20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Spaophold

Forkæl en du har kær med et lækkert afslappende spaophold. Hvem ville ikke elske et par dage i ro og fred med fokus på ren afslapning og nydelse? 

Ro og velvære er virkelig i højsædet når det kommer til et ophold på et af de lækre spahoteller i vores udvalg. Måske står du og mangler gaven til valentinsdag eller bryllupsgaven til de nygifte par. 

Uanset hvem du ønsker at forkæle, så har vi samlet et eksklusivt udvalg af de bedste spaophold på markedet.Uanset om det er en oplevelse for 2 eller måske en gave til dig selv, så et ophold der passer til anledningen. Der er garanti for ro og afslapning under hele opholdet, så modtageren kommer tilbage med fornyet energi.

Luksus Welnessophold på Hotel Thinggard

Tag en overnatning hos Hotel Thinggard i fantatiske omgivelser i Thy. Ved ankomst venter jer lækre fyldte chokolader, håndbrygget øl og saft, så I rigtig kan føle jer velkomne. Opholdet inkluderer en 4-retters menu, fri adgang til Sydthy Kurbad, samt en stor morgenmadsbuffet på afrejsedagen. 

fra 2896 for 2

Velværeopholdd for 2 på Hvalpsund Færgekro

Kom på et alletiders velværeophold med en uforglemmelig udsigt over Limfjorden. Hos Hvalpsund Færgekro får I lov at nyde en overnatning i et dobbeltværelse med balkon, samt en lækker 4-retters menu i restauranten. Fri adgang til spaområdet er selvfølgelig inkluderet og dagen efter får I serveret morgenmad inden afrejse.

fra 2490 for 2

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Kom på et lækkert spaophold på Kurhotel Skodsborg og oplev total stilhed, luksus og (selv)forkælelse i fantastisk flotte omgivelser. Tag veninden, vennen, kæresten eller konen under armen og få en pause fra hverdagen på et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller. 

2189 for 2 personer

Spaophold på Hotel Skansen

Tag din mor, veninde eller udkårne med på et lækkert spaophold i det svenske. Et ophold på Hotel Skansen i Båstad inkluderer morgensmadsbuffet, en 3-retters menu og fri adgang til alle spafaciliteter og badestand. En perfekt oplevelsesgave til både ham og hende. 

fra 2340 for 2

Spaophold på Hotel Budersand

Få den ultimative spaoplevelse hos Budersand på øen Sylt syd for Rømø. Her er der for alvor disket op med forkælelse i form af blandt andet velkomstdrinks, morgenbuffet, og privat bar på værelset. I får 3 nætter i et deluxe-dobbeltværelse i totalt luksuriøse omgivelser — og selvfølgelig med havudsigt. 

fra 11.250 for 2

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Oplev ultimativ forkælelse hos Marienlyst Strandhotel. I får serveret bobler og en udsøgt 5-retters menu udvalgt af køkkenchefen. I skal overnatte i et fantastisk lækkert værelse med havudsigt, og I kan frit benytte jer af hotellets spa-områder under opholdet. 

fra 4295 for 2

  Spaophold på Kurhotel Skodsborg

  Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

  2600 kr.

  Spaophold på Alter Meierhof

  Kom på et udsøgt spaophold i det tyske hos Alter Meierhof ved Flensborg Fjord. Her er der lagt op til et ophold i luksuriøse omgivelser. I bliver forkælet med både gourmet morgenbuffet, en 3 retters menu, spabehandlinger, samt fri adgang til hotellets eget thermal spa. 

  2989 for 2 personer

  You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

  Med en fantastisk udsigt til Kronborg Slot kan du og din bedre halvdel komme på et luksuriøst spaophold på Marienlyst Standhotel. I skal overnatte i et superior-dobbeltværelse med fuld forplejning. Opholdet inkluderer også en lækker morgenmad i restauranten, morgenspa og saunagus inden I forlader stedet. 

  fra 3295 for 2

  Spaophold på Ystad Saltsjöbad

  Ystad Saltsjöbad byder på et spaophold i fredfyldte og flotte omgivelser — her bliver alle sanser forkælet fra start til slut af opholdet. I får både serveret morgenbuffet og en 3-retters middagsmenu, og I har selvfølgelig fri adgang til spa-afdeling og aktiviteter. 

  fra 2799 for 2 personer

  Spa og Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel (2) Er allerede skrevet

  denne her er allerede skrevet og kan ses under OLD Gaveidéer - samme titel

  Spaophold på Marienlyst Strandhotel

  Giv en lækker spaoplevelse til nogle du har kær. En spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel indkluderer 3-retters aftenmenu, stor morgenbuffet, fri adgang til casino og adgang til spafaciliteter. I overnatter i et lækkert superiorværelse, så der er garanti for wellness og afslapning for alle pengene.

  3695 kr.

  Spa ritual og ophold på Hotel Kong Arthur

  Oplev et fantastisk spaophold med kæresten, vennen eller veninden på Hotel Kong Arthur i København. I skal overnatte i hotellets Spa Executive værelse med eget boblebad. Opholdet inkluderer lækre Pañpuri produkter og et 2 timers valgfrit sparitual til jer begge. Dagen efter får I serveret en velsmagende Ny Nordisk morgenmad. 

  fra 2690 for 2

  Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

  Tag din udkårne eller din bestie med på et lækkert wellnessophold i rolige omgivelser ved Limfjorden. I får en overnatning med en 4-retters gourmetmiddag, samt adgang til kurbad fra enten Sydthy- eller Kurbad Limfjorden. På afrejsedagen får I serveret en lækker morgenmadsbuffet. 

  fra 2798 for 2