20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Sjove gaver

Står du og skal til et sjovt og festligt arrangement i den nærmeste fremtid? Måske står du for at arrangere en polterabend, for en af dine nærmeste. Du er måske blevet inviteret til en uforglemmelig sommerfest. Det kan også være, at du er på udkig efter sjove fødselsdagsgaver, til din skøre onkels fødselsdag i næste måned. Eller det kan også være, at du blot er på udkig efter sjove gaver, at kunne give til en du har kært. Hvordan end din situation ser ud, vil du her kunne finde en masse sjove gaveideer. Du vil kunne finde inspiration til både sjove gaver, anderledes gaver og sågar mærkelige gaver.

Se alle de sjove gaver nedenfor.

  Den perfekte gave til sovetrynen

  Kender du en der har svært ved at komme op om morgenen? Forær ham eller hende en sjov og sigende citatplakat om b-mennesker. Plakaten er bygget op om sjove citater alle b-mennesker vil nikke genkendende til og få et et godt grin ud af.

  fra 249 kr.

  Indoor Skydiving hos Copenhagen Air Experience

  Giv en indendørs skydiving oplevelse til ham eller hende, der bare ikke kan få nok adrenalin. I professionelle omgivelser hos Copenhagen Air Experience får deltagere lov til at prøve det frie fald — præcis som det føles fra 4000 meters højde! Grundig instruktion og alt udstyr er inkluderet i prisen.

  fra 445

   Tassen Humørskål XL Barfing

   Mangler du en sjov gave? Denne serveringsskål til slik og andre søde sager er et sjovt indslag på bordet, og den vil med garanti få samtalen igang. Skålen er fremstillet i porcelæn og tåler både microovn og opvaskemaskine.

   229 kr.

    Cryptex-puslespil (gaveæske eller skjul en ledetråd)

    Modtageren af gaven skal forsøge at finde ud af kodeordet og låse den skjulte kapsel op. Uanset om du er på udkig efter en ny udfordring til en skattejagt eller bare ønsker at pakke en gave ind på en ekstra gådefuld måde, vil Cryptex-puslespillet helt sikkert være en fornøjelse! Pengegaver er populære til konfirmationer, men nu har du mulighed for at give dem på en ekstra sjov måde.

    289 kr.

     Dartskab inkl. dartskive

     Endnu en sjov gave eller pakkelegsgave. Kender du en der altid ender med at spille dart på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen? Så forær din ven sit eget lille sæt.

     99,95 kr.

      Brætspil

      Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

      255 kr.

       Bloom Servietholder 4-stykspakke

       Imponer gæsterne ved næste middag ved at forvandle de sædvanlige papirservietter til smukke blomster! Bloom Servietholder er som en festlig servietring udformet som en stilk, hvor servietten bliver til blomsten. Fold nemt en rose, tulipan eller måske en anden smuk blomst, hvis du kender til dine gæsters favoritter.

       119 kr.

       Popcornmaskine

       Denne populære popcornmaskine i amerikansk stil har den perfekte størrelse til køkkenbordet. Med Little Bambino kan du lave 2-3 liter lækre popcorn ad gangen - perfekt til små familier eller når du skal underholde gæster. Så hvorfor gå i biografen efter overpris og gamle popcorn, når du kan få friske og smagfulde popcorn lige ved hånden?

       499 kr.

        Sjov plakat til fødselaren

        Giv den kommende fødselar en sjov gave fyldt med humor, fis og ballade. Du kender sikkert én, der kan nikke genkendende til alle disse finurlige udtryk, så hvorfor ikke bringe et stort smil på læben hos ham eller hende? 

        fra 199 kr.

         Folieballon Kaktus

         På jagt efter en sjov gave? En folieballon formet som en kaktus er måske det sidste ham eller hende havde forestillet sig i gave! Eller har I en intern joke kørende om kaktus, jamen så er det den perfekte gave.

         35 kr.

          Mini Bordtennisbord

          Kender du en der elsker bordtennis?! Så er dette mini bordtennisbord den perfekte gave! Nu kan han eller hende tage spillet med sig alle steder. En sjov gave, der vil blive taget i brug med det samme. Det er også en god pakkelegsgave.

