20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Send en gave

Send en gave til én du holder af i dag.  Leder du efter en måde at sige tak på, sende en kærlig tanke, eller vil du sende en ‘god bedring gave’? Måske vil du bare gerne overraske din veninde på en helt almindelig hverdag – der er mange muligheder. I dag kan man sende næsten alt med posten, og vi har samlet en masse gaveidéer, som du kan sende til den heldige modtager. 

Det er næsten gave nok i sig selv at kunne overraske en du holder af med en gave de slet ikke forventer at få. Måske står der en gavekurv på deres dørtrin når de kommer hjem fra arbejde eller måske kommer buddet med blomster midt i aftensmaden. Det kunne også være fødselsdagsgaven til fødselaren der bor langt væk. Uanset hvordan gaven når frem vil den være et glædeligt afbræk i en helt almindelig hverdag, og den vil med garanti bringe smilet frem hos modtageren.

  Gavekurv med vin, og sødt til ganen

  Sig det med en lækker gavekurv fyldt med lækkerier. Gavekurven pakkes fint ind som gave og indeholder god vin samt forskellige former for kvalitetschokolade. Den perfekte gave til dem med en sød tand.

  400 kr.

   Vin og chokolade, Lækker gavekurv

   Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

   795 kr.