Bedstegaver.dk

Playmobil julekalender 2024 | Årets julekalender til børn

Julegaverne skal planlægges, pakkekalendergaverne skal købes ind og maden skal fordeles mellem familiemedlemmer. December måned er lige om hjørnet og du ved allerede nu, hvor mange forventninger du skal leve op til. Særligt de yngste i familien regner med noget helt specielt, når december måned indtræffer. Prøv noget nyt i år og forkæl ungerne med en Playmobil julekalender. Vi fortæller dig hvorfor det er en god idé!

Se alle Playmobil julekalendere nedenfor.

Filter

Julekalender, pakkekalender – kært barn har mange navne

Og heldigvis har kært barn mange forskellige ansigter. Derfor behøver du heller ikke at stresse det mindste over, at du ikke har halvt så meget tid til at lave julekalender i år, som du havde sidste år. Julekalenderen eller pakkekalenderen – alt efter hvad dine børn kender den som – behøver nemlig ikke at være ens år efter år. Her tænker vi naturligvis ikke på, at indholdet af gaverne er det samme. Men måden du sammensætter pakkekalendergaverne og den måde dit barn får den overbragt. Faktisk kan du være sikker på at jo mere pakkekalenderen i år adskiller sig fra den sidste år, jo mere glæde vil den give dine børn. Børn bliver nemlig hurtig træt af det legetøj, de leger med. Heldigvis efterlader det jo kun dig med langt større frihed til at være kreativ – eller modsat, vælge én af de mange muligheder på markedet. Og markedet, det er langt større i dag end det nogensinde har været. Det bør du som forældre udnytte.

Et voksende julekalendermarked

Playmobil julekalender i 2019 er ikke den eneste legetøjsjulekalender, du kan finde i butikkerne og på nettet. I løbet af de seneste år er flere og flere julekalendere dukket op med alt fra Lego, Playmobil og Barbie til Lol Dolls og plastik dyr. Mulighederne er uendelige og det betyder også at du ikke længere behøver at have dårlig samvittighed over ikke selv at sammensætte de 24 pakker. Med en julekalender Playmobil, kan du være helt sikker på at pakkerne nok skal få dit barn til at juble af glæde. Legetøjsproducenter ved nemlig hvad der er in og hvad der ikke er. Hold dig i stedet til at bekymre dig om det, du har 100 procent styr på som forælder.

En tradition i forandring

Før i tiden kendte man kun til pakkekalenderen, som blev sammensat af mor og far selv. Her gik det ud på at samle 24 små pakker sammen og forsøge at fordele dem over de 24 dage fra den første december og til Juleaften. De 24 pakker var små gaver, der kunne indeholde alt fra legetøj til julepynt og slik. I dag er der sket en utrolig stor udvikling indenfor julekalendere. Der er af den årsag mange, der er gået væk fra selv at sammensætte en julekalender til deres børn og i stedet vælge én af de færdige løsninger. Forældrenes kreativitet kan simpelthen ikke hamle op med de tilbud, børnene fristes med gennem supermarkeder, legetøjskæder og reklamer i fjernsynet. Dit barn har sikkert peget på livet løs, når I har været på indkøbstur i november måned. Og måske har du noteret dig en håndfuld af pakkekalendere, som han eller hun inderligt ønsker sig. Hvorfor ikke spare dig selv besværget og købe en færdig julekalender med legetøj, som du ved, at dit barn holder af?

Fordele ved at købe en færdig julekalender

Selvom nogle måske vil mene at det er den lette løsning at købe en Playmobil julekalender til sit barn, så er der andre gode grunde til at vælge en færdig julekalender end blot den, at du sparer tid. Faktisk er der gode muligheder for at spare penge, når du eksempelvis køber en Playmobil julekalender. Er du ude i god tid, kan du være heldig at nogle butikker kører et Playmobil julekalender tilbud. Det kan være at du allerede begynder at lede i oktober eller at du måske blot er på udkig efter en særlig model. Af forskellige årsager vælger nogle kæder at køre udsalg på enkelte legetøjsjulekalendere. Det kan eksempelvis være Playmobil julekalender politi eller måske Playmobil julekalender jul i byhuset, som passer perfekt ind i den hyggelige julemåned. Af andre Playmobil julekalendere kan du holde øje med Playmobil julekalender spy og Playmobil julekalender 9008. Vælg den model, der passer bedst aldersmæssigt til dit barn. Og hold så altid godt øje med både de fysiske butikker og deres tilhørende hjemmesider. Måske finder du et godt tilbud.

Få klaret det hele i ét rap

En anden klar fordel ved at købe færdigpakkede julekalendere til dit barn er, at du kan få ordnet det hele i én omgang. De fleste forældre ved, hvor uudholdeligt det kan være at skulle forbi storcenter efter storcenter for at finde alle de gaver, de ikke havde i dit lokalområde. Julegaveindkøb kan give rigtig mange grå hår og det samme gælder for pakkekalendergaverne. Nu hvor markedet for julekalendere er blevet så stort og alsidigt, kan det være den letteste måde at få løst alle gaveindkøbene på én gang. Snup pakken med på vej ud af storcenteret og vupti, så står den klar ved barnets seng. Lettere bliver det ikke.

Dit udvalg af Playmobil julekalendere

Her på siden får du et udvalg af de Playmobil julekalendere, der fås på markedet. Husk altid at have dit barns alder med i dine overvejelser, når du vælger hans eller hendes julekalender. Playmobil kan indeholde meget små legetøjsstykker, undersøg derfor altid hvad pakken indeholder før du køber den.

FAQ om Playmobil julekalender

Har du overvejet at give en sød dreng eller pige med en Playmobil julekalender? Så har du måske allerede set dig omkring og derved kommet op med et par spørgsmål som du ønsker at få besvaret. Vi håber meget i denne FAQ at besvare dine spørgsmål.

Hvad er en Playmobil julekalender?

En Playmobil julekalender er en kalender bestående af 24 låger, her åbnes en låge dagligt fra 1. december til 24. december hver dag er der et nyt stykke Playmobil legetøj.

Hvorfor give en Playmobil julekalender?

Du skal give en Playmobil julekalender til en sød dreng eller pige som du holder meget af, en sådan julekalender vil nemlig gøre dem rigtig glade og de vil komme i rigtig julehumør.

Hvor meget koster en Playmobil julekalender?

En Playmobil julekalender koster 200-500 kr. prisen variere alt efter design og årstal samt hvornår de købes.