          149,95 kr.

           Vagaborn Magisk Pung Brun

           Er det mest magiske ved din pung, at pengene forsvinder fra den magisk hurtigt? Så har du brug for en ny! Vagaborn Magisk Pung i ægte læder er en såkaldt Magic Wallet og fungerer både som kortholder og seddelklemme. Når du åbner den og lægger sedlerne i, bliver de klemt fast på næsten magisk vis.

           139 kr.

            Cyber Clean Original (160 g)

            Kender du en der altid spiser foran computeren og derefter klager over krummer i tastaturet? Giv dem en Cyber Clean, som er en højteknologisk rengøringsmasse, der kan bruges til at rense tastaturet med. Eller hvorfor ikke shavere eller de der småtingsrum i bilen? Ja ganske enkelt de steder, der nemt bliver ulækre, fordi de er svære at komme til.

            99 kr.

             Syngende og dansende nissehue

             Elsker du julen og alt hvad den indebærer af musik og spas, eller kender du én som gør? Med denne både syngende og dansende nissehue er der lagt i kakkelovnen til sjov og ballade. Huen er batteridrevet og har en standard størrelse, som passer de fleste. 

             130 kr.

              Outlust Sammenklappelig Trækvogn Blå

              Kender du en der elsker at tage på skovtur? Forær dem en praktisk sammenklappelig trækvogn, der kan bruges på den næste strandtur, i parken eller på indkøb. Den kan selvfølgelig også bruges i haven eller til at køre ungerne en tur.

              549 kr.

               Nøgle caps

               Fineste pakkekalender gaveidé. Mange børn står forventingsfuldt op hver dag i december for at se, hvilken gave der venter på dem. De fine nøglecaps er en rigtig sød idé til at gøre kendelige nøgler lidt sjovere.

               8kr kr.

                Sjov 40erne plakat

                Hvad med at give denne sjove og drilske plakat til ham eller hende, der runder det skarpe hjørne? I 40’erne ryster man 30’erne af sig og citaterne på denne plakat vil helt sikkert runge af genkendelighed hos enhver 40 års fødselar. 

                fra 199 kr.

                 Personaliseret fodbold

                 Kender du en fodboldfan — så er denne bold med navn, gaven du skal troppe op med. Foldbolden kan broderes med navn eller anden form for tekst, og vil være en både sød og sjov overraskelse til fodboldentusiasten uanset alder eller begivenhed. 

                 159 kr.

                  Ølglas med navn

                  Giv et ølglas med indgraveret navn til ham eller hende, der bare elsker øl og andre kolde drikke. Det kan være et enkelt glas eller et sæt på op til 6 stykker. Glasset er stilfuldt og på fod — og så kan det gå i opvaskemaskinen. En sjov gave uanset anledning. 

                  fra 89 kr.

                   Barn i 60erne plakat

                   Giv denne sjove plakat til fødselaren, der var barn i 60’erne. En tur ned ad memory lane er ikke sådan at kimse ad, og med citaterne på denne plakat kan du tilføje smil og humor på gavebordet hos fødselsdagsbarnet. 

                   fra 199 kr.

                    Outlust Survival Card

                    Glæd en handymand- eller kvinde med multiværktøjet over dem alle — et Survival Card. Kortet fylder ikke mere end et kreditkort, det er lavet i rustfrit stål og så har det hele 15 forskellige funktioner, heriblandt skruetrækker, dåseåbner, lineal og kompas. En fed og sjov gadget til alle typer. 

                    49 kr.

                     LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

                     Gaven til gadgetnørden. En selvklæbende LED-lysslange giver en behagelig baggrundsbelysning til tvet på bare et øjeblik. Lyset fra tvet bliver blidere mod øjnene og kontrasten mellem skærmen og rummet bliver mindre. Lyset gør desuden stuen hyggeligere. Den perfekte gave til teenageren eller manden der har alt

                     129 kr.

                      20erne plakat

                      Det er både stort og sjovt at fylde 20 år og med citaterne på denne plakat kan du give det kommende fødselsdagsbarn en sød og drilsk påmindelse om, hvad 20’erne bringer af sjov, spas og udfordringer. 

                      fra 199 kr.

