Bedstegaver.dk

Rom julekalender 2024 | ÅRETS 1 rom julekalender

Nogle mennesker elsker alt det søde, som julen har at byde på. Andre er mere til det salte, stærke, syrlige eller sprittede. Måske er din mand én af dem, der godt kan synes at julen er lige til den søde side. Drop julekalenderen med de fyldte chokolader i år og forkæl ham i stedet med en rom julekalender. Så scorer du helt sikkert toppoint.

Se alle rom julekalendere nedenfor.

Gaveguide

Julekalenderen er for alle

Julekalenderen er kommet for at blive. Traditionen med de 24 låger, der åbnes fra den første december og indtil Juleaftensdag, har efterhånden fundet vej til de fleste danske hjerter. Og julekalenderen er ikke længere en tradition, der kun handler om børnene. Selvom vi bedst kender julekalenderen i børnehøjde med 24 stykker sød mælkechokolade, så er det blevet mere og mere populært med julekalendere til voksne. Markedet er vokset helt utroligt meget indenfor de seneste år og du vil blive overrasket over hvilke julekalendere, du kan finde til den modne generation. Macy rom julekalender, julekalender med stærk lakrids, julekalender med små bitre og sågar julekalendere med voksenlegetøj i den mere perverse afdeling. Mulighederne er uendelige og kun fantasien – og research kompetencerne – sætter grænser. En rom julekalender i 2021 kommer altså ikke bag på de fleste.

Husk din mand i juletiden

Julen er hjerternes tid og ironisk nok, så kan vi ind imellem komme til at glemme de mennesker, som vi holder allermest af og i stedet bruge al vores krudt og energi på betydningsløse beslutninger såsom hvorvidt anden skal være økologisk eller ej, om gavebåndet passer til papiret og hvem, der skal køre morfar tilbage på plejehjemmet Juleaften. Den første vi glemmer i julekaosset, er som regel vores partner og i dette tilfælde din mand. Manden i dit liv. Din sjæleven. Din klippe. Din bedste ven. Kært barn har mange navne og denne mand, som du holder så meget af, skal du huske at værne om og forkæle, selv når december måned bliver alt for kaotisk. Og hvordan gør man så bedst det?

Én gave om dagen

Hvad med at byde din mand på en pakke om dagen? Med en pakkekalender til din mand, kan du være helt sikker på, at han bliver forkælet hver morgen i 24 timer. Køber du en rom julekalender, kan I jo aftale at han måske ikke åbner den om morgenen, men venter til ungerne er puttet samme aften. Men det korte af det lange er, at din mand vil føle sig elsket og forkælet i 24 dage i streg. Så er den klaret!

Start en ny tradition sammen

Måske har din mand ikke fået en pakkekalender eller julekalender siden han var barn. Hvis ikke, kan I jo tale om, om det måske skal være en tradition at I giver hinanden en julekalender til december måned. Der er dem, der mener at en pakkekalender hører den yngste generation til. Det må de om. I december måned bør der ikke være en aldersgrænse på nogen traditioner overhovedet. På trods af at vi ofte sætter vores børn i første række, kan en hyggelig juletradition mellem dig og din mand, være med til at skabe den helt rigtige stemning imellem jer. I bestemmer jo selv om I vil vælge en færdig løsning som eksempelvis en 1423 rom julekalender eller om I selv vil sammensætte de 24 pakker.

Undersøg markedet

Markedet for julekalendere er som allerede nævnt eksploderet i løbet af de seneste år. Måske har du endda selv set dig varm på nogle julekalendere, når du har været ude og lede efter gaver til børnene. Er manden på dagens agenda, så sørg for at undersøge markedet for den bedste rom julekalender på forhånd. Rom er ikke for alle, men nogle rom entusiaster har mange meninger og holdninger om den stærke spiritus. Derfor kan du med fordel læse nogle artikler, der kommer med deres bud på årets rom julekalender 2019. Er din mand en stor rom entusiast, kan du måske snige ham med på indkøb og spørge ind til hans favorit rom producent. På den måde kan du hurtigt finde ud af om du skal gå efter en rom julekalender 1423 eller en Macy rom julekalender. Måske kender du selv andre producenter, som din man vil foretrække.

Hvad koster en rom julekalender?

Det kan måske lyde en smule pebret at anskaffe sig en rom julekalender. Men faktisk viser erfaringer, at du generelt sparer mange penge ved at vælge en færdig pakkekalender frem for selv at sammensætte 24 gaver. Det hænger blandt andet sammen med, at vi ofte har en tendens til at glemme, hvor mange penge vi i forvejen har brugt på gaver, når vi gentagne gange er ude for at finde de sidste gaver til julekalenderen. Medmindre du er super struktureret, gemmer kvitteringer og har planlagt alle gavekøb på forhånd. Men det hænger også sammen med, at du tit kan være heldig at finde rom julekalender tilbud. Særligt webshops, har tit gode tilbud og rabatter, når det kommer til julekalendere. Alt efter hvor god du er til at strukturere din tid, kan du også forberede dig på at finde et godt tilbud på særlige mærkedage såsom Black Friday eller måske endda efter jul. Nogle julekalendere produceres så de kan holde sig gode længe, hold dig derfor ikke tilbage hvis du allerede i foråret spotter et godt tilbud. Der er stor forskel på, om julekalenderen indeholder frisk slik eller spiritus.

FAQ om rom julekalender

Hvis du ønsker at glæde dig selv eller en du holder af med en rom julekalender, så har du formentlig kigget på en del rom julekalendere og derved fået nogle gode spørgsmål undervejs som du gerne vil have besvaret. Vi håber meget at have besvaret netop dine spørgsmål nedenfor i denne FAQ.

Hvad er en rom julekalender?

En rom julekalender er akkurat som en af de klassiske chokolade julekalendere, i stedet for chokolade er en rom julekalender bestående af rom smagsprøver.

Hvor mange låger er der i en rom julekalender?

Der er 24 låger i langt de fleste rom julekalendere, det er dog muligt at finde nogle med flere og færre eksempelvis blot med 4 låger eller 25 låger.

Hvorfor give en rom julekalender?

Du skal give en rom julekalender til en du holder af eller til dig selv, hvis modtageren har en forkærlighed for god rom og derfor vil få glæde af en daglig smagsprøve fra 1. december og frem til juleaften d. 24 december.