaver.

Personlige gaver til hende

 • Krus med foto: En særlig gave til din kæreste, lidt romantisk og lidt for sjov. Hvilken kvinde vil ikke elske at drikke af en kop med et foto af sin kæreste? Eller måske hellere ét af hunden? Det er da dét, man kalder en stærkt personlig gave.
 • Wellness oplevelse: Et afslappende og luksuriøst spaophold er en af de fantastiske gaver til kæresten, som nok skal blive værdsat af modtageren. Uanset om det er en romantisk gave forud for jeres bryllup eller en helt anden særlig anledning.
 • Ring med indgravering: Et smykke topper altid listen over ideer til personlige gaver til kæresten. En ring med en indgravering er en gave, som modtageren stensikkert vil tage jublende godt imod ved enhver anledning.

Personlige gaver til ham 

 • Ølglas med navn: En personlig gave til manden, der bare elsker øl – et glas med indgravering. Skøn personlig gave til den passionerede øldrikker, som uden tvivl vil blive brugt ved mange forskellige anledninger – igen og igen. 
 • Personligt skindforklæde: Den perfekte gave til kæresten, hvis han er en wanna be mesterkok med rigtig gode gourmet skills i køkkenet. Skal nok give selvtilliden et nøk op – og lækker mad på bordet.
 • Helikoptertur – eller et faldskærmsudspring:
 • Eller en anden storslået oplevelse, tilpasset modtageren. Et gavekort til en helt unik oplevelse er en fantastisk gaveide – som har alle chancer for at ende som den helt perfekte gave.

Personlige gaver til børn

 • Personlig Toblerone: Design din egen udgave af den populære chokolade-bar i kæmpe udgave. En fantastisk gave til chokolade-elskeren, som med garanti vil falde i god jord hos modtageren.
 • Citatplakat: En helt unik plakat er gaven, der giver et godt grin. Design selv personlige plakater med et sjovt citat tilpasset modtageren. En plakat er en skøn gaveide og en af de sjove gaver til det store barn.
 • Fodbold med navn: En sød og personlig gave til enhver fodboldfan med mål i støvlerne. Gaven, der får den unge fodboldspiller til at føle sig som Messi med helt egen fodbold.

Personlige gaver med betydning

Ved alle personlige gaver følger der et kærligt budskab med. De gode gaver fortæller dem, der pakker op, om deres store betydning for dig. Du har set dem, kender dem så godt og synes, at netop de fortjener en helt unik gave – som du har lagt omtanke i og udvalgt til lige præcis dem. De er vigtige for dig. 

FAQ

Hvad er de bedste personlige gaver 2023?

De bedste gaver viser modtageren, at du kender dem og deres interesser. Det kan for eksempel være en plakat med udvalgte citater til et stort barn og en personlig bog med fotos af børnebørnene til mormor. Det kan også være gode fælles oplevelser – som et spaophold til bedsteveninden eller et romantisk ophold på et slot med dit livs udkårne. 

Budget for personlige gaver?

Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt, hvis du vil glæde nogen med hyggelige og sjove gaver, der er købt eller lavet med tanke på lige præcis dem. For et beløb et sted mellem 100 og 700 kroner burde det bestemt være muligt.