                       Personlig indgraveret oplukker i træ

                       Er du løbet tør for gode gaveidéer, så er denne personlige oplukker i træ måske en mulighed. Oplukkeren kan indgraveres med navn, symbol, dato og/eller tekst, så den bliver helt unik for modtageren. Den er fremstillet i træ og metal og holder i evigheder. 

                       99 kr.

                        Fidget cube

                        Hold fingrene beskæftigede med denne finurlige Fidget Cube. Den har 6 sider, fylder ingenting og er et alletiders værktøj til at afstresse eller slå tiden ihjel med. Er du en rastløs karakter eller kender du en, der er, vil denne lille terning være genial at dreje, rulle og klikke på.

                        69 kr.

                         Kærlighedspillen

                         Kærlighedspillen – den lille, spændende pille, der kan forvandle jeres kærlighedsliv fuldstændigt. Et helt glas fyldt med farvestrålende piller der sætter gang i kærligheden. Pillerne fyldes med små kærlige sedler til kæresten, og lader ham eller hende vide at du tænker du dem.

                         79 kr.

                          Øltårn 3 liter

                          Kender du en der elsker øl! Så giv ham eller hende et øltårn, så det er klar til næste fest - eller ta det i brug med det samme! Det er også en sjov pakkelegsgave!

                          742 kr.

                           Sjov plakat til øl-elskeren

                           Skal du give en sjov og drilsk gave til en vaskeægte ølentusiast, så er denne plakat perfekt. Med humor og facts vil den gøre sig godt i alle hjem, hvor øl er særligt værdsat. Plakaten fås i forskellige størrelser og med- og uden forskellige indramninger. 

                           fra 199 kr.

                            Kæledyrsportræt

                            Få en plakat med dit allebedste kæledyr eller giv et i gave. Plakaten laves efter et billede som du indsender, og du kan derfor være sikker på at få et 100% unikt portræt. Der kan vælges mellem forskellige størrelser. 

                            249 kr.

                             Sæt med 2 kærlighedskrus med dit eget tryk

                             Giv en personlig gave til din udkårne eller venneparret. Disse fine krus kan personliggøres med både billede og tekst, og vil være en alletiders og unik gave til enhver anledning. Krusene kan gå i opvaskemaskine og mikrobølgeovn. 

                             149 kr.

                              Fang bolden, spil

                              Sjovt og gunderholdende boldspil til børn og barnlige sjæle. Genialt til pakkekalenderen eller den lille for sjov gave i ny og næ. De fleste kende nok det simple spil og der er garanteret mange timers underholdning.

                              14,95 kr.

                               Spralla LED Beanie Hue Lysegrå

                               Giv en gave der både holder modtageren varm og gør det muligt at se i mørket. Spralla LED Beanie er huen med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt til den som f.eks. løber om aftenen.

                               149 kr.

                                60erne plakat

                                Hvad med at give denne sjove og drilske plakat til den ungefødselar, som fylder 60 år? Plakaten kan fås med og uden ramme, og vil med garanti frembringe et smil på læben hos modtageren. 

                                fra 199 kr.

                                 Pokersæt Deluxe

                                 Ingen poker uden et pokersæt. En sjov gave til din bedste ven eller til drenge aften. Der er alt hvad i har brug for! Husk også pokerdugen. Kun en sjov gave, så længe, der ikke er dårlige taber.

                                 299 kr.

                                  Barn i 70erne plakat

                                  Hvordan var det nu lige det var dengang i 70’erne? Giv ham eller hende, der voksede op i dette årti en portion sjov og spas på fødselsdagen med disse humoristiske ord fra Citatplakat. Der kan tilkøbes forskellige rammer til plakaten. 

                                  fra 199 kr.

                                   Fødselaren plakat

                                   Uanset alderen på den kommende fødselar, vil denne plakat være en sjov og humoristisk tilføjelse til gavebordet. Giv den som en ekstra for-sjov gave til et kært familiemedlem eller som en drilsk gave til kollegaen. Der fås forskellige rammer til plakaten. 

                                   fra 199 kr.

