Bedstegaver.dk

Studentergaver til ham 2024 | GUIDE: -5+ studentergaver

Om lidt suser han gennem byen på den pyntede vogn. Med hue på og lidt for meget alkohol og lykke i blodet. Det er blevet tid til studenterkørsel, fejring og masser af glade dage. Og så mangler du bare en studentergave til ham… En personlig, perfekt studentergave, som han vil huske til evig tid. Vi guider dig til de bedste studentergaver til ham.

Se alle gaveidéer til studenten nedenfor.

Filter

En fantastisk tid for de fleste unge

Der er intet, der kan sammenlignes med at blive student. Følelsen af frihed og i de fleste tilfælde belønning for det hårde arbejde, man har lagt i de sidste to-tre år. Time efter time, aflevering efter aflevering. Der er ikke noget unge mennesker ser mere frem til end at få huen på. Så er det slut med fraværsnotering, obligatoriske fag som oldtidskundskab og biologi på C-niveau. Nu er det blevet tid til selv at vælge. Selv at bestemme over sin tid. Og hvordan de næste par år skal se ud. Selv de, der måske ikke er kommet ud på den anden side med verdens højeste snit smiler, når huen kommer på. Det er slut med at se sig tilbage.

Sabbatår eller videregående uddannelse?

De fleste unge studenter står overfor en stor beslutning og det samme gør din lillebror, din kæreste eller din bedste ven. Ham, som du lige nu leder efter en studentergave til. Har han søgt ind på en videregående uddannelse, som han kan gå direkte videre på? Eller skal han ud i verden og opleve en masse, før han finder ud af hvad han vil? I vores tid er det blevet utrolig populært at gøre alt andet, end at fortsætte direkte videre i uddannelsessystemet – også selvom det er det, som staten forsøger at opfordre til. Sabbatår, der enten danner ramme for en verdensomspændende rejse eller erhvervserfaring fra det virkelige liv, er blevet den model de fleste foretrækker. Leder du efter studentergave idéer til ham, vil hans valg have stor betydning for den studentergave til ham, som du skal finde. Hvorfor ikke købe en personlig studentergave til ham, der kan hjælpe ham godt i gang med hans nye kapitel?

Studentens egne ønsker

Hvis den unge student selv har en masse studentergave ønsker, kan du overveje om du vil gøre det lettere for dig selv og købe en studentergave til ham fra listen. Eller du kan forsøge selv at finde på studentergave ønsker til ham. Stik modsat unge kvinder, har unge mænd ofte svært ved at finde på nogle gode studentergave ønsker. I forvejen har de vanvittigt travlt med at læse op til og bestå deres eksaminerne, så det sidste de har brug for, er at bekymre sig om en ønskeliste. Den bliver formentlig strikket sammen i det øjeblik, mor, far eller morfar efterspørger den på sms. Måske er det derfor langt bedre at du hjælper hele selskabet (og dig selv) med idéer til studentergaver til ham. Men hvordan får man så de geniale idéer?

Find de gode studentergave idéer til ham

Først og fremmest skal du vide, at du ikke er den første, der har haft det svært ved at finde på studentergaver til ham. I virkeligheden gælder det formentlig for alle anledninger. Men særligt når vi er med til at fejre studenter, er det som regel nogle, der står os nært og derfor vil vi gerne gøre ekstra meget ud af gaven. Vi stille store forventninger til os selv og det gør det kun endnu svære at finde en god gave.

Hvilken gave er du ude efter?

Spørg dig selv om du er på udkig efter en personlige studentergave til ham eller om du hellere vil satse på noget praktisk, morsomt eller overraskende. Herfra kan du indsnævre din gavejagt en smule. Du kan enten vælge at lede efter noget konkret eller lede mere bredt og måske blive inspireret på måder, du ikke selv havde troet.

Find forslag til studentergave idéer her!

Har du brug for at scrolle igennem et bredt udvalg af forskellige studentergave idéer, kan du eksempelvis starte med at tage et kig her i vores gaveguide. På siden her finder du et stort udvalg af idéer til studentergaver til ham i alle prisklasser. Du kan scrolle dig igennem de mange gaveidéer og finde konkrete links til der, hvor du kan købe produkterne. Nogle produkter kan kun købes på nettet og andre findes også i fysiske butikker. Husk altid at være ude i god tid, hvis du skal bestille noget hjem fra nettet.

Bliv inspireret på blogs og i livstilsmagasiner

Blogging er ikke længere kun noget, der hører til den feminine del af befolkningen. Flere og flere herrebloggere er hoppet med på bølgen og det gør det kun langt nemmere for os andre at blive inspireret. Blandt andet på det med gaver. Når vi nærmer os studentertiden, kan du med garanti støde på masser af inspirerende indlæg fra herrebloggere, der kommer med deres bud på gode studentergaver til ham. At læse blogs er en god kilde til inspiration fordi den oftest er personlig og ikke kommercielt påvirket. Omvendt kan du ved at læse livstilsmagasiner finde frem til de mest aktuelle trends indenfor herremode, interiør og gadgets. Det er bare med at se dig omkring.

FAQ om studentergaver til ham

Har du en ven, søn eller noget helt trejde der snart bliver student? Så har du sikkert en masse spørgsmål inde i hoved, som du ønsker svar på. Vi har derfor besvaret en del spørgsmål, der kunne komme i forbindelse med at vælge en studentergave til ham.

Hvad giver man i studentergave til ham?

Der findes et hav af forskellige gaveidéer til studenten. Men nogle af de mest oplagte gaver at give i studentergave til ham er tøj, elektronik og oplevelser, som alle 3 helt sikkert vil blive taget godt i mod af studenten.

Hvor meget giver man til studentergilde?

Dette er meget individuelt, da det ofte afhænger af hvor godt du kender studenten og om du er inviteret med til selve festen. Men et beløb svarende til 300 – 500 kr. er meget passende.

Hvad er en god studentergave til ham?

Hvad der er en god gaveidé, afhænger meget af studentens interesserer og ønsker. Vi vil anbefale, du køber noget som interesserer studenten eller et oplevelsesgavekort, som studenten kan bruge på lige den oplevelse han ønsker.