20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Te julekalender

Julekalenderen kender vi allerbedst med chokolade. Senere hen kom den med legetøj til børnene, den med lakrids og den med spiritus til den ældre generation. Julekalendere til børn, efterfulgt af julekalendere til voksne. Julekalenderen er kommet for at blive, men vidste du, at man også kan få en julekalender med te?

Se alle te julekalendere nedenfor.

Alt om te julekalendere

Julekalenderen er en hyggelig juletradition, der har været i de danske hjem i årevis. Det startede som en tradition, der hørte til i børneværelset, men der er nu ikke længere nogen undskyldninger for ikke at give sin onkel, tante, gamle mormor eller svigerinde en julekalender. Børnene må dele julens små traditioner med de voksne og indse at de ikke længere er de eneste, der er i fokus. Julen er for alle, sådan er det blevet. Markedet for julekalendere for voksne er eksploderet og kun fantasien sætter grænser. Hvert år kommer nye julekalendere til. For blot ti år siden var det formentlig de færreste, der forestillede sig en rom julekalender eller en julekalender med te. Men en te julekalender i 2019 er ikke noget, der burde vælte dig bagover af overraskelse. Men måske vækker det din interesse!

Hvorfor give en te julekalender?

Der er utrolig mange gode grunde til at give en te julekalender. Te er ikke alene trendy, det kan også i mange tilfælde være utrolig sundt. Og så er det ikke alle, der er lige vilde med julens mange søde fristelser. En chokoladejulekalender hører mest til den yngre generation. Medmindre at du selvfølgelig køber en chokoladejulekalender med mørk bitter chokolade fra en delikatesseforretning. Men nemmere er det at gå efter en julekalender med te, hvis du forsøger at glæde et lidt ældre publikum. Det kunne eksempelvis være din gamle mor, der skulle forkæles med en Fredsted te julekalender eller måske en klassisk Perchs te julekalender. Eller én af dine te-entusiastiske veninder, der vil blive glad for en Pukka te julekalender. At få lidt lækkert te hver dag fra den første december og indtil juleaften, er noget som de fleste vil sætte pris på i den kolde tid. En god varm kop te at stå op på i december måned er slet ikke noget at kimse af.

Mange forskellige julekalendere på markedet

Ligesom at der med alle andre julekalendere – dem med spiritus, chokoladekaffe og legetøj – findes et hav af forskellige varianter, findes der også mange forskellige te julekalendere. Udover de allerede nævnte Fredsted te julekalender, Pukka te julekalender og Perchs te julekalender, kan du eksempelvis også finde Tante te julekalender. Spørg dig selv om du er ude efter en julekalender med et bredt udvalg af te eller om du går efter en økologisk te julekalender. En mere begrænset søgning vil gøre dit valg langt lettere. Leder du efter en julekalender te, kan det også være en god idé lige på forhånd at undersøge hvilken slags te, modtageren af julekalenderen er glad for. Te smager meget forskelligt og derfor er det vigtigt at du vælger den helt rigtige variant, så du kan gøre modtageren glad.

Hvor køber jeg en te julekalender?

Du kan købe din te julekalender mange forskellige steder. Her på siden giver vi dig et stort udvalg af julekalender med te, som du kan scrolle dig igennem. Du finder desuden direkte link til de webshops, hvor julekalenderne kan købes. Husk altid at være ude i god tid, hvis du handler over nettet. Særligt i forbindelse med højtider som eksempelvis jul, kan der være længere leveringstid på din te julekalender. Det betyder altså at du skal bestille den et par uger før den første december, hvis du vil være sikker på at kunne aflevere julekalenderen inden december måned går i gang. Hvis du gerne vil se julekalenderen før du køber den, kan du med fordel besøge dine lokale specialitetsbutikker eller større supermarkeder. Ikke alle supermarkeder kører med te julekalender, men nogle af dem gør. Måske er du heldig at støde på nogle gode te julekalender tilbud i de fysiske butikker, men du kan også risikere at udvalget i de fysiske butikker er langt mere begrænset end på nettet. Leder du efter en særlig julekalender med te, kan du med fordel undersøge forinden, hvor den pågældende julekalender forhandles.

FAQ om Te julekalender

Så nærmere julen sig og det er igen blevet tid til at få anskaffet sig en julekalender, så man kan følge dagene op til jul. Vi har herunder besvaret nogle af de oftes stillede spørgsmål omkring te julekalendere.

Hvad koster en te julekalender?

Prisen på en te julekalender afhænger meget af den enkelte julekalender. Te julekalendere koster i mellem 60 – 700 kr. afhængigt af kvalitet og julekalenderen indhold.

Hvilke tehandlere sælge te julekalendere?

I Danmark findes der en del tehandlere, som hvert år laver en julekalender. Nogle af de tehandlere er blandt andet Fredsted, Perch og English Tea.