                                    Jelly Belly gaveæske

                                    De drilske Jelly Beans kommer i alverdens smagsvarianter lige fra chokolade til grønkål og peber. Få en helt æske af de overraskende bønner, som I sammen kan smage jer igennem. Der er garanti for et godt grin, når I støder på den med chili, eller prøver en blandet håndfuld og pludselig støder på smage, I aldrig har smagt før.

                                    69 kr.

                                     Pokerdug

                                     Er en af dine venner gode til poker eller holder i tit drenge-aftner? Så er denne pokerdug vejen frem. En sjov gave, der kan få mange timer til at gå i godt selskab. Pas nu på pengene, og ikke gamble mere end man kan tåle at tabe :-D

                                     449 kr.

                                      Shot Roulette Partyspil

                                      Få sat gang i festen én gang for alle med dette shot-roulette til de voksne typer. Her er ingen tabere —kun shots i massevis og en seriøs stemningsspreder til en hvilken som helst aften med smil og kulørte lamper. 

                                      189 kr.

                                      Alverdens sjove gaver til alle

                                      Når du er på udkig efter sjove gaver, er der alverdens steder at kunne finde inspiration hertil. Der er både fysiske butikker at kunne finde sjove og andeledes gaveideer i. Tilmed er der flere forskellige hjemmesider, der netop har sjove og anderledes gaver, som deres niche.

                                      Af disse hjemmesider, kan der bl.a. nævnes CoolStuff.dk og PartyKing.dk. Begge af disse to hjemmesider, byder på alverdens sjove og morsomme gaveideer. Af eksempler hertil, kan der bl.a. nævnes en sæbedispenser formet som en næse, som der kan købes hos CoolStuff.dk. Når man trykker på midten af næsen, kommer der hertil sæbe ud af det ene næsebor, som en lignede snotklat. Denne type sæbedispenser, er uden tvivl en sjov, anderledes og også lidt mærkelig type gave.

                                      Et andet eksempel kunne også være en kærestepude, som der kan købes hos PartyKing.dk. Denne type pude, er formet som en halv brystkasse med en tilhørende arm. Denne arm har så form til at man kan putte sig ind til puden. Hvis du således har en singleven, vil denne pude være en yderst oplagt valgmulighed, som en sjov gave.

                                      Sjove fødselsdagsgaver

                                      Når du er på udkig efter en sjov fødselsdagsgave, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis fødselaren er til selskabshygge, kan man med fordel kigge nærmere på hjemmesiden: Selskabsspil.dk. Her vil man kunne finde alt indenfor selskabspil og hyggeartikler. Man kan bl.a. finde det populære ”tøsemiddag” spil, som lader dig komme helt tæt på dine veninders hemmeligheder. Du kan også finde de klassiske Monopoly spil, som der er egnet for hele familien.

                                      En anden ide til en sjov fødselsdagsgave, kunne også være en af de mange billeder, som der er at finde hos Dialaegt.dk. Disse billeder er designet, øverst med en titel på en person, hvortil der efterfølgende er ni citater matchende hertil. Et eksempel kunne være, den hvor titlen er navngivet som ”gameren”. Nogle af de tilhørende citater, er bl.a. ”lasagne smager også fint kold, (man kan ikke pause online gameing!)”. Et af de andre citater er her: ”bare lige fem minutter mere, (det blev vidst en allnight’er… igen)”. Disse billeder kan således med lethed fremkalde utallige smil, hos modtageren. Man vil kunne finde titler i alt lige fra gameren, vinterbaderen og crossfitteren, til som f.eks. faren og de forskellige studenter.

                                      Sjove gaver til hende

                                      Hvis du er på udkig efter nogle sjove gaver til hende, er det atter kun fantasien som der sætter grænser. Det kan måske være, at hun har en sød tand, hvortil en chokolade fontæne, kan være en oplagt mulighed. En sådan chokolade fontæne, kan købes for blot 199kr. på CoolStuff.dk, hvilket gør det til en samtidig prisvenlig sjov gave. Et andet eksempel til hendes søde tand, kunne også være en Candyfloss maskine. Sådan en kan ligeledes købes hos CoolStuff.dk, for blot 249kr. Til denne Candyfloss maskine, medfølger der tilmed alt lige fra selve maskinen til papkræmmerhus, til at lave Candyflossen på.

                                      Denne maskine kan ligeledes være en oplagt mulighed, at anvende som en sjov gave til hende. Det kan også være at hun er den meget rejseglade type. Hertil kan et ”scratch verdenskort”,være en oplagt mulighed. Med et scratch verdenskort, skal man selv skrabe de lande og steder fri, hvor som man tidligere har besøgt. Dette er ikke blot en fin udsmykning til væggen, men også en herlig lille aktivitet, at underholde sig med løbende. Et sådant scratch verdenskort,kan fås mange forskellige steder, i forskellige prisklasser.

                                      Hvis det tilmed er din kæreste som du leder efter en gave til, kan erotiske spil, være en sjov mulighed. Det kan f.eks. være det populære ”Monogamy” brætspil, som der lader jer komme helt tæt på hinanden. Både rent fysisk men også nærmere hinanden rent personlighedsmæssigt. I spillet har i mulighed for at finde ud af hinandens dybeste hemmeligheder. Det kan tilmed være med til at åbne nye sider op om hinanden, som i ikke tidligere vidste. Monogamyer således en oplagt mulighed, til at gøre dagligdagens parforhold lidt sjovere.

                                      Sjove gaver til ham

                                      Det kan også være, at du er på udkig efter nogle sjove gaver til mænd. De fleste mænd har i enten det ene eller det andet omfang, stort kendskab til diverse værktøj. Det kan dog imidlertid være en lidt kedelig gave, at give et sæt skruetrækker og nogle skruer. Men hvad nu hvis skruetrækkeren samt skruerne, var lavet ud af chokolade? Ovenikøbet i overensstemmelse med farverne på de originale. Med sådan et sæt, er det lige pludselig ikke en helt lige så traditionel gave. På hjemmesiden ChokoDesign.dkkan man finde et hav af muligheder, indenfor diverse designs af chokolade. Det kan bl.a. være de omtalte skruer og skruetrækker, men der er også en masse andre muligheder. Du kan bl.a. finde en iPhone, hængelåse, Rolex ure samt vandhaner og fastnøgler. Du kan på hjemmesiden endvidere både finde gaveæsker med flere forskellige varianter i. Samtidig er det også muligt at købe chokoladerne i enkelte styks, med en rigtig fin indpakning til.

                                      En anden ide til en sjov gave til ham, kunne også være en udgave af det klassiske spil: Shot Roulette. Dette spil stammer naturligvis fra det klassiske Casino spil Roulette. Udgangspunktet er således det samme i Shot Roulette som i det klassiske Casino spil. Der er dog en især væsentlig forskel på de to udgaver. Ved det klassiske Casino spil, vil man som bekendt vinde x-antal penge, hvis man gætter rigtigt. Ved Shot Roulette vinder man ikke penge, men derimod et shot, ifølge de originale regler. Man kan hertil med fordel udvide reglerne. Et eksempel hertil kan bl.a. være at lade dealeren drikke shottet, hvis spilleren gætter rigtig. Ligeledes bør dealeren give spilleren shottet, hvis spilleren gætter forkert. Dette spil er således en oplagt mulighed, der endvidere bidrager til lidt ekstra til de festlige aftner.

                                      FAQ til sjove gaver

                                      Du kan herunder læse om nogle af de oftes stillede spørgsmål i forbindelse med sjove gaver.

                                      Hvad er en sjov gave?

                                      En sjov gave er ofte en gave, hvor der er lidt humor og ironi forbundet med gaven. Det er derfor i de fleste tilfælde en gave, som ikke tilføjer så meget real værdi til modtager, men derimod får et godt smil frem.

                                      Hvorfor giver man sjove gaver?

                                      Man giver sjove gaver for at få modtageren og hele selskabet til at grine. På den måde kommer hele selskabet ofte i god stemning, når der bliver givet sjove gaver til en fest eller anden lejlighed.

                                      Hvornår giver man sjove gaver?

                                      Sjove gaver bliver givet til mange lejligheder. Mange giver gaverne lidt for at lave sjov med modtageren og så har de fx. også en “rigtig” gave med. Gaverne gives ofte til fester og andre hyggelige komsammener.