Sølvbryllupsgave

Se de 80+ bedste gaver til sølvbryllup i 2021

Efter 25 år sammen, skulle man tro at et parforhold gik hen og blev en lille smule kedeligt. Men 25 år er faktisk kun endnu et skridt i den rigtige retning. Derefter kommer guldbrylluppet og diamantbrylluppet og selvfølgelig skal det alt sammen fejres! Vi guider dig til de bedste sølvbryllup gave idéer lige her.

Se alle gaveidéer til sølvbryllup nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Priser fra: 139,00 DKK

Kombiner god chokolade med lækker likør i dette flotte Baileys Salted Caramel Chokoladeæg. Oplagt til faren med den søde tand, eller hvis I mangler lidt chokolade til kaffen. Men svært at spise i én omgang!

Kærlighedens 5 sprog

Priser fra: 249,95 DKK

‘Kærlighedens 5 sprog’ er bogen, der handler om kærlighed, og hvordan det kommer til udtryk. Selv om I begge elsker hinanden, kan I have forskellige måder at vise det på. Med denne bog kan I blive klogere på hinanden og bedre forstå, hvorfor I hver især handler som I gør, når det gælder parforhold og kærlighed.

En god flaske gin

Priser fra: 28,00 DKK

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.

24 karat guldrose

Priser fra: 399,00 DKK

Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

Baileys Collection Stor Chokoladeæske

Priser fra: 299,00 DKK

Drømmekombinationen chokolade og likør bliver virkelig maksimeret i denne kæmpestore chokoladeæske fyldt med Baileys-chokolade! Den elegante æske Baileys Collection indeholder praliner af mørk, hvid og mælkechokolade, som er smagt til med likør, brownie o

Køb gavekasse

Priser fra: 895,00 DKK

Fejr jubilaren med en skøn gavekasse fyldt med lækre gourmetprodukter – bindes med sæsonens blomster. Bestil gavekurv nemt og hurtigt på vores webshop!

Køb gavekurv med weekendhygge

Priser fra: 775,00 DKK

Køb en lækker gavekurv/gavekasse fra Bloomit og få den fyldt med lækre sager som chokolade, specialøl, lakrids og mousserende vin. Indhold efter prisvalg.

Blomstrende gavekasse med hvidvin

Priser fra: 650,00 DKK

En elegant og flot gavekurv med fire flasker hvidvin og en blomstrende plante. Gaven passer til de fleste begivenheder, og vil sprede glæde modtageren

Bestil gavekurv – kærlighedsgavekasse

Priser fra: 445,00 DKK

En kærlighedsgavekasse fyldt med lækkerier til ganen. Denne kærlighedskasse er til en, som fortjener din kærlighedserklæring – Levering i hele landet

Glædelig hyggekurv med blomst

Priser fra: 720,00 DKK

Denne gavekurv er fyldt med chokolade, vin, te, karameller og naturligvis en smuk blomst. Alt i alt en perfekt gave til mange forskellige anledninger.

SACKit Serveringsbord / Bakkebord

Priser fra: 3.395,00 DKK

SACKit Serving Table med vores Serving Tray passer perfekt sammen og giver mange anvendelsesmuligheder. Serving Table er et eksklusivt bakkebord i smukt dansk design der fungerer perfekt som barbord eller som et smukt hjørne- eller sofabord. Det smukke, e

SACKit Cobana Hængekøje

Priser fra: 2.999,00 DKK

Cobana hængekøjen kan bruges udendørs hele sommeren. Cobana stoffet, der er brugt til hængekøjen, er både vandafvisende og lysægte, så hængekøjen holder i årevis. Cobana Hammock – Stål er en hængekøje med stålstativ og indbyder til afslapning og hygge i s

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Champagnesmagning

Priser fra: 499,00 DKK

Livsnydere – se her! Hvis du også er til blidt boblende champagne og en tilbagelænet livsstil, så er vores champagnesmagning noget for dig. Her kommer vi igennem forskellige årgange, ligesom du også vil have mulighed for at smage dig frem til lige præcis din favorit. Find champagnesablen frem og bestil gavekortet til dig og en, du holder af.

Ølsmagning for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!

Minicruise til Oslo for 2

Priser fra: 995,00 DKK

Kom med på minicruise til Oslo. De store færger sejler frem og tilbage over Øresund, og vi har fundet en kahyt til lige præcis jer. Ombord på skibet kan I nyde solen på dækket og spise i den lækre restaurant, før I ankommer til Oslo til en dag fyldt af sightseeing og shopping. Pak tasken allerede nu og se mere her:

Sushi for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Californian inside-out, Mega-nigiri eller måske en Rainbow-roll? Mulighederne er mange, når I skal nyde en god omgang sushi. Den japanske specialitet, der på rekordtid har spredt sig til resten af verden, bliver i dag spist over næsten hele kloden og har forvandlet rå fisk fra et skrækscenarie til en delikatesse. Tag din ven i den ene hånd og spisepindene i den anden – så er I klar til sushi!

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Pizzakursus hos Meyers Madhus

Priser fra: 600,00 DKK

Kom med på et spændende pizzakursus og lær italienernes gamle hemmeligheder om en af de mest populære retter i verden. Her får du mulighed for at eksperimentere med dej, ost og fyld, og vi garanterer, at du går mæt derfra i mere end en forstand. Så er der vist kun tilbage at sige “Ciao!”

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Priser fra: 650,00 DKK

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Priser fra: 2.696,00 DKK

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Hvornår fejrer man sølvbryllup?

Et sølvbryllup kan man stolt fejre, når man har været gift i 25 år. Det er en tradition, der fejres i mange forskellige lande verden over, men i Danmark har vi en helt særlig måde at fejre sølvbrylluppet på. Først og fremmest er det ægteparrets familie og venner, der står for at arrangere sølvbrylluppet – i hvert fald den del af brylluppet, som finder sted på dagen for ægteparrets vielse. Som regel vil det være børnene, der tager teten på sølvbrylluppet og dem, der sørger for at invitere de andre gæster. Det er en tradition i Danmark, at der opsættes en æresport omkring hoveddøren til ægteparrets hjem.

Æresporten består som regel af gran, blomster, planter, bånd og andre former for pynt og i nogle familier, går man rigtig meget op i at lægge mange timers arbejde i æresporten. I andre familier mødes man blot dagen før og bruger et par timer på at få det hele klart. Udover æresporten arrangeres der ofte musik til at vække ægteparret med. Traditionen hedder sig, at familie og venner står tidligt op og sætter æresporten op imens ægteparret stadigvæk sover, hvorefter de vækkes med musik fra et lille orkester og sang fra venner og familie. Om sangen er skrevet til ære for ægteparret eller ej, afhænger af, hvor meget tid familien har brugt på at forberede. Efter ægteparret er blevet vækket, samles man om en god omgang morgenmad for at fejre parrets sølvbryllup.

Endnu en fejring i rækken

For 12,5 år siden fejrede du formentlig dine forældres kobberbryllup. Og hvis du er ud af en familie, der går meget op i at gøre noget særligt ud af alle anledninger, har du måske også været med til at fejre bomuldsbryllup eller sukkerbryllup eller nogle af de mange andre fejringer i rækken. Det er nemlig faktisk sådan, at der er lagt navn til alle år i et ægtepars liv sammen. Nogle vælger dog udelukkende at fejre kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og diamantbryllup – altså de helt store mærkedage.

Alle de gaver…

Det kan nu også gå hen og blive lidt meget i længden. Gang på gang stiller du op med sang tidligt om morgenen, bruger et hav af timer på at forberede dine forældres mærkedage og så er der jo også det med gaverne. Man slipper ikke udenom sølvbryllupsgaver. Og hvad giver man så i gave til sølvbryllup, når man udmærket ved, at ægteparret ikke mangler noget som helst.

Med 25 år sammen, må de efterhånden have skrabet alt det til sig, som de nogensinde ville få brug for. Du ved hvor meget dine forældres sølvbryllup betyder for dem og familien. Og du ved også, at du inderst inde er lykkelig over, at dine forældre har holdt sammen så længe – du ved bare ikke, hvad du skal finde på i sølvbryllupsgave. Vi hjælper dig på vej!

En fejring af kærligheden

Først og fremmest skal du vide, at det betyder mere for dine forældre, at du ved hvilken dag, de har sølvbryllup og at du har taget tid ud af kalenderen til at fejre dem. Det er det vigtigste for dine forældre. Gaven er sekundær og før du begynder at stresse for meget over hvad du skal finde på, skal du acceptere det faktum. Det vil gøre det langt lettere for dig, ikke at spilde for mange unødvendige kræfter på deres sølvbryllupsgave.

Dernæst må du forsøge at sætte dig ind i, at et sølvbryllup er en fejring af kærligheden. Et tillykke til, at de to mennesker, har holdt hinanden ud i 25 år. Og at de stadigvæk stråler af lykke og kærlighed. Det skal du have med i dine overvejelser, når du vælger en sølvbryllupsgave til forældre.

Den bedste sølvbryllupsgave

Den bedste sølvbryllupsgave er naturligvis valgt med hjertet. Den må gerne være praktisk og brugbar, men den vil med garanti betyde endnu mere for dine forældre, hvis den er personlig. Når du forsøger at finde på de bedste sølvbryllupsgave ideer, er der mange steder du kan lede.

Derfor kan det være en god idé på forhånd at beslutte dig for, hvilken form for gave, du gerne vil give dine forældre. Skal det være en gave, som du ved, at de står og mangler? Eller skal det være noget, som du synes at de har brug for? Skal sølvbryllupsgaven overraske dem på en måde, som de aldrig er blevet overrasket før? Eller skal det være en gave, der får tårerne til at pible frem på deres rørte ansigter?

Hvad er dit budget?

Som allerede nævnt kan det hurtigt gå hen og blive overvældende med alle de fejringer. Udover fødselsdage og juleaftener, bliver der med bryllupper pludselig mange flere anledninger, hvor du skal have både fantasien og pengepungen op ad lommen. Her må du hurtigt gøre op med dig selv, hvor mange penge du har lyst og råd til at bruge på en sølvbryllupsgave til forældre.

Uanset om du er studerende på SU eller om du har et fuldtidsjob, der betaler godt, vil dine forældre vide hvilken situation du står i. De vil derfor heller ikke stille spørgsmålstegn ved gavens værdi eller se underligt på dig, hvis du kommer med en beskeden gave. Alle sølvbryllupsgaver vil være givet med de bedste intentioner. Tænk derfor ikke for meget på, om din gaveidé er for ”billig.” Der er masser af sølvbryllupsgaver til en fornuftig prisklasse. Det er altid tanken, der tæller og ikke prisen på den gave, som du giver.

Vil du dog gerne give dine forældre en lidt større sølvbryllupsgave, så kan du med fordel forhøre dig hos dine søskende eller andre familiemedlemmer, om I skal splejse om gaven. Ved at gå sammen om en sølvbryllupsgave, får I et lidt større råderum at gøre godt med. Det betyder at I måske kan købe lige præcis den gave, som I længe har ville give jeres forældre. Nogle gange er én stor gave mere passende end mange små.

Her kan du finde gode sølvbryllupsgave idéer:

En gaveide til sølvbryllup kan findes overalt. Føler du dig uinspireret, så prøv at udvide din horisont en smule, ved at gå på internettet eller bevæge dig ud i et stormagasin. Gaveidéer findes alle steder, det handler bare om at se sig om efter dem.

På nettet kan du finde et hav af gaveguides, som eksempelvis denne. Vi har udvalgt et bredt sortiment af forskellige sølvbryllupsgaver, som måske er lige dem du leder efter. For hvert produkt finder du en detaljeret beskrivelse og et link til den webshop, hvor du kan bestille produktet. Finder du ikke det du søger lige her, så lav en hurtig søgning og dyk ned i nogle af de mange resultater, du bliver præsenteret for.

Du kan med fordel begive dig ud i at læse lidt forskellige blogindlæg fra danske influencers, som garanteret kan kome med nogle gode tips. Du kan også tale med nogle af de lidt ældre i familien – eksempelvis dine bedsteforældre – og høre hvilke sølvbryllupsgaver de blev allermest glade for.

FAQ om sølvbryllupsgave

Kender du et par, der har været sammen i 25 år? Så skal du helt sikkert give dem en gave eller i hvert fald sende dem en tanke. Vi besvarer her en række spørgsmål, du kunne have i forbindelse med hvad du skal give i sølvbryllupsgave.

Hvad skal man give i sølvbryllupsgave?

Det er altid det store spørgsmål. Der findes utrolig mange ting, man kan give i sølvbryllupsgave, men nogle er bedre end andre. I sølvbryllupsgave giver man ofte parret en oplevelse i form af et weekendophold eller god middag.

Hvad gør man, når man har sølvbryllup?

Det er meget forskelligt, hvad man vælger at lave på sølvbryllupsdagen. Mange holder dagen sammen med venner og familie. Men det er helt op til den enkelte hvad man ønsker at lave når man har sølvbryllup.

Hvornår åbnes sølvbryllupsgaver?

Sølvbryllupsgaver åbnes ofte enten på festaften ellers tager paret dem med hjem og kan hygge sig sammen om de mange gaver dagen derpå. 